ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.209
- Πόντοι
- 376
Κριτικη μπορεις να βαλεις ?
τι γινεται !
Κριτικη μπορεις να βαλεις ?
Tasso με το που θα σε δει θα σε διαβασει τι γουσταρεις αυτο σου λεω ΜΟΝΟ!με εχετε βαλει ολοι στην πριζα με την ιζζα![]()
![]()
καλο ε ..... ρε αν φαω καμμια φολα την βαψατε και πιο πολυ απο ολους ο τζιμυ ο τρομερος ;)
![]()
![]()
σε βαζω και εσενα στην λισταTasso με το που θα σε δει θα σε διαβασει τι γουσταρεις αυτο σου λεω ΜΟΝΟ!
ο Αντισθενης μαλλον θα ξεχασε...ασε να περιμενουμε λιγο ακομα και μετα ΟΛΑ θα τα συζητησουμε δημοσια....Ας πειμενουμε λιγο ακομα...Παντως εγω του το ειχα ζητησει την πρωτη μερα που ανοιξα το νημα για να ειμαι σωστος...Κριτικη μπορεις να βαλεις ?
τι γινεται !
και τα Like ειπαμεο Αντισθενης μαλλον θα ξεχασε...ασε να περιμενουμε λιγο ακομα και μετα ΟΛΑ θα τα συζητησουμε δημοσια....Ας πειμενουμε λιγο ακομα...Παντως εγω του το ειχα ζητησει την πρωτη μερα που ανοιξα το νημα για να ειμαι σωστος...
ενα ενα μην τα φορτωνουμε τα επανω παιδια...και τα Like ειπαμε
Θα περιμενουμε..ο Αντισθενης μαλλον θα ξεχασε...ασε να περιμενουμε λιγο ακομα και μετα ΟΛΑ θα τα συζητησουμε δημοσια....Ας πειμενουμε λιγο ακομα...Παντως εγω του το ειχα ζητησει την πρωτη μερα που ανοιξα το νημα για να ειμαι σωστος...
Συν Αθηνά και χέρια κούνα ταααααααααααο Αντισθενης μαλλον θα ξεχασε...ασε να περιμενουμε λιγο ακομα και μετα ΟΛΑ θα τα συζητησουμε δημοσια....Ας πειμενουμε λιγο ακομα...Παντως εγω του το ειχα ζητησει την πρωτη μερα που ανοιξα το νημα για να ειμαι σωστος...
Συν Αθηνά και χέρια κούνα τααααααααααα
Εντάξει, είμαι σίγουρος πως κάποιος θα βρεθεί να ρωτήσει τι παιζει με την κοπέλα στη photo και αν έχει κάποια αγγελία...
το μονο σιγουροΕντάξει, είμαι σίγουρος πως κάποιος θα βρεθεί να ρωτήσει τι παιζει με την κοπέλα στη photo και αν έχει κάποια αγγελία...
Τηλεφωνο της κοπελας που βρίσκουμε ?το μονο σιγουρο![]()
μεχρι να διαβασουμε την επομενη ηλιθια ερωτηση ;)
![]()
![]()
![]()
ρε καλως των ολο μπαινης βγαινης κατσε σε ενα μερος επιτελουςΤηλεφωνο της κοπελας που βρίσκουμε ?
Εχω αιμορροιδες ρε Τασορε καλως των ολο μπαινης βγαινης κατσε σε ενα μερος επιτελους![]()
γιατι να εχει λογαριασμοΝα ρωτήσω, δουλεύει κανονικά η κοπέλα γιατί δεν έχει προσωπικο λογαριασμό στο μπου.?
Πριν λιγα μολις χρόνια, δεν ειχε καμμια κοπέλα λογαριασμο εδω.Να ρωτήσω, δουλεύει κανονικά η κοπέλα γιατί δεν έχει προσωπικο λογαριασμό στο μπου.?
θα βρεις πληροφοριες,στην αγγελια της πρωτης σελιδας.τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες.Να ρωτήσω, δουλεύει κανονικά η κοπέλα γιατί δεν έχει προσωπικο λογαριασμό στο μπου.?