anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
σωστός....!!!!Ενημερωση μιαμιση ωρα πριν δεν ειναι στησιμο.
Φτυσιμο... ομως το λες...
Δικαιο αδικο....αυτα εχει το αθλημα.
σωστός....!!!!Ενημερωση μιαμιση ωρα πριν δεν ειναι στησιμο.
Ακυρώνονται ή μετατίθενται χειρουργεία, αν εμφανιστεί καλύτερος πελάτης - ασθενής ήθελα να πω.. Ακύρωσε η ιερόδουλη.. Σιγά τα ωαΤην κυρια εδω δεν την εχω ακομα γνωρισει, αλλα στα υποψιν, μιας και οι κριτικες εδω μεσα ειναι εξαιρετικα καλες! Οπως επισης και οι φωτος που εχουμε δει, για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον.
Τωρα ραντεβου που εχουν κλειστει και συμφωνηθει εκατερωθεν, καλο ειναι να μην ακυρωνονται ουτε απο μας, ουτε απο τις κοπελες, αλλα κακα τα ψεματα, ΔΕΝ καθονται στις εργαζομενες αρκετα συχνα, πολυωρα ραντεβου με πολυ καλη εννοειται αμοιβη (350-400+). Οποτε εκει κανουν προφανως και την αναλογη επιλογη.
Τουλαχιστον αυτη εδω, ενημερωσε αρκετα νωριτερα πως δεν θα μπορουσε τελικα.
κατι εκανε ρε τουτος.για πε ρε ζαντ.Εκτος απο μαλακας εισαι και ψευτης...Θες να πω τι εγινε? Η να το θαψω? για λεγε ρε χουφταβάτη!
αψογοςΕνημερωση μιαμιση ωρα πριν δεν ειναι στησιμο.
ρε φίλε συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αν θες να φορτώσεις πάρε γραφείο. Αν δεν βρεις ούτε μια κοπέλα από όλα αυτά τα γραφεία που έχει εδω και απέναντι τότε πήγαινε για ένα μασαζάκι να χαλαρώσεις κιόλας.Ποιος σου είπε ότι θέλω να πάω? Με μία κοπέλα που δε σέβεται το χρόνο μου δεν έχει δεύτερη ευκαιρία. Και ναι όταν μου ακύρωσε στις 5.30 Κυριακή απόγευμα όλες οι κοπέλες ήταν κλεισμένες. Αυτό με ενόχλησε καθώς δε μπόρεσα να κανονίσω κάτι άλλο.
ser κανε μου κονε,ρε φιλε.Η καθε κοπελα εχει δικαιωμα σαν ανθρωπος να ακυρωσει ενα ραντεβου..,
οκ κατανοητο - δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τη βγαλουμε στη σεντρα και να την κατηγορουμε,
απαραδεκτο και ιδιως για μια γυναικα που δινει τα παντα για να περασεις καλα ..,
Αυτα ειχα να πω ..,
Ας κοιταξουμε και λιγο στο καθρεπτη δε βλαπτει..
Αντε γιατι ΑΑΑΑ..
Το κοριτσι ειναι απο τα καλυτερα εδω μεσα στις 5 καλυτερες για μενα
Ειπα και ελαλησα !!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
Καλως το Φιλαρακι !!ser κανε μου κονε,ρε φιλε.
Με ποιο ονομα ειναι οι κριτικες της Ιζαμπελα?ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι. Ευχαριστω
Ευχαριστωδεν υπαρχουν κριτικες φιλε
οτι εχει γραφτει εδω μονο
Καλησπέρα δουλεύει το κορίτσι ξέρουμε;
ευχαριστωγια 20-9 νομιζω επιστροφη