Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτή είναι η μία οπτική-άποψη...

ή άλλη είναι: η αλήθεια των όπλων κ της βίας.

Αν είσαι μέσα στο μυαλό του μόνο μπορείς να ξέρεις την αλήθεια ή αν τον γνωρίζεις προσωπικά.

Bλέπεις κατέχει κ αυτός καλά τον γραπτό λόγο όπως εσύ!!!

Ξεχνάει βέβαια ο ίσιος να μας πει πως ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ, και κατά τη διάρκεια της ίδιας "συζήτησης" με τον περσόνα, κάποιο άλλο μέλος (δεν θυμάμαι ποιος ήταν, μάλλον όμως ήταν κύπριος) είχε προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του Σολωμού, διότι είπε πως ανέβηκε πάνω στη σημαία όντας μαστουρωμένος.
Αυτό όμως ουδόλως ενόχλησε τους εθνικοπατριώτες, διότι δεν το είχα πει εγώ ο "εθνοπροδότης".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτά, στο δικαστήριο μικρέ.
Εδώ, ΔΕΝ απέδειξες που υπερασπίστηκα τον φονιά του Σολωμού πάντως.

Υ.Γ. Και κάνε κάτι με τη λίγδα. Βρωμάς.

Στα δικαστήρια δεν χρειάζεται να αποδείξεις στον ένοχο την ενοχή του...

Και όχι, δεν είμαι εγώ που μυρίζω, σου έχουν μείνει σκατά στο στόμα από το τελευταίο anal rimming σε λαθρομετανάστη...

Πολλούς.
Και καλούς.
Το ξέρω τι θα με φθονήσεις, αλλά τι να κάνουμε.

Αυτοί το ξέρουν ότι είναι φίλοι σου ή απλά αναφέρεσαι στις κούκλες που έχεις στο δωμάτιό σου;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξεχνάει βέβαια ο ίσιος να μας πει πως ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ, και κατά τη διάρκεια της ίδιας "συζήτησης" με τον περσόνα, κάποιο άλλο μέλος (δεν θυμάμαι ποιος ήταν, μάλλον όμως ήταν κύπριος) είχε προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του Σολωμού, διότι είπε πως ανέβηκε πάνω στη σημαία όντας μαστουρωμένος.
Αυτό όμως ουδόλως ενόχλησε τους εθνικοπατριώτες, διότι δεν το είχα πει εγώ ο "εθνοπροδότης".

δε το εχει αρνηθει ο περσονας αυτο γιατι οντως ηταν πατημενος ο Σολωμος σε καθημερινη βαση. προσωπικα και γω θα την αναβα σε ενα τουρκο που θα προσπαθουσε να ανεβει στο κονταρι να κατεβασει τη σημαια.
και δε μπερδευω την εννοια του ηρωισμου με μια παρορμητικη ηλιθιοτητα ενος θολωμενου.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως θέλω να αναφέρω για τον συγχωρεμένο τον Σωλομού,επειδή έχω πάει πολλές φορές στην Κύπρο μιας κ έχω πολλούς φίλους-μάλιστα έχω παέι στο σημείο που σκοτώθηκε ο Σολωμού στην Δερύνεια,ο εν λόγω άνθρωπος γενικώς δεν ήταν κ πολύ στα καλά του κ έκανε αψυχολόγητα πράγματα-όπως ήταν κ η προσπάθειά του για την έπαρση της τουρκοκυπριακής σημαίας,που δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ,μια βλακεία ήταν κ τίποτα άλλο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτοί το ξέρουν ότι είναι φίλοι σου ή απλά αναφέρεσαι στις κούκλες που έχεις στο δωμάτιό σου;

Όχι καριολίτσα μου, δεν έχουμε όλοι το ίδιο παιδικό δωμάτιο.
Ούτε διαβάζουμε ΜΑΝΙΝΑ και ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ σαν και σένα.

Υ.Γ. Βρωμάς, σου λέω. Δεν πλένεσαι καθόλου πια;

Επισκέπτης
δε το εχει αρνηθει ο περσονας αυτο γιατι οντως ηταν πατημενος ο Σολωμος σε καθημερινη βαση. προσωπικα και γω θα την αναβα σε ενα τουρκο που θα προσπαθουσε να ανεβει στο κονταρι να κατεβασει τη σημαια.
και δε μπερδευω την εννοια του ηρωισμου με μια παρορμητικη ηλιθιοτητα ενος θολωμενου.
Να κ η αντικειμενική φωνή της λογικής!!! :sunglasses:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως θέλω να αναφέρω για τον συγχωρεμένο τον Σωλομού,επειδή έχω πάει πολλές φορές στην Κύπρο μιας κ έχω πολλούς φίλους-μάλιστα έχω παέι στο σημείο που σκοτώθηκε ο Σολωμού στην Δερύνεια,ο εν λόγω άνθρωπος γενικώς δεν ήταν κ πολύ στα καλά του κ έκανε αψυχολόγητα πράγματα-όπως ήταν κ η προσπάθειά του για την έπαρση της τουρκοκυπριακής σημαίας,που δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ,μια βλακεία ήταν κ τίποτα άλλο.

