donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
πως σε βρισκουμε καυλα μου
Jenny πως μπορώ να εποικινωνισω μαζί σου;όλες τις καθημερινές είμαι απασχολημένη από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 03.00 το μεσημέρι.
Κάνω ραντεβου πολύ λίγες ημέρες του μήνα, περισσότερο με βολεύουν οι Παρασκευές.
Το ότι βγαίνω σε κλαμπ ή το αν κάνω τατουάζ δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν.
κάτσε και κοιτά να δεις πως ζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Έτσι κάνουν οι περιθωριακοί τύποι, κάθονται στο internet όλη μέρα και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων.
Γιατί δεν έχουν προσωπικη ζωή. Ζουν στο περιθώριο χωρίς φίλους,χωρίς γκόμενα.
Τους έχουν κάνει όλοι πέρα γιατί είναι προβληματικες προσωπικότητες.
Το αν είμαι Ελληνίδα άσε να έχουν άποψη αυτοί που με έχουν συνάντησή.
Στις κριτικές μου ειπωθεί πολλάκις ότι είμαι Ελληνίδα και μάλιστα έγκριτα μέλη του σαιτ.
Μέλη σοβαρά που δίνουν πληροφορίες γιατί πάνε με γυναίκες.
Επίσης για οποίον έχει αμφιβολίες έχω πάντα την Ταυτότητα μου στα ραντεβου
Καμια απαντηση
Δεν θέλω να απαντάω στο κάθε νέο μέλος, που έχει κάνειεγγράφειεγγραφή στο σαιτ πριν μια εβδομάδα και γράφει ότι του κατεβαίνει.
Ούτε να κάθομαι να δίνω σημασία στον κάθε καθυστερημενο χασομέρη, σπαταλώντας τον χρόνο μουτσάπατζάμπα .
Ήμουν σαφέστατη στην προηγούμενη απάντησή μου, οι εχέφρονες καταλαβαίνουν.
Μαναρι με εμας που δε μπορουμε παρασκευες τι γινεται;
Περιμένεις για τη Δευτέρα παρουσία.
Παιδια ειδα κάτι για facebook. Aν το εχει κανένας ας το στείλει και μια απο δω
Υ.Γ. Για τις υπόλοιπες πίπες που έγραψες θα σου απαντήσω το βράδυ γιατί τώρα δουλεύω.
"Ελληνίδα", στο διόρθωσα λίγο, γιατί η αυτόματη διόρθωση προϋποθέτει και ελληνική παιδεία όχι αλβανική.
Η εγγραφή είναι ουσιαστικό και εσύ επέλεξες το ρήμα.
Η τσάπα είναι για να σκάβεις, το τζάμπα που σημαίνει "δωρεάν" είναι άλλο πράγμα.
Υ.Γ. Για τις υπόλοιπες πίπες που έγραψες θα σου απαντήσω το βράδυ γιατί τώρα δουλεύω.
Τόση καούρα δεν την καταλαβαίνω
Καλησπέρα ΤζένηΔεν θέλω να απαντάω στο κάθε νέο μέλος, που έχει κάνει εγγράφει στο σαιτ πριν μια εβδομάδα και γράφει ότι του κατεβαίνει.
Ούτε να κάθομαι να δίνω σημασία στον κάθε καθυστερημενο χασομέρη, σπαταλώντας τον χρόνο μου τσάπα.
Ήμουν σαφέστατη στην προηγούμενη απάντησή μου, οι εχέφρονες καταλαβαίνουν.
Καλησπέρα Τζένη
Δεν ξέρω αν είσαι Ελληνίδα και δεν με ενδιαφέρει.
Οι φωτογραφίες σου που είδα, καθώς και οι κριτικές κάποιων αξιόπιστων μελών, με έκαναν να θέλω να σε συναντήσω γι'αυτό και σου έστειλα pm. Μετά τις παπαριές που γράφεις, απλά σβήστα και αγνόησέ τα.
Κρίνεις και απαξιώνεις τα νέα μέλη και χαρακτηρίζεις ανθρώπους καθυστερημένους! Καθυστερημένος και χασομέρης, γιατί ασχολείται με ένα σάιτ για πουτάνες; Τότε εσύ τι κάνεις εδώ;
Το να βρίσεις, είναι το πιο εύκολο, το να απαντήσεις με επιχειρήματα και να πείσεις αυτούς που έχεις απέναντί σου είναι το δύσκολο. Θα πρότεινα να το πάρεις λίγο αλλιώς, πιστεύω δεν θα χάσεις.