Επισκέπτης
Α βλέπω ακομα γραφονται πραγματα σε αυτό το νήμα.
Νεο σηριαλ δλδ. Μαλιστα. για να δουμε τι αλλο θα διαβάσουμε
Νεο σηριαλ δλδ. Μαλιστα. για να δουμε τι αλλο θα διαβάσουμε
που να μην μιλαγες κιολας
εγω παντως εσκασα 250 για την βερονικα και 120 μου ειπε.
οποτε κατι αλλο παιχτηκε με τον gian31
Γιατί κανονικά θα έπρεπε να μου ζητήσει 80 !
Και γιατί δεν το είπες ρε παίχτη όταν γράφτηκαν τα 300άρια ?
Εσύ είχες γράψει 400 ζήτησε.
Τρολαρεις εμάς για να μας δουλεύουν οι πουτάνες?
Άρα το δικό μου 200ρι ήταν τρολάρισμα.
Γιατί κανονικά θα έπρεπε να μου ζητήσει 80 !
Και γιατί δεν το είπες ρε παίχτη όταν γράφτηκαν τα 300άρια ?
Εσύ είχες γράψει 400 ζήτησε.
Τρολαρεις εμάς για να μας δουλεύουν οι πουτάνες?
Έγιναν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το κόστος.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι 120 ευρώ η ώρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
Σε όλες τις περιπτώσεις οι υπηρεσίες είναι το ίδιο.Στα πμ που έστειλα στον καθένα ξεχωριστά έχω στείλει και το κόστος.
Σε ραντεβού μου όταν άρχιζα με πληροφόρησε μέλος ότι υπάρχει ένα call girl που *"ζητάει" 250 ευρύ την ώρα.
Επίσης μου είπε ότι δεν υστερώ απέναντί της, αντιθέτως μου είπε ότι υπερτερώ σε πολλά και ειδικά στην εμφάνιση.
300ευρω λοιπόν είναι για αυτούς που *"πλήρωσαν" 250ευρω σε call girl κατώτερο από έμενα.
Όταν λέω κατώτερο δεν αναφέρομαι στο θέμα του ύψους και ας της ρίχνω ένα κεφάλι το λιγότερο.
Αναφέρομαι στην εμφάνιση και στις υπηρεσίες.
Δεν δέχομαι να πάω μαζί τους με λιγότερα από 250 μαζί τους, ούτε καν με τα ίδια.
Οπότε από το να μην τους στείλω καθόλου τον αριθμό μου τους λέω 300 την ώρα και αυτοί αποφασίζουν.
Καλή κίνηση που σβήστηκε το post είτε από σένα είτε από τον Mod.
Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.
Προφανώς και όλοι ξέρουμε πολλά για οποιαδήποτε κοπέλα εδώ μέσα και μερικές ξέρουν αρκετά για κάποιους από εδώ.
Μην το πάμε σε προσωπικό επίπεδο από την στιγμή που κανένας μας δεν δέχθηκε προσωπική επίθεση.
μαγκες αρχιζει και μαρεσει το νημα αρκετα
καλη φαση !!
Το ξαναμετάνιωσα!
Εντάξει. Δεν σου έκανε κάτι.
Και είναι μαλακία τώρα να αρχίζει ο καθένας μας να ανεβάζει ότι έχει για τις κοπέλες εδώ επειδή παίχτηκε κάτι γενικό.
Φαντάσου τι θα γινόταν στα άλλα νήματα.
Οι mod θα δούλευαν υπερωρίες !
Δεν υπάρχει γενικό, κοροϊδεύει μέλη του site, αν το συνεχίσει έχω κι άλλα για την γούνα της!
Άντε δεν μιλάμε δεν μιλάμε το παράχεσες με το θέμα του τιμοκαταλόγου.
1. Είσαι ωραίο γκομενάκι αλλά μέχρι εκεί κατέβα από το καλάμι.
2. Σταμάτα να το παίζεις φοιτήτρια.
3. Σταμάτα να το παίζεις ελληνίδα.
4. Όταν ήσουν στο athensdiva όλοι ήξεραν από πού είσαι.
5. Το athensdiva έχει κι άλλη κοπέλα από την χώρα καταγωγής σου.
6. Σε εκείνη την χώρα χρωστάς τον ωραίο κώλο και όχι στην γυμναστική.
7. Σταμάτα να κρατάς τα φιλιά για τον γκόμενο, εκείνο τον άσχημο με τα τατουάζ.
8. Στο Tramp όλοι ξέρουν ποια είσαι και τι κάνεις.
9. Ο διπλός τιμοκατάλογος είναι για γέλια, αν νομίζεις ότι μετράς βαλε 300 για όλους.
10. Την στολή της νοσοκόμας που φορούσες στο καρναβάλι στην Πάτρα βάλτην στο μενού, υπάρχουν και βιτσιόζοι!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Ειναι δυνατόν να ανεβάζεις προσωπικές φωτογραφίες;[/color]
[/quote]
Τύπε σε πρασινησαν ρε :2funny:
Αυτή την φωτογραφία με στολή νοσοκόμας δεν την στέλνεις και με πρόσωπο σκέφτομαι να σκάσω το 300αρι.
ρε τζενακι τι μαλακιες μας λες τωρα..δηλαδη αν βρεθουμε τελικα και σου πω οτι εχω δωσει πχ και 300 για μια αλλη που ειναι κατωτερη απο σενα δηλαδη θα μου πεις οκ τοτε εγω απο σημερα αξιζω γ σενα 350??τι παπαριες ειναι αυτες???ρε θα με τρελανεις...???δηλαδη ειναι σα να μας λες οτι αγορασες ενα παπουτσι 60 ευρω μετα πηρες ενα αλλο με 100 και λες δε γαμιεται δε ξαναγοραζω με 60 γιατι δεν μου βγηκε καλο..τι λογκιη ειναι αυτη???Έγιναν πολλές παρανοήσεις σχετικά με το κόστος.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι 120 ευρώ η ώρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
Σε όλες τις περιπτώσεις οι υπηρεσίες είναι το ίδιο.Στα πμ που έστειλα στον καθένα ξεχωριστά έχω στείλει και το κόστος.
Σε ραντεβού μου όταν άρχιζα με πληροφόρησε μέλος ότι υπάρχει ένα call girl που *"ζητάει" 250 ευρύ την ώρα.
Επίσης μου είπε ότι δεν υστερώ απέναντί της, αντιθέτως μου είπε ότι υπερτερώ σε πολλά και ειδικά στην εμφάνιση.
300ευρω λοιπόν είναι για αυτούς που *"πλήρωσαν" 250ευρω σε call girl κατώτερο από έμενα.
Όταν λέω κατώτερο δεν αναφέρομαι στο θέμα του ύψους και ας της ρίχνω ένα κεφάλι το λιγότερο.
Αναφέρομαι στην εμφάνιση και στις υπηρεσίες.
Δεν δέχομαι να πάω μαζί τους με λιγότερα από 250 μαζί τους, ούτε καν με τα ίδια.
Οπότε από το να μην τους στείλω καθόλου τον αριθμό μου τους λέω 300 την ώρα και αυτοί αποφασίζουν.