poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Μπορει να ερωτευτηκε κανεναν αγαπουλη απο εδω και να το σκασανε μαζι
Ο καθενας λεει τη μαλακια του. Η κοπελα λειπει για το τριημερο...δε θελει πολύ μυαλο για να το καταλαβει καποιος.
Καλα είσαι σοβαρός, θα σου δίνει και λογαριασμό τι κάνει? Έχει και προσωπική ζωή.
Ποία υπάλληλο ρε πας καλά? Πωωω καλα εσύ ακομα και να πληρώσεις δε θα σου κάτσει καμία
βρεεεε....καλώς τον...που ήσουν εσύ???? Τόσος καιρός πέρασε...Ο καθενας λεει τη μαλακια του. Η κοπελα λειπει για το τριημερο...δε θελει πολύ μυαλο για να το καταλαβει καποιος.
Σταματηστε ρε μαλακες να ειστε λιγουρια,ημαρτον.Θα παρακαλατε την πουτανα να σηκωσει το τηλεφωνο η να σας δινει λογαριασμο τι κανει και που παειΕσύ τώρα δηλαδή τι συμφερον έχεις και την υπερασπίζεσαι? Τι της είσαι δηλαδή για να καταλάβω και εγώ?
Σου θίξαμε κάποιον από κλειστό προσωπικό σου περιβάλλον? Ή σου μήπως σου πειράξαμε την υπάλληλο?
Και ναί αγαπητέ, καλός ή κακός... εγώ είμαι πολύ σοβαρός. Οπότε σταμάτα να φέρεσαι γελοία!!
Καλα είσαι σοβαρός, θα σου δίνει και λογαριασμό τι κάνει? Έχει και προσωπική ζωή.
μην ασχολειστε άλλο...ξέρει τι πρεπει να κανει...Εσυ πρωτος μάς ειπες για διημερα και τριημερα και μετα αρχιζεις τους χαρακτηρισμους και μάς λες αν και γιατι θα μάς δωσει λογαριασμο για το που ειναι και το τι κανει;;;
εγώ γουσταρω λιγουριασματα...Σταματηστε ρε μαλακες να ειστε λιγουρια,ημαρτον.Θα παρακαλατε την πουτανα να σηκωσει το τηλεφωνο η να σας δινει λογαριασμο τι κανει και που παει
και ποτε θα ειναι διαθεσιμο το μουνι της;Σοβαρευτειτε ρε,γινετε αντρες.
Οτι εισαι λιγουρης γνωστο μαν.εγώ γουσταρω λιγουριασματα...
Να σε ρωτησω ομως κατι εσενα...
Μηπως εισαι μαλακας φιλε?
Οτι εισαι λιγουρης γνωστο μαν.
Σταματηστε ρε μαλακες να ειστε λιγουρια,ημαρτον.Θα παρακαλατε την πουτανα να σηκωσει το τηλεφωνο η να σας δινει λογαριασμο τι κανει και που παει
και ποτε θα ειναι διαθεσιμο το μουνι της;Σοβαρευτειτε ρε,γινετε αντρες.
Πρωτα απο ολα εισαι ΑΕΚ;Εσύ ρε "Master" (δεν ξέρω και εγώ σε τι master)... για πές μου κάτι.
Που είδες από τα δικά μου λεγόμενα ότι είμαι λιγούρι?
Που είδες από τα δικά μου λεγόμενα ότι παρακάλεσα την πουτάνα να σηκώσει τηλέφωνο?
Για πες ρε.... "Μάστερ"?
Πρωτα απο ολα εισαι ΑΕΚ;
Όπως τα είπε και όπως τα βλέπετε, 175 υψος μια χαρά κιλά για το ύψος της, αδύνατη. Πρόσωπο όμορφο αρκετά, μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους ανοιχτό ξανθό. Ωραίο κωλαράκι, μικρό στήθος Α.
Πιτσιρίκι με λευκό δέρμα. Έχει περάσει καιρός που την είδα. Δεν ήταν έμπειρη όπως είναι φυσικό, αλλά το προσπαθεί και δέχεται καθοδήγηση. Φαντάζομαι θα έχει αποκτήσει παραπάνω εμπειρία από τότε.
Περισσότερα όταν ανοίξει προφίλ για κριτικές, μη σας τα πω και όλα με τη μία και πάνε χαμένα τα τσιγκέλια