You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιστορίες απο τσαμπουκάδες και σκηνικά σε στούντιο με μπράβους τσατσάδες κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Σε ενα στουντιο στην Βρηλλισου πριν 2 χρονια περ. καποιος νταβας χτυπησε την καπελα, οπως μου ειπε η εν λογω κυρια γιατι λεει ηταν πεσμενη και ψυχρη με τους πελατες.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ενα παρομοιο ,μου συνεβη και μενα πιο παλια καπου στο μεταξι , ητανε ενα μικρο κοντο ξανθο ,το οποιο αφου εφαγε ξυλο , φωνες στο τελος ο τυπος τη φιλησε στο στομα και της ειπε να συνεχισει...ειμασταν θυμαμαι 2-3 συναγωνιστες μες στο σαλωνι ,και την καναμε πλαγιωςΣε ενα στουντιο στην Βρηλλισου πριν 2 χρονια περ. καποιος νταβας χτυπησε την καπελα, οπως μου ειπε η εν λογω κυρια γιατι λεει ηταν πεσμενη και ψυχρη με τους πελατες.
rythmodamasths90
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ωραιο θεμα,βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψει παιδια!
Δεν μου εχει τυχει κατι το φοβερο παντως,μονο μια φορα την ωρα που πηγαινα Φυλης πριν 2-3 βδομαδες κατι πακιστανοι πλακωνοντουσαν μεταξυ τους και αλλη μια φορα μια τσατσα εβριζε τη πουτανα.
Βαρετα πραγματα
Δεν μου εχει τυχει κατι το φοβερο παντως,μονο μια φορα την ωρα που πηγαινα Φυλης πριν 2-3 βδομαδες κατι πακιστανοι πλακωνοντουσαν μεταξυ τους και αλλη μια φορα μια τσατσα εβριζε τη πουτανα.
Βαρετα πραγματα
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ενα παρομοιο ,μου συνεβη και μενα πιο παλια καπου στο μεταξι , ητανε ενα μικρο κοντο ξανθο ,το οποιο αφου εφαγε ξυλο , φωνες στο τελος ο τυπος τη φιλησε στο στομα και της ειπε να συνεχισει...ειμασταν θυμαμαι 2-3 συναγωνιστες μες στο σαλωνι ,και την καναμε πλαγιως
Ο τύπος που έδερνε ήταν ο νταβατζής της ή πελάτης;
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πελατης σιγουρα οχιΟ τύπος που έδερνε ήταν ο νταβατζής της ή πελάτης;
δεν μπορουσα να καταλαβω ακριβως τι και πως εγινε ,αλλα ακουσα κλαματα και διαμαρτυριες απο το κοριτσακι ,μετα φωνες και φασαρια...δεν ηθελα να κατσω και πολυ ,εξαλλου για αλλη δουλεια πηγα
Ο τύπος που έδερνε ήταν ο νταβατζής της ή πελάτης;
Ο Φούντας ήταν.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
στο εροτικα,το στριπ σοου,πριν απο 6 χρονια οταν ηταν εκει το κοντοπουτανο η γνωστη Παολα του ριαλιτι,μπαινοντας εβγαινε παλικαρι που κραταγε τα σαγονια κ τα δοντια του καθως ετρεχε αιμα,ο φιλος του τον ειχε πιασει απο το μπρατσο κ του ελεγε΄΄δεν επρεπε να το πεις αυτο μαλακα΄΄
Αλλο σκηνικο με πορνιδιο στο Κεραμικου 13 πριν κανα 2 χρονια,η τσατσα της φωναξε οταν ζητησε φαγητο΄΄Σημερα δεν εχει τιποτα,ετσι να λυσσαξεις΄΄
Να θυμηθω κ τπτ αλλο να το ποσταρω
Αλλο σκηνικο με πορνιδιο στο Κεραμικου 13 πριν κανα 2 χρονια,η τσατσα της φωναξε οταν ζητησε φαγητο΄΄Σημερα δεν εχει τιποτα,ετσι να λυσσαξεις΄΄
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
΄
σα να ειναι δουλακια ρε πουστη μου τους συμπεριφερονται...για την ακριβεια , χρηματο-δουλακια ;)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
σταματησα τις επισκεψεις στο Μεταξι εδω κ κανα 2αρι χρονια, ενας λογος εξτρα εκτος απο την ολη κατασταση που επικρατει ειναι κ αυτος,ειδα πολλες αυταρχικες συμπεριφορες κ πληρη εξαθλιωση απο αυτα που πινουν για να βγαζουν βαρδιες στην χωματερη των Αθηνωνσα να ειναι δουλακια ρε πουστη μου τους συμπεριφερονται...για την ακριβεια , χρηματο-δουλακια ;)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
συμφωνοιτο Μεταξι ενας λογος εξτρα εκτος απο την ολη κατασταση που επικρατει ειναι κ αυτος,ειδα πολλες αυταρχικες συμπεριφορες κ πληρη εξαθλιωση απο αυτα που πινουν για να βγαζουν βαρδιες στην χωματερη των Αθηνων
με μια διαφορα ομως
ηθελημενη εξαθλιωση, οι πουτανες συνειδητα εξαθλιωνονται ,στο βωμο του ευκολου και μεγαλου κερδους , πχ εγω, οσα λεφτα και να μου δινανε δε θα περναγα αυτον τον ψυχαναγκασμο
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
εννοειται,δεν μιλαω για νυμφομανη κ εκφυλα γκαυλετα αρχηγε μου αλλα για καταπιεσμενες καταστασεις,μην ξεφευγουμε απο το θεματακι,να διαβασουμε καναν τσαμπουκα καλοσυμφωνοι
με μια διαφορα ομως
ηθελημενη εξαθλιωση, οι πουτανες συνειδητα εξαθλιωνονται ,στο βωμο του ευκολου και μεγαλου κερδους , πχ εγω, οσα λεφτα και να μου δινανε δε θα περναγα αυτον τον ψυχαναγκασμο
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εννοειται,δεν μιλαω για νυμφομανη κ εκφυλα γκαυλετα αρχηγε μου αλλα για καταπιεσμενες καταστασεις,μην ξεφευγουμε απο το θεματακι,να διαβασουμε καναν τσαμπουκα καλο
α θυμηθηκα κατι...
κατα καιρους βλεπω καποιους νταβαδες η δεν ξερω τι αλλο ειναι , να βριζουν και να φωναζουν στα ζακια να φευγουν απο την περιοχη γιατι σκιαζουν τους πελατες
παλι απο μεταξι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εδω ας γραφουμε ιστοριες απο τετοια περιστατικα
φιλε μου δεν εχουμε κανενα τετοιο σκηνικο
γιατι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε
παιζει αλητεια εκει κατω ... παλιανθρωποι και κακοποια στοιχεια
δεν μπλεκουμε
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
επισης σε παρεα με μαλακα φιλο εκανε πριβε χορο 2 κατοσταρικα στο Λιντο κ μετα,λιωμα εντελως,δεν καταλαβαινε την τυφλα του,ειχε ενα κατοσταρικο πανω του,ο μπραβος τον επιασε αγκαλια κ με το αλλο χερι στον ωμο κ του ελεγε΄΄Ελα,πες μου εμενα,δεν θα σε πειραξω''
Ο μαν ειχε κλασει μεντες,τελικα καποιος απο την παρεα τον εσωσε για τη μαλακια του
Ο μαν ειχε κλασει μεντες,τελικα καποιος απο την παρεα τον εσωσε για τη μαλακια του
Τσαμπουκάδες πολλοί , ο καλυτερος οταν σε μεταμεσονυχτια βαρδυα η τσατσα κουκλιτσα φραουλιτσα κι αφου ημασταν με την κοπελα στο δωματιο κανα 25λεπτο και απο εξω ειχαν μαζεφτει 10-20 συναγωνιστές όπως με ενημερωσε μετα βυζοσυνοδοιπόρος μπουκαρε στο δωματιο βρίζοντας
Στο 15λεπτο αρχισε τις μαλακιουλες παντρευτηκατε(?) κτλ...
Η κοπελα στο μουνι της, αλλά τελικα οταν αφρισε τελείως μπηκε στο δωματιο την ωρα που γαμουσα και φωναξε οτι της χρωσταω άλλα 2 εικοσάευρα τοση ωρα που εχω την κοπελα μεσα και αρχισε να βριζει εν εξαλλω την κοπελα και μενα. Αφου βγηκε η κοπελα για σαλοναρισμα εγιναν λουηδες όλοι οι πελατες με την ολη επικρατουσα ατμοσφαιρα και η τσατσα φωναζε οτι θα μου δειξει αυτη και τωρα θα μου στειλει τον μπραβο να με δειρει. Αφου εγω την ειρωνευομουν και απαντουσα σε ηπιο και ψυχραιμο τόνο για να την ψαρωσω και να την τσιτώσω κι άλλο. αφου δεν επαθε κανα εγκεφαλικο μου εστειλε εναν νεαρο πολωνό(να με δειρει) στον οποίο τα έψαλλα για την συμπεριφορά της και έπειτα συνέχισα την βραδυά μου
Το μόνο που με εκανε ράκος, γιατι κατα τα άλλα το ειχα διασκεδασει το σκηνικό ήταν που εκανε η μαλακισμενη την κοπελα να κλαίει με λυγμούς :'( :'(
Στο 15λεπτο αρχισε τις μαλακιουλες παντρευτηκατε(?) κτλ...
Η κοπελα στο μουνι της, αλλά τελικα οταν αφρισε τελείως μπηκε στο δωματιο την ωρα που γαμουσα και φωναξε οτι της χρωσταω άλλα 2 εικοσάευρα τοση ωρα που εχω την κοπελα μεσα και αρχισε να βριζει εν εξαλλω την κοπελα και μενα. Αφου βγηκε η κοπελα για σαλοναρισμα εγιναν λουηδες όλοι οι πελατες με την ολη επικρατουσα ατμοσφαιρα και η τσατσα φωναζε οτι θα μου δειξει αυτη και τωρα θα μου στειλει τον μπραβο να με δειρει. Αφου εγω την ειρωνευομουν και απαντουσα σε ηπιο και ψυχραιμο τόνο για να την ψαρωσω και να την τσιτώσω κι άλλο. αφου δεν επαθε κανα εγκεφαλικο μου εστειλε εναν νεαρο πολωνό(να με δειρει) στον οποίο τα έψαλλα για την συμπεριφορά της και έπειτα συνέχισα την βραδυά μου
Το μόνο που με εκανε ράκος, γιατι κατα τα άλλα το ειχα διασκεδασει το σκηνικό ήταν που εκανε η μαλακισμενη την κοπελα να κλαίει με λυγμούς :'( :'(
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
πριν 4-5 χρονια στο βαρδαρη 2 μπραβουσ να σακατευουν ενα ''συναγωνιστη'' και να τον πετανε πανω σε κατι λαμαρινεσ και αυτοσ να ουρλιαζει και να κανει πωσ ξεφευγει και να τον ξανακοπανανε και εφυγε τρεχοντασ και ουρλιαζοντασ..αααχχχ ρε σαλονικα παλιεσ καλεσ εποχεσ...
H ιστορια που θα γραψω είναι καπως ασχετη με το θεμα αλλά και σχετικη
Πριν πολλα χρονια στον στρατο , ειχαμε αναφορα επιλαρχιας , βγαινει ο συνταγματαρχης πολύ νευριασμενος και λεει μεταξυ αλλων , ότι ενας φανταρος από την διπλα ιλη , μας εκανε ρεζιλι το στρατοπεδο , για τον λογο ότι μαχαιρωσε έναν μπραβο σε μπουρδελο .
Μολις το ακουω αυτό ( και πιτσιρικας τοτε ) λεω , αυτόν τον τυπο θελω να τον γνωρισω
Τις επομενες μερες αυτος ο φανταρος επεστρεψε στο στρατοπεδο ( αργοτερα όταν εγινε η δικη , πληρωσε ένα μεγαλο ποσο στον μπραβο ) .
Όταν καναμε συντηρηση ορχου , μαθαινω ποιος είναι . Ηταν μονος του εξω από το αρμα και πανω στην λινατσα , καθαριζε τα εξαρτηματα . Τελικα που τον βλεπω ειχε δολοφονικη φυσιογνωμια αλλά φαινοταν ξηγημενος τυπος ( ειχε και όπως αποδειχτηκε ηθικα στοιχεια μεσα του ) . Του πιανω κουβεντα και γνωριστηκαμε . Επειτα από λιγο καιρο απολυθηκαμε και βρεθηκαμε μετα από καιρο τυχαια σε ένα μπαρ ( ειμασταν από την ιδια περιοχη , Περιστερι και ο τυπος ηταν πολύ γνωστος ) . Αρχισαμε και βγαιναμε παρεα ( μαζι και ενας κολλητος μου ) . Η πλακα ενώ ειμασταν συνομιλικοι αυτος μας εβλεπε σαν παιδια του
Πηγαινε πολλα χρονια παλη , ήταν μαρμαρας , ειχε γενικως φατσα μπραβου . Παντως όταν βγαιναμε , κερναγε τα παντα , από μπαφους μεχρι φαγητα . Περναγαμε πολύ καλα , πηγαιναμε στα πιο απιθανα μαγαζια και επεφτε πολύ γελιο .
Παρα πολλες ιστοριες εχω να διηγηθω αλλά είναι ασχετες με το θεμα ( παντως αν θελει καποιος αναφερω καποιες ) Επειτα από καμια 40 φορες που βγηκαμε εγινε ένα γεγονος ( μας ειπε αν θελουμε να βγαλουμε καποια εξτρα χρηματα ) ( για ευνοητους λογους δεν λεω ) εμεις ειπαμε όχι και ξεκοψαμε με τον τυπο σιγα σγα , πολύ φιλικα .
Επειτα από τρια περιπου χρονια μαθαινω από αλλους ότι παντρευτηκε .Επειτα από παλι περιπου δυο χρονια τον βρισκω με τον πεθερο του στα goodys και ετοιμαζοταν να παραγειλει . Η πλακα είναι ότι μιλαγε στον υπαλληλο των goodys και αυτος ετρεμε
Δηλαδη εμεις τον ειδαμε από πισω και επειτα πηγαμε και του μιλησαμε .
Μολις μας ειδε χαρηκε με την ψυχη του . Πιανουμε κουβεντα και μας λεει ότι τωρα εχει και μια κορη , ότι εχει κοψει τα παντα και ότι πινει τωρα λιγο κρασι μονο με τον πεθερο του ( που ηταν διπλα και ηταν ωραια φατσα ) Ο πεθερος του συμφωνουσε αλλά και μεις τον πιστευαμε γιατι ηταν ντομπρος .
Επειτα από ένα χρονο ακουω ότι πεθανε ενας , μεσα σε μαρμαραδικο από υπερβολικη δοσης ηρωινης . Ηταν δυστυχως αυτος .
Αυτό που δεν ειπαν στις ειδησεις ηταν ότι ειχε βρεθει κατακοκκινος και χτυπημενος ασχημα από πολύ ξυλο και τα μουνοπανα μετα τον τρυπησαν με βελονα για να φαινεται ότι πεθανε από υπερβολικη δοση . Ουτε κατά διανοια θα εκανε ποτε αυτος ο τυπος ηρωινη . Τον φαγαν τα μουνοπανα .
Αργοτερα ειχε παει ο πατερας του στην αστυνομια και ελεγε τα ιδια , ότι δηλαδη ο γιος ηταν οικογενειαρχης , δεν επινε τιποτα και ότι καποιοι τον σκοτωσαν .
Φυσικα η αστυνομια δεν το πολυεψαξε ( νομιζω ) και εκλεισε συντομα την υποθεση σαν καποιου που πεθανε απλως από ηρωινη .
Μια σκεψη που μου περασε από το μυαλο όταν ακουσα τον θανατο του , ηταν τοτε στον στρατο πριν 6-7 χρονια που μαχαιρωσε τον μπραβο . Δεν αποκλειεται το μουνοπανο να του την φυλαγε και να περιμενε τοσα χρονια .
Α ρε Παναη , στην χρωσταγα την ιστορια .
Πριν πολλα χρονια στον στρατο , ειχαμε αναφορα επιλαρχιας , βγαινει ο συνταγματαρχης πολύ νευριασμενος και λεει μεταξυ αλλων , ότι ενας φανταρος από την διπλα ιλη , μας εκανε ρεζιλι το στρατοπεδο , για τον λογο ότι μαχαιρωσε έναν μπραβο σε μπουρδελο .
Μολις το ακουω αυτό ( και πιτσιρικας τοτε ) λεω , αυτόν τον τυπο θελω να τον γνωρισω
Τις επομενες μερες αυτος ο φανταρος επεστρεψε στο στρατοπεδο ( αργοτερα όταν εγινε η δικη , πληρωσε ένα μεγαλο ποσο στον μπραβο ) .
Όταν καναμε συντηρηση ορχου , μαθαινω ποιος είναι . Ηταν μονος του εξω από το αρμα και πανω στην λινατσα , καθαριζε τα εξαρτηματα . Τελικα που τον βλεπω ειχε δολοφονικη φυσιογνωμια αλλά φαινοταν ξηγημενος τυπος ( ειχε και όπως αποδειχτηκε ηθικα στοιχεια μεσα του ) . Του πιανω κουβεντα και γνωριστηκαμε . Επειτα από λιγο καιρο απολυθηκαμε και βρεθηκαμε μετα από καιρο τυχαια σε ένα μπαρ ( ειμασταν από την ιδια περιοχη , Περιστερι και ο τυπος ηταν πολύ γνωστος ) . Αρχισαμε και βγαιναμε παρεα ( μαζι και ενας κολλητος μου ) . Η πλακα ενώ ειμασταν συνομιλικοι αυτος μας εβλεπε σαν παιδια του
Πηγαινε πολλα χρονια παλη , ήταν μαρμαρας , ειχε γενικως φατσα μπραβου . Παντως όταν βγαιναμε , κερναγε τα παντα , από μπαφους μεχρι φαγητα . Περναγαμε πολύ καλα , πηγαιναμε στα πιο απιθανα μαγαζια και επεφτε πολύ γελιο .
Παρα πολλες ιστοριες εχω να διηγηθω αλλά είναι ασχετες με το θεμα ( παντως αν θελει καποιος αναφερω καποιες ) Επειτα από καμια 40 φορες που βγηκαμε εγινε ένα γεγονος ( μας ειπε αν θελουμε να βγαλουμε καποια εξτρα χρηματα ) ( για ευνοητους λογους δεν λεω ) εμεις ειπαμε όχι και ξεκοψαμε με τον τυπο σιγα σγα , πολύ φιλικα .
Επειτα από τρια περιπου χρονια μαθαινω από αλλους ότι παντρευτηκε .Επειτα από παλι περιπου δυο χρονια τον βρισκω με τον πεθερο του στα goodys και ετοιμαζοταν να παραγειλει . Η πλακα είναι ότι μιλαγε στον υπαλληλο των goodys και αυτος ετρεμε
Δηλαδη εμεις τον ειδαμε από πισω και επειτα πηγαμε και του μιλησαμε .
Μολις μας ειδε χαρηκε με την ψυχη του . Πιανουμε κουβεντα και μας λεει ότι τωρα εχει και μια κορη , ότι εχει κοψει τα παντα και ότι πινει τωρα λιγο κρασι μονο με τον πεθερο του ( που ηταν διπλα και ηταν ωραια φατσα ) Ο πεθερος του συμφωνουσε αλλά και μεις τον πιστευαμε γιατι ηταν ντομπρος .
Επειτα από ένα χρονο ακουω ότι πεθανε ενας , μεσα σε μαρμαραδικο από υπερβολικη δοσης ηρωινης . Ηταν δυστυχως αυτος .
Αυτό που δεν ειπαν στις ειδησεις ηταν ότι ειχε βρεθει κατακοκκινος και χτυπημενος ασχημα από πολύ ξυλο και τα μουνοπανα μετα τον τρυπησαν με βελονα για να φαινεται ότι πεθανε από υπερβολικη δοση . Ουτε κατά διανοια θα εκανε ποτε αυτος ο τυπος ηρωινη . Τον φαγαν τα μουνοπανα .
Αργοτερα ειχε παει ο πατερας του στην αστυνομια και ελεγε τα ιδια , ότι δηλαδη ο γιος ηταν οικογενειαρχης , δεν επινε τιποτα και ότι καποιοι τον σκοτωσαν .
Φυσικα η αστυνομια δεν το πολυεψαξε ( νομιζω ) και εκλεισε συντομα την υποθεση σαν καποιου που πεθανε απλως από ηρωινη .
Μια σκεψη που μου περασε από το μυαλο όταν ακουσα τον θανατο του , ηταν τοτε στον στρατο πριν 6-7 χρονια που μαχαιρωσε τον μπραβο . Δεν αποκλειεται το μουνοπανο να του την φυλαγε και να περιμενε τοσα χρονια .
Α ρε Παναη , στην χρωσταγα την ιστορια .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις