Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 2.836
Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλάAνοιξε το
Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλάAνοιξε το
Πριν μια εβδομάδα ραντεβού με την Ιζα.4ο ραντεβού που κάνω με κοπέλα του χώρου,με διάφορα το καλύτερο μέχρι στιγμής από την αρχή που μπήκε στο δωμάτιο μέχρι το τέλος
Αυτό ακριβώς όπως το λες!Απο τις ανεξάρτητες είναι στην κορυφαία πεντάδα.
Σταθερη αξια η iza.
Πολύ μεγάλη κουβέντα που δε νομίζω να ισχύειΑπο τις ανεξάρτητες είναι στην κορυφαία πεντάδα.
Τυπε τι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή με αυτές τις υπηρεσίες?Πολύ μεγάλη κουβέντα που δε νομίζω να ισχύει
Είναι μέσα στις καλές επιλογές το κορίτσι ( ανάλογος κ τα γούστα βέβαια )Τυπε τι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή με αυτές τις υπηρεσίες?
Πες μας τήν δική σού εμπειρία μέ τήν κοπέλαΠολύ μεγάλη κουβέντα που δε νομίζω να ισχύει
Η ΙΖΑ ειναι πολύ θερμή και VFM.
Ποσο είναι τη μια ώρα;Ναι για τις υπηρεσίες που προσφέρει
Ποσο είναι τη μια ώρα;
Φίλε μού αυτά είναι γούστα μην περιμένεις νά πάρεις αντικειμενική απάντηση, σε κάποιους θά αρέσει σε άλλους όχι, στο γενικό όμως επειδή τήν έχω συναντήσει 2 φορές για τά δικά μου γούστα το θεωρό αρκετά συμπαθητικό, δέν είναι σε καμία περίπτωση άσχημο, αν καί πιστεύω μόλις σε αρχίσει στα αεροπλανικά γαμήσια καί πιπες θά ξεχάσεις πρόσωπο κλπ...Καλησπέρα σας. ήθελα μια γνώμη όσο αφορά το πρόσωπο της ιζαμπελας. Πως θα το χαρακτηριζατε; όμορφο; γλυκό; άγριο; μέτριο;
Θέλω να βρεθώ μαζί της και θ ήθελα μια ιδέα τι θα συναντήσω
Σας ευχαριστώ πολύ
Σε καμία περίπτωση άσχημο ούτε άγριο.Καλησπέρα σας. ήθελα μια γνώμη όσο αφορά το πρόσωπο της ιζαμπελας. Πως θα το χαρακτηριζατε; όμορφο; γλυκό; άγριο; μέτριο;
Θέλω να βρεθώ μαζί της και θ ήθελα μια ιδέα τι θα συναντήσω
Σας ευχαριστώ πολύ
Ποσο είναι τη μια ώρα;
Όμορφο και θηλυκό .Σε καμία περίπτωση άσχημο ούτε άγριο.