Έπειτα από κάμποσες ανεπιτυχείς προσπάθειες εν τέλει συνεύρεση με Ιζα.
Ψηλή, νταρντανογυναίκα, ηλικία 35 με 40, πρόσωπο 6,5 αλλά με μια δόση έκφυλου, στήθος καλού μεγέθους και οπίσθια που σου ρίχνουν πονηρές ματιές. Κατά την είσοδο στο δωμάτιο, θετική εντύπωση. Πολύ ωραία ντυμένη, καθαρή και περιποιημένη σίγουρα αν την πετύχαινες έξω θα γύρναγες να την κοιτάξεις. Αν και δεν την γνώριζα, ο πάγος έσπασε σχεδόν άμεσα.
Στα του αγώνα άλογο ακούραστο, μόλις πάρει μπρος επιτίθεται και αρχίζει τα δικά της. Φιλιά, γλυψίματα, στοματικό, χαιδέματα και τούμπαλιν. Δε σε αφήνει σε ησυχία. Το αποτέλεσμα σ' εμένα άμεση ανόρθωση ιστού, πέρασμα προστασίας και είσοδος έμπροσθεν. Εναλλαγή στην πίσω πόρτα και ξανά μπρος (με αλλαγές προφυλακτικού). Μου έκανε εντύπωση πόσο καλοδουλεμένη είναι η όπισθεν καθώς στις περισσότερες που συναντώ μου το αρνούνται. Με την Ιζα νο πρόμπλεμ.
Από την πλευρά της η Ιζα συμμετέχει ενεργά και δείχνει ότι της αρέσει αυτό που κάνει. Δεν γίνεται να αντέξεις για πολύ.
Ενδιάμεσα ντουζάκι με χρήση δικού της αφρόλουτρου και παιχνίδια που καταλήγουν ξανα σε επανάληψη επί του κρεβατιού.
Καλό σόσιαλ στο break, ευχάριστο τυπάκι γενικότερα, με σεβασμό στον άνθρωπο που έχει δίπλα της και κάνοντας τα πάντα για να προσφέρει ικανοποίηση. Προς τιμήν της δεν κολλάει τα ραντεβού (κάτι που το κάνουν αρκετές νέες και φιλοχρήματες) ώστε να είναι σε θέση να δώσει το καλύτερο που μπορεί αν και είμαι σίγουρος ότι έχει μεγάλο fan club και δέχεται πίεση.
Με λίγα λόγια όσα έχουν γραφτεί δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Πραγματικό VFM και από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο χώρο.