Xristos1316
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οντως καλη?
Λοιπόν γράφτηκαν αρκετά αλλά θα απαντήσω γενικά παραθέτοντας δικό σου post.
Άλλος με έγραψε μαλάκα, άλλος ότι χαλώ την πιάτσα, κ.πλ. κ.πλ.
Ότι είχα να πω για την Jenny το έγραψα στην κριτική και όπως φάνηκε και από το σημερινό της post, τα επίθετα που χρησιμοποίησα στο τίτλο της κριτικής την χαρακτηρίζουν 100%.
Θέλω όμως να συμπληρώσω ότι αν ήξερα ότι δεν είναι στάνταρ ο τιμοκατάλογος, δεν θα προχωρούσα σε ραντεβού. O.k. ας πούμε ότι είμαι μαλάκας που δέχτηκα να κάνω 2ωρο ραντεβού με 500. Αν όμως ήξερα ότι η κοπέλα θεώρει κορόιδα τους εκλεκτούς δεν θα έκλεινα το ραντεβού.
Όπως έγραψε κι ένας πιο πριν, υποτίθεται ότι το site είναι για την δική μας ενημέρωση.
Αν δεν έγραφα κριτική, η Jenny θα εξακολουθούσε να μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Μέχρι τότε όμως όλα τα post έδειχναν ότι υπήρχε αύξηση τιμής.
Εσύ έκανες 2 post αφήνοντας υπονοούμενα και άλλοι 2 έγραψαν ακριβώς το αρχικό p.m. που είχα πάρει και εγώ, 300 την ώρα:
Αν αυτό που έγραψες σήμερα ότι εσένα σου είπε 200 και σε φίλους σου 120 το είχες γράψει τότε θα είχες προφυλάξει και εμένα και άλλους. Τελικά με προφύλαξε ο Θεός και η μαλακία της Jenny που ακύρωσε. Βρήκα κι εγώ άλλη και πέρασα μια χαρά.
Για μένα δεν είσαι εντάξει, από την στιγμή που ήξερες και άφησες την κοπέλα να μας «παίζει». Δικαίωμά σου είναι αλλά γράφω τι πιστεύω εγώ.
Αν εγώ ήμουν μαλάκας, όποιος από εδώ και πέρα δώσει πάνω από 120 είναι μαλάκας με περικεφαλαία.
Αν η jenny δεν σου είχε ακυρώσει το ραντεβού και τελικά πέρναγες καλά... δεν αποκελίεται να γινόταν και αυτό...
Αποκλείεται η Τζένη να τον έπειθε με την απόδοση της στο κρεβάτι ότι αξιζε το 500. Μιλάμε για τεμπέλα που κάνει αρπαχτες, το ίδιο κράξιμο θα έτρωγε πιστεύω σε κριτική.
Με το που βγήκε η κοπέλα, έτυχε να μιλήσω και με τον Yorkie kai της έστειλα pm. Πριν καν λάβω απάντηση μου στέλνει άλλος φίλος και μου λέει το 100ρικο που πήγαν οι δύο πρώτοι ξέχνα το... είναι ήδη 120. Όταν το έργο το έχεις ξαναδεί εδώ μέσα δύο τρεις φορές δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη φαντασια για το τι θα επακολουθήσει... Εγραψα λοιπόν για να σας προετοιμάσω.
Η κοπέλα τελικά μου απαντά με συννημένο το post που αναφέρεις και εσύ και μου λέει για σένα αγόρι μου 200. Γέλασα. Λέω με τρολάρει. Έχει χιουμορ. Της είπα ευχαριστώ αλλά εγώ ήμουν ήδη εκτός στα 120 και καλή επιτυχία. Μετα λέει ο άλλος για 300 και σκέφτομαι παπαριές γράφει, είπαμε βγήκε ο καθένας και γράφει το μακρύ και το κοντό του. Και κάποια στιγμή, αργά ήταν, μου σκάει μήνυμα από φίλο, Μαλάκα μπες στο site και διάβασε κριτική για teen, κάποιος πήγε να σκάσει 500 !! Σκέφτηκα ότι τα τρολ δεν έχουν όριο... αλλά ήμουν τελικά λάθος.
Αγαπητε φίλε gian.
Δεν έχει τύχει να σε παρακολουθήσω γιατί γενικά δεν το μελετάω και πολύ το bou και δεν ξέρω τι ξέρεις από την αγορά των cg στην Ελλάδα....
Αγαπητέ μου φίλε.
