Επισκέπτης
Τι σημαινει αυτο το φερθειτε της καλα??????ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΣΗ...
Ελα ντε..τι θα πει...
Τι σημαινει αυτο το φερθειτε της καλα??????ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΣΗ...
Τυπε μην το θεωρεις δεδομενο...δεν ειπαμε να την πλακωσουμε στα χαστουκια αλλα οχι και παπαριες που διαβαζουμε γενικοτερα "προσπαθησα για κωλο αλλα το μωρο δεν ειχε διαθεση" κτλ κτλΕλα ντε..τι θα πει...
Δυσκολη γλωσσα η ελληνικη σκορπιε.Αγαπητε εγω ειπα αυτο που ειπα. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Ειναι απλα τα πράγματα.
Δυσκολη γλωσσα η ελληνικη σκορπιε.
Άλλο ειπα άλλο καταλαβες. Ζητω η ΕλλαςΔύσκολα τα γαμημένα τα Ελληνικά... δύσκολα....
Αφου δεν κάνουμε σχέση ποιός ο λόγος να συμπεριφερθούμε σαν κύριοι σε κυρία. Κάποια πράγματα όμως είναι απλά ... η τά εχεις η δεν τα έχεις..
Αν τις περιποιηθείς και εσύ θα το ανταποδώσουν στο πολλαπλάσιο... συμβαίνει συχνά
Άλλο ειπα άλλο καταλαβες. Ζητω η Ελλας
ωραιοςΚαλησπέρα,
Πραγματοποιήθηκε σημερινή 6ωρη συνάντηση με την Ιζαμπέλα.
Η Ιζα είναι μια τροπική καταιγίδα που εξελίσσεται σε τυφώνα κατηγορίας 5!
Δεν έχω να πω τίποτα διαφορετικό από αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί, η κοπέλα απλά τα σπάει και είναι καλό τυπάκι,
(ένα μπράβο στον κ. Zadren)
Το 99,9% των κοριτσιών το ίδιο θα έκανε..Μιλάμε για 6ωρο ραντεβού.. Και τί να σου πει? Ότι αδιαθέτησε, αφού λόγω ίντερνετ όλα μαθαίνονται. Ελπίζω να μην είχες πληρώσει ήδη ξενοδοχείο .Μάλλον έτσι εξηγείται το στήσιμο.
Τηλέφωνο στην κοπέλα κατά τις 12 το μεσημέρι και κανόνισμα επίσης εύκολο. 1 μήνυμα κι ένα τηλέφωνο και κανόνισμα για 2 ώρες ραντεβού στο Πρίαμος της παραλιακής, για τις 7 το απόγευμα.
Τιμή για 2 ώρες είναι 130 ευρώ κι άλλα 10 το ταξί της γιατί λέει όταν πάει μακριά από το κέντρο χρεώνει ταξί.
Στις 5.30 μου το ακύρωσε με ένα μήνυμα χωρίς λόγο και αιτία. Τον είδα το λόγο τώρα.
Μαύρο κατάμαυρο.
Το 99,9% των κοριτσιών το ίδιο θα έκανε..Μιλάμε για 6ωρο ραντεβού.. Και τί να σου πει? Ότι αδιαθέτησε, αφού λόγω ίντερνετ όλα μαθαίνονται. Ελπίζω να μην είχες πληρώσει ήδη ξενοδοχείο .
Ακύρωση 1,5 ώρα πριν το ραντεβού δεν θεωρείται στήσιμο. Ενημέρωσε έγκαιρα , που να μην έστελνε και μνμ.
Η συνάντηση ήταν αρχικά 3ωρη και έγινε αορίστου.
Ακύρωση 1,5 ώρα πριν το ραντεβού δεν θεωρείται στήσιμο. Ενημέρωσε έγκαιρα , που να μην έστελνε και μνμ.
Η συνάντηση ήταν αρχικά 3ωρη και έγινε αορίστου.
Επειδή κι εγώ έχω βρεθεί στη θέση σου όπου ξεκίνησα με μία κοπέλα για 1 ή 2 ώρες και μετά ζήτησα να κάτσει περισσότερο, η απάντησή τους ήταν ότι έχουν κλείσει άλλο ραντεβού και πρέπει να πάνε σε άλλο πελάτη.
Και πάντα το σεβάστηκα και ούτε πίεσα ούτε τίποτα. Ζήτησα από την αρχή, την επόμενη φορά, περισσότερες ώρες. Δε στο λέω με την έννοια ότι έκανες εσύ κάτι λάθος, αλλά με την έννοια ότι στη θέση της ήρθαν κι άλλες κοπέλες που τους ζητήθηκε να παρατείνουν το ραντεβού, αλλά επειδή είχαν ήδη κανονίσει με άλλον πελάτη τον σεβάστηκαν.