Νέα

Ιστορία BDSM : Σκλάβος Της Γυναίκας Και Της Κουμπάρας 1ο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Σκλάβος Της Γυναίκας Και Της Κουμπάρας 1ο
/2013/01/bdsm-1.html



Περίληψη :
Ο ήρωας της ιστορίας , παντρεύεται και σύντομα γνωρίζει την Κουμπάρα του την Σοφία , παιδική φίλη της Γυναίκας του ! Αυτό που δεν ξέρει είναι το γεγονός ότι τα πράγματα θα αλλάξουν για εκείνον μιας και η Κουμπάρα , μαζί με την Γυναίκα του έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο «μυστικό»¨!!!

Φετίχ :
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship , Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking , Pussy Worship / Smothering , Watersports

Η γνωριμία μου με την Γιώτα και η πορεία μέχρι τον γάμο , ήταν κάτι που έγινε πολύ γρήγορα , μόλις σε διάστημα ενός έτους .

Δεν χρειαζόμουν κάτι περισσότερο εξάλλου ! Η Γιώτα ήταν μια όμορφη , σέξυ κοπέλα στα 30 , ψηλή , καστανή , με όμορφο σώμα μιας και το χόμπυ της ήταν η Γυμναστική και φυσικά εκπληκτικό βλέμμα που το ερωτεύτηκα αμέσως.

Οικονομικά ανεξάρτητη μιας και ήταν δικηγόρος σε μεγάλη εταιρεία , ήταν ιδανική περίπτωση και μάλιστα δεν έχασα καθόλου χρόνο μιας και ήμουν τόσο σίγουρος για τα συναισθήματά μου . Το σέξ ήταν υπέροχο ανάμεσά μας οπότε τι να περιμένω ;

Πολλοί γνωστοί και φίλοι , έλεγαν ότι βιάζομαι και ότι ίσως έπρεπε να το σκεφτώ περισσότερο . Μάταια όμως . Δεν αρκούσε παρά μια ματίά στα υπέροχα μάτια της για να καταλάβω όλα όσα χρειαζόμουν ενώ κάθε βράδυ , καθώς έγλειφα το λαχταριστό της μουνάκι και στην συνέχεια εκείνη καβάλαγε το ερεθισμένο μου όργανο και ακολουθούσε έντονο σέξ , είχα βρεί την πραγματική ευτυχία .

Αποφασίσαμε λοιπόν να παντρευτούμε και όπως μου ανακοίνωσε η Γιώτα , ήθελε για κουμπάρα της την Σοφία , παιδική της φίλη που είχαν σπουδάσει μαζί στο Λονδίνο αλλά εκείνη είχε παραμείνει εκεί !

Δέχτηκα και έτσι λοιπόν , αφού τακτοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες , η Σοφία μας ανακοίνωσε ότι θα ερχόταν με το αεροπλάνο . Οι μέρες πέρασαν και βρεθήκαμε λοιπόν στο αεροδρόμιο να περιμένουμε την Σοφία .

Η Γιώτα ήταν πολύ χαρούμενη μιας και είχε πολύ καιρό να την δεί και όπως μου είπε ήταν αχώριστες μιας και στο Λονδίνο , εκτός απο τις σπουδές , δούλευαν και μαζί .

Όταν αντίκρυσα την Σοφία στο αεροδρόμιο τα έχασα . Ήταν μια ψηλή εντυπωσιακή Γυναίκα , με κόκκινα μαλλιά και κατάλευκη επιδερμίδα , κοραλένια κόκκινα χείλη και μπλέ μάτια ενώ είχε κορμί και αναλογίες μοντέλου σαν την Γιώτα ! Φορούσε όμορφα σικάτα ρούχα και δερμάτινα ψηλοτάκουνα γοβάκια με τακούνι μεταλλικό που έκανε ένα πολύ χαρακτηριστικό ήχο !

Αγκαλιάστηκαν , φιλήθηκαν με πάθος στο στόμα προς έκπληξή μου και μετά στραφήκαν σε εμένα !

- Απο εδώ είναι ο Δημήτρης !
- Γεια σου Δημήτρη ! Απο εδώ είναι οι βαλίτσες μου είπε η Σοφία και έσκασαν και οι δύο τους στα γέλια ενώ η Σοφία με κοιτούσε με ματια που πετούσαν φλόγες .
- Έλα Αγάπη μου ! Τι περιμένεις ; πάρε τις βαλίτσες της Σοφίας είπε η Γιώτα γελώντας και οι δυό τους προχώρησαν μπροστά !
- Χαχαχα ! Δεν τον έχεις εκπαιδεύσει καλά ! Είπε η Σοφία γελώντας ενώ εγώ είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή καθώς προσπαθούσα να μαζέψω τις υπέρβαρες βαλίτσες της .

Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο , εκεί με περίμενε η δεύτερη έκπληξη μιας και περίμενα ότι η Γιώτα θα καθόταν δίπλα μου και  η Σοφία πίσω . Αντί αυτού κάθισαν και οι δύο πίσω και εγώ έμεινα μόνος μπροστά στο αυτοκίνητο .

- Θα είσαι ο σωφέρ μας «γαμπρούλη» είπε η Σοφία και πάλι έσκασαν στα γέλια !
- Και δεν θα κοιτάς πίσω ... είπε η Γιώτα ενώ προς έκπληξή μου τις είδα να αγκαλιάζονται και να φιλιόνται παθιασμένα στο στόμα ενώ το χέρι της Σοφίας , μάλαξε δυνατά το στήθος της Γιώτας ! Ήταν ένα πραγματικό λεσβιακό φιλί που με έκανε να καυλώσω στην στιγμή και να μείνω με ανοικτό το στόμα .
- Χαχαχαχαχα !!! Πιάνει ακόμα είπε η Γιώτα !
- Ναι ! Θυμάσαι που το κάναμε στο μετρό , στο δρόμο παντού και όλοι κόλλαγαν ;

Δεν πίστευα στα αυτιά μου ! Εντάξει , η Γιώτα δεν ήταν καμία συντηρητική , ειδικά στο κρεβάτι όπου ήταν επιθετική και αναλάμβανε πρωτοβουλίες ! Τώρα όμως , όλα αυτά ήταν πρωτόγνωρα

- Μην μας παρεξηγείς ! Είχαμε «ειδική σχέση» είπε η Σοφία και έσκασαν στα γέλια

Κόντεψα να τρακάρω τρείς τέσσερις φορές μιας και κάθε τόσο φιλιόντουσταν και χουφτώνονταν  μέσα στο αυτοκίνητο ενώ εγώ ήμουν μπροστά ανίκανος να αντιδράσω .

Στο σπίτι , και πάλι κουβάλησα τις βαλίτσες μόνος , χωρίς καμία βοήθεια και όταν επιτέλους τις πήγα στον ξενώνα , η Γιώτα με φώναξε μπροστά της .

- Αγάπη μου ! Ξέρεις , δεν θέλω να κοιμηθεί η Σοφία στον ξενώνα . Πήγαινε τις βαλίτσες στην κρεβατοκάμαρα , θα κοιμηθούμε μαζί και εσύ στον ξενώνα .
- Μααα πήγα να πώ και τότε η Σοφία μίλησε .
- Όπως σου είπα Γιωτα !!!!

Ξαφνικά η Γιώτα μου άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που αιφνιδιάστηκα ενώ δίπλα της ήρθε και η Σοφία .

- Ρε μαλάκα ! Δεν άκουσες είπε και μου άστραψε και αυτή ένα χαστούκι και μετά δεύτερο και τρίτο .
- Πέσε στα γόνατα άχρηστε είπε η Γιώτα και η Σοφία με έπιασε απο το αυτί αναγκάζοντάς με να γονατίσω μπροστά τους γρήγορα .
- Δεν ακούς την γυναίκα σου γαμιόλη ; ε ;

Τα σκαμπήλια έπεφταν απανωτά το ένα μετά το άλλο μέχρι που έβαλα τα κλάματα μπροστά τους .

- Είδες τι μαλάκας είναι ; είπε η Γιώτα ενώ η Σοφία περιφρονητικά απάντησε με μια λέξη
- Pathetic !!!!
- Φίλα τα πόδια μας γαμιόλη ! Είπε η Σοφία

Δεν περίμενα να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο . και επειδή άργησα η Σοφία μου έδωσε μια δυνατή κλωτσιά .

Βρέθηκα στο πάτωμα , με δάκρυα στα μάτια να τους φιλάω τα γοβάκια τους ενώ εκείνες είχαν σκάσει στα γέλια .

- Είσαι σίγουρη ότι θες να τον παντρευτείς ;Είπε γελώντας η Σοφία !
- Με έχουν πρήξει οι δικοί μου ! Αλλά ΟΚ , καλός είναι ! Θα εκπαιδευτεί σύντομα και θα μάθει ! Η γλώσσα του ειδικά είναι ένα θαύμα ! Με γλείφει με τις ώρες .
- Απο σέξ ! Ρώτησε η Σοφία
- Χαχαχαχαχα !! Ο καημένος προσπαθεί αλλά με τόσο μικρό καυλάκι  , τι να μου κανει ! Είπε η Γιώτα κάνοντάς με να παγώσω και να κοκκινήσω απο ντροπή
- Μμμ και ξέρουμε τι ψωλάρες θες εσύ στο μουνάκι σου ειπε η Σοφία χαιρέκακα
- Ναι !!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ καυλιά ! Απάντησε η Γιώτα

Δεν το πίστευα ! Έγλειφα τα γοβάκια της γυναίκας και της κουμπάρας μου και εκείνες με εξευτέλιζαν με τον χειρότερο τρόπο .

- Γδύσου μαλάκα ! Να σε δεί η Κουμπάρα ! Είπε γελώντας η Γιώτα !

Σηκώθηκα κατακόκκινος απο ντροπή και απο τα σκαμπήλια και με δάκρυα στα μάτια .

- Μμμ κλαίει το καημένο είπε η Σοφία και με χαστούκισε πάλι !
- Τσακίσου ! Γδύσου !

Υπάκουσα και έμεινα ολόγυμνος μπροστά τους με το καυλί μου σκληρό απο έναν ερεθισμό που δεν μπορούσα να καταλάβω απο που προέρχόταν .

- Αααα είσαι μεγάλη ανωμαλάρα ! Είπε η Γιώτα
- Τι μικρό πουλάκι ειναι αυτό; Με αυτό σε γαμάει μωρή είπε η Σοφία κοιτώντας με δυσφορία .
- Χαχαχα ! Ναι , και να δεις πως την πατάει όταν κάνω ότι με ξεσκίζει ειπε η Γιώτα !
- Για έλα εδώ είπε η Σοφία και με χούφτωσε δυνατά μπήγοντας τα νύχια της μέσα στα μπαλάκια μου και κάνοντάς με να σφαδάξω απο τον πόνο .
- Νομίζω θες ένα καλό μάθημα είπε η Σοφία και αφού με χαστούκισε και πάλι με έριξε μπρούμυτα στο πάτωμα .

Ήρθε και πάτησε με τα μυτερά της τακούνια , βαθιά μέσα στην σάρκα απο τα κωλομέρια μου .

- Στήριξέ με να τον πατήσω είπε στην Γιώτα και πράγματι , ανέβηκε πάνω που ποδοπατώντας με !

Σφάδαξα απο τον πόνο αλλά η Σοφία , αγέρωχη , άρχισε να με πατάει με τα τακούνια της σε όλη την πλάτη και τα κωλομέρια μου , σημαδεύοντάς μου το κορμί .

- Θα σε σκίσω γαμιόλη ειπε εκδικητικά η Σοφία πατώντας με πιο δυνατά ενώ η Γιώτα της έδωσε και την λουρίδα μου .

Άρχισε να μου δίνει δυνατά χτυπήματα εναλλάσοντας τηγ επώδυνη τιμωρία απο trampling σε μαστίγωμα και ανάποδα !

Όταν σταμάτησε , με διέταξε να γυρίσω ανάσκελα .

- Μη σας παρακαλώ είπα κλαίγοντας αλλά η Σοφία και η Γιώτα δεν έδειξαν κανένα έλεος .

Το μυτερό τακούνι της Σοφίας ήρθε καρφί πάνω στα μπαλάκια μου ενώ η Γιώτα άρχισε να με αυνανίζει με την σόλα της . Το καυλί μου , παρόλο το πόνο δεν έλεγε να πέσει παρά κάτω απο την σόλα της Γιώτας , σύντομα εκσπερμάτισα , ακριβώς εκείνη την στιγμή που η Σοφία γύρισε το τακούνι της με δύναμη στα μπαλάκια μου .

Ένοιωσα πόνο και ηδονή , εξευτελισμό και ξαλάφρωση !

Όλα αυτά τα ακραία συναισθήματα με χτύπαγαν σαν κύματα ενώ σφάδαζα κάτω απο τα τακούνια τους !

Όταν σταμάτησαν , πήρα μερικές ανάσες και τότε έμαθα την αλήθεια , απο την Σοφία .

- Μαλάκα , εγώ ειμαι επαγγελματίας Αφέντρα στο Λονδίνο και η Γιώτα απο εδώ , ήταν και αυτή αφέντρα και δουλεύαμε μαζί σε dungeon .
- Τι νόμιζες ! ¨Ετσι βγήκαν οι ακριβές σπουδές είπε η Γιώτα κοιτώντας με σκληρά .
- Δυστυχώς έφυγε είπε η Σοφία αλλά τώρα βρεθήκαμε και πάλι !
- Λοιπον , τα πολλά λόγια είναι φτώχεια είπε η Γιώτα και στράφηκε σε εμένα .
- Είσαι ανάξιος και χωρίς «προσόντα» για να είσαι άντρας μου ! Εγώ θέλω πούτσες να με ξεσκίζουν και όχι το μικροψώλι το δικό σου ! Εσένα σε θέλω μόνο να με υπηρετείς , μαζί με την Σοφία ! Αυτός θα είναι ο γάμος μας ! Αμα σου αρέσει .
- Μα εγώ σε αγαπάω ! Ψέλλισα ! Η Γιώτα με πάτησε στο καυλί με δύναμη .
- Τι να αγαπήσεις εσύ ρε μαλάκα ! Σκλάβος θα γίνεις , Μέχρι εκεί θα είναι η αξία σου και αυτό αν ανταποκριθείς στην περίοδο της εκπαίδευσης .
- Εγώ θα αναλάβω την εκπαίδευσή σου είπε η Σοφία γελώντας .
- Σε αγαπάω ! Θα κάνω τα πάντα για εσένα είπα κλαμένος .
- Θα φανει απο το τι είσαι διατεθιμένος να κάνεις είπε η Γιώτα πιο ήρεμη
- Τι πρέπει να κάνω .
- Τις επόμενες εβδομάδες μέχρι το γάμο , θα πρέπει να εκπαιδευτείς και να δείξεις ότι με αγαπάς και θα φροντίζεις τις ανάγκες μου ! ¨
- Μα το κάνω αυτό !
- Τις δικές της ανάγκες μαλάκα όχι τις δικές σου ! Ειπε η Σοφία .
- Μααα...
- Σκάσε ! Είπε η Σοφία !
- Θα υποταχθείς ! Θα μάθεις να πειθαρχείς , θα σου απαγορευτεί να εκσπερματώσεις μέχρι νεωτέρας , θα ντυθείς γυναικεία και θα ξεπαρθενευτεί ο κώλος σου απο εμάς ! Είπε η Σοφία γελώντας .
- Αφού σε ξεσκισουμε απο το κώλο ! Θα πάς στο επόμενο επίπεδο ! Θα φας καλό και ξεγυρισμένο κέρατο ! Θα μάθεις να υπηρετείς τους γαμιάδες μου και να ξέρεις θα είναι πολλοί ! Πάρα πολλοί είπε η Γιώτα .
- Λοιπον ; Ειπε η Σοφία !
- Θα κάνω ότι θέλετε ! Μόνο μη με διώξετε !
- Ωραία ! Τσακίσου στο μπάνιο λοιπόν είπε η Γιώτα !
- Και θα δούμε πόσο θα αντέξεις ! Είπε η Σοφία .

Η Εκπαίδευσή μου μόλις ξεκινούσε !!!!

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...... )

Photographs :

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Spanking – Η Αρχή Κάθε Τιμωρίας
/2012/11/spanking-saga-session.html

Dildo Training - Εκπαίδευση Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Foot Worship – Ποδολαγνεία

Humiliation – Εξευτελισμός

Public Humiliation - Εξευτελισμός Μπροστά Στις Φιλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html

Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Small Dick Humiliation - Εξευτελισμός Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Chastity Belts & Prostate Massage – Ζώνη Αγνότητας , μασάζ προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Chastity Devices – Παίζοντας Με Συσκευές Αγνότητας
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Επίσκεψη Αφέντρας Σε Αντρικό Στριπτήζ – Εξευτελισμός Κερατωμένου Συζύγου

Blackmail Fetish – Φετιχιστικός Εκβιασμός

Ass Worship/Licking – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω ! Η Υποταγή στην Αφέντρα
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Pussy Worship / Smothering – Υποχρεωτικό Στοματικό Σέξ

Watersports – Ουρολαγνεία

 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.834
Like
4.104
Πόντοι
506
θελω strap on και watersports!! :rockon:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Σκλάβος Της Γυναίκας Και Της Κουμπάρας 2ο
/2013/01/bdsm-2_5.html



Περίληψη :
Η Σοφία και η Γιώτα , ξεκινάνε την εκπαίδευση του «γαμπρού» που όπως φάινεται , δεν θα κάνει τον λεγόμενο «συμβατικό» γάμο ! Οι δύο καλλονές οι οποίες προέκυψαν αυστηρές και έμπειρες Αφέντρες αλλά και ερωμένες , έχουν προετοιμάσει ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευση απο το οποίο , δεν υπάρχει γυρισμός

Φετίχ :
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship , Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking , Pussy Worship / Smothering , Watersports

Με την βία και με αρκετά σκαμπήλια , η Σοφία και η Γιώτα με οδήγησαν στο μπάνιο ενώ εγώ κυριολεκτικά έτρεμε μπροστά στο νέο αυταρχικό πρόσωπο που  μου έδειξαν !

Είχα γίνει πραγματικό υποχείριο στα χέρια τους και δεν τολμούσα να  αντιδράσω . Εκεί , με έβαλαν να μπω μέσα στο μπάνιο ενώ και οι δύο του έβγαλαν τα ρούχα τους ,μένοντας ολόγυμνες μπροστά μου !

Τα μάτια μου έπεσαν στο αψεγάδιαστο σώμα της Σοφίας και το υπέροχο τατουάζ δράκου που είχε στα σμιλευμένα σφιχτά κωλομέρια μου ! Φυσικά , δεν άργησαν να με αντιληφθούν και οι δύο !

- Γαμημένε καριόλη ! Μου κοιτάς το κώλο ! Είπε δυνατά η Σοφία και μου έδωσε ένα σκαμπήλι δυνατό !
- Τι ! τόλμησες να κοιτάξεις πρόστυχα άλλη ! Φώναξε και η Γιώτα και άρχισε να μου δίνει δυνατές ξυλιές με την λουρίδα που κρατούσε στα χέρια !
- Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα είπε η Σοφία και πήρε το τηλέφωνο του ντούς με το κρύο νερό και μου έκανε μια ξεγυρισμένη ψυχρολουσία ενώ η Γιώτα βάραγε δυνατά με την λουρίδα .

Κουλουριάστηκα όσο μπορούσα στο μπάνιο για να προφυλαχτώ αλλά μάταια! Το κρύο νερό , έκανε τα χτυπήματα ακόμα πιο επωδυνα . Εκεί κάπου έσπασα και έβαλα τα κλάματα !

Ήταν κλάματα παράδοσης 1 Ικεσίας

- Σας παρακαλώ ! Δεν αντέχω ! Θα κάνω ότι θέλετε ! Μόνο σας παρακαλώ σταματήστε ! είπα κλαίγοντας .

Η συμπεριφορά της Σοφίας και της Γιώτας άλλαξε εντελώς .

- Αγάπη μου ! Είπε η Σοφία στην Γιώτα ! Μην τον δέρνεις άλλο ! Θα είναι καλός και υπάκουος ! Έτσι δεν είναι σκλαβάκι είπε τρυφερά , χαίδεύοντάς με απαλά στα μαλιά ενώ εγώ την κοίταζα με δακρυσμένα μάτια .
- Μάλιστα Κυρία ! Θα κάνω ότι θέλετε είπα στην Σοφία !
- Έτσι μπράβο ! Απάντησε η Σοφία γελώντας με νόημα στην Γιώτα
- Θα κάνεις ότι σε διατάσουμε ; Είπε αυστηρά η Γιώτα !
- Μάλιστα Αγάπη μου της είπα κλαίγοντας !
- Έλα μωρό μου , σήκω να δω το κωλαράκι σου ! Είπε η Σοφία .

Σηκώθηκα , τρεμάμενος απο πόνο και φόβο ! Η Γιώτα δεν είχε αφήσει παράμερα την λουρίδα της , γεγονός που με έκανε να φοβάμαι . Γύρισα το κωλαράκι μου προς το μέρος της Σοφίας και το πρόσωπό μου προς τα πλακάκια !  Το χέρι της Σοφίας , πρόστυχα , διερευνητικά στην αρχή αλλά με πιο πολύ θράσος μετά , χούφτωσε τα κωλομέρια μου ενώ εγώ έτρεμα .

