Ξανά δηλαδή;Ισως
Απλα το αναφερα γιατι γραφονται για προωθηση κ λοιπα χαριτωμενα
Ποια προώθηση κ λοιπά χαριτωμενα;
Ξανά δηλαδή;Ισως
διαφωνώ με τον τρόπο που τα γράφεις,αλλά συμφωνώ με το ζουμί.α χα χα χα χα..
Τι λες βρε ταραμα παλι???
ο zarden την εσκασε "αναβαθμισμενη" γιατι εισαστε μαλακοπιτουρες με περικεφαλαια..
εχει φτυσει αιμα στα δελα τοσα χρονια αλλο που εσεις την "ανακαλυψατε" προσφατα..
μα υπήρχε προώθηση,αυτο δεν είναι κακό,αλλά υπήρχε και όχι μόνο για την συγκεκριμένηΙσως
Βέβαια αλλο πράγμα είναι η προώθηση σου ανοίγω σελίδα και άλλο πράγμα ανοίγω σελίδα και βαράω παλαμάκια να μαζευτεί κόσμος..μα υπήρχε προώθηση,αυτο δεν είναι κακό,αλλά υπήρχε και όχι μόνο για την συγκεκριμένη
μα υπήρχε προώθηση,αυτο δεν είναι κακό,αλλά υπήρχε και όχι μόνο για την συγκεκριμένη
για το 2ο αναφερόμαστεΆλλο προώθηση σου ανοίγω σελίδα και άλλο πράγμα ανοίγω σελίδα και βαράω παλαμάκια να μαζευτεί κόσμος..
Τύποι καμμιά δεν είναι του κατηχητικού..... :S :S :S
Και δεν αποσχολεί και κανέναν το παρελθόν της, αφού είναι τούμπανο στις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά της.
Προσωπικά έχω ρίξει από τα επικότερα μαζί της κι είναι και καλό παιδί,
τώρα τι σκοπό εξυπηρετεί να ψάχνουμε εαν εχει δουλέψει σε σπιτάκια ή όχι δεν καταλαβαίνω!!!
Ισχυει το 74 κιλα? Απο 2-3 φωτο που εχω δει δεν φαινεται για τοσο.Σωστό.
Εμένα μου έγραψε 74 κιλά. Δεν είναι λίγα για γυναίκα 1.70. Βέβαια στις φωτό φαίνεται καλή.. από κοντά δεν ξέρω.
Συμφωνω μαζι σου (εκτος απο το κομματι με τα επικοτερα γιατι δεν εχω βρεθει μαζι της...)Τύποι καμμιά δεν είναι του κατηχητικού..... :S :S :S
Και δεν αποσχολεί και κανέναν το παρελθόν της, αφού είναι τούμπανο στις υπηρεσίες και τη συμπεριφορά της.
τώρα τι σκοπό εξυπηρετεί να ψάχνουμε εαν εχει δουλέψει σε σπιτάκια ή όχι δεν καταλαβαίνω!!!
Ισχυει το 74 κιλα? Απο 2-3 φωτο που εχω δει δεν φαινεται για τοσο.
Τύποι καμμιά δεν είναι του κατηχητικού..... :S :S :S
Ξερει κανεις αν επεστρεψε το μωρακι?
Όχι ακόμα φίλος... έχει κάτι δουλείες και μπορεί να αργήσει....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...
Αντε να τελειωσει εκεινο το κολοσπιτο. Χωρια οι ασθενειεςΌχι ακόμα φίλος... έχει κάτι δουλείες και μπορεί να αργήσει....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...
Αντε να τελειωσει εκεινο το κολοσπιτο. Χωρια οι ασθενειες
Τυπε κοιτα λίγο πιο πίσω..υπάρχουν φωτο?
Όχι ακόμα φίλος... έχει κάτι δουλείες και μπορεί να αργήσει....βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...
Αντε να τελειωσει εκεινο το κολοσπιτο. Χωρια οι ασθενειες