spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 906
- Πόντοι
- 81
Παρόλα αυτά πως και δεν υπάρχει καρτέλα κριτικών για την ιζαμπελαρα ??
Ελα ρέ !!!????. Σωστή !!Στο Λας Βέγκας έχει εργαστεί, λες να την ξέρεις, σου θυμίζει κατι; ?
Οπως τι γράφεις αλλά με μια "διαφωνία". Πρόσωπο δεν είναι 6,5 η Ιζα. Μαλλον 7,5 και ισως να είναι και λίγο.Έπειτα από κάμποσες ανεπιτυχείς προσπάθειες εν τέλει συνεύρεση με Ιζα.
Ψηλή, νταρντανογυναίκα, ηλικία 35 με 40, πρόσωπο 6,5 αλλά με μια δόση έκφυλου, στήθος καλού μεγέθους και οπίσθια που σου ρίχνουν πονηρές ματιές. Κατά την είσοδο στο δωμάτιο, θετική εντύπωση. Πολύ ωραία ντυμένη, καθαρή και περιποιημένη σίγουρα αν την πετύχαινες έξω θα γύρναγες να την κοιτάξεις. Αν και δεν την γνώριζα, ο πάγος έσπασε σχεδόν άμεσα.
Στα του αγώνα άλογο ακούραστο, μόλις πάρει μπρος επιτίθεται και αρχίζει τα δικά της. Φιλιά, γλυψίματα, στοματικό, χαιδέματα και τούμπαλιν. Δε σε αφήνει σε ησυχία. Το αποτέλεσμα σ' εμένα άμεση ανόρθωση ιστού, πέρασμα προστασίας και είσοδος έμπροσθεν. Εναλλαγή στην πίσω πόρτα και ξανά μπρος (με αλλαγές προφυλακτικού). Μου έκανε εντύπωση πόσο καλοδουλεμένη είναι η όπισθεν καθώς στις περισσότερες που συναντώ μου το αρνούνται. Με την Ιζα νο πρόμπλεμ.
Από την πλευρά της η Ιζα συμμετέχει ενεργά και δείχνει ότι της αρέσει αυτό που κάνει. Δεν γίνεται να αντέξεις για πολύ.
Ενδιάμεσα ντουζάκι με χρήση δικού της αφρόλουτρου και παιχνίδια που καταλήγουν ξανα σε επανάληψη επί του κρεβατιού.
Καλό σόσιαλ στο break, ευχάριστο τυπάκι γενικότερα, με σεβασμό στον άνθρωπο που έχει δίπλα της και κάνοντας τα πάντα για να προσφέρει ικανοποίηση. Προς τιμήν της δεν κολλάει τα ραντεβού (κάτι που το κάνουν αρκετές νέες και φιλοχρήματες) ώστε να είναι σε θέση να δώσει το καλύτερο που μπορεί αν και είμαι σίγουρος ότι έχει μεγάλο fan club και δέχεται πίεση.
Με λίγα λόγια όσα έχουν γραφτεί δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Πραγματικό VFM και από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο χώρο.
δεν εχω προσωπικη γνωμη απο μπουρδελα γιατι εχω να παω σχεδον 30 χρονια,δεν την ξερω καν την ιδια γιατι δεν ειναι του γουστου μου,αλλα εδω στο νημα εχει γραφτει οτι εργαζοταν σε μπουρδελο ναι.ερωτηση, εχει εργαστει στο παρελθον σε κανα μπουρδελο στη φυλης η κοπελα; ευχαριστω!
Σημασία πάντα έχουν οι υπηρεσίες που παρέχουν τα κορίτσια στις συναντήσεις τους για να μείνουν ικανοποιημένοι οι φίλοι .δεν εχω προσωπικη γνωμη απο μπουρδελα γιατι εχω να παω σχεδον 30 χρονια,δεν την ξερω καν την ιδια γιατι δεν ειναι του γουστου μου,αλλα εδω στο νημα εχει γραφτει οτι εργαζοταν σε μπουρδελο ναι.
δεν θυμαμαι σε ποιο.
μονο αν ξεψαχνισεις το νημα θα το βρεις.
δεν ξερω πως σου φανηκε,αλλα δεν το ειπα με κακο σκοπο.Σημασία πάντα έχουν οι υπηρεσίες που παρέχουν τα κορίτσια στις συναντήσεις τους για να μείνουν ικανοποιημένοι οι φίλοι .
Αν πέρασε κάποια από μπουρδελο δεν έχει σημασία γιατί ανανεώσεις και αλλαγές είναι πολύ συχνές στο σύστημα του πληρωμένου έρωτα
Ακριβώς και συμφωνώ με ότι έγραψες . Η εμπειρία της κάθε κοπέλας αποκτάται σε κάποιον χώρο , αλλάζουν παραστάσεις και κάποια στιγμή όσες έχουν διάθεση και εξυπνάδα καταλήγουν σε χώρο που μπορούν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προσωπικά και οικονομικά !δεν ξερω πως σου φανηκε,αλλα δεν το ειπα με κακο σκοπο.
ολες εχουν μια προυπηρεσια καπου.
Πριν 2-3 χρόνια αλκιβιάδου
Πρέπει να δούλευε πριν κάποια χρόνια σε ένα μπου στην Αλκιβιάδου.
Τυπε η Ιζα είναι για εμένα πιο καλή, όχι πως με την Άννα είχα περάσει άσχημα..... Άπλως είναι πιο κλειστή σαν χαρακτήρας, πιο παθητική χωρίς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες... Όσον αφορά τις υπηρεσιες κι οι δυο προσφερουν καύλα απλόχεραΕίμαι μεταξύ της Ιζας και της Άννας 590 αλλά και οι δυο ρε γαμωτο είναι γεματες οπότε επικοινωνώ. Κριτήριο καθαριότητα, λαρυγγωτη πιπα και πρωκτικό χωρίς μα και μου. Θα με κατατοπισει κανεις με τα υπέρ και τα κατά της κάθε κοπέλας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιος που να τις έχει παρει και τις δυο, οχι την μια.
Η Ιζαμπέλα 80 είναι η ώρα;Τυπε η Ιζα είναι για εμένα πιο καλή, όχι πως με την Άννα είχα περάσει άσχημα..... Άπλως είναι πιο κλειστή σαν χαρακτήρας, πιο παθητική χωρίς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες... Όσον αφορά τις υπηρεσιες κι οι δυο προσφερουν καύλα απλόχερα
ομορφο νιμου!!!Σημερινή πρωινή συνάντηση με την κοπέλα.
Σταθερή αξία.
Κατ΄εμέ, VFM by far.
θα έχεις παρατηρήσει ότι η Ίζα δεν μπαίνει στο νήμα με "γειά σας μωρά μου" και τις μπούρδες που συνηθίζουν άλλες.Παρόλα αυτά πως και δεν υπάρχει καρτέλα κριτικών για την ιζαμπελαρα ??
Με φιλτρο την εβγαλες ή αδυνάτισε και άλλο;Σημερινή πρωινή συνάντηση με την κοπέλα.
Σταθερή αξία.
Κατ΄εμέ, VFM by far.
Δεν έχω συναντήσει την ιζαμπελα ακόμα αλλά νομίζω οτι η Άννα είναι πιο μιλφακι με υποτακτικά στοιχεία. Την κάνεις ότι θεςΕίμαι μεταξύ της Ιζας και της Άννας 590 αλλά και οι δυο ρε γαμωτο είναι γεματες οπότε επικοινωνώ. Κριτήριο καθαριότητα, λαρυγγωτη πιπα και πρωκτικό χωρίς μα και μου. Θα με κατατοπισει κανεις με τα υπέρ και τα κατά της κάθε κοπέλας;
Δεν αντιλέγω απλά θα έπρεπε να υπάρχει μια καρτέλα για να είναι συγκεντρωμένες οι κριτικές της.θα έχεις παρατηρήσει ότι η Ίζα δεν μπαίνει στο νήμα με "γειά σας μωρά μου" και τις μπούρδες που συνηθίζουν άλλες.
Κρατάει χαμηλό προφίλ.
Nαι εργαζονταν πριν 4-5 χρονια αλλα και με 15+ κιλα τοτε πανω της.ερωτηση, εχει εργαστει στο παρελθον σε κανα μπουρδελο στη φυλης η κοπελα; ευχαριστω!
Η Ιζαμπέλα είναι πιο πλήρης από την Άννα γιατί έχει εναλλαγές στις υπηρεσίες της , και επιθετική και όταν πρέπει γλυκιά και αγκαλίτσα !Είμαι μεταξύ της Ιζας και της Άννας 590 αλλά και οι δυο ρε γαμωτο είναι γεματες οπότε επικοινωνώ. Κριτήριο καθαριότητα, λαρυγγωτη πιπα και πρωκτικό χωρίς μα και μου. Θα με κατατοπισει κανεις με τα υπέρ και τα κατά της κάθε κοπέλας;
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες!Η Ιζαμπέλα είναι πιο πλήρης από την Άννα γιατί έχει εναλλαγές στις υπηρεσίες της , και επιθετική και όταν πρέπει γλυκιά και αγκαλίτσα !
Η Άννα πιο παθητική , πιο ήρεμη, πιο διαχειρίσιμη σε αφήνει να την χειριστείς όπως εσυ επιθυμείς , χωρίς πολλές πρωτοβουλίες . Την είχα γνωρίσει σε διπλή συνάντηση με την Έλενα 110 που είναι το " έτερον ημιση της "
Ευχαριστώ πολυ.Δεν έχω συναντήσει την ιζαμπελα ακόμα αλλά νομίζω οτι η Άννα είναι πιο μιλφακι με υποτακτικά στοιχεία. Την κάνεις ότι θες