σφουγγοτρολαριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
καθημερινες στις 19.00 δειχνει το shades of blue στο μακεδονια.ειναι με κατσαρο μαλλι
Γελάω ήδη φίλε σκατακη... Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ άμα δηλώνεις κατι τόσο απόλυτο, τύπου δεν υπάρχει άλλη πιο στην ηλικία , μάλλον τότε δεν έχεις κάνει προσεγγισει καν το θέμα στην πραγματική του εκδοχή. ... Και για του λόγου το αληθές δεν θα σου παραπέμψω σε πολλα αλλά μοναχα θα σε παραπέμψω στο να πατήσεις στο Google search το instagram της ατέλειωτης και ανεπαναληπτης ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑΣ των 50 φεύγα παρακάλω ELISABETH HARLEY .... Απλά μπες και ρίξε μια ματιά και έλα πες μου μετά ποια είναι μοναδική. ... Τώρα βέβαια αν έχεις τρόλο φετίχ με τέτοιου είδους ομορφιά τύπου γύφτο πουερτορικανο κολομβιανεζο μογγολοειδη σαν της βασίλισσας JLO ,οΚ τοτε πάω πάσο αλλά όχι επειδή είναι αυτό το στυλ που σε καβλωνει να είσαι και τόσο απόλυτος, ιδίως αν υπάρχουν κάτι 40 50 φεύγα αδιανόητα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΙΑ.....Στην ηλικία της, δεν υπάρχει άλλη πιο μουνάρα
τωρα νομιζω οτι εσυ γίνεσαι λιγο....1.το θεμα εδω αναφέρεται στην Τζένιφερ λοπεζ....αρα μάλλον οπαδούς της συγκεκριμένης γυναίκας θα βρεις....μαλλον φανατικούς και κατ επέκταση οπαδούς του συγκεκριμένου γυναικείου σώματος...καμπύλες μελαχρινου κτλ....που ειναι λοιπον το παράξενο;;;;εγω ειμαι οπαδος του ωραίου γενικότερα ξανθο μελαχρινό κόκκινο αρκει αυτο που βλεπω να ειναι ομορφο και αναμφισβήτα τουλάχιστον οι φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν μια σελίδα πισω δείχνουν μια γυναίκα καυλα εκτος και να εχεις πρόβλημα....δεν λεω υπάρχουν και ομορφότερες αλλα αυτο δεν αναιρεί οτι αυτη η 50αρα ειναι μια ΚΑΡΑΚΑΥΛΑ !!!!! Αν εσενα δεν σου αρεσει ....οκ αυτο που βλέπουμε εμείς ειναι χάρμα οφθαλμών....Γελάω ήδη φίλε σκατακη... Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ άμα δηλώνεις κατι τόσο απόλυτο, τύπου δεν υπάρχει άλλη πιο στην ηλικία , μάλλον τότε δεν έχεις κάνει προσεγγισει καν το θέμα στην πραγματική του εκδοχή. ... Και για του λόγου το αληθές δεν θα σου παραπέμψω σε πολλα αλλά μοναχα θα σε παραπέμψω στο να πατήσεις στο Google search το instagram της ατέλειωτης και ανεπαναληπτης ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑΣ των 50 φεύγα παρακάλω ELISABETH HARLEY .... Απλά μπες και ρίξε μια ματιά και έλα πες μου μετά ποια είναι μοναδική. ... Τώρα βέβαια αν έχεις τρόλο φετίχ με τέτοιου είδους ομορφιά τύπου γύφτο πουερτορικανο κολομβιανεζο μογγολοειδη σαν της βασίλισσας JLO ,οΚ τοτε πάω πάσο αλλά όχι επειδή είναι αυτό το στυλ που σε καβλωνει να είσαι και τόσο απόλυτος, ιδίως αν υπάρχουν κάτι 40 50 φεύγα αδιανόητα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΙΑ.....
Γελάω ήδη φίλε σκατακη... Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ άμα δηλώνεις κατι τόσο απόλυτο, τύπου δεν υπάρχει άλλη πιο στην ηλικία , μάλλον τότε δεν έχεις κάνει προσεγγισει καν το θέμα στην πραγματική του εκδοχή. ... Και για του λόγου το αληθές δεν θα σου παραπέμψω σε πολλα αλλά μοναχα θα σε παραπέμψω στο να πατήσεις στο Google search το instagram της ατέλειωτης και ανεπαναληπτης ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑΣ των 50 φεύγα παρακάλω ELISABETH HARLEY .... Απλά μπες και ρίξε μια ματιά και έλα πες μου μετά ποια είναι μοναδική. ... Τώρα βέβαια αν έχεις τρόλο φετίχ με τέτοιου είδους ομορφιά τύπου γύφτο πουερτορικανο κολομβιανεζο μογγολοειδη σαν της βασίλισσας JLO ,οΚ τοτε πάω πάσο αλλά όχι επειδή είναι αυτό το στυλ που σε καβλωνει να είσαι και τόσο απόλυτος, ιδίως αν υπάρχουν κάτι 40 50 φεύγα αδιανόητα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΙΑ.....
Είσαι σοβαρός; Νομίζεις ότι συγκρίνεται αυτή που έστειλες με την J-Lo; Τα μογγολοειδή εντάξει δεν τα σχολιάζω καν...Γελάω ήδη φίλε σκατακη... Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ άμα δηλώνεις κατι τόσο απόλυτο, τύπου δεν υπάρχει άλλη πιο στην ηλικία , μάλλον τότε δεν έχεις κάνει προσεγγισει καν το θέμα στην πραγματική του εκδοχή. ... Και για του λόγου το αληθές δεν θα σου παραπέμψω σε πολλα αλλά μοναχα θα σε παραπέμψω στο να πατήσεις στο Google search το instagram της ατέλειωτης και ανεπαναληπτης ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑΣ των 50 φεύγα παρακάλω ELISABETH HARLEY .... Απλά μπες και ρίξε μια ματιά και έλα πες μου μετά ποια είναι μοναδική. ... Τώρα βέβαια αν έχεις τρόλο φετίχ με τέτοιου είδους ομορφιά τύπου γύφτο πουερτορικανο κολομβιανεζο μογγολοειδη σαν της βασίλισσας JLO ,οΚ τοτε πάω πάσο αλλά όχι επειδή είναι αυτό το στυλ που σε καβλωνει να είσαι και τόσο απόλυτος, ιδίως αν υπάρχουν κάτι 40 50 φεύγα αδιανόητα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΙΑ.....