erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μην φοβασαι. Οικογενεικα θεματαΌταν λες ασθένειες??????? :- :- :-
Μην φοβασαι. Οικογενεικα θεματαΌταν λες ασθένειες??????? :- :- :-
Μην φοβασαι. Οικογενεικα θεματα
βρετανε,ΔΕΝ ενδιαφέρουν κανένα αυτά που γράφεις στα δυο τελευταία ποστ,και καλό θα ήταν να μην τα συνεχίσεις.το γεγονός ότι λείπει (χωρίς λεπτομέρειες),είναι αρκετό.Μην φοβασαι. Οικογενεικα θεματα
βρετανε,ΔΕΝ ενδιαφέρουν κανένα αυτά που γράφεις στα δυο τελευταία ποστ,και καλό θα ήταν να μην τα συνεχίσεις.το γεγονός ότι λείπει (χωρίς λεπτομέρειες),είναι αρκετό.
φαντάζεσαι να έβγαινε η κάθε κοπέλα,και να έλεγε τα ίδια,για τα μέλη???...μετά θα σου έλεγα εγώ καλά ντε...Καλα ντε :S
φαντάζεσαι να έβγαινε η κάθε κοπέλα,και να έλεγε τα ίδια,για τα μέλη???...μετά θα σου έλεγα εγώ καλά ντε...
Καλα ντε :S
θα παρακαλεσω να μην μου τον εκνευρίζεται :- εχει τις ετοιμασιες του γαμου τωρα και τρεχει
Αν δεν απαντουσα θα εμενε μετεωρο για τις ασθενειες. Ειμαι ο τελευταιος που θα εθιγα την Ιζαμπελλαβρετανε,ΔΕΝ ενδιαφέρουν κανένα αυτά που γράφεις στα δυο τελευταία ποστ,και καλό θα ήταν να μην τα συνεχίσεις.το γεγονός ότι λείπει (χωρίς λεπτομέρειες),είναι αρκετό.
Αν δεν απαντουσα θα εμενε μετεωρο για τις ασθενειες. Ειμαι ο τελευταιος που θα εθιγα την Ιζαμπελλα
ξερουμε ποτε επιστρεφει η Ιζαμπελα?
Αν δεν απαντουσα θα εμενε μετεωρο για τις ασθενειες. Ειμαι ο τελευταιος που θα εθιγα την Ιζαμπελλα
Ποια είναι η φίλη της;Τέλος του μήνα επιστρέφει όπως μου είπε μια καλή της φίλη που συνάντησα!
Η σβετλανα κάνει ντουο με την ιζαμπελα;Η Σβετλάνα! Επόμενη πρόκληση θα είναι ένα ντούο μαζί τους.....
Η Σβετλάνα! Επόμενη πρόκληση θα είναι ένα ντούο μαζί τους.....