Η κοπέλα δούλεψε σε δύο γραφεία... Όταν έφυγε από το πρώτο και πριν πάει στο δεύτερο άνοιξε αυτό το νήμα σαν ανεξάρτητη. Αν είχε κάνει κάποιος τον κόπο να πάει στην αρχή του νήματος και να το διαβάσει από την αρχή θα είχε μία καλή ιδέα του τι παίζει... η κοπέλα βγήκε στα 100 και μάλιστα στις 5/7/16 έκανε και προσφορά τιμή γνωριμίας 80 ευρώ... Μιλάμε για εποχές πριν ΜαριαλενοΒερονικαΝαγιας. Ήταν τότε που ακόμα και τα 120 και 150 ήταν πολλά εδώ μέσα και έπεφτε κράξιμο αν ανέβαζες τιμή... Μετά οι καιροί άλλαξαν ήρθε ο Σύριζα και το χρήμα άρχισε να ρέει στο site... Τι 3ωρα τι 5ωρα τι 24ωρα τι Μεγάλες Βρετανίες, τι Αστέρες Βουλιαγμένης... μιλάμε οι κριτικές άρχισαν να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποιος θα είναι πιο large...
Κάποιοι μείναμε στις παλιές τιμές... και στην κρίση.
Με το που βγήκε η κοπέλα, έτυχε να μιλήσω και με τον Yorkie kai της έστειλα pm. Πριν καν λάβω απάντηση μου στέλνει άλλος φίλος και μου λέει το 100ρικο που πήγαν οι δύο πρώτοι ξέχνα το... είναι ήδη 120. Όταν το έργο το έχεις ξαναδεί εδώ μέσα δύο τρεις φορές δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη φαντασια για το τι θα επακολουθήσει... Εγραψα λοιπόν για να σας προετοιμάσω.
Η κοπέλα τελικά μου απαντά με συννημένο το post που αναφέρεις και εσύ και μου λέει για σένα αγόρι μου 200. Γέλασα. Λέω με τρολάρει. Έχει χιουμορ. Της είπα ευχαριστώ αλλά εγώ ήμουν ήδη εκτός στα 120 και καλή επιτυχία. Μετα λέει ο άλλος για 300 και σκέφτομαι παπαριές γράφει, είπαμε βγήκε ο καθένας και γράφει το μακρύ και το κοντό του. Και κάποια στιγμή, αργά ήταν, μου σκάει μήνυμα από φίλο, Μαλάκα μπες στο site και διάβασε κριτική για teen, κάποιος πήγε να σκάσει 500 !! Σκέφτηκα ότι τα τρολ δεν έχουν όριο... αλλά ήμουν τελικά λάθος.
Αγαπητε φίλε gian.
Δεν έχει τύχει να σε παρακολουθήσω γιατί γενικά δεν το μελετάω και πολύ το bou και δεν ξέρω τι ξέρεις από την αγορά των cg στην Ελλάδα. Αν κάποια κοπέλα αποφασίσει να δουλέψει αύριο σαν cg και πάει σε ένα γραφείο θα πάει από 40 ως 60 την ώρα. Αυτή είναι η αλήθεια εκεί έξω. Εγώ ξέρω ότι με το που θα μου σκάσει τιμή πάνω από 100 ή είναι υπερτιμημένο ή έχει καπέλο. Η τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ και τραβάω μια γραμμή. Έτσι προφυλάσεις τον εαυτό σου και δεν περιμένεις τους άλλους να σε προφυλάξουν.
Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις εδώ από κοπέλες που δουλευαν σε στουντιο και ξαφνικά έγιναν cg με διπλάσια ή τριπλάσια τιμή, κοπέλες που από γραφεία έγιναν ανεξάρτητες με μεγαλύτερη τιμή από τα γραφεία, από κοπέλες που έπαιρναν ένα ποσό Α και εδώ άρχισαν να παίρνουν τρεις φορές το Α και άλλα πολλά. Συγνώμη που το λέω άλλα όλες οι κοπέλες μας "παίζουν", πάρα πολλές κοπέλες είναι όπου σε πιάσουν... αυτό είναι κανόνας. Οι κοπέλες δεν είναι χαζές. Άμα δουν ότι το έχεις και το δίνεις θα το κυνηγίσουν. Άσε που είναι και ανταγωνιστικές... αφού έδωσες σε αυτή την τόσα γιατί να μην τα πάρω και εγώ ? ....
Αν η jenny δεν σου είχε ακυρώσει το ραντεβού και τελικά πέρναγες καλά... δεν αποκελίεται να γινόταν και αυτό... και έβγαιναν μετά και έλεγαν για τα 500 θα έλεγες, κουμάντο στην τσέπη μου κάνω εγώ και ότι πληρώσεις παίρνεις και όλα αυτ΄που έχουν ακουστεί κατά καιρούς.
Και το ξαναλέω για άλλη μια φορά... δεν απάντησα στο Νίκο πιο πάνω αλλά το λέω τώρα. Μην νομίζεται ότι οι τιμές είναι οι ίδιες για όλους ακόμα και σε αυτές που δεν βγαίνουν με την αγνοια του "καλύτερα να ... παρά να μιλάς" της jennys που το είπε φόρα παρτίδα. Αν είχε προσλάβει έναν "νήμα manager" θα έβλεπες τώρα τι party θα γινόταν εδώ. Έχω δει νήματα που δεν προλάβαινες να πεις κιχ για την τιμή και σε έτρωγαν ζωντάνο.
Διευκρινίσεις σχετικά με το κόστος!
Στο κάθε μέλος όταν στέλνω στοιχειά επικοινωνίας(π.χ.τηλέφωνο) του στέλνω και το κόστος
Το κόστος είναι διαφορετικο για το κάθε μέλος γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο,ο καθένας είναι ξεχωριστός
Το κόστος αρχίζει από 120E η ώρα και φτάνει μέχρι και 300Ε η ώρα για τους εκλεκτούς
Η πλειοψηφία είναι στα 120Ε η ώρα!
εχεις πιασει το νοημα! Βρηκες μλκες και τους γαμας! Μαρεσεις.Έγιναν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το κόστος.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι 120 ευρώ η ώρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
Σε όλες τις περιπτώσεις οι υπηρεσίες είναι το ίδιο.Στα πμ που έστειλα στον καθένα ξεχωριστά έχω στείλει και το κόστος.
Σε ραντεβού μου όταν άρχιζα με πληροφόρησε μέλος ότι υπάρχει ένα call girl που *"ζητάει" 250 ευρύ την ώρα.
Επίσης μου είπε ότι δεν υστερώ απέναντί της, αντιθέτως μου είπε ότι υπερτερώ σε πολλά και ειδικά στην εμφάνιση.
300ευρω λοιπόν είναι για αυτούς που *"πλήρωσαν" 250ευρω σε call girl κατώτερο από έμενα.
Όταν λέω κατώτερο δεν αναφέρομαι στο θέμα του ύψους και ας της ρίχνω ένα κεφάλι το λιγότερο.
Αναφέρομαι στην εμφάνιση και στις υπηρεσίες.
Δεν δέχομαι να πάω μαζί τους με λιγότερα από 250 μαζί τους, ούτε καν με τα ίδια.
Οπότε από το να μην τους στείλω καθόλου τον αριθμό μου τους λέω 300 την ώρα και αυτοί αποφασίζουν.
Σε ραντεβού μου όταν άρχιζα με πληροφόρησε μέλος ότι υπάρχει ένα call girl που *"ζητάει" 250 ευρύ την ώρα.
Επίσης μου είπε ότι δεν υστερώ απέναντί της, αντιθέτως μου είπε ότι υπερτερώ σε πολλά και ειδικά στην εμφάνιση.
Έγιναν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το κόστος.
300ευρω λοιπόν είναι για αυτούς που *"πλήρωσαν" 250ευρω σε call girl κατώτερο από έμενα.
Όταν λέω κατώτερο δεν αναφέρομαι στο θέμα του ύψους και ας της ρίχνω ένα κεφάλι το λιγότερο.
Αναφέρομαι στην εμφάνιση και στις υπηρεσίες.
Όταν εγραφαν πολλοι οτι χαλατε την πιατσα με τα 250αρια, απαντούσατε ότι εχετε και τα δινετε και ότι οι υπολοιποι δεν εχουμε και γκρινιαζουμε. Τωρα που και μια κοπελα σας λεει στην ουσια ποσο κοροιδα πιανωσασταν, σας κακοφαίνεται. Το καπελο σε μερικους, φορος βλακείας είναι στην ουσια.
Όταν εγραφαν πολλοι οτι χαλατε την πιατσα με τα 250αρια, απαντούσατε ότι εχετε και τα δινετε και ότι οι υπολοιποι δεν εχουμε και γκρινιαζουμε. Τωρα που και μια κοπελα σας λεει στην ουσια ποσο κοροιδα πιανωσασταν, σας κακοφαίνεται. Το καπελο σε μερικους, φορος βλακείας είναι στην ουσια.
Αμα δεν εχεις ακομη καταλαβει ποιος γερομαλακας είναι, τοτε πρεπει να ξεφυλισεις ολο το σαιτ. Την καλημέρα μουμαλιστα.
καλος ρουφιανος.
ηθελα να ηξερα ποιος μαλακας ειναι
Αμα δεν εχεις ακομη καταλαβει ποιος γερομαλακας είναι, τοτε πρεπει να ξεφυλισεις ολο το σαιτ. Την καλημέρα μου
Τυπε μου εγω θελω να σχολιασω αυτο που ειπε για τις υπηρεσιες και την εμφανηση , αλλα αστο γιατι θα γινω πολυ κακος! Καλημερα !
αντε μην πω κι άλλα και γίνω πάλι κακός.