zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ΆΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ...Φιλε στην πρωτη σελιδα εχει αγγελια...Γιατι δεν διαβαζεις το ποιημα απο την αρχη?Καποιο τηλέφωνο υπαρχει?
ΆΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ...Φιλε στην πρωτη σελιδα εχει αγγελια...Γιατι δεν διαβαζεις το ποιημα απο την αρχη?Καποιο τηλέφωνο υπαρχει?
εγω στο ειπα υπαρχει πολλυ μαλακια το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να μην τα ριχνω ωρες ωρες
Λοιπον αυτη ειναι η Ισαμπελα...Σε καλυψα?Αν εννοεις η μια φοτογραφια της αγγελιας με μισο μπουτι και η αλλη μια εδω με το αλλο μισο, οχι δεν με καλυπτουν, εσυ που την εχεις συναντησει απο το γραψεις αυτη την εξυπναδα, δεν μπορουσες σε αυτη τη γραμμη να πεις τιποτα χρησιμο?
ρε στο ειπα εχει πεσει πολυ παιξιμοΆΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ...Φιλε στην πρωτη σελιδα εχει αγγελια...Γιατι δεν διαβαζεις το ποιημα απο την αρχη?
θελω και εγω
εσενα στην εχω δωσει....κονε, τηλ και επαφη! ;)θελω και εγω![]()
![]()
![]()
την ξανθια οχι λες ψεμματα ;)εσενα στην εχω δωσει....κονε, τηλ και επαφη! ;)
εχεις δικιο...Η Ισαμπελα ειναι μαυροκεφαλη....Εδω την τραβηξα με περουκινι...Παντως η κωλαρα αυτη ειναι!την ξανθια οχι λες ψεμματα ;)![]()
![]()
![]()
για ποια λεςΟτι και να πειτε, Το κοριτσι εχει παρει το δρομο του και σε λιγι δεν θα μπορειτε να την βρειτε ουτε με κυαλι
ειναι αστερι καλη κοπελα ομορφη και δε χαλει και χατηρια
αντε καλημερα !!
Ρωτηστε και κανενα παλιο εδω να σας πει...
μολις δοκιμασω μεσα στης επομενες ημερες θα εκφερω μια λεπτομερη και περιγραφικη αποψη ;)εχεις δικιο...Η Ισαμπελα ειναι μαυροκεφαλη....Εδω την τραβηξα με περουκινι...Παντως η κωλαρα αυτη ειναι!
ε, για αυτο το εκανα...IQ αγγουριου φιλε μου!Τωρα τους μπερδεψες εντελως! Αλλες 10 σελιδες μινιμουμ με αποριες..!
Δεν τη ξερεις ...τι νομιζεις οτι τα ξερεις ολα ?για ποια λεςρε φιλε?
δωσε και σε μενα ρε κανενα κονέ....Δεν τη ξερεις ...τι νομιζεις οτι τα ξερεις ολα ?
ασε και τιποτα για μας+++ ωραια περασαμε !!!!!
ολα δικα σου τα θες μου φαινετε ...
καλημερα καταρχην εχεις 666 μυνηματα και φροντισε συντομα να το αλλαξεις αυτο ;) και κατα δευτερο λογικο ειναι να εχεις και αλλα κονε ;) οποτε εχει δικιο ο ζαντρεν αρχισε να μιλας πριν χρησιμοποιησουμε αλλα μετρα καταστολης
ΑΜΑΝ Που το ειδες ρε συ?καλημερα καταρχην εχεις 666 μυνηματα και φροντισε συντομα να το αλλαξεις αυτο ;) και κατα δευτερο λογικο ειναι να εχεις και αλλα κονε ;) οποτε εχει δικιο ο ζαντρεν αρχισε να μιλας πριν χρησιμοποιησουμε αλλα μετρα καταστολης![]()
![]()
![]()
![]()
........................αλλα να ξερεις το Issabelaki ειναι απαιχτο..
με εχετε βαλει ολοι στην πριζα με την ιζζαΑΜΑΝ Που το ειδες ρε συ?
ΕΧΩ δουλιτσα φιλε αυτο τον καιρο γιαυτο χαθηκα..
Τα κονε τα δικα σου ειναι απεχτα φιλε , ασε τωρα αλλα να ξερεις το Issabelaki ειναι απαιχτο..