να γραψω πεντε πραγματα για την ιζαμπελα,εκ ρουμανιας,που για εμενα αποδειχτικε και ειναι μια τιμια μιλφαρα,που σεβεται τον πελατη και κανει τα παντα να τον ευχαριστησει και να περασει καλα,αλλα οπως μου εκατσε η ολη φαση,νομιζω οτι δεν την ενδιαφερει να περασει και αυτη καλα,παροτι θεατρινιζει και δινει την εντυπωση οτι και αυτη περναει τελεια.αυτο η πρωτη παραφωνια που ειπα.η ιζα λοιπον,ειναι μια σαρανταρα μιλφαρα,ψηλη με γεματο κορμι,βυζαρες και κολαρα αρκετα εως πολυ τροφαντη,μπουταρες,ολα φυσικα βεβαια και καθολου αντιαισθητικα,χωρις κυταριτιδες.προσωπο οχι κατι ιδιαιτερο,εντυπωσιακο,αλλα ο.κ,γλυκο και συμπαθητικο.παρα πολυ καθαρη,με μπανακια συχνα,και με δικα της μπουκαλακια και αντισυπτικα.στην μαχη τωρα,οτι ειπα πιο πανω,τα παντα ολα,παιχνιδια με τα χερια χουφτωματα ,τριψιματα,χαιδεματα,με την γλωσσα γλειψιματα και ρουφιγματα παντου.πιπα σπεσιαλ και ακουραστα και στους δυο γυρους για πολυ ωρα.την εκανα γλειφομουνι και τις δυο φορες,ενω τα δαχτυλα μπαινοβγαιναν στις τρυπουλες της.γαμισι σε πολλες στασεις,οπου πηρα μουνακι κολαρακι.δουλεμενα και τα δυο.το δευτερο που μπορω να πω σαν παραφωνια ειναι,οτι ειναι πολυ επιθετικη,δηλαδει απο την ορεξη να πω,απο την αγωνια να σε κανει να περασεις καλα,ειναι ολο επιθεση,δεν καθεται σε ησυχια και ηρεμια καθολου.γιαυτο και μου τον εκανε κονταρι στα καπακια.βεβαια ειχα πολυ καιρο γιαυτο και ανταποκριθηκε ο μπεμπης.και μεσα στο μπανιο ρε πουστη μου.αυτο το λεω,για εμας τους μεγαλυτερους που θελουμε και λιγο καλμα και ρειλαξ.εντελει μου εριξε κανονικο ξεκατινιασμα.σε σαραντα λεπτα αδειασα δυο φορες.αυτη ηθελε κιαλλο.σκιαχτηκα και αφου ειχα και δουλεια,την ανανεωσα για την επομενη φορα.να παω προετιμασμενος.παιχτες,το ενδιαφερον της για τον παρτενερ,η διαθεση της,η συμετοχη της και η ολη συμπεριφορα της ειναι στα πιο υψηλα επιπεδα.τωρα,οποιανου του αρεσουν οι μιλφαρες,με πλουσια τα ελεη και δεν θελει μοντελο αλλα υπηρεσιες επιπεδου,να παει.αλλιως οχι.νομιζω περιεγραψα οτι ειδα ,οτι εζησα και αποκομισα απο την γνωριμια και επαφη με την ιζαμπελα.αν ξεχασα κατι ρωτατε.αν με ρωταγατε θα την ξαναδεις?ναι ,αλλα οπως θελω εγω να ακολουθει και θα το κανει,γιατι ακουει.οχι και να βγω νοκ αουτ.γεια σου μουναρε βαρβατε.την επομενη περισοτερα.