Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι εγινε ξάδερφε Τέρας;;;
σου έβαλα δύσκολα;;;

κανείς άλλος να μας πει για την απάτη του περιστατικού της ΄΄μπανιέρας΄΄;

Για ρίχτο λοιπόν.
Διότι επί του παρόντος έχουμε μόνον ελληνοκύπριους παρακρατικούς που δολοφόνησαν τουρκοκύπριους.
Και στη μπανιερα, απ όσο έχω διαβάσει, βρέθηκαν τα πτώματα της οικογένειας ενός τουρκοκύπριου γιατρού.
Τι άλλο δεν ξέρω;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
από ότι θυμάμαι ο ίδιος ο Ντεκτάς έχει δηλώσει ότι το περιστατικό ήταν προβοκάτσια της ΜΙΤ...

και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μιλούσα στο τηλέφωνο...

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ρίχνω.
Όπως ειπώθηκε λοιπόν,για το εν λόγω περιστατικό,οι Τουρκοκύπριοι ισχυρίστηκαν ότι Ελληνοκύπριοι παραστρατιωτικοί,μπήκαν στο σπίτι του εν λόγω τούρκου στρατιωτικού γιατρού και του εκτέλεσαν την οικογένεια,τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στην μπανιέρα του σπιτιού-μάλιστα δημοσιεύτηκε κ μια φωτογραφία τότε.
Το εν λόγω γεγονός το χρησιμοποίησαν εν πολλοίς οι Τουρκοκύπριοι για να βγάλουν στην κοινή γνώμη για θηριωδίες των Ελλήνων κλπ,κλπ,και για να το χρησιμοποιήσουν ως μέσον για τους διπλωματικούς τους σκοπούς.

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφόρετική,και μάλιστα απολαλύφτηκε το 1985 από τον ίδιο Τούρκο δημοσιογράφο που έτρεξε να καλύψει το γεγονός τότε.
Σύμφωνα,λοιπόν με τον εν λόγω δημοσιογράφο,τα μέλη της οικογενείας του τούρκου στρατιωτικού γιατρού,τα έφαγε ο ίδιος ο γιατρός,ο οποίος έπασχε από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια.Όταν ο δημοσιογράφος άκουσε για το περιστατικό και έτρεξε να το καλύψει,του κατάσχεσαν το φιλμ οι στρατιωτικοί που ήταν εκεί και του είπαν να μην πει την αλήθεια,αλλά να δημοσιεύσει ότι το έκαναν Ελληνοκύπριοι,προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για διπλωματικούς σκοπούς,μιας και η τούρκικη πλευρά,έψαχνε απεγνωσμένα για δικά της ΄΄θύματα΄΄ για να μπορέσει να τα προβάλλει στον διεθνή διπλωματικό στίβο.

Ο εν λόγω γιατρός μάλιστα ούτε καν δικάστηκε-γιατί άλλωστε μιας κ δεν το ΄΄έκανε΄΄ αυτός-και βρέθηκε 25 χρόνια αργότερα πάλι στην Β.Κύπρο να έχει κανει οικογένεια από την αρχή.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ρίχνω.
Όπως ειπώθηκε λοιπόν,για το εν λόγω περιστατικό,οι Τουρκοκύπριοι ισχυρίστηκαν ότι Ελληνοκύπριοι παραστρατιωτικοί,μπήκαν στο σπίτι του εν λόγω τούρκου στρατιωτικού γιατρού και του εκτέλεσαν την οικογένεια,τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στην μπανιέρα του σπιτιού-μάλιστα δημοσιεύτηκε κ μια φωτογραφία τότε.
Το εν λόγω γεγονός το χρησιμοποίησαν εν πολλοίς οι Τουρκοκύπριοι για να βγάλουν στην κοινή γνώμη για θηριωδίες των Ελλήνων κλπ,κλπ,και για να το χρησιμοποιήσουν ως μέσον για τους διπλωματικούς τους σκοπούς.

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφόρετική,και μάλιστα απολαλύφτηκε το 1985 από τον ίδιο Τούρκο δημοσιογράφο που έτρεξε να καλύψει το γεγονός τότε.
Σύμφωνα,λοιπόν με τον εν λόγω δημοσιογράφο,τα μέλη της οικογενείας του τούρκου στρατιωτικού γιατρού,τα έφαγε ο ίδιος ο γιατρός,ο οποίος έπασχε από βαριάς μορφής σχιζοφρένεια.Όταν ο δημοσιογράφος άκουσε για το περιστατικό και έτρεξε να το καλύψει,του κατάσχεσαν το φιλμ οι στρατιωτικοί που ήταν εκεί και του είπαν να μην πει την αλήθεια,αλλά να δημοσιεύσει ότι το έκαναν Ελληνοκύπριοι,προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για διπλωματικούς σκοπούς,μιας και η τούρκικη πλευρά,έψαχνε απεγνωσμένα για δικά της ΄΄θύματα΄΄ για να μπορέσει να τα προβάλλει στον διεθνή διπλωματικό στίβο.

Ο εν λόγω γιατρός μάλιστα ούτε καν δικάστηκε-γιατί άλλωστε μιας κ δεν το ΄΄έκανε΄΄ αυτός-και βρέθηκε 25 χρόνια αργότερα πάλι στην Β.Κύπρο να έχει κανει οικογένεια από την αρχή.

Πηγούλα;
Εκτός αν είσαι της σχολής "λέμε ότι νάναι αέρα πατέρα" και όποιος το χάψει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ρίχνω.

πάντως και ο Ντεκτάς έχει δηλώσει ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας της ΜΙΤ.. ψάχνω να βρώ την δήλωση αλλά ακόμη τίποτε..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πηγούλα;
Εκτός αν είσαι της σχολής "λέμε ότι νάναι αέρα πατέρα" και όποιος το χάψει.

΄΄ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΙΑ΄΄τεύχος Δεκεμβρίου 2008...αφού για όλα θες κ πηγούλα,και ρυάκι,και ποταμάκι

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
΄΄ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΙΑ΄΄τεύχος Δεκεμβρίου 2008...αφού για όλα θες κ πηγούλα,και ρυάκι,και ποταμάκι

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ είναι πηγή;
Αν σου έβαζα εγώ ως πηγή τον ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΚΚΟΡΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ π.χ., θα το δεχόσουνα;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ είναι πηγή;
Αν σου έβαζα εγώ ως πηγή τον ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΚΚΟΡΑ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ π.χ., θα το δεχόσουνα;

στο εν λόγω τεύχος,που δεν το χω τώρα μπροστά μου,στο τέλος παραπέμπει στις πηγές του.Μπορείς να πας στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ να το πάρεις που τα έχει όλα.Μάλιστα για την δήλωση του Τούρκου δημοσιογράφου περι προβοκάτσιας αναφέρεται και σε πια εκδήλωση το είπε και που.Κάτι άλλο για του λόγου το αληθές;;;

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
πηγες παιδες, για να το εχουμε να το τριψουμε σε μουτρα.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι, αλλά αυτή (δυστυχώς) πέθανε.

Μπορείς να σκανάρεις και να βάλεις εδώ τουλάχιστον την πρώτη σελίδα του άρθρου?

Fethry, σκάσε!

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα.Σε όποιον θέλει έχω εύκαιρο το τεύχος.Ή όπως έγραψα πιο πάνω αν όχι όλα,τουλάχιστον των τελευταίων χρόνων τα τεύχη της Σ.Ι. υπάρχουν στο βιβλ.΄΄ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ΄΄ Γραβιάς 3-5.
Έγραψα το εν λόγω τεύχος,όπως μπεις φάτσα στην είσοδο εκεί πυο είναι τα κόμιξ έχει και τα εν λόγω τευχη.
Και δυστύχώς όντως απεβίωσε η Στρατιωτική Ιστορία

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στο εν λόγω τεύχος,που δεν το χω τώρα μπροστά μου,στο τέλος παραπέμπει στις πηγές του.Μπορείς να πας στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ να το πάρεις που τα έχει όλα.Μάλιστα για την δήλωση του Τούρκου δημοσιογράφου περι προβοκάτσιας αναφέρεται και σε πια εκδήλωση το είπε και που.Κάτι άλλο για του λόγου το αληθές;;;

Α οκ.
Όλα τα στοιχεία που παρέθεσες λοιπόν έχουν ...τρομακτική τεκμηρίωση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α οκ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καταντάς κομματάκι κουραστικός.
Δεν είναι κ πολύ ωραίο πράγμα αυτό,ειδικά για κάποιον που θέλει να ανοίξει διαλογο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Α οκ.

Λες μαλακίες, γι αυτό σου είπα "σκάσε".
Επί πλέον σε ένα τέτοιο θρεντ θεωρείς απαραίτητο να διακοσμείς τα κείμενα σου με smilies (ανθρωπάκια) και μάλιστα πολλές φορές το ίδιο, για να αυξήσεις τη... σοβαρότητά σου.

Υπάρχουν θρεντ για μικρά παιδιά, πήγαινε εκεί να κουνάς ροκάνες.

Η μαλακία που λέω ότι λες είναι ότι:

Το περιοδικό ήταν σοβαρό (ήμουν συνδρομητής και το παρακολουθούσα). Φαινόταν άλλωστε από τους ανθρώπους που έγραφαν μέσα.

Είπα στο ΣΚΟΤΕΙΝΟ να βάλει την πρώτη σελίδα ακριβώς για να δούμε ποιός έγραψε το άρθρο. Άλλο π.χ. να το έχει γράψει ο Βασ. Σταυρόπουλος, και άλλο ο Λιακόπουλος.  Δεν μπορεί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, δεν πειράζει, θα το κάνει άλλος.

Τα ανθρωπάκια και οι αμφισβητήσεις σου (χωρίς άλλο επιχείρημα) κάνουν τον οποιοδήποτε (και εμένα) να θέλει να σου πεί "σκάσε".
Φασαρία μόνο κάνεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καταντάς κομματάκι κουραστικός.
Δεν είναι κ πολύ ωραίο πράγμα αυτό,ειδικά για κάποιον που θέλει να ανοίξει διαλογο

Ενώ είναι υπέροχο να μιλας για ιστορικά γεγονότα χωρίς να τα τεκμηριώνεις, ε;
Και μετά να λες ¨δεν το έχω ρε γαμώτο το τεύχος, το έχασα, αλλά πηγαίνετε στην Πρωτοπορία να το βρείτε".
Στο ξαναλέω, έχεις σκεφτεί να βάλεις υποψηφιότητα για ακαδημαϊκός;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λες μαλακίες, γι αυτό σου είπα "σκάσε".
Επί πλέον σε ένα τέτοιο θρεντ θεωρείς απαραίτητο να διακοσμείς τα κείμενα σου με smilies (ανθρωπάκια) και μάλιστα πολλές φορές το ίδιο, για να αυξήσεις τη... σοβαρότητά σου.

Υπάρχουν θρεντ για μικρά παιδιά, πήγαινε εκεί να κουνάς ροκάνες.

Η μαλακία που λέω ότι λες είναι ότι:

Το περιοδικό ήταν σοβαρό (ήμουν συνδρομητής και το παρακολουθούσα). Φαινόταν άλλωστε από τους ανθρώπους που έγραφαν μέσα.

Είπα στο ΣΚΟΤΕΙΝΟ να βάλει την πρώτη σελίδα ακριβώς για να δούμε ποιός έγραψε το άρθρο. Άλλο π.χ. να το έχει γράψει ο Βασ. Σταυρόπουλος, και άλλο ο Λιακόπουλος.  Δεν μπορεί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, δεν πειράζει, θα το κάνει άλλος.

Τα ανθρωπάκια και οι αμφισβητήσεις σου (χωρίς άλλο επιχείρημα) κάνουν τον οποιοδήποτε (και εμένα) να θέλει να σου πεί "σκάσε".
Φασαρία μόνο κάνεις.

το υπογράφει ο Σταύρος Γ. Καρκαλέτσης - Ιστορικός

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενώ είναι υπέροχο να μιλας για ιστορικά γεγονότα χωρίς να τα τεκμηριώνεις, ε;
Και μετά να λες ¨δεν το έχω ρε γαμώτο το τεύχος, το έχασα, αλλά πηγαίνετε στην Πρωτοπορία να το βρείτε".
Στο ξαναλέω, έχεις σκεφτεί να βάλεις υποψηφιότητα για ακαδημαϊκός;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι διαστρεβλώνεις.Μάλλον έχεις πρόβλημα.Ή είσαι κατά συρροήν ψεύτης ή δεν διαβάζεις καλά ελληνικά.
Είπα ότι το έχω,αλλά δεν μπορω να το σκανάρω.Για αυτό είπα σε όποιον θέλει να πάει να το αγοράσει κ του είπα κ τον τρόπο.
Αλλά επειδή το τεύχος το έχω,όχι τώρα εδώ που είμαι κ γράφω,μόλις το βρω,θα γράψω κ την πηγή,έτσι για να σου ικανοποιήσω το αίσθημα σου να ξεδιψάσεις από την ΄΄πηγούλα΄΄

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Θα με ανεχτείς, θες δε θες.
Διαταγές να δίνεις σ αυτούς που το δέχονται.
Λυπάμαι.

Δεν μιλώ με νενέκους, ούτε με [size=14pt]ρουφιάνους[/size].
Ιδίως όταν έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και λένε τη μία μαλακία κατόπιν της άλλης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρόσεξε, γιατί στα ξηλώνω όλα τα ποστ εν ριπή οφθαλμού, αν δε σε πείθει το "σκάσε".

Είσαι ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ώστε να μου δίνεις αυτή τη λαβή (πέρα απ' την ανυπαρξία επιχειρημάτων, για την οποία πράγματι, δε μπορώ να σου σβήσω ποστ).

Όταν λες το συνομιλητή σου "ρουφιάνο", μπορώ να το κάνω ξέρεις.

Σκάσε λοιπόν, και ζήτα συγγνώμη.

Από όλους. 
Βλέπεις, ότι ΟΛΟΙ σου τη λένε.

Τίποτα δε χαμπαριάζεις τέλος πάντων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom