Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάλι διαστρεβλώνεις.Μάλλον έχεις πρόβλημα.Ή είσαι κατά συρροήν ψεύτης ή δεν διαβάζεις καλά ελληνικά.
Είπα ότι το έχω,αλλά δεν μπορω να το σκανάρω.Για αυτό είπα σε όποιον θέλει να πάει να το αγοράσει κ του είπα κ τον τρόπο.
Αλλά επειδή το τεύχος το έχω,όχι τώρα εδώ που είμαι κ γράφω,μόλις το βρω,θα γράψω κ την πηγή,έτσι για να σου ικανοποιήσω το αίσθημα σου να ξεδιψάσεις από την ΄΄πηγούλα΄΄

ΟΤΑΝ το φέρεις λοιπόν, θα δικαιούσαι και να το επικαλείσαι.
Και τότε θα το κρίνουμε και επί της ουσίας, διότι τώρα απλώς εικασίες κάνουμε.

Πέρα απο αυτό όμως, τι ακριβώς θέλεις να αποδείξεις με την ιστορία του τουρκοκύπριου γιατρού που έσφαξε (ή ΔΕΝ έσφαξε, αυτό είπαμε θα το δούμε αργότερα) την οικογένειά του;
Τι ιστορικό συμπέρασμα εξάγεις;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαν να λέμε, ο ...Παπαρρηγόπουλος.
Ενώ αν το έγραφε ο Λιθοξόου, ε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τουλάχιστον αυτός έχει το ακαδημαικό υπόβαθρο για να μιλήσει περί ιστορίας .. ο Λιθοξόου τι έχει? τα βαρέα ένσημα του?

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταλαβαίνω την οργή κάποιοων για τον τρόπο αντίρρησης καποιων άλλων,αλλά θα ήθελα το εν λόγω θρεντ να μείνει μακριά από τις όποιες αντιπαραθέσεις,μιας κ δεν είναι πεδίο ΄΄΄μαχών΄΄.
Ευχαριστώ και με το συμπάθειο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πρόσεξε, γιατί στα ξηλώνω όλα τα ποστ εν ριπή οφθαλμού, αν δε σε πείθει το "σκάσε".

Είσαι ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ώστε να μου δίνεις αυτή τη λαβή (πέρα απ' την ανυπαρξία επιχειρημάτων, για την οποία πράγματι, δε μπορώ να σου σβήσω ποστ).

Όταν λες το συνομιλητή σου "ρουφιάνο", μπορώ να το κάνω ξέρεις.

Σκάσε λοιπόν, και ζήτα συγγνώμη.

Από όλους. 
Βλέπεις, ότι ΟΛΟΙ σου τη λένε.

Τίποτα δε χαμπαριάζεις τέλος πάντων?

Ο "συνομιλητής" μου πάντως, με χαρά μας εξηγούσε γιατί με ρουφιάνεψε.
Άρα, πιάνεσαι τουλάχιστον αδιάβαστος.
Εσυ βέβαια μπορείς να έχεις τα νευροφυτικά σου και να τα παίρνεις επιλεκτικά στο κρανίο, αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι θα σε φοβηθώ.
Σβήσε μου όσα ποστ θες, αυτό απλώς δείχνει το ήθος σου και τίποτα άλλο.
Αλλά διαταγές εκεί που σε παίρνει, οχι σε μένα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιος είναι ο Λιθοξόου;;

αυτός

Ο Δημήτρης Λιθοξόου (Taşçı) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954, από μητέρα Αρβανίτισα της Αττικής και πατέρα πρόσφυγα Ρωμιό από τις Σαράντα Εκκλησιές (Kırklareli) της Ανατολικής Θράκης.
Υπήρξε μέλος συντακτικής επιτροπής στις εφημερίδες ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1980-1982) και στα περιοδικά ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ (1982-1989), ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ (1989-1990), ΛΕΒΙΑΘΑΝ (1989-1992) και ЗОРА (1994-1996).
Το 1973 συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ μ-λ (1976-1982), της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (1987-1988), της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ (1991 –1992) και της μακεδονικής μειονοτικής οργάνωσης ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (1994-1997 & 2004-2009).
16 χρόνια στα θρανία.
28 μήνες φαντάρος (στον Έβρο).
30 χρόνια ένσημα στον ιδιωτικό τομέα (25 από αυτά βαρέα).
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Από το 1998 ζει στην Κορινθία.

Βιβλία:

Μειονοτικά ζητήματα και εθνική συνείδηση στην Ελλάδα – Ατασθαλίες της ελληνικής ιστοριογραφίας, Λεβιάθαν, Αθήνα 1991 και επανέκδοση 1992.
Димитри Литоксоу, Малцинските прашања и националната свест во Грција, Скопје 1994.
Ελληνικός αντιμακεδονικός αγώνας – Από το Ίλιντεν στη Ζαγκορίτσανη (1903 – 1905), Μεγάλη Πορεία, Αθήνα 1998. Δεύτερη έκδοση: Μπατάβια, Θεσσαλονίκη 2006.
Димитрис Литоксоу, Грчка антимакедонска борба, Аз-Буки, Скопје 2004.
Σύμμικτος Λαός ή περί Ρωμιών και Αλλοφώνων σπαράγματα, Μπατάβια, Θεσσαλονίκη 2005.
Димитрис Литоксоу, Измешана нација, Аз-Буки, Скопје 2005.
Μειονοτικά ζητήματα και εθνική συνείδηση στην Ελλάδα, τρίτη έκδοση αναθεωρημένη, Μπατάβια, Θεσσαλονίκη 2006.
Dimitris Lithoxou, The Greek Anti-Macedonian Struggle, From St. Elias' Day to Zagorichani (1903-1905), Az-Buki, Skopje 2007.

πηγή (για να μην χαλάμε και χατήρια)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ο "συνομιλητής" μου πάντως, με χαρά μας εξηγούσε γιατί με ρουφιάνεψε.
Άρα, πιάνεσαι τουλάχιστον αδιάβαστος.
Εσυ βέβαια μπορείς να έχεις τα νευροφυτικά σου και να τα παίρνεις στο κρανίο, αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι θα σε φοβηθώ.
Σβήσε μου όσα ποστ θες, αυτό απλώς δείχνει το ήθος σου και τίποτα άλλο.
Αλλά διαταγές εκεί που σε παίρνει, οχι σε μένα.

Ο μαλάκας πάντα μαλάκας θα παραμείνει.
Το έχει έμφυτο.
Δεν αλλάζει αυτό.

Μάλλον αρκετά ασχολήθηκα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σκοτεινούλη, έχει απάντηση σ' αυτό που σε ρώτησα ή το κάναμε γαργάρα; 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε παιδιά, έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάνετε διάλογο για ιστορικά θέματα με τον απολογητή του φονιά του Σολωμού Σολωμού;
Σε λίγο θα μας πει ότι οι αγνοούμενοι αυτοκτόνησαν για να ενοχοποιήσουν τους τούρκους...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα.Σε όποιον θέλει έχω εύκαιρο το τεύχος.Ή όπως έγραψα πιο πάνω αν όχι όλα,τουλάχιστον των τελευταίων χρόνων τα τεύχη της Σ.Ι. υπάρχουν στο βιβλ.΄΄ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ΄΄ Γραβιάς 3-5.
Έγραψα το εν λόγω τεύχος,όπως μπεις φάτσα στην είσοδο εκεί πυο είναι τα κόμιξ έχει και τα εν λόγω τευχη.
Και δυστύχώς όντως απεβίωσε η Στρατιωτική Ιστορία
Tις εχω σχεδον ολες φιλαρακι, θυμασαι τι εξωφυλλο ειχε το συγκεκριμενο να με διευκολυνεις? Θα το βρω να το σκαναρω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• 807cover-148.JPG
    807cover-148.JPG
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάνετε διάλογο για ιστορικά θέματα με τον απολογητή του φονιά του Σολωμού Σολωμού;
Σε λίγο θα μας πει ότι οι αγνοούμενοι αυτοκτόνησαν για να ενοχοποιήσουν τους τούρκους...
Το έχετε αρχειοθετημένο αυτό όπως ο κ. Fethry τα δικά σας ''διαμάντια'';;;

Oh my God(αν ισχύει)!!! :o

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ο Σκοτεινός μόλις μας είπε πως ο Τουρκοκύπριος γιατρός σκότωσε ο ίδιος την οικογένειά του, ώστε να ενοχοποιηθούν οι Ελληνοκύπριοι.
Και εσένα σου φαίνεται λογικό.
Τυπικό δείγμα εθνικιστικής "λογικής"

Μιας και ανέφερες τον Σολωμού όμως, γίνεται να μου πεις (συγκεκριμένα) με ποιο τρόπο ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ για λογαριασμό του;
Αν δεν είσαι ένας κοινός συκοφάντης, βεβαίως.
Σου θυμίζω πάντως οτι προχτές το βράδυ κιόλας μου ζητούσες συγγνώμη για κάτι άλλο που είπες και που με αφορούσε.
Κανόνισε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το έχετε αρχειοθετημένο αυτό όπως ο κ. Fethry τα δικά σας ''διαμάντια'';;;

Oh my God(αν ισχύει)!!! :o

Παραποιεί μια δική μου φράση σε έναν παλιό "διάλογο" με τον περσόνα.
Για να δούμε, θα ποστάρει αυτό που ΑΚΡΙΒΩΣ είπα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για αυτό αν ισχύει έγραψα...

Άντε να δούμε...

Έγραψα, περίπου επί λέξει (γιατί δεν έχω το ποστ), το εξης:

"Ελάτε και στη θέση του τουρκοκύπριου φρουρού που εκτελεί εντολές. Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του και βλέπατε έναν τύπο να ανεβαίνει στο κοντάρι της σημαίας σας με σκοπό να την καταστρέψει;"

Κάτι που πρεσβεύω ακόμα, ΧΩΡΙΣ να πιστεύω αναγκαστικά πως έπρεπε να σκοτώσει ο εν λόγω τουρκοκύπριος φρουρός τον Σολωμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom