Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Όχι απαραίτητα...
Ο ειδικός τύπος, όπως ήταν η Στρατιωτική Ιστορία δεν είναι ακριβώς δημοσιογραφία με την έννοια του ΝΙΤΡΟ ή της Εσπρέσσο...
Εκεί δημοσιευονται άρθρα που συνήθως έχουν τεκμηρίωση και επιστημονική μεθοδολογία...
για την αναφορά στον Τούρκο δημοσιογράφο λέω
δεν είναι οτι πιο αξιόπιστο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι απαραίτητα...
Ο ειδικός τύπος, όπως ήταν η Στρατιωτική Ιστορία δεν είναι ακριβώς δημοσιογραφία με την έννοια του ΝΙΤΡΟ ή της Εσπρέσσο...
Εκεί δημοσιευονται άρθρα που συνήθως έχουν τεκμηρίωση και επιστημονική μεθοδολογία...

Περιμένουμε λοιπόν την τεκμηρίωση και την επιστημονική μεθοδολογία, κάτι που δεν προσκομίστηκε ακόμα.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αλλο κάποιος να κάνει μία βλακεία και άλλο η δολοφονία.. ο fethry δεν επιτίμησε την βλακεία αλλά απολογήθηκε για τον φόνο και μάλιστα με ψευδή στοιχεία λέγοντας ότι τον πυροβόλησε φρουρός κατόπιν εντολών , ενώ στην πραγματικότητα τον πυροβόλησε μέλος της "ψευδοκυβέρνησης" των τουρκοκυπρίων ο οποίος καμμία αστυνομική ή στρατιωτική ιδιότητα είχε ("Υπουργός" Γεωργίας)....
Σύμφωνα με τις Ελληνοκυπριακές αρχές, ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού, ήταν και ο Kενάν Aκίν, έποικος, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού , υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Tουρκικών μυστικών Δυνάμεων[1].

Υ.Γ.Γιατί ένας από;;; :think:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ διαφωνώ λίγο αλλά δεν πειράζει...
Μην ξεχνάς ότι η σημαία αυτή εντός ψευδοκράτους ήταν σε παράνομα καταληφθένέδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας- δεν μπήκε πχ στην Τουρκία να κατεβάσει την τουρκική σημαία...
Η διαφορά μεταξύ ηρωϊσμου και βλακείας είναι πάντα δυσδιάκριτη...
Το σίγουρο είναι ότι πολλοί μαστουρώνουν, ελάχιστοι κάνουν κάτι με νόημα στη μαστούρα τους...
Και ο Σολωμού έκανε κάτι με νόημα, ακόμη και αν υποτεθεί ότι ήταν μαστουρωμένος (στην τελική, δόθηκε στη δημοσιότητα η τοξικολογική ή είναι ράδιο αρβύλα; )

΄΄Ισιε΄΄ φιλαράκι μου,δεν νομιμοποιώ το καθεστώς του ψευδοκράτους,με το να αναφέρομαι για την έπαρση της ΄΄σημαίας΄΄ τους.
Αναφέρομαι στην αψυχολόγητη ενέργεια του φονευθέντα να το κάνει-αφού κ ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα απαντούσαν έτσι οι Τουρκοκύπριοι(το συνηθίζουν άλλωστε) και δεν θα εβγαζε πουθενά η ενέργειά του.
Και δεν είπα εγώ ποτέ ότι ήταν μαστουρωμένος.Οι πηγές μου λένε,ότι γενικώς ήταν αψυχολόγητο κ περιορισμένης λογικής το εν λόγω άτομο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το να είναι κάποιος μαστουρωμένος δεν εμπίπτει άραγε στην κείμενη νομοθεσία;
Το λέω γιατί μας έχεις γαμήσει στην κατά γράμμα τήρηση των νόμων.
Ή απλώς έχεις πολλά μέτρα και σταθμά, ανάλογα με την εθνικότητα του ατόμου με την "παραβατική συμπεριφορά"; (δική σου η λέξη)

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

μην αλλάζεις την συζήτηση μισέλληνα.. δεν κρίνουμε τον Σολωμού για την πράξη του αλλά τους φονιάδες του.. και μην αποπροσανατολίζεις την συζήτηση..

εξάλλου αυτούς υπερασπίστηκες..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θα τους πω ότι θέλω.Σε σένα δεν μπορώ να ξαναπώ τίποτε γιατί διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα άλλων,δίχως τσίπα μιας κ υπάρχουν γραπτά κ τα γραπτά μένουν,και από την άλλη καταντάς πολυ΄κουραστικός και με κουραστικούς τύπου ΑΡΙΩΝΑ δεν μπορώ να κάνω διάλογο.Αυτά κ σε παρακαλώ να μην μου ξαναπαρθέσεις ποστ μου γιατί θα σε αγνοήσω

Ούτως ή άλλως με αγνοείς.
Για την ακρίβεια, κάνεις γαργάρα αυτά που σε ρωτάω.
Τυχαίο;
Δε νομίζω.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι απαραίτητα...

στο τέλος κάθε αρθρου,δημοσιευόντουσαν οι πηγές

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

so what παπαζόλη? ανήκε σε καμμία στρατιωτική ή αστυνομική δύναμη ενός ανεγνωρισμένου κράτους?

ΤΕΩΣ ήταν κάτι σαν τον Κοκό να πούμε..

Επισκέπτης
μην αλλάζεις την συζήτηση μισέλληνα.. δεν κρίνουμε τον Σολωμού για την πράξη του αλλά τους φονιάδες του.. και μην αποπροσανατολίζεις την συζήτηση..

Άντε βρείτε κάποιος το ποστ,αλλιώς μιλάμε αεράτα!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Εσύ πάντως, αν όντως ήταν μαστουρωμένος ο Σολωμού, θα τον είχες ρουφιανέψει στους μπάτσους.
Τολμάς και τον επικαλείσαι τώρα, σκουλίκι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ πάντως, αν όντως ήταν μαστουρωμένος ο Σολωμού, θα τον είχες ρουφιανέψει στους μπάτσους.
Τολμάς και τον επικαλείσαι τώρα, σκουλίκι;

κλασσικό παράδειγμα τακτικής "στρίβειν δια του αρραβώνος".. μπορείς να μας πείς ρε ανθέλληνικό σκουλήκι γιατί υπερασπίζεσαι τον φονιά του? στο κόμμα ανήκει ή στην συνιστώσα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άντε βρείτε κάποιος το ποστ,αλλιώς μιλάμε αεράτα!!!

Ήταν όμως μια ....ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Που κατέληξε να κιτρινιστούμε και οι δύο με τον περσόνα (λόγω των μπινελικιών που είχαν ανταλλαχθεί ένθεν και ένθεν), και να μην μπορούμε να ποστάρουμε για κάποιες μέρες.
Αξέχαστες στιγμές!

Επισκέπτης
so what παπαζόλη? ανήκε σε καμμία στρατιωτική ή αστυνομική δύναμη ενός ανεγνωρισμένου κράτους?

ΤΕΩΣ ήταν κάτι σαν τον Κοκό να πούμε..
Άνηκε/ει σε ένα κράτος που προσπαθούσε/ει να αναγνωριστεί,δικαίως ή όχι...

Παρόμοια περίπτωση με αρκετά αλλά κράτη μέχρι να αναγνωριστούνε.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούτως ή άλλως με αγνοείς.
Για την ακρίβεια, κάνεις γαργάρα αυτά που σε ρωτάω.
Τυχαίο;
Δε νομίζω.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνεχίζεις να είσαι βλάκας και ψεύτης.
Για να καταλάβεις,είναι οι απαντήσεις σου γυναικείες,που στο ποστ μου που μου παραθέτεις,έσβησες την απάντηση που σου έδωσα σε αυτό που με ρώτησες.
Πάλι διαστρεβλώνεις.
Πάλι ψεύδεσαι.
Πάλι κουραστικός.
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Είσαι κ μεγάλος άνθρωπος και καλλιτέχνης.
Πολύ κρίμα.Περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
για την αναφορά στον Τούρκο δημοσιογράφο λέω
δεν είναι οτι πιο αξιόπιστο

Δυστυχώς το CSI Nicosia δεν έχει αποφανθεί ακόμη για την υπόθεση όποτε θα αρκεστούμε σε μαρτυρίες και υποθέσεις...

΄΄Ισιε΄΄ φιλαράκι μου,δεν νομιμοποιώ το καθεστώς του ψευδοκράτους,με το να αναφέρομαι για την έπαρση της ΄΄σημαίας΄΄ τους.
Αναφέρομαι στην αψυχολόγητη ενέργεια του φονευθέντα να το κάνει-αφού κ ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα απαντούσαν έτσι οι Τουρκοκύπριοι(το συνηθίζουν άλλωστε) και δεν θα εβγαζε πουθενά η ενέργειά του.
Και δεν είπα εγώ ποτέ ότι ήταν μαστουρωμένος.Οι πηγές μου λένε,ότι γενικώς ήταν αψυχολόγητο κ περιορισμένης λογικής το εν λόγω άτομο.

Καταρχήν έπαρση σημαίνει σήκωμα της σημαίας- υποστολή εννοείς νομίζω που σημαίνει κατέβασμα...
Από κει και πέρα, κάποιες πράξεις είναι πράγματι αψυχολόγητες, απελπισμένες και ενάντια στη λογική αλλά έχουν νόημα...
Του Σολωμού νομίζω είχε αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη...
Υπενθύμισε την παράνομη κατοχή της κύπρου και την δολοφονική καφρίλα του ψευδοκράτους (δε λέω τούρκων ή τουρκοκυπρίων γιατί δεν πιστεύω στη συλλογική ευθύνη)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κλασσικό παράδειγμα τακτικής "στρίβειν δια του αρραβώνος".. μπορείς να μας πείς ρε ανθέλληνικό σκουλήκι γιατί υπερασπίζεσαι τον φονιά του? στο κόμμα ανήκει ή στην συνιστώσα?

Με το κομμάτι αμοίβεσαι για το ρουφιάνεμα ή με το μήνα;

Επισκέπτης
Ήταν όμως μια ....ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Που κατέληξε να κιτρινιστούμε και οι δύο με τον περσόνα (λόγω των μπινελικιών που είχαν ανταλλαχθεί ένθεν και ένθεν), και να μην μπορούμε να ποστάρουμε για κάποιες μέρες.
Αξέχαστες στιγμές!
Φαντάζομαι!!! :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συνεχίζεις να είσαι βλάκας και ψεύτης.
Για να καταλάβεις,είναι οι απαντήσεις σου γυναικείες,που στο ποστ μου που μου παραθέτεις,έσβησες την απάντηση που σου έδωσα σε αυτό που με ρώτησες.
Πάλι διαστρεβλώνεις.
Πάλι ψεύδεσαι.
Πάλι κουραστικός.
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Είσαι κ μεγάλος άνθρωπος και καλλιτέχνης.
Πολύ κρίμα.Περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα.

Σε ρώτησα τι πολιτικό (ή ιστορικό) συμπέρασμα εξάγεις απο την υπόθεση με τον τουρκοκύπριο γιατρό και ΔΕΝ απάντησες.
Αντί να λες τα ίδια και τα ίδια, γίνεται να απαντήσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom