zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
απο τωρα στο λεω....δεν προκειται να σου πει τιποταΠαντα σκεφτομαι.
Θα μου λυσει τις αποριες η κορασιδα .ΟΚ
της εχω δεσει το στομα με το σωβρακο μου!
απο τωρα στο λεω....δεν προκειται να σου πει τιποταΠαντα σκεφτομαι.
Θα μου λυσει τις αποριες η κορασιδα .ΟΚ
απο τωρα στο λεω....δεν προκειται να σου πει τιποτα
της εχω δεσει το στομα με το σωβρακο μου!
σταυρωση!Ωχ,Θεια Οργη
και υποθετω επεται το ....τιμιο ξυλο
Η Ιζαμπελλα θα λειπει απο 15 εως 25 Αυγουστου...
Βοηθεια μας!
καλα να περασετε....να της βαζεις μπολικο αντιηλιακο γιατι ειναι ευαλωτη στον ηλιοΑ κι εγω. Τι συμπτωση!
Η Ιζαμπελλα θα λειπει απο 15 εως 25 Αυγουστου...
Βοηθεια μας!
καλα να περασετε....να της βαζεις μπολικο αντιηλιακο γιατι ειναι ευαλωτη στον ηλιο
Σε ζηλευω ρε...δεν το εχεις καταλαβει? Εχεις καταντησει απο τα δυσκολοτερα ραντεβου γαμω το πουτσο σου μεσα γαμω!Την κούρασα μάλλον.... ρε πάτερ δεν το έκανα επίτηδες !
Τι φταίω εγώ που έχω προσόντα και αντοχές ? Αμέσως σταύρωση εσύ....
Σε ζηλευω ρε...δεν το εχεις καταλαβει? Εχεις καταντησει απο τα δυσκολοτερα ραντεβου γαμω το πουτσο σου μεσα γαμω!
άψογα....Αφου δεν έχει καρτελλα, 2 λογια και για Iza, και δεν θα επανελθω ξανα στο νημα της
Συναντηση πριν περιπου 2 μηνες
Αψογη επικοινωνια και συμπεριφορα.... καλες υπηρεσιες τα πάντα Όλα. Οτι βλεπετε στις φωτος αυτο ειναι.
70 / 1h που ισως ηταν και λιγο παραπανω απο ωρα.
Φερθείτε της καλα να σας φερθεί καλύτερα
Over and Out.-
Συναντηση με την κυρία προ 20 ημερών!70 ευρώ και έκατσε πάνω από μία ώρα. 3 φορές παθιασμένο σεξ. Αν την φροντίσεις και της συμπεριφερθείς όπως πρέπει παίρνει φωτιά! Εντυπωσιακή στην εισοδο στο δωμάτιο! Ναι υπάρχουν μικρές ατέλειες στο σώμα αλλα δεν αξίζουν σημασιας!Πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω!
Τι σημαινει αυτο το φερθειτε της καλα??????ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΣΗ...Αφου δεν έχει καρτελλα, 2 λογια και για Iza, και δεν θα επανελθω ξανα στο νημα της
Συναντηση πριν περιπου 2 μηνες
Αψογη επικοινωνια και συμπεριφορα.... καλες υπηρεσιες τα πάντα Όλα. Οτι βλεπετε στις φωτος αυτο ειναι.
70 / 1h που ισως ηταν και λιγο παραπανω απο ωρα.
Φερθείτε της καλα να σας φερθεί καλύτερα
Over and Out.-