Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Το ότι βγαίνω σε κλαμπ ή το αν κάνω τατουάζ δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν.
Αν σου αρέσει να κοιτάς την ζωή μου στο Facebook κάτσε καικοιτάκοίτα να δεις πως ζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Έτσι κάνουν οι περιθωριακοί τύποι, κάθονται στο internet όλη μέρα και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων.
Γιατί δεν έχουν προσωπικη ζωή. Ζουν στο περιθώριο χωρίς φίλους,χωρίς γκόμενα.
Τους έχουν κάνει όλοι πέρα γιατί είναι προβληματικες προσωπικότητες.
Το αν είμαι Ελληνίδα άσε να έχουν άποψη αυτοί που με έχουνσυνάντησήσυναντήσει.
Στις κριτικές μου έχει ειπωθεί πολλάκις ότι είμαι Ελληνίδα και μάλιστα από έγκριτα μέλη του σαιτ.
Μέλη σοβαρά που δίνουν πληροφορίες γιατί πάνε με γυναίκες.
Όχι σαν εσένα που την μισή σου ημέρα κοπροσκυλιαζεις στο Bourdela και την άλλη μισή στο Facebook
και η μόνη σου έννοια είναι πως να παραπληροφορήσεις και να το παίξεις έξυπνος.
Επίσης γιαοποίονόποιον έχει αμφιβολίες έχω πάντα την Ταυτότητα μου στα ραντεβου
Λοιπόν εσένα λέω αρσενικέ τύπε που παρουσιάζεσαι σαν Jenny.
Συνεχίζοντας τα μαθήματα ορθογραφίας θα σου πρότεινα να μην δέχεσαι όποια λέξη σου προτείνει η αυτόματη διόρθωση, η συναναστροφή σου με αλλοδαπά πρόσωπα χωρίς ελληνική παιδεία σε έχει κάνει να μπερδεύεις τα ρήματα με τα ουσιαστικά και να παραλείπεις λέξεις κάνοντας το κείμενο δυσνόητο.
Όταν εγώ ήξερα την νεαρά εσύ ακόμα έκανες τον οδηγό στα αλλοδαπά, που θα με πεις εμένα περιθωριακό που δουλεύω 12 ώρες την μέρα νταβατζάκο της πλάκας, ούτε το κορόιδο που ήταν έτοιμο να δώσει 500αρι δεν ήσουν άξιος να δαγκώσεις.
Όταν λες κριτικές από έγκριτα μέλη, εννοείς τον φίλο σου που έχεις πρώτο στο προφίλ σου?
Με γνωρίζει διαδικτυακά, πες να μου στείλει mail να του πω πως λέγεται η Jenny κι ας δει μετά την ταυτότητα.
Και να μας πει μετά το όνομα πατρός και μητρός. Ναι είναι ελληνίδα όπως έλληνας είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά η καταγωγή του είναι από την Νιγηρία, έτσι και η δικιά σου δεν είναι ελληνικής καταγωγής.
Και μην γράφεις σε πρώτο πρόσωπο καταντά αηδία, γιατί η κοπέλα δεν έχει ιδέα ούτε για το site ούτε για το τι γράφεται για αυτήν.