- Μμμμ , μπορεί απο πούτσα να είσαι αδικημένος με αυτό το «φασολάκι» αλλά απο κώλο , τύφλα να έχει η Jessica Biel .
- Χαχαχαχα :! Πως τα λές έτσι βρε Σοφία ! Είπε η Γιώτα γελώντας ενώ δεν παρέλειψε να μου δώσει ένα ελαφρύ κωλοσκάμπηλο διασκεδάζοντας με τον φόβο μου !
- Έτσι σε θέλω ! Να φοβάσαι την τιμωρία μου ! Είπε η Γιώτα

Κατακόκκινος απο ντροπή , γύρισα το πρόσωπο προς τα πλακάκια και συνέχισα να κλαίω απο εξευτελισμό και ντροπή ενώ η Σοφία , συνέχισε τα ανάρμοστα αγγίγματά της πάνω στο κωλαράκι μου .

- Ελάχιστες τριχούλες ! Για να δω και την κωλοτρυπίδα σου ! ΤΟΥΡΛΩΣΟΥ ! Διέταξε

Δεν διανοήθηκα να μην υπακούσω και τούρλωσα το κωλαράκι μου προς το μέρος της . Εκείνη , με έμπειρο και πρόστυχο τρόπο , χώρισε τα κωλομέρια μου αποκαλύπτωντας την παρθένα ροδαλή μου τρυπούλα !

- Ααααα ! τι ωραία σούφρα είναι αυτή ! Πως και συγκρατήθηκες Γιώτα και δεν του την ξέσκισες ;
- Ένας θεός ξέρει ! ήθελα να τον ξεπαρθενέψω τελετουργικά ! Σε περίμενα είπε η Γιώτα η οποία σάλιωσε το δάκτυλό της . Κατάλαβα τι ήθελε να κάνει και πανικοβλήθηκα .
- Μην διανοηθείς να αντιδράσεις είπε η Σοφία που κράταγε τα κωλομέρια μου ανοικτά .

Η Γιώτα μου έβαλε ένα κωλοδάκτυλο , παραβιάζοντας για πρώτη φορά την σούφρα μου και προκαλώντας μου ένα ασύγκρητα άβολο και ταπεινωτικό συναίσθημα !

- Στενό κωλαράκι έχεις γαμιόλη ! Μην ανησυχείς όμως , θα σου το ανοίξουμε καλά σήμερα ! Είπε η Σοφία .! Βάλε του και δεύτερο !
- Μμμ , ναι είπε η Γιώτα και πράγματι μου έμπηξε και το δεύτερο δάκτυλο μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω .
- Βογγάς γαμιόλα ! Με δύο δάκτυλα ! Και που είσαι ακόμα είπε η Γιώτα γαμώντας με τα δάκτυλά της το σουφράκι μου .
- Θα σε κάνω πουτάνα μωρή ! Μια πραγματική ξεκωλιάρα που θα καβαλάς πούτσες κάθε μέρα ! Θα σε κάνω μια τσούλα ! είπε η Γιώτα !
- Κοίτα ! Κοίτα Καύλωσε η πούστρα είπε η Σοφία !

Απο το κωλοδάκτυλο , είχα καυλώσει και πάλι . Η Σοφία μου έπιασε το καυλί και με τα νύχια της άρχισε να μου σκαλίζει το πουτσοκέφαλο προκαλώντας μου πόνο και ηδονή ενώ η Γιώτα μου γαμούσε το κωλαράκι με τα δάκτυλά της, με πιο γρήγορο ρυθμό .

- Δεν ντρέπεσαι καριόλη ! Να σου βάζουμε κωλοδάκτυλο και να καυλώνεις το πουλάκι σου ! Πάρε να μάθεις ειπε η Σοφία και με κατάβρεξαν πάλι με κρύο νερό γελώντας και οι δύο .

Η στύση μου χάθηκε και όταν σταμάτησε η ψυχρολουσία , Η Σοφία , με άλειψε στα γεννητικά όργανα και στο κωλαράκι μια αλοιφή αποτρίχωσης για να «καθαρίσω» όπως ειπε απο τις τρίχες ! Η αλοιφή έκαιγε και με άφησαν εκεί για αρκετά λεπτά μέχρι να με καθαρίσουν με νερό .

Όταν τελείωσαν , είχα μείνει τελείως άτριχος , στο κωλαράκι και στο πέος και κάτω απο τα πρόστυχα σχόλιά τους , οδηγήθηκα στην κρεβατοκάμαρα όπου εκεί με περίμεναν και άλλες διεστραμμένες εκπλήξεις !

Η Σοφία και η Γιώτα είχαν ετοιμάσει ένα σετάκι απο ρόζ γυναικεία εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες .

- Αυτά είναι που σου αρμόζουν ! Εκτός αν νομίζεις ότι είσαι άντρας ! Να τρώς κωλοδάκτυλο και να καυλώνεις δεν είναι και πολύ αντρικό ! Μάλλον τσουλίστικο ειναι , δεν νομίζεις ; είπε η Σοφία γελώντας με την αμηχανία μου .
- Θα φορέσεις και αυτό ! Είπε η Γιώτα κρατώντας μια περίεργη πλαστική θήκη που μέχρι τότε δεν είχα ξαναδεί .
- Είναι μια συσκευή αγνότητας ! Είπε με καθηγητικό ύφος η Σοφία που δεν έχασε την ευκαιρία και άρχισε να μου την φοράει .

Σε λίγα λεπτά άκουσα το μαγικό «κλίκ» και το καυλί μου είχε μπεί μέσα στην πλαστική του φυλακή .

Η συνέχεια , ήταν εκτός δικού μου ελέγχου !

Η Σοφία με έντυνε ενώ η Γιώτα πήρε ένα τεράστιο μαύρο στραπον και το φόρεσε . Κοίταξα με τρόμο . Πρέπει να ήταν γύρω στα 25 εκατοστά και πολύ χοντρό και απο ότι είχα καταλάβει , προοριζόταν για το παρθένο μου κωλαράκι .

- Φοβάσαι το καυλί ; Μην φοβάσαι ! Να δείς που θα σου αρέσει ! Θα πονέσει στην αρχή αλλά όταν το πάρεις στο κωλαράκι σου μετά θα μάθεις να γαμιέσαι και θα το ζητάς συνέχεια ! Θα μας ικετεύεις να σε γαμήσουμε !

Όσο μου μιλούσε έτσι πρόστυχα , το καυλί μου ηθελε να σηκωθεί αλλά μάταια!

- Περπάτα με τις γοβες μωρή ! Εϊπε η Σοφία όταν τελείωσε το ντύσιμο μου .
- Περπάτα καλά να καυλώσουμε συμπλήρωσε η Γιώτα γελώντας και πήρε στα χέρια της το κινητό .
- Μη σας παρακαλώ όχι βίντεο είπα και τότε η Σοφία μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλιο .
- Η λέξη ΜΗ και ΟΧΙ ! δεν θα ξανακουστούν απο το στόμα σου καριόλα ! Κατάλαβες ή να πάρω την λουρίδα ! Σκάσε και περπάτα !

Με δάκρυα στα μάτια , άρχισα να περπατάω και να ποζάρω στο κινητό της Γιώτας . Τα εξευτελιστικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν ενώ κάποια στιγμή , με έβαλαν να στηθώ στα 4 και με φωτογράφιζαν να ρουφάω το στραπον της Γιώτας ή να μου βάζει κωλοδάκτυλο η Σοφία !

- Και τώρα καριόλα ! Μιλάμε σε άλλη βάση:! Είπε η Σοφία .
- Αν δεν υπακούσεις , τα βίντεο αυτά και οι φωτογραφίες που σε τραβήξαμε ντυμένο γυναικεία θα σταλούν σε όλους τους γνωστούς και φίλους σου !
- Σας παρακαλώ ! Θα κάνω ότι μου πείτε ! Απάντησα απελπισμένος .
- Τότε καριόλα , ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι ! Θα σου γαμήσουμε το κωλαράκι είπε η Γιώτα πλησιάζοντάς με απειλητικά . Μου χάιδεψε τα μαλλιά , και με φίλησε στα χείλη ενώ τα χέρια της χούφτωσαν το κωλαράκι μου μαλάζοντάς το σαν να ήμουν πουτάνα !
- Τίποτε δεν θα ειναι το ίδιο όπως παλιά όταν σε γαμήσω ! Θα στήσεις κωλαράκι ! Θα δεχτείς ένα καλό γαμήσι στο κώλο , ωραία και γλυκά σαν το πιο φτηνό τσουλάκι ! Θα σε γαμήσει και η Σοφία για να σου δώσει ένα καλό μάθημα και να καταλάβεις ποιές θα είναι οι Αφέντρες σου ! Κατάλαβες βρωμότσουλο !
- Μάλιστα Κυρία είπα κατακόκκινος !
- ΟΚ καριολα ! Στήσου !

Υπάκουσα και ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι ενώ η Σοφία με έδεσε χέρια πόδια ανοικτά ! Σε αυτή την εξευτελιστικη στάση , δεμένος χειροπόδαρα με το κωλαράκι εκτεθιμένο στις διεστραμμένες ορέξεις της Γιώτας περίμενα την μοίρα μου !

Η Σοφία έβγαλε το κυλοτάκι της και μου το μπούκωσε στο στόμα . Μια γεύση και μια οσμή κέντρισε τα ρουθούνια μου και γέμισε την στοματική μου κοιλότητα απο τους χυμούς της σε συνδυασμό με τον ιδρώτα της μιας και ήταν τόσες ώρες στο αεροπλάνο !

Το καυλί μου και πάλι πήγε να ερεθιστεί αλλά για ακόμα μια φορά η πλαστική θήκη περιόρισε την καύλα μου !

Η Γιώτα ήρθε πίσω μου , η Σοφία πήρε το κινητό της και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες πότε το πρόσωπό μου με το κυλοτάκι της στο στόμα μου και πότε την Γιώτα που σάλιωνε το δάκτυλό της .

Έφαγα το πρώτο κωλοδάκτυλο με σάλια και με λίγο τζέλ προκειμένου να λιπανθεί ο πρωκτός μου .

- Στα χέρια μου πουτανί θα δοκιμάσεις τι θα πεί βιασμός ! Παλιοκαριόλα! Είπε η Γιώτα με παθιασμένο ύφος γεμάτο κακία και σαδισμό , έτσι όπως δεν την είχα δει ποτέ στην ζωή μου .
- Αρκετά τα λόγια ! Ξέσκισέ του το κώλο ! Είπε η Σοφία !
- Τώρα γαμιόλα χαλάρωσε ! Θα πονέσεις αλλά θα συνηθίσεις ! Και μη με νευριάσεις με κραυγές θα φας πολύ ξύλο !

Η Γιώτα , πήρε θέση και αισθάνθηκα το πλαστικό καυλί , την άκρη απο το πουτσοκέφαλο να αγγίζει την τρυπούλα μου . Ηλεκτρίστηκα και πήγα να φύγω ενώ η σούφρα μου συσπάστηκε .

- Κάτσε ακίνητος ! Γαμιόλη ! Ειπε η Σοφία και με σκαμπήλισε !

Αισθάνθηκα τη πίεση στην παρθένα μου σούφρα , τον οξύ πόνο απο το καυλί που έμπαινε μέσα μου , ανοίγοντάς μου για πρώτη φορά το πρωκτό !

Ο πόνος ήταν έντονος , μούγκρισα μάταια μιας και το λερωμένο κυλοτάκι της Σοφίας έκανε την δουλειά του φίμωτρου μια χαρά ! Έτσουζε ! Αισθανόμουν να με ανοίγουν στα δύο και να παίρνει φωτιά ο κώλος μου .

Πήγα να κουνηθώ αλλά μάταια ! ¨Ετσι δεμένος χειροπόδαρα που ήμουν και όπως η Γιώτα έριχνε το βάρος της επάνω μου ,΄ηταν αδύνατο να διαφύγω . Το πλαστικό στραπον με άνοιγε και δεν είχε τελειωμό .

- Το παίρνεις όλο στην κωλάρα σου καριόλα ! Σε πονάει ! Σου σκίζει το κωλί στα δύο ! Έτσι βρωμοπούτανο , πάρτο στο κώλο ! Άκουγα την Γιώτα απο πίσω μου καθώς έμπηξε το καυλί στο κώλο μου μέχρι που έπιασα πάτο .

Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα ! Η σουφρίτσα μου είχε ξεσκιστεί και μάταια πάσχιζα να πάρω βαθιές ανάσες . Η Σοφία είχε πέσει δίπλα μου και μου μίλαγε στο αυτί .

- Μην το παλεύει τσουλάκι μου :! ¨Ασε το να συμβεί ! Πάρε ανάσες και άσε το σουφράκι σου να το δεχτεί ! Μην σφίγγεσαι ! Αυτά τα κόλπα θα τα μάθεις μετά ! Άσε το κωλί σου να γαμηθεί να ανοίξει πρώτα ! Έτσι πουτανάκι έτσι !

Η Γιώτα άρχισε πολύ απαλά να το βγάζει και να το βάζει μέσα μου κάνοντάς με να νοιώσω κάθε χιλιοστό απο το στραπον που δεν ηταν μόνο μακρύ αλλά και εξαιρετικά χοντρό ! Κάθε φλέβα και ανάγλυφη μικρολεπτομέρεια ήταν αισθητή απο το κωλάντερό μου που ειχε ανοιξει πια σαν τριαντάφυλλο .

- Το συνήθισες γαμιόλα ! Δεν κλαψουρίζεις τώρα έτσι ; Το συνήθισε η κωλάρα σου ! Παλιοπουτάνα ! Τώρα θα αρχίσει το γαμήσι ! Σήμερα θα γίνεις «ΠΟΥΤΑΝΑ»

Άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα . Έπεαε με όλο το βάρος της επάνω μου και άρχισε να μου κάνει πότε κυκλικές κινήσεις , πότε μπηχτές ψωλιές στο κώλο σκάβοντάς τον !

- Μπράβο φιλενάδα ! Καλά θυμάσαι να σκίζεις κωλαράκια , δεν το ξέχασες !
- Δεν το ξεχνάς αυτό ! Εϊναι  σαν το ποδήλατο ! Αμα γαμήσεις άντρα απο το κώλο , μετά δεν μπορείς να το ξεχάσεις !
- Πουτάνα σου αρέσει ; Σου αρέσει που σε ξεκωλιάζει η Κυρία σου !

Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω με το κυλοτάκι της Σοφίας στο στόμα !

- Τις πουτάνες δεν τις ρωτάμε αν τους αρέσει το γαμήσι ! Το στόμα του το θέλω εγώ τώρα είπε η Σοφία αυστηρά και αφού μου έβγαλε το κυλοτάκι απο το στόμα , ήρθα μπροστά μου , άνοιξε τα πόδια και μου αποκάλυψε το λαχταριστό τη υγρό μουνάκι !
- Έλα το θες ! Είπε σαν να είχε διαβάσει την σκέψη μου !

Όσο η Γιώτα πίσω με γαμούσε με ολοένα και πιο γρήγορο ρυθμό , εγώ άρχισα ένα γλειφομούνι , στο υπέροχο , λαχταριστό μουνάκι της κουμπάρας !

Έγλειφα σαν να μην υπήρχε αύριο ! Ξανά και ξανά , γύρω γύρω ενώ δεν παρέλειπα να της ρουφάω απαλά τα μουνόχειλα και να βάζω την γλώσσα μου μέσα στην καυτή μουνότρυπά της .

- Αααα καριόλα !!! Ξέρεις να ρουφάς μουνάκια ! Έλεγε εκστασιασμένη ενώ η λεκάνη της κουνιόταν στο ρυθμό της γλώσσας μου . Η Γιώτα με γαμούσε πια πολυ γρήγορα σαν να ήμουν το πουτανάκι της Φυλής ενώ η Σοφία ουρλιάζοντας έχυσε στο πρόσωπό μου !
- Καριόλα ! Θέλω και εγώ να με γλείψεις ! Είπε η Γιώτα και έλυσε το στραπόν , αφήνοντάς το μέσα μου !
- Έλα Σοφία ! Έλα να τον γαμήσεις και εσύ ! Εγώ θέλω την γλώσσα του !
- Καριόλα ετοιμάσου είπε η Σοφία !

Ήρθε πίσω μου , έβγαλε το στραπον και έφτυσε την τρύπα μου ενώ αυτή την φορά το μουνάκι της Γιώτας πήρε θέση μπροστά μου !

Άρχισα να το φιλάω και να το γλείφω με πάθος ενω αισθάνθηκα μια δυνατή μπηχτή ψωλιά στο κώλο απο την Σοφία !

- ¨Εμαθε ο κώλος σου γαμιόλα  ! Τέλος οι τρυφερότητες ! Θα σου ξεσκίσω τα βάρδουλα τώρα .

Η Σοφία άρχισε ένα σφυροκόπημα άνευ προηγουμένου , έτσι όπως μόνο μια Αγγλίδα Αφέντρα θα ήξερε ! Χωρίς αναστολές !

Ο πόνος ήταν έντονος καθώς με κάρφωνε στο κώλο σαν να ήμουν η πιο ξευτιλισμένη  και φτηνή τσούλα της Φυλής !

- Σε σκίζω τσουλοπούτανο ! Θα σου γκαστρώσω το κωλί σου παλιογαμιόλα ! Τούνελ θα σου κάνω την σούφρα πούστη !
- Γλείφε ! ¨Ετσι έλεγε η Γιώτα έχοντας εγκλωβίσει το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της !
Ο οργασμός δεν άργησε να φτάσει και σύντομα το πρόσωπό μου γέμισε απο τους χυμούς της !

- Θα σε γαμήσω και σαν γκόμενα τώρα που έχυσε η Γιώτα ! Είπε η Σοφία και με γύρισε ανάσκελα !
- Θα μου γλείψεις και τον κώλο καριόλα ειπε η Γιώτα και όσοη Σοφία μου άνοιξε τα πόδια , εκείνη κάθισε στο πρόσωπό μου , φέρνοντας την ροδαλή της κωλοτρυπίδα σε απόσταση αναπνοής .

Η Σοφία με κάρφωσε μεγαλειωδώς με το στραπον πιάνοντας πάτο , την ίδια στιγμή που άρχισα να γλείφω την κωλοτρυπίδα της Γιώτας .

Ακολούθησε ένα ξέσκισμα άνευ προηγουμένου μέχρι που κόντεψα; Να λιποθυμίσω ! Στην συνέχεια , χωρίς να βγάλει το στραπον απο μέσα μου , η Σοφία ήρθε και αυτή και απαίτησε το γλειφοκώλι της .

- Το θέλω γυαλισμένο πουτάνα ! Θέλω η γλώσσα σου να γλείψει τα πάντα ! Να τα κάνεις γυαλί !
- Μάλιστα :Αφέντρα είπα και τους καθάρισα για τα καλά τις κωλοτρυπίδες !

Φυσικά δεν με άφησαν στην ησυχία μου ! Καριόλα με ανέβαζαν , τσουλάρα με κατέβαζαν ενώ με σκαμπήλια και κλωτσιές , με οδήγησαν στο μπάνιο και με υποχρέωσαν να ξαπλώσω !

Η Σοφία πρώτη , άρχισε να με κατουρά στο πρόσωπο και το στόμα εξευτελίζοντάς με

- Γιαυτό είσαι άξια μωρή ξεφτυλισμένη πόρνη ! Ξεκωλιάρα πουτάνα ! Να γαμιέσαι απο το κώλο , να μας γλείφεις τις κωλοτρυπίδες και να σε κατουραμε στην μούρη !
- Και εγώ και εγώ φώναξε η Γιώτα και πήρε θέση δίπλα της με το ένα πόδι ακουμπησμένο το μπάνιο και έριξε και αυτή το χείμαρρό της στο πρόσωπό μου !
- Χαχαχα ! Τι γαμιόλα είναι ! Πόσο ξεφτυλισμένη ! έλεγαν και γέλαγαν !

Αφού ούρησαν επάνω μου , ξεφτυλίζοντάς με και καταρρακώνοντας όση αξιοπρέπεια μου είχε μείνει ! Αν μου είχε μείνει κιόλας ύστερα απο το γαμήσι που έφαγα στο κώλο . Με άφησαν να κάνω ντούς !

Το ζεστο νερό και το σαπούνι , δεν ήταν δυνατό να ξεπλύνει την ντροπή και την ταπείνωση που ένοιωθα ! Η Αίσθηση του κενού ! της ξεσκισμένης τρυπούλας μου ! ήταν εκεί να μου θυμίζει τι μου έκαναν και πόσο πολύ μου άρεσε !

Όταν πλύθηκα και βγήκα έξω ! Η Σοφία και η Γιώτα άλλαζαν και ντύνονταν να πάνε έξω ! Η Γιώτα ειδικά φορούσε ένα πολύ σέξυ μίνι φόρεμα ενώ το κυλοτάκι της είχε μείνει στο κρεβάτι . Η Σοφία επίσης σέξυ είχε ντυθεί , με ένα καυτό στενό μίνι και γόβες .

- Ξάπλωσε πάλι μπρούμυτα ! Διέταξε η η Γιώτα και για ακόμα μια φορά , με έδεσε χειροπόδαρα με ανοικτά πόδια .
- Θα πάμε σέ στριπτήζ πάρτυ με άντρες στρίπερ σήμερα ! Είπε χαρούμενη η Σοφία όσο η Γιώτα με φίμωσε με το κυλοτάκι της .
- Σήμερα θα γαμηθώ με άλλον άντρα ! Είπε η Γιώτα αποφασιστικά ενω εγώ φιμωμένος με το κυλοτάκι της Σοφίας δεν μπορούσα να αντιδράσω.
- Όχι ότι δεν έχεις φάει κέρατο ! Εξάλλου τι νόμιζες ότι επειδή έχεις εσύ μικροψώλι , εγώ θα μείνω αγάμητη ; Έχω ξεσκιστεί με τον Μάρκο , ένα συνάδελφο στην δουλειά αλλά έχω πάει και σε στρίπ κλάμπ για «αρπαχτές» 

Ένα δάκρυ κύλισε απο τα μάτια μου καθώς με σκληρά λόγια ομολογούσε αυτό που δεν περίμενα ποτέ να ακούσω απο εκείνη .

- Θα γαμηθώ καλά σήμερα και εσύ θα γλείψεις το μουνί ! Έτσι γαμημένο που θα σου το φέρω ! Άχρηστε γαμιόλη !
- Έπρεπε να το περιμένεις γαμπρούλη ! Τι να κάνει η φιλενάδα μου ; εσύ είσαι μια αρσενική ξεκωλιάρα εξάλλου !
- Κλάψε μαλάκοκαύλη ! Κερατά ! Ξεκωλιάρη ! Εμαθες επιτέλους την αλήθεια ! Αυτό περίμενα τόσο καιρό ! Να μάθεις πόσο ξεφτυλισμένος είσαι ! Να σου τριψω στην μούρη το πόσο καλά γαμιέμαι με άλλους !

Έκλαιγα με λυγμούς ! Η Γιώτα με είχε προδώσει και με είχε παγιδεύσει σε αυτη την ταπεινωτική κατάσταση . Οι δυό τους ντύθηκαν τόσο προκλητικά και ετοιμάστηκαν να φύγουν .

Η Σοφία , με πλησίασε με ένα στραπον και μου το κάρφωσε με λίγο σάλιο στο κώλο !

- ¨Ετσι , για να μη με ξεχνάς ! Είπε γελώντας ! Θα σου την φέρω πίσω γαμημένη ! Κατάλαβες ! Θα είσαι ένας περήφανος κερατάς που η γυναίκα και η κουμπάρα του τον γαμάει απο το κώλο ! Αντίο γαμιόλα!

Με αποχαιρέτησαν ,έκλεισαν το φώς , αφήνοντάς με στο σκοτάδι με το στραπον στο κώλο να σκέφτομαι την Γιώτα με άλλον γαμιά ! 

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...... )

Photographs :

Διαβάστε Επίσης ¨
Σκλάβος Στην Σύζυγο Και Στην Κουμπάρα 1ο
/2013/01/bdsm-1.html



Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Spanking – Η Αρχή Κάθε Τιμωρίας
/2012/11/spanking-saga-session.html

Dildo Training - Εκπαίδευση Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Foot Worship – Ποδολαγνεία

Humiliation – Εξευτελισμός

Public Humiliation - Εξευτελισμός Μπροστά Στις Φιλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html

Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Small Dick Humiliation - Εξευτελισμός Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Chastity Belts & Prostate Massage – Ζώνη Αγνότητας , μασάζ προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Chastity Devices – Παίζοντας Με Συσκευές Αγνότητας
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Επίσκεψη Αφέντρας Σε Αντρικό Στριπτήζ – Εξευτελισμός Κερατωμένου Συζύγου

Blackmail Fetish – Φετιχιστικός Εκβιασμός

Ass Worship/Licking – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω ! Η Υποταγή στην Αφέντρα
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Pussy Worship / Smothering – Υποχρεωτικό Στοματικό Σέξ

Watersports – Ουρολαγνεία

 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.834
Like
4.104
Πόντοι
506
Kαλα μιλαμε για πολυ Dungeon καταστασεις!!  :s&m_3:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Σκλάβος Της Γυναίκας Και Της Κουμπάρας 3ο
/2013/01/bdsm-3.html



Περίληψη :
H  Σοφία και η Γιώτα έφυγαν αφήνοντας τον σκλάβο τους σε εξευτελιστική θέση να τις περιμένει ενώ οι ίδιες σχεδίαζαν μια έξαλλη νύχτα με σέξ και συγκινήσεις ! Επιπλέον η ήρωας της ιστορίας , έμαθε και για την ύπαρξη ενός ακόμα εραστή που η Γιώτα έβλεπε σε μια πιο μόνιμη βάση ! Η «εκπαίδευση» αναμένεται πολύ πιο δύσκολη .

Φετίχ :
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship , Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking , Pussy Worship / Smothering , Watersports

Δεν μπορούσα να πιστέψω την θέση στην οποία είχα βρεθεί . Δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι , με ένα στραπον ταπωμένο στο κώλο μου , ένα χρησιμοποιημένο κυλοτάκι στο στόμα μου και να σκέφτομαι πόσο εξευτελισμένος είμαι μιας και η Γιώτα , μου ανακοίνωσε έτσι ωμά ότι με κεράτωνε και σήμερα θα με κεράτωνε με άντρες στρίπερ !

Η Σοφία , όχι μόνο υποστήριζε τις έκφυλες επιλογές της Γιώτας αλλά ακολουθούσε κιόλας και μάλιστα , μου είχε δώσει να καταλάβω ότι της άρεσε πολύ να με εξευτελίζουν παρέα !

Έμεινα δεμένος στα σκοτάδια , με το στραπον στο κώλο μου να σκέφτομαι την Γιώτα να λικνίζεται κάτω απο τους ήχους της μουσικής και να παραγγέλνει πριβέ χωρούς στους καλογυμνασμένους στρίπερ .

Άρχισα να κλαίω , απελπισμένος , προδομένος αλλά κάπου βαθιά μέσα μου ερεθισμένος και γεμάτος ενοχές !

Είναι δυνατό ; Ήμουν εγώ ποτέ έτσι ; Να είμαι απόλυτος σκλάβος της μελλοντικής μου Γυναίκας και της Κουμπάρας μου ; Δεν έπρεπε να επαναστατήσω και να φύγω ; Ειδικά όταν έμαθα για το παρελθόν τους !

Οι ώρες δεν περνούσαν και το άβολο συναίσθημα που προκαλούσε ο δονητής  έτσι ταπωμένος στο ξεσκισμένο μου σουφράκι ! Έκανα την αναμονή ακόμα πιο επώδυνη ! Το στόμα μου ήταν γεμάτο γεύσεις απο ιδρώτα και χυμούς της Σοφίας , κατευθείαν απο το μουνάκι της ! Εϊχαν ποτίσει το ύφασμα απο το κυλοτάκι της και με συντρόφευαν στο μαρτύριό μου , προκαλώντας μου και άλλο μαρτύριο μιας και η στύση που λογικά θα προκαλούσαν αυτές οι υπέροχες μυρωδιές και γεύσεις , εμποδιζόταν απο αυτή την σατανική συσκευή που μου είχαν φορέσει .

Κάπου στις 4:00 ενώ είχα αποκοιμηθεί ! Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνουν μέσα οι δυό τους γελώντας και χαχανίζοντας!

Ήταν εμφανές ότι είχαν μεθύσει και φυσικά η πρώτη τους κίνηση ήταν να έρθουν στο δωμάτιο που ήμουν κλεισμένος και ακινητοποιημένος .

Άνοιξαν το φώς και κυριολεκτικά τυφλώθηκα !

- Γαμπρούλη !!! Που είσαι ! Είπε γελώντας με σατανικό ύφος η Σοφία!
- Εδώ είναι ! Δεμένος και ακινητοποιημένος ! Σου κράτησε συντροφιά ο δονητής στο κώλο σου καριόλα ; Ρώτησε η Γιώτα και έσκασαν στα γέλια .
- Δείξτου ! Δείξτου ! Εϊπε σαρκαστικά η Σοφία και τότε είδα την Γιώτα να ανεβαίνει στο κρεβάρτι και αφού σήκωσε την φούστα της μου έδειξε το μουνάκι της ολοκόκκινο να γυαλίζει ενώ η Σοφία μου έβγαλε το κυλοτάκι της απο το στόμα μου !
- Γαμήθηκε καλά σήμερα ! Είπε χαρούμενη η Γιώτα !
- Ναι και απο πολλές ψωλές ! 3 – 4 νομίζω συμπλήρωσε η Σοφία ενώ εγώ είχα γίνει κατακόκκινος .

Αισθάνθηκα την Σοφία να αφαιρεί το strapon απο το ξεσκισμένο μου κώλο αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση την είδα να το ξαναφοράει και να παίρνει θέση πίσω μου .

Η τρύπα μου , ξαναγέμισε απο το πλαστικό καυλί καθώς η Σοφία με μια σαδιστική και βίαιη κίνηση μου το έμπηξε στο κώλο ενώ πίεσε το πρόσωπό μου πάνω στο μουνί της Γιώτας .

- Μμμμ θέλεις να το γλείψεις αγάπη μου ; Θέλεις να γευτείς το μουνάκι μου αφού το έχουν περιποιηθεί τόσοι γαμιάδες !
- Έλα καριόλα ! Βγάλε την πουτανίστικη γλωσσίτσα σου ! Πρέπει να της γλείψεις το μουνάκι , να το καθαρίσεις και να το ξεκουράσεις που δούλεψε τόσες υπερωρίες είπε γελώντας η Σοφία καθώς με γαμούσε με το δονητή !

Πως θα μπορούσα να αντιδράσω όπως θα έκανε κάθε σωστός άντρας !

Με την Σοφία να με γαμάει με το στραπόν στο κώλο ; με την συσκευή αγνότητας κλειδωμένη επάνω στο πέος μου ; Κάπου στο βάθος του μυαλού μου , η εικόνα της Γιώτας να κάνει παθιασμένο  σεξ με έναν καλογυμνασμένο άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονη 1

Στοίχειωνε το μυαλό μου με έναν ιδιαίτερο πρόστυχο τρόπο ενώ με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι η πλαστική συσκευή αγνότητας για ακόμα μια φορά έκοβε τον οργασμό μου ! Ήταν λοιπόν δυνατόν ; Αισθανόμουν ηδονή απο το να σκέφτομαι την Γιώτα να κάνει σέξ με άλλον ;

Το χέρι της Σοφίας πίεσε το κεφάλι μου πάνω στο αναψοκοκκινισμένο μουνάκι της Γιώτας και τελικά τα χείλη μου συνάντησαν τα πεταχτά της ροδαλά μουνόχειλα που έκαιγαν !

Τα ρούφηξα άπληστα και ηδονικά και άρχισα να γεύομαι το μουνάκι της το οποίο ήξερα ότι είχε παραβιαστεί απο άλλους άντρες . Η Σοφία μου γαμούσε το κώλο δυνατά με το στραπον και με έβριζε εξευτελίζοντάς με !

- Γλείψε γαμιόλα το ξεσκισμένο μουνάκι της Γυναίκας σου ! Πούστρα ! Κερατά ξεφτύλα ! Γλείψε καλά να της το ανακουφίσεις απο όλα τα καυλιά που έφαγε σήμερα !
- Έτσι παλιοπουτάνα !!!!1 Γλείψε με εκεί που με γάμησαν πραγματικοί άντρες και όχι ξεκωλιάρηδες σαν εσένα έλεγε η Γιώτα βαριανασαίνοντας ενώ με είχε εγκλωβίσει ανάμεσα στα πόδια της και έγλειφα το λαχταριστό της μουνάκι !

¨Οσο πιο μεγάλη ήταν η ξεφτύλα μου ! Τόσο πιο παθιασμένα της έγλειφα το μουνάκι  και την άκουγα να βογγάει απο ηδονή !

- Έτσι τσουλάρα ! Δείξε μας πόσο ξεφτυλισμένη πουτάνα είσαι ! Γλείφε την μουνάρα της να είναι έτοιμη και καθαρή για τους γαμιάδες έλεγε η Σοφία που πλέον με ξέσκιζε με μίσος και βία σαν να ήμουν η πιο τελευταία πουτάνα της Φυλής !
- Αααα ! Έτσι ! Έτσι καριόλη την γλώσσα σου μέσα μου θέλω ! Έτσι ξεκωλιάρα συμπλήρωνε κραυγάζοντας η Γιώτα η οποία έχυσε πάνω στο στόμα μου γεμίζοντάς το με χυμους 1

Η Σοφία έβγαλε το στραπον απο το κώλο μου και με βούτηξε απο το μαλλί στην κυριολεξία φέρνοντάς μου το κεφάλι στο δικό της μουνάκι αφού είχε ξαπλώσει ακριβώς δίπλα !

- ¨Ελα εδώ ξέκωλο ! Και εγώ γαμήθηκα με έναν στρίπερ και το μουνί μου θέλει «περιποίηση» είπε !

Για δεύτερη φορά σε μια νύχτα , βρέθηκα να γλείφω ένα πηδημένο μουνάκι και μάλιστα κάτω απο βρισιές και εξευτελισμούς άνευ προηγουμένου ! Η Σοφία έχυσε και αυτή με ένταση πάνω στην γλώσσα μου και αφού τα καθάρισα  όλα , η Γιώτα αποφάσισε να μου πει και κάτι ακόμα !

- Ξέρεις  ! Στην δουλειά , ο Μάρκος , είναι ένας παίδαρος δικηγόρος που με πολιορκούσε καιρό τώρα ! Έχουμε γαμηθεί και μάλιστα πολύ καλά κάτω απο την μύτη σου ! Απο την στιγμή όμως που θα παντρευτούμε δεν θέλω να έχω μυστικά απο εσένα !
- Χαχαχαχαχα ! Άκουσα την Σοφία απο δίπλα ! Ναί είναι πραγματικός παίδαρος ! Και σίγουρα γαμάει καλά ! Ε Γιώτα ;
- Μμμμμμ , μας ακούει το τετράγωνο όταν με ξεμουνιάζει σπίτι του ! Όπως όμως και να έχει , βαρέθηκα να κρύβομαι ! Πρέπει να αλλάξει αυτό !
- Τι εννοείς ; την ρώτησα με δάκρυα στα μάτια απο τον εξευτελισμό !
- Θέλω να είσαι χαρούμενος που η Αφέντρα σου περνάει τόσο καλά με έναν άλλο άντρα ! Θέλω να είσαι περήφανος κερατάς !
- Σε παρακαλώ αγάπη μου ! Τι μου κάνεις είπα κλαμμένος αλλά έφαγα ακόμα ένα δυνατό σκαμπήλι !
- Μη βγάζεις γλώσσα ξεκωλιάρη όταν σου μιλάνε ! Θα το βουλώνεις και θα ακούς ! Κατάλαβες πουτάνα ;
- Μάλιστα Κυρία απάντησα με το κεφάλι χαμηλά !
- Την Παρασκευή θα έρθει εδώ ο Μάρκος και θα τον γνωρίσεις ! Θα είσαι έτσι ντυμένος ! Σαν πουτάνα ! Για να καταλάβει ότι αυτός ο γάμος , δεν θα αλλάξει τίποτε στα πηδήματά μας ! Εϊναι και αυτός παντρεμένος και θέλει να ξεκαυλώνει μαζί μου ! Εσύ όχι μόνο δεν θα δημιουργήσεις πρόβλημα αλλά σαν καλό πουτανάκι που είσαι θα τον υπηρετήσεις !
- Μααα πήγα να πώ και αυτή την φορά τα χαστούκια έπεσαν βροχή και απο την Γιώτα και απο την Σοφία !
- Τι κάνεις ρε γαμημένη κωλοτρυπίδα ; Κάνεις τον άντρα ξεκωλιάρα και αντιδράς ; ¨Ετσι είναι οι άντρες ; Με κυλότα και ανοιχτή κωλοτρυπίδα ; Φώναξε η Σοφία
- Καριόλα ! Μην τολμήσεις και με κάνεις ρεζίλι μπροστά στον Μάρκο , τελειώσαμε ! Θα σε στείλω στο διάολο και θα σε κάνω ξεφτύλα σε όλους !
- Έλεος Κυρία είπα κλαμμένος!  Θα κάνω ότι θές ! Μόνο μη με διώξεις !
- Στο χέρι σου είναι καριόλα ! Εϊπε η Γιώτα ! Θέλω να είσαι υπάκουο πουτανάκι με τον γαμιά μου ! Κατάλαβες ;
- Μάλιστα !
- Ωραία , ακόμα είναι Τετάρτη ! Μέχρι την Παρασκευή θα σε προετοιμάσουμε ! Θα σε κάνω τέλεια πουτάνα !

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...... )

Photographs :

Διαβάστε Επίσης ¨
Σκλάβος Στην Σύζυγο Και Στην Κουμπάρα 1ο
/2013/01/bdsm-1.html
Σκλάβος Στην Σύζυγο Και Στην Κουμπάρα 2ο
/2013/01/bdsm-2_5.html


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Spanking – Η Αρχή Κάθε Τιμωρίας
/2012/11/spanking-saga-session.html

Dildo Training - Εκπαίδευση Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Foot Worship – Ποδολαγνεία

Humiliation – Εξευτελισμός

Public Humiliation - Εξευτελισμός Μπροστά Στις Φιλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html

Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Small Dick Humiliation - Εξευτελισμός Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Chastity Belts & Prostate Massage – Ζώνη Αγνότητας , μασάζ προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Chastity Devices – Παίζοντας Με Συσκευές Αγνότητας
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Επίσκεψη Αφέντρας Σε Αντρικό Στριπτήζ – Εξευτελισμός Κερατωμένου Συζύγου

Blackmail Fetish – Φετιχιστικός Εκβιασμός

Ass Worship/Licking – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω ! Η Υποταγή στην Αφέντρα
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Pussy Worship / Smothering – Υποχρεωτικό Στοματικό Σέξ

Watersports – Ουρολαγνεία

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορίες BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Σκλάβος Της Γυναίκας Και Της Κουμπάρας 4ο
/2013/01/bdsm-4.html




Περίληψη :
Η στιγμή που γέμιζε δέος και φόβο τον κερατωμένο σύζυγο έφτασε . Αν ο εξευτελισμός ήταν στο έπακρο όταν η Γιώτα έκανε παθιασμένο σέξ με άντρες στρίπερ , τώρα που θα ερχόταν ο μόνιμος εραστής , τα πράγματα θα γίνονταν πιο δύσκολα και πιο διεστραμμένα απο εκείνον .

Φετίχ :
Fetish Cuckolding , Total Orgasm Control , Spanking , Dildo Training , Foot Worship , Humiliation , Public Humiliation , Feminization , Small Dick Humiliation , Chastity Belts & Prostate Massage , Chastity Devices, Blackmail Fetish , Ass Worship/Licking , Pussy Worship / Smothering , Watersports


Εκείνη την μέρα , ύστερα απο όλη αυτή την ένταση και την διεσταμμένη νύχτα που πέρασα με την Γιώτα και την Σοφία , ξύπνησα απο έναν οξύ πόνο στα γεννητικά όργανα !

Ήθελα να καυλώσω αλλά εκείνη η καταραμένη συσκευή αγνότητας , δεν με άφηνε με αποτέλεσμα να ξυπνήσω απο τον πόνο και την απόγνωση . Η κωλοτρυπίδα μου έτσουζε όσο δεν παίρνει απο το πολύωρο ξέσκισμα που είχα υποστεί μιας και η Σοφία ειδικά είχε ξεσπάσει πάνω στο κωλαράκι μου με το στραπον και με είχε ανοίξει για τα καλά !

Όλο μου το κορμί πονούσε αφόρητα μα πάνω απο όλα αισθάνθηκα έναν υπέρτατο εξευτελισμό , απο το γεγονός ότι φανταζόμουν την Γιώτα να πηδιέται με έναν εραστή την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζα επί τόσο καιρό!

Άρχισα να κλαίω απο απόγνωση . Στο δωμάτιο ήμουν μόνος μου μιας και εχθές όταν με εξευτέλισαν και με πήδηξαν , με εγκατέλειψαν και έφυγαν να κοιμηθούν οι δύο τους όπως έκαναν και στην Αγγλία .

Έκλαιγα με λυγμούς όταν ξαφνικά άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει μέσα η Σοφια πατώντας στις μύτες !

- Τι κάνεις εδώ πουτανάκι ; κλαίς ; !
- Σας παρακαλώ Κυρία ! Δεν αντέχω ! Έλεος είπα μιας και πραγματικά πονούσα τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλη κακομεταχείριση , ειδικά στο ξεσκισμένο κωλαράκι μου !
- Μμμμ ! Το πόνεσα το κωλαράκι σου χθές ; Ε; Του έκανα βίαια πράγματα και πονάει ; Εϊπε γελώντας .

Ξάπλωσε δίπλα μου και μου χάιδεψε τα μαλλιά όπως ήμουν πεσμένος μπρούμυτα και έκλαιγα ενώ το άλλο της χέρι , χάιδεψε το σημαδεμένο απο τις ξυλιές κωλαράκι μου . Το δάκτυλό της , άγγιξε την τρυπούλα μου που έχασκε κυριολεκτικά απο το γαμήσι .

- Σου το ξεσκίσαμε το σουφράκι ! Μην κλαίς πουτανίτσα μου ! Έτσι πονάει και τσούζει στην αρχή αλλά μετά γλυκαίνει ! Μήν ανησυχείς ! Με τόσο γαμήσι που θα φας και απο εμένα , και απο την Γιώτα και απο τον Μάρκο !

Όταν ανέφερε το όνομα του γαμιά της Γιώτας , έκλαψα ακόμα πιο έντονα και δυνατά .

- Ζηλεύεις καριόλα ; Τώρα θυμήθηκες ότι είσαι άντρας ; Τώρα που σου γαμήσαμε το κωλαράκι , σε ντύσαμε γυναικεία και σε κάναμε ξεκωλιάρα πουτάνα ; Ε καριόλα ; Τώρα θυμήθηκες ότι με τέτοιο μικροπουτσάκι δεν είσαι άντρας ;
- Σας παρακαλώ Κυρία ! Εϊπα κλαίγοντας και τότε η Σοφία μου έχωσε ένα στεγνό κωλοδάκτυλο κάνοντάς με να βογγήξω !
- Σκάσε πουτάνα ! Εϊπε και το έστριψε μέσα μου ! Σκάσε και υπέμεινε το! Αυτό θα είναι η μοίρα σου απο εδώ και πέρα ! Θα σου ανοίγουμε το κώλο με ότι θέλουμε ! Δάκτυλο , στραπον πούτσα ! Ότι σου λέμε !
- Γιατί μου το κάνετε αυτό ! Είπα απεγνωσμένα .
- Ξέρεις , η Γιώτα μου είχε μιλήσει ότι γνώρισε τον Μάρκο και ότι δεν την ικανοποιούσες στο κρεβάτι ! Ήθελε να σε στείλει στο διάολο και εγώ την σταμάτησα και της πρότεινα να σε εκπαιδεύσει για σκλάβο !
- Εσύ !!! Ρώτησα έκπληκτος !
- Και βέβαια ! Την αγαπάς , θα την παντρευτείς , θα την υπηρετείς αυτή και τους γαμιάδες της και θα χρησιμοποιείς την γλώσσα σου που είναι πολύ εκπαιδευμένη για να της φέρνεις ηδονή ! Η ζωή ενός σκλάβου είναι ευχάριστη ! Θα προτιμούσες να σε διώξει .
- Όχι Κυρία !
- Έτσι μπράβο ! Θα υποδεχτείς λοιπόν τον Μάρκο , θα σε βάλουν στα παιχνίδια τους και θα γεμίσεις πούτσα και χύσια ! Θα είναι υπέροχο . Εξάλλου σου αρέσει να γαμιέσαι ! Κάνεις την δύσκολη αλλά όταν χωνέψει η κωλάρα σου το στραπον , γαμιέσαι σαν την καλύτερη πουτάνα της Φυλής ! Γιαυτό θα σε γαμήσω τώρα είπε , βγάζοντας το δάκτυλό της απο το κώλο μου .
- Μη σας παρακαλώ ! Τσούζει ! Είπα
- Το ξέρω πουτάνα ! Γιαυτό θα σε ξεκωλιάσω ! Να σε ακούσει όλη η πολυκατοικία !

Η Σοφία φόρεσε το στραπον της και πήρε θέση πίσω μου , απλώς φτύνοντας το και φτύνοντας και την τρυπούλα μου ! Μου τάπωσε το στόμα με το μαξιλαρι πιέζοντας το κεφάλι μου .

- Θα γαμηθείς καριόλα και θα βγάλεις το σκασμό ! Δεν θέλω να ακούσω κιχ !

Το πλαστικό πουτσοκέφαλο , για ακόμα μια φορά , άρχισε να μπαίνει στην τρυπούλα μου παραβιάζοντάς με ενώ εγώ σφάδαζα απο τον πόνο ! Άρχισε να με γαμάει με το στεγνό σχεδόν στραπον ενώ εγώ προσπαθούσα να φιμώσω το στόμα μου και να μην ακουστώ και την εξαγριώσω !

Με ξέσκισε στο γαμήσι για αρκετή ώρα και στο τέλος , βγήκε απο μέσα μου και με βούτηξε απο το μαλλί !

- Έτσι μπράβο τσουλάρα ! Γαμήθηκες σαν καλή πουτάνα και ήσουν ήσυχη ! Θα γράψουμε ιστορία με εσένα ! Θα ξεσκιστείς τόσο πολύ που δεν θα το πιστεύεις βρωμότσουλο !

Με άφησε εκεί , ξαπλωμένο και βιασμένο να συνεχίζω να κλαίω .

Η Γιώτα έφυγε απο νωρίς ! Θα περνούσε την νύχτα στο σπίτι του Μάρκου προκειμένου να τον ενημερώσει για εμένα και για την Παρασκευή όπου θα τους υπηρετούσα και τους τρείς ( Σοφία , Γιώτα και Μάρκο )

Η Σοφία , έμεινε μαζί μου και φυσικά δεν με άφηνε σε ησυχία .

Εκτός απο το ότι με τσάκιζε στα χαστούκια και στην τιμωρία για το παραμικρό, δεν παρέλειπε να με πηδάει με το στραπον σε΄ολες τις στάσεις σε όλο το σπίτι .

- Πρέπει να ανοίξει καλά η κωλάρα σου για την Παρασκευή ! Έλεγε καθώς με πηδούσε με ενθουσιασμό .

Όλο το απόγευμα , με την λουρίδα στο χέρι με εκπαίδευσε για να γίνω μια κανονική τσούλα ! Θα παρουσιαζόμουν μπροστά στον εραστή της γυναίκας μου ντυμένος γυναίκα και έπρεπε να μπορώ να είμαι γυναίκα και στις κινήσεις μου και στο τρόπο που θα γαμιόμουν .

Ένα μέρος μέσα μου , αισθανόταν μια αίσθηση  αηδίας στο να υπηρετήσω έναν άλλο άντρα και προσπαθούσα να το καταπνίξω για να μην μου φερθεί σκληρά η Σοφία !

Όλο το βράδυ , το πέρασα ανάμεσα στα μπούτια της γλείφοντας το λαχταριστό της μουνάκι και φυσικά το κωλαράκι , οδηγώντας την σε διαρκείς οργασμούς , καθώς εκείνη εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απουσία της μελλοντικής μου γυναίκας και με χρησιμοποίησε με όλους τους δυνατούς τρόπους .

Η μέρα λοιπόν πέρασε με τον πλέον βασανιστικό τρόπο . Η Σοφία , δεν σταμάτησε καθόλου να μου υπενθυμίζει ότι η Γιώτα θα πέρναγε την μέρα και την νύχτα με τον Μάρκο ο οποίος όπως είχε η ίδια εξομολογηθεί ήταν πολύ «προικισμένος» και το γαμήσι που της έκανε ήταν συγκλονιστικό .

Όταν ήρθε η επομενη μέρα , η Γιώτα επέστρεψε ενθουσιασμένη , όπου κάθισε μαζί με την Σοφία στον καναπέ και άρχισαν να μιλάνε σαν να μην ήεμουν εκεί.

- Αααα όλο το βράδυ ο Μάρκος με ξεμούνιασε ! Βλέπεις αυτή η γυναίκα του λείπει αυτή την εβδομάδα και όλη την καύλα του την έβγαλε στο μουνί μου ! Έπρεπε να έβλεπες με πόση ορμή με ξέσκισε με την ψωλάρα του !
- Κωλόφαρδη ! Να μου τον δώσεις και εμένα λίγο είπε η Σοφία γελώντας.
- Ένα μειονέκτημα όμως ! Θέλει να μου γαμήσει το κώλο ! Φυσικά αρνούμαι ! Με τέτοια ψωλάρα θα με ξεσκίσει ! Τώρα όμως του έχω την λύση είπε κοιτώντας εμένα με νόημα !
- Χαχαχα ! Ναι ! Τώρα έχουμε το τσουλάκι απο εδώ ! Νομίζεις έχει ανοίξει αρκετά απο πίσω !
- Μπααα ! Η ψωλαρα του Μάρκου είναι πολύ πιο μεγάλη απο τα στραπον που έχουμε εδώ ! Χώρια που γαμάει με ορμή ! Καριόλα θα σε ξεκωλιάσει ! Μου φώναξε η Γιώτα υποτιμητικά !
- Να έχεις εμπιστοσύνη στην τσουλίτσα μας ! Την έχουμε εκπαιδεύσει καλά είπε η Σοφία γελώντας .
- Εγώ νομίζω ότι θα βάλει τα κλάματα απο το ξέσκισμα !
- Εγώ λέω ότι θα αντέξει και θα γαμηθεί μια χαρά ! Επέμεινε η Σοφία
- Θα δούμε ! Ο Μάρκος όταν άκουσε ότι έχω εδώ τον άντρα μου ντυμένο γυναικεία και έτοιμο να φάει πούτσα αντρική καύλωσε επιτόπου !
- Ποιός στην χάρη σου τσουλάρα σήμερα ! Είπε η Σοφία και ξέσπασαν σε γέλια και οι δυό τους ενώ εγώ είχα κατεβάσει το κεφάλι , κατακόκκινος απο ντροπή !

Στην αρχή με πήγαν στο μπάνιο όπου έκανα κλύσματα να καθαρίσω το κωλαράκι μου ενώ στην συνέχεια με έντυσαν με σέξυ εσώρουχα , γοβάκια ψηλοτάκουνα και μου χτένισαν τα μαλλιά με γυναικείο τρόπο .

Η τελική πινελιά ήταν ένα πολύ προσεγμένο μακιγιάζ που στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και έμοιαζα με πραγματική γυναίκα !

- Τέλεια ! Είπαν και οι δύο .

Μου έδωσαν τις τελευταίες οδηγίες λίγο πριν έρθει ο γαμιάς !

- Ο Μάρκος είναι εξαιρετικά ευέξαπτος ! Μην διανοηθείς να πείς ΟΧΙ αν σου πει κάτι ! Θα σε τσακισει ! Θα ρουφήξεις καλά το καυλί του γιατί του αρέσει και καυλώνει ! Μην τρομάξεις απο το μέγεθος γιατί είναι τεράστιο ! Να ξέρεις ότι αυτό το καυλί θα μπεί μέσα στην κωλάρα σου , θα σε γεμίσει και θα σου χαρίσει ηδονή ! Θέλω και εσύ να του ξεζουμίσεις το καυλί μέσα στο πρωκτό σου ! Έλεγε η Γιώτα !
- Θα τραβήξουμε και βίντεο ; Ρώτησε η Σοφία με ανυπομονησία
- Και βέβαια ! Εσύ θα είσαι υπεύθυνη είπε γελώντας η Γιώτα !

Εγώ κόντευα να λιποθυμίσω απο το άγχος και το στρές . Οι εξευτελιστικές οδηγίες , τρύπωναν στο μυαλό μου και γίνονταν εικόνες ενώ ένας ανεξήγητος ερωτισμός και ηδονή άρχισε να με κατακλύει με την συσκευή αγνότητας να σταματάει κάθε στύση μου ,





Το κουδούνι χτύπησε και είδα την Γιώτα με λαχτάρα να τρέχει να ανοίξει ενω΄η Σοφία με κοιτούσε με ένα ειρωνικό , εξευτελιστικό ύφος

Όταν μπήκε ο Μάρκος μέσα , αντικρυσα έναν πανύψηλο γεροδεμένο άντρα , γύρω στα 40 , με έντονα αρρενωπά χαρακτηριστικά ο οποίος με το που μπήκε μέσα , αγκάλιασε την Γιώτα και άρχισαν να φιλιούνται πρόστυχα και παθιασμένα μπροστά στα μάτια μου .

Το χέρι του μάλαζε τα κωλομέρια της πάνω απο το φόρεμα ενώ η Σοφία ήρθε πίσω μου !

- Ααα , είναι κούκλος , Ο τέλειος γαμιάς ! Είσαι πολύ τυχερός που η γυναίκα σου βρήκε ένα ΄τόσο ωραίο γαμιά ! Σίγουρα θα αναστενάζουν τα κρεβάτια
- Που είναι η Κερατωμένη ξεκωλιάρα ; Είπε με ειρωνία εκείνος και όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω μου !

Προχώρησα μπροστά του και έκανα μια θηλυκή υπόκλιση που με είχε μάθει η Σοφία !

- Ειμαι η αρσενική τσούλα Αφέντη Μαρκο και χαίρομαι πολύ που θα σε υπηρετήσω
- Χαχαχαχα  ! Έσκασαν όλοι στα γέλια κάνοντάς με να κοκκινήσω απο ντροπή , ειδικά αφού είδα την Σοφία να κρατάει μια κάμερα και να βιντεοσκοπεί τα πάντα
- Για έλα εδώ μωρη καριόλα να σε δω είπε αυστηρά ο Μάρκος .

Πλησίασα και οι μεγάλες παλάμες του , έπιασαν όλο μου το κορμί απο το στήθος μέχρι το κωλαράκι μου το οποίο άρχισε να μου μαλάζει ενώ η Γιώτα τον είχε αγκαλιάσει

- Σου αρέσει ο «άντρας» μου ; τον έχω εκπαιδεύσει και τον παίρνει απο το κώλο ! Βέβαια εσύ θα τον ξεκωλιάσεις με την ψωλάρα σου !
- Μου αρέσει ! Καλό πουτανάκι τον κάνατε ! Με τα κυλοτάκια του , τα γοβάκια του ! Το μακιγιάζ του .

Το δάχτυλό του , παραμέρισε στο στριγκάκι μου και αφού το σάλιωσε , έτσι στα όρθια μου έβαλε κωλοδάκτυλο ! Το στριφογύρισε καλά μεσα μου κανοντάς με να λιώσω απο καύλα ενώ και εκείνο με φίλησε παθιασμένα στο στόμα .

- Ξεκωλιάρη ! Πούστα ! Με έχετε καυλώσει ! Πάμε στο κρεβάτι να ξεσκίσω την μουνάρα γυναικα σου και μετά θα ασχοληθώ μαζί σου καριόλη ! Ειπε παθιασμένος , στρίβωντάς μου την ρόγα δυνατά

Δεν πίστευα τις σκηνές που ακολούθησαν . Πήγαμε και οι 4 στην κρεβατοκάμαρα όπου με υποχρέωσαν να γδύσω τον Μάρκο !

Είχε ένα τέλειο μυωδες κορμί με ένα έντονο φούσκωμα στο καβάλο του μιας και το εσώρουχό του κόντευε να σκιστεί .

Η Γιώτα , γονάτισε δίπλα μου και κατεβάσαμε μαζί το σλιπάκι του , αποκαλύπτωντας ένα τεραστίων διαστάσεων καυλί , χοντρό , γύρω στα 25 εκατοστά που σίγουρα θα ζήλευε και ένας άντρας πορνοστάρ !

- Βλέπεις ψωλάρα που μου σκίζει την μουνάρα τόσο καιρό ! Ε μαλάκα αποτυχημένε ! Έλα , ρούφηξέ το λίγο είπε η Γιώτα και πιάνοντας μου το κεφάλι , το έφερε σε απόσταση αναπνοής απο το ερεθισμενο κατακόκκινο πουτσοκέφαλό του !

¨Ανοιξα το στόμα μου κάτω απο τις οδηγίες της Γιώτας και η τεράστια αυτή μάζα μπήκε μέσα ου !

Η αίσθηση ΄ενός ζεστού καυλιού μέσα στο στομα μου , ήταν τελείως διαφορετική απο το στραπον των Γυναικών . Μου άρεσε και με έκανε να αισθάνομαι πουτάνα καθώς πάσχιζα να το χωρέσω στο στομα !

- Ααα καύλα ειναι το στοματάκι σου έλεγε ο Μάρκος καθώς κουνούσε την λεκάνη του παλλινδρομικα γαμώντας το στόμα μου !

Για αρκετά λεπτά τον πίπωνα κανονικά , μέχρι που με παραμέρισε και πήγε στην Γιώτα . Της το έδωσε στο στόμα ενώ εγώ άρχισα να της γλείφω το  μουνάκι για να την προετοιμάσω !

- Θέλω εσύ να το βάλεις μέσα ! Ειπε η Σοφία πίσω απο την κάμερα ενώ με το άλλο χέρι έτριβε το μουνάκι της .

Η  ύστατη στιγμη της ξεφτίλας για εμένα ήταν όταν έπιασα το καυλί του Μάρκου και το οδήγησα μέσα στο καυτό μουνί της γυναίκας μου ! Η Σοφία απαθανάτισε τα πάντα και ήξερα βαθιά μέσα μου ότι αυτό το βίντεο θα με στοχειωνε για πάντα !

¨Αρχισε ένα σφυροκόπημα απο τον καυλωμένο γαμιά που το δωμάτιο γέμισε απο τις κραυγές της Γιώτας η οποια έχυσε μέσα σε λίγα λεπτά ! Βέβαια ο Μάρκος , δεν είχε χύσει ακόμα και όπως φαινεται είχαν άλλα σχέδια κατά νού.

Βρέθηκα πεσμένος στα 4 , με το κωλαράκι στον αέρα , έτοιμο και ανοικτό . Ο Μάρκος μου έδωσε αρκετά κωλοσκάμπηλα όσο η Γιώτα με λίπαινε με το δάκτυλό της .

Ήταν η σειρά μου να φάω το χοντρόψωλο του Μάρκου .

Όσο και να μου ειχαν ανοίξει το κώλο με το στραπον , όταν ο Μάρκος άρχισε να μου μπήγει το καυλί ! Όλα σκοτείνιασαν και κόντεψα να λιποθυμίσω απο τον πόνο !

- Ααα τι στενή κωλότρυπα έχει ο πούστης έλεγε ο Μάρκος καυλωμένος και συνέχισε να μου το μπήγει μέχρι που έπιασε πάτο !
- Είδες τι ψωλάρα έχει ένας πραγματικός άντρας ; Ε καριόλα ; Είδες ειπε η Γιώτα χαστουκίζοντάς με .
- Θα σε ξεσκίσω ξεκωλιάρη ! Ο πάτος σου με έχει καυλώσει ειπε παθιασμένο ο Μάρκος .

Το τι επακολούθησε ήταν πραγματικά επικό !!!




Ο Μάρκος με πήδαγε με όλη του την μανία και την δύναμη απο το κώλο ενώ εγώ έγλειφα το ξεσκισμένο μουνάκι της Γιώτας . Ο πόνος , η καύλα και ο εξευτελισμός είχαν πιάσει το μέγιστο ενώ η Σοφία με βιντεοσκοπούσε να γαμιέμαι απο τον εραστή της Γυναικας μου .

Αφού με ξεκώλιασε , αισθάνθηκα ύστερα απο μια βαθιά ψωλιά να γεμίζω απο πίσω με το καυτό του σπέρμα .

Δεχόμουν τα χύσια ενός άντρα στο κώλο και είχα καυλώσει τόσο με το γαμήσι που είχα χύσει μέσα στην συσκευή αγνότητας , χωρίς να έχω στύση , έτσι απο τον ερεθισμό του προστάτη .

- Χαχαχα ! Κοιτάξτε  ! ¨Εχυσε σαν γκόμενα απο το γαμήσι είπε η Γιώτα και φυσικά η Σοφία  το βιντεοσκόπησε .

Ο Γαμιάς βγήκε απο το κώλο μου και αφού του καθάρισα το καυλί με την γλώσσα μου , ξαπλώσαμε να ξεκουραστούμε . Η Σοφία , ξαναείδε την ταινία μήπως είχε χάσει κα΄τι !

- Σου άρεσε το κωλαράκι του σκλάβου μου Αγάπη μου ; Ρώτησε η Γιώτα τον Μάρκο ενώ φιλιόντουσταν δίπλα μου με πάθος
- Ήταν τέλειο ! Θα γουστάρω να σας γαμάω και τους δύο !
- Και τους τρείς ! Πρόσθεσε η Σοφία γελώντας !
- Θα είναι ο τέλειος γάμος ! Μετά την τελετή ! Θα έχουμε την δική μας ιδιαίτερη τελετή είπε γελώντας η Γιώτα

Αναρωτιώμουν τι να είχαν στο μυαλό τους .

(Συνεχίζεται ..... )


Διαβάστε Επίσης
Σκλάβος Στην Σύζυγο Και Στην Κουμπάρα 1ο
/2013/01/bdsm-1.html
Σκλάβος Στην Σύζυγο Και Στην Κουμπάρα 2ο
/2013/01/bdsm-2_5.html
Σκλάβος Στην Σύζυγο & Στην Κουμπάρα 3ο
/2013/01/bdsm-