DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
το τευχος 148 ειναι...
Ακριβώς.
θυμάμαι ότι είναι 3ο θέμα από το τέλος
το τευχος 148 ειναι...
Ο Σκοτεινός μόλις μας είπε πως ο Τουρκοκύπριος γιατρός σκότωσε ο ίδιος την οικογένειά του, ώστε να ενοχοποιηθούν οι Ελληνοκύπριοι.
Και εσένα σου φαίνεται λογικό.
Τυπικό δείγμα εθνικιστικής "λογικής"
Μιας και ανέφερες τον Σολωμού όμως, γίνεται να μου πεις (συγκεκριμένα) με ποιο τρόπο ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ για λογαριασμό του;
Αν δεν είσαι ένας κοινός συκοφάντης, βεβαίως.
Σου θυμίζω πάντως οτι προχτές το βράδυ κιόλας μου ζητούσες συγγνώμη για κάτι άλλο που είπες και που με αφορούσε.
Κανόνισε.
τι λες βρε παπαρα? ο φρουρος τον πυροβόλησε ή ο παρακρατικος?Έγραψα, περίπου επί λέξει (γιατί δεν έχω το ποστ), το εξης:
"Ελάτε και στη θέση του τουρκοκύπριου φρουρού που εκτελεί εντολές. Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του και βλέπατε έναν τύπο να ανεβαίνει στο κοντάρι της σημαίας σας με σκοπό να την καταστρέψει;"
Κάτι που πρεσβεύω ακόμα, ΧΩΡΙΣ να πιστεύω αναγκαστικά πως έπρεπε να σκοτώσει ο εν λόγω τουρκοκύπριος φρουρός τον Σολωμού.
Μάλιστα...Έγραψα, περίπου επί λέξει (γιατί δεν έχω το ποστ), το εξης:
"Ελάτε και στη θέση του τουρκοκύπριου φρουρού που εκτελεί εντολές. Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του και βλέπατε έναν τύπο να ανεβαίνει στο κοντάρι της σημαίας σας με σκοπό να την καταστρέψει;"
Κάτι που πρεσβεύω ακόμα, ΧΩΡΙΣ να πιστεύω αναγκαστικά πως έπρεπε να σκοτώσει ο εν λόγω τουρκοκύπριος φρουρός τον Σολωμού.
Έγραψα, περίπου επί λέξει (γιατί δεν έχω το ποστ), το εξης:
τι λες βρε παπαρα? ο φρουρος τον πυροβόλησε ή ο παρακρατικος?
Συνεχίζεις τον οχετό...
Μάλιστα...
Καμία σχέση με υπεράσπιση του τουρκοκύπριου φρουρού φονιά του Σολωμού αυτό πάντως.
Απλά δείχνει μία αλήθεια:
Ο κάθε στρατιώτης είναι πολεμική μηχανή,όσο υπάρχουνε πολεμικές μηχανές θα υπάρχουνε θύματα.
τι λες βρε παπαρα? ο φρουρος τον πυροβόλησε ή ο παρακρατικος?
Φρουρός ή παρακρατικός ήτανε τελικά;;;τι λες βρε παπαρα? ο φρουρος τον πυροβόλησε ή ο παρακρατικος?
Ο Σκοτεινός μόλις μας είπε πως ο Τουρκοκύπριος γιατρός σκότωσε ο ίδιος την οικογένειά του, ώστε να ενοχοποιηθούν οι Ελληνοκύπριοι.
Και εσένα σου φαίνεται λογικό.
Τυπικό δείγμα εθνικιστικής "λογικής"
Μιας και ανέφερες τον Σολωμού όμως, γίνεται να μου πεις (συγκεκριμένα) με ποιο τρόπο ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ για λογαριασμό του;
Αν δεν είσαι ένας κοινός συκοφάντης, βεβαίως.
Σου θυμίζω πάντως οτι προχτές το βράδυ κιόλας μου ζητούσες συγγνώμη για κάτι άλλο που είπες και που με αφορούσε.
Κανόνισε.
Συνεχίζεις να είσαι λιγδιάρης.
Δεν βαρέθηκες;
Το "ελάτε στη θέση" είναι κατεξοχήν υπερασπιστική ατάκα μικρέ...
Προσπαθεί να δικαιολογήσει το δράστη...
Όπως επίσης προσπαθεί να απαξιώσει κάθε πηγή που παίρνει θέση υπέρ των Ελληνοκυπρίών...
Το θέμα είναι μήπως όταν μεγαλώσω γίνω σαν εσένα...
Αλήθεια, έχεις φίλους;
Αυτή είναι η μία οπτική-άποψη...Το "ελάτε στη θέση" είναι κατεξοχήν υπερασπιστική ατάκα μικρέ...
Προσπαθεί να δικαιολογήσει το δράστη...
Όπως επίσης προσπαθεί να απαξιώσει κάθε πηγή που παίρνει θέση υπέρ των Ελληνοκυπρίών...
δες ρε παπαρα και συ την εικονα στην οθόνη σου... στο μεσαιο παραθυρο για φρουρος σου φαινεται?Φρουρός ή παρακρατικός ήτανε τελικά;;;
Υ.Γ.Το ρεπορτάζ πάντως για στρατιώτη κάνει λόγο...
Ρε πανίβλακα,ή είσαι βλάκας ή σου αρέσει να το παίζεις για να σε βρίζουν.Σου ξανάπα κ πριν ΄΄είπα εγώ ότι τους σκότωσε για να ενοχοποιηθούν;΄΄.Σε παρακάλεσα να μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου και να γράφεις όπως τα λέω.
ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΒΛΑΚΑ:ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΛΟΓΩ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ(σχιζοφρένεια) ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΛΕΥΡΑ.
Τώρα το κατάλαβες ή θες να στο γράψω τουρκικα για να το καταλάβεις;;;
φαντάσου που μέχρι εμένα που δεν σε΄έχω βρίσει ΠΟΤΕ,με ανάγκασες να το κάνω.
Τελικά καλά μου λένε΄να μην ασχολούμαι μαζί σου.Είσαι κλασική περίπτωση πανευρωπαηλίθιας βλακείας
Και εγώ -παρακάμπτοντας την ευγένεια που μιλάς και με την οποία ανατράφηκες, όπως μας διαφήμιζες σε διπλανό νήμα- σε ρώτησα ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ (Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ βγαίνει απο την ιστορία που μας διηγήθηκες (και την αλήθεια της οποίας ακόμα δεν απέδεξες).
Δεν καταλαβαίνεις ελληνικά; Είσαι δίγλωσσος;
Σκιώδης ΄΄υπούργός΄΄ του ψευδοκράτους ήταν.