xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Εχει αδυνατισει ?
Εγω την ειχα συναντισει τελος Ιουλιου,1η φορα την πηρα δν την ειχα παρει πιο παλια,ηθελε να κανει διατροφη μ ειπε για να χασει καποια κιλα!
Εχει αδυνατισει ?
Εκανε προσθετικη στα ποδια ? Ακου , λεει ψυλωσε . Μηπως φιλε μου εσυ κοντηνες ?Έχει αδυνατίσει ομόρφυνε αλλά ποίο σημαντικό είναι ότι
ψήλωσε.
Εκανε προσθετικη στα ποδια ? Ακου , λεει ψυλωσε . Μηπως φιλε μου εσυ κοντηνες ?
αληθεια ρε φιλε δε τις εχω δει????χαχαχαχαχαχα για τωρα λεω μετα την επιστροφη της φιλε..εγω προσωπικα θα την συναντησω πεμπτη μαλλον και θα ενημερωσω...αχαχαΈχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων. Τι άλλο να γράψουν;
αληθεια ρε φιλε δε τις εχω δει????χαχαχαχαχαχα για τωρα λεω μετα την επιστροφη της φιλε..εγω προσωπικα θα την συναντησω πεμπτη μαλλον και θα ενημερωσω...αχαχα
αντε με το καλο , και μην ξεχασεις το anal .αληθεια ρε φιλε δε τις εχω δει????χαχαχαχαχαχα για τωρα λεω μετα την επιστροφη της φιλε..εγω προσωπικα θα την συναντησω πεμπτη μαλλον και θα ενημερωσω...αχαχα
κοστος συναντησης ποση ωρα δεν μας ειπες
βλεποντας την Izabella και τα διαφορα κοριτσια που ανεβαζουν φωτογραφιες τους,το μονο που με προβληματιζει ειναι που θα βρω μια μηχανη να κοβει 50 ευρα..........
ρε παλιοπαιδα,τι μου κανατε τωρα?πως θα αντεξω μεχρι αυριο που θα την δω?ε ρε μπαγασιδες ,αντε και θα γινει της συριας.θα μπουν οι τουρκοι στο αιγαιο.70€ την ωρα παιρνει
ρε παλιοπαιδα,τι μου κανατε τωρα?πως θα αντεξω μεχρι αυριο που θα την δω?ε ρε μπαγασιδες ,αντε και θα γινει της συριας.θα μπουν οι τουρκοι στο αιγαιο.
Καλο βολι φιλε μου!θα σε ρουφηξει η Ιζα ;)
παιδες η ναντια η μιλφαρα από το γρεφειο της ιζαμπελλας αξιζει ??