Είδες λοιπόν που δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα, ανάλογα με την εθνικότητα του καθενός;
Πέστα τώρα στον ίσιο και στο φίλο σου τον ρουφιανο-τράνυ.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατα τα άλλα, εγώ είμαι ο "εθνοπροδότης" όμως.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσενα σε εχει φαει το γδαρσιμο του πουλιου σου. αν πει αυτη τη στιγμη οτι ειναι μερα καποιος μη κομμουνιστης, θα αναψεις τα φωτα απο αντιδραση.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είδες λοιπόν που δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα, ανάλογα με την εθνικότητα του καθενός;
Πέστα τώρα στον ίσιο και στο φίλο σου τον ρουφιανο-τράνυ.  

θα τους πω ότι θέλω.Σε σένα δεν μπορώ να ξαναπώ τίποτε γιατί διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα άλλων,δίχως τσίπα μιας κ υπάρχουν γραπτά κ τα γραπτά μένουν,και από την άλλη καταντάς πολυ΄κουραστικός και με κουραστικούς τύπου ΑΡΙΩΝΑ δεν μπορώ να κάνω διάλογο.Αυτά κ σε παρακαλώ να μην μου ξαναπαρθέσεις ποστ μου γιατί θα σε αγνοήσω

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
για να καταλάβω κάτι και εγώ ο ανίδεος
δεν έχω τις δικές σας γνώσεις όσο αφορά τα θέματα ιστορίας
αλλά να  τεκμηριώνετε ιστορικά ένα γεγονός από μια δημοσιογραφική πηγή μάλλον είναι λάθος

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εγώ διαφωνώ λίγο αλλά δεν πειράζει...
Μην ξεχνάς ότι η σημαία αυτή εντός ψευδοκράτους ήταν σε παράνομα καταληφθένέδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας- δεν μπήκε πχ στην Τουρκία να κατεβάσει την τουρκική σημαία...
Η διαφορά μεταξύ ηρωϊσμου και βλακείας είναι πάντα δυσδιάκριτη...
Το σίγουρο είναι ότι πολλοί μαστουρώνουν, ελάχιστοι κάνουν κάτι με νόημα στη μαστούρα τους...
Και ο Σολωμού έκανε κάτι με νόημα, ακόμη και αν υποτεθεί ότι ήταν μαστουρωμένος (στην τελική, δόθηκε στη δημοσιότητα η τοξικολογική ή είναι ράδιο αρβύλα; )

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αλλο κάποιος να κάνει μία βλακεία και άλλο η δολοφονία.. ο fethry δεν επιτίμησε την βλακεία αλλά απολογήθηκε για τον φόνο και μάλιστα με ψευδή στοιχεία λέγοντας ότι τον πυροβόλησε φρουρός κατόπιν εντολών , ενώ στην πραγματικότητα τον πυροβόλησε μέλος της "ψευδοκυβέρνησης" των τουρκοκυπρίων ο οποίος καμμία αστυνομική ή στρατιωτική ιδιότητα είχε ("Υπουργός" Γεωργίας)....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσενα σε εχει φαει το γδαρσιμο του πουλιου σου. αν πει αυτη τη στιγμη οτι ειναι μερα καποιος μη κομμουνιστης, θα αναψεις τα φωτα απο αντιδραση.

Να τα παίρνεις τα χάπια σου.
Όταν δεν τα παίρνεις, αφρίζεις.
Όπως τώρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
για να καταλάβω κάτι και εγώ ο ανίδεος
δεν έχω τις δικές σας γνώσεις όσο αφορά τα θέματα ιστορίας
αλλά να  τεκμηριώνετε ιστορικά ένα γεγονός από μια δημοσιογραφική πηγή μάλλον είναι λάθος

Όχι απαραίτητα...
Ο ειδικός τύπος, όπως ήταν η Στρατιωτική Ιστορία δεν είναι ακριβώς δημοσιογραφία με την έννοια του ΝΙΤΡΟ ή της Εσπρέσσο...
Εκεί δημοσιευονται άρθρα που συνήθως έχουν τεκμηρίωση και επιστημονική μεθοδολογία...

Επισκέπτης
Μην ξεχνάς ότι η σημαία αυτή εντός ψευδοκράτους ήταν σε παράνομα καταληφθένέδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας- δεν μπήκε πχ στην Τουρκία να κατεβάσει την τουρκική σημαία...
Το σίγουρο είναι ότι πολλοί μαστουρώνουν, ελάχιστοι κάνουν κάτι με νόημα στη μαστούρα τους...
Και ο Σολωμού έκανε κάτι με νόημα, ακόμη και αν υποτεθεί ότι ήταν μαστουρωμένος (στην τελική, δόθηκε στη δημοσιότητα η τοξικολογική ή είναι ράδιο αρβύλα; )
Τώρα να πω ότι κ άλλοι κατεβάσανε σημαία από την Ακρόπολη αλλά με κάποια λογική κ σχέδιο...

Καθαρή αυτοκτονία είναι η περίπτωση Σολωμού,άντε ηρωική να μην σας το χαλάσω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω νοημα δε βρηκα. εγδαρε το χρωμα του ιστου και τους αναγκασε να το ξαναβαψουν?
αν παντως τους αναγκασε η κατακραυγη να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και να φυγουν, αργουν λιγο και απο περυσι αρχισα να ψιλοβαριεμαι η αληθεια...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Το να είναι κάποιος μαστουρωμένος δεν εμπίπτει άραγε στην κείμενη νομοθεσία;
Το λέω γιατί μας έχεις γαμήσει στην κατά γράμμα τήρηση των νόμων.
Ή απλώς έχεις πολλά μέτρα και σταθμά, ανάλογα με την εθνικότητα του ατόμου με την "παραβατική συμπεριφορά"; (δική σου η λέξη)

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom