kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Έχω να τη δω πολύ καιρό!!! Πριν αδυνατίσει αλλά θα συμφωνήσω.Όμορφο και θηλυκό .
Έχω να τη δω πολύ καιρό!!! Πριν αδυνατίσει αλλά θα συμφωνήσω.Όμορφο και θηλυκό .
Πώς περνούν τα χρόνια!!! Ας είναι πολύχρονη και υγιής η κοπέλα!!! Είναι από τα κορίτσια που τιμούν τα χρήματά τους μέχρι το τελευταίο ευρώ, διαχρονικά!!!!Κι εφτασε 39 χρονων το γλυκο ρουμανακι. Ναναι καλα το κοριτσι
Κι εφτασε 39 χρονων το γλυκο ρουμανακι. Ναναι καλα το κοριτσι
Παντα φροντισμενη σε εμφανιση και πολυ καθαρη !είναι τόσο περιποιημένη που δεν της φαίνεται
Παντα φροντισμενη σε εμφανιση και πολυ καθαρη !
Αυτό το μασάζακι πού σού κάνει όταν είσαι ανάσκελα μέ τήν κρεμουλα πού έχει μαζί είναι πολύ σούπερκαι με κορυφαίες υπηρεσίες. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες σαν αυτή
Αυτό το μασάζακι πού σού κάνει όταν είσαι ανάσκελα μέ τήν κρεμουλα πού έχει μαζί είναι πολύ σούπερ
Αν έχει κανει σεμινάρια μασαζ αυτά θά είναι σεμινάρια για μασαζ καυλας....νομίζω ότι έχει κάνει και κάποια σεμινάρια μασάζ. Κάτι τέτοιο μου είχε πει
ναι μονο !Παιδιά καλησπέρα....η ιζα κάνει ραντεβού μόνο σε hotel???....
Sorry αν έχει ήδη ειπωθεί και δεν το έχω προσέξει....
Thanksναι μονο !
Παιδιά καλησπέρα....η ιζα κάνει ραντεβού μόνο σε hotel???....
Sorry αν έχει ήδη ειπωθεί και δεν το έχω προσέξει....
Και αυτό καλό είναι.Εγω το γουστάρωΑν έχει κανει σεμινάρια μασαζ αυτά θά είναι σεμινάρια για μασαζ καυλας....
Υποτίθεται ότι σού κάνει μασαζ για να χαλαρώσεις για τόν επόμενο γύρο, λέμε τώρα..... Αλλά καυλώνεις περισσότερο έτσι όπως το κάνει
Καλησπερες, εχω μαθει οτι εχει αλλαξει τιμες καποιος το ειχε γραψει , ποιες εναι σημερα με full προγαμμα ?? ευχαριστω.Τυπε τι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή με αυτές τις υπηρεσίες?
Δεν μας λες ποια είδες νά μήν τρομάξουμε και εμείς....Μάγκες οποίος κάνει ραντεβού μαζί της ας ανεβάσει μερικές φωτογραφίες να δούμε τι παίζει γιατί και για μια άλλη κοπέλα άκουγα να την αποθεώνουν σχεδόν όλοι αλλά όταν μπήκε στο δωμάτιο τρόμαξα λιγάκι
Μάγκες οποίος κάνει ραντεβού μαζί της ας ανεβάσει μερικές φωτογραφίες να δούμε τι παίζει γιατί και για μια άλλη κοπέλα άκουγα να την αποθεώνουν σχεδόν όλοι αλλά όταν μπήκε στο δωμάτιο τρόμαξα λιγάκι
Και είναι και καλή επαγγελματίας!!!Μια χαρά κουκλάρα και κορμάρα είναι.
Έχει φωτο