swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
γιατι την ειχε κανεις τζαμπαβγάλτην γκόμενα να την έχεις τζάμπα...
γιατι την ειχε κανεις τζαμπαβγάλτην γκόμενα να την έχεις τζάμπα...
συνήθως αυτός που την έχει γκόμενα την έχει και τζάμπα...γιατι την ειχε κανεις τζαμπα
μου εχουν πει καλη ειναι
δεν πηγα γιατι ειναι τα λεφτα πολλα
συνήθως αυτός που την έχει γκόμενα την έχει και τζάμπα...
αν είναι και λίγο έξυπνος βγάζει και μεροκάματο...
παικτες,οποιος ξερει να μου απαντησει και με π.μ,να ξερει ομως,ποτε θα επιστρεψει η ιζα?εχω κανονισει με φρεσκαδουρικο πιπινακι αμεσως μετα τον δεκαπενταυγουστο και θελω και την ιζα,μιας και θα ειμαι αθηνα δυο μερες.γιατι αν ειναι να ερθει τελος του μηνα ,να το καθηστερισω.προσπαθησα και με αλλη καλη κυρια μιλφαρα,που μου ειπαν φιλαρακια απο εδω,αλλα δεν την βολευει η περιοχη και το ωραριο.γιαυτο θελω ιζα.
αδελφε αλεξ,που να ψαχνω ρε φιλαρακι?μηπως ειμαι και ο γκουρου νομιζεις?αν το πουλακι ειναι αξιοπιστο,τοτε θα την τακτοποιησω σε επομενο ταξειδι.ποια να βρω ομως για το διπλο με το πιπινι?Αρχοντα απο 5 Σεπτεμβριου και μετα, μου ειπε ενα πουλακι. ΑΝ σε βολευει εχει καλως, αλλιως ψαξου αλλου...
αδελφε αλεξ,που να ψαχνω ρε φιλαρακι?μηπως ειμαι και ο γκουρου νομιζεις?αν το πουλακι ειναι αξιοπιστο,τοτε θα την τακτοποιησω σε επομενο ταξειδι.ποια να βρω ομως για το διπλο με το πιπινι?
θα τα τακτοποιησω φιλε.θα κανω οτι καλυτερο.κωλο με μιλφαρα οπωσδηποτε.Τι να σου προτεινω..?
Η Αννα Πιπινακι ειναι καλη (εχω γραψει κριτικη), τρελο τσιμπουκι και βαθυ λαρυγγι, ΔΕΝ κανει πρωκτικο μονο.
Η Ζετα απο Ντρημ ειναι σουπερ (αμφοτεροι νομιζω εχουμε δοκιμασει). Την ξαναειδα προσφατα, 2+ ωρες Πιπα Κωλο Εμπλοκη, αν και πολυ γυμνασμενος και κατω των 40, με ελιωσε η πουτανα...
Ελινα 19, κι αυτη την ξερουμε, αλλες δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα μαν.
θα τα τακτοποιησω φιλε.θα κανω οτι καλυτερο.κωλο με μιλφαρα οπωσδηποτε.
ανασκοπιση και περιγραφη πληρεστατη.για τους φιλους.τα παιδια τα τζιμανια.με εχουν βοηθησει και με βοηθουν αρκετοι εδω.δεν το ξεχνω και θελω να ειμαι κυριος απεναντι τους και οτι μπορω να προσφερω και εγω.ευχαριστω παιδια,ξερεται εσεις.Ευχομαι τα καλυτερα και να περασεις σουπερ!
Κανε και καμια ανασκοπηση του αγωνα, αν μπορεις χεχε..!
ανασκοπιση και περιγραφη πληρεστατη.για τους φιλους.τα παιδια τα τζιμανια.με εχουν βοηθησει και με βοηθουν αρκετοι εδω.δεν το ξεχνω και θελω να ειμαι κυριος απεναντι τους και οτι μπορω να προσφερω και εγω.ευχαριστω παιδια,ξερεται εσεις.
ανασκοπιση και περιγραφη πληρεστατη.για τους φιλους.τα παιδια τα τζιμανια.με εχουν βοηθησει και με βοηθουν αρκετοι εδω.δεν το ξεχνω και θελω να ειμαι κυριος απεναντι τους και οτι μπορω να προσφερω και εγω.ευχαριστω παιδια,ξερεται εσεις.
γιατι η ιζαμπελλα από τα μπουρδελα δεν προερχεται?απο κει εγινε γνωστη.εγω νομιζω ο τυπος μονο απο μπουρδελα και στουντιο ξερει
ρωτας εμενα να σου πω ρωτα κανεναν αλλον ;) εγω δεν ξερω :- αλλοι ξερουν καλυτερα ;)γιατι η ιζαμπελλα από τα μπουρδελα δεν προερχεται?απο κει εγινε γνωστη.
γεια σου αδελφε μου.τα ξερω ολα αυτα που μου ειπες.για μενα δεν ειναι δυσκολο να την βρω,διοτι μου απανταει στο τηλεφωνο,αρκει να ειναι αθηνα και επι των επαλξεων.βουτιες θα δω τωρα ποτε θα κανω,εχω πνιγει στις δουλειες.καλλημερα φιλε μου.ΦΡΑΝΚΥ η Issa ειναι σουπερ θα παθεις πλακα - αλλα ειναι λιγο δυσκολη στο να τη βρεις
παει ερχεται... δεν ξερω τι γινεται - παντως μην εχεις θεμα μαζι της,
και επειδη σε ξερω! θα περασεις σουπερ - τα εχω γραψει αν ψαξεις πισω θα δεις - η γυναικα ειναι καυτη.
κανε και μαμμια βουτια για μας διπλα σου ειναι η θαλασσα..καλα να περασεις φιλαρακι,
KΑΛΑ Να περνας Φρανκυ! και καλη επιστροφη εις τας ΑΘΗΝΑΣ με φορα...γεια σου αδελφε μου.τα ξερω ολα αυτα που μου ειπες.για μενα δεν ειναι δυσκολο να την βρω,διοτι μου απανταει στο τηλεφωνο,αρκει να ειναι αθηνα και επι των επαλξεων.βουτιες θα δω τωρα ποτε θα κανω,εχω πνιγει στις δουλειες.καλλημερα φιλε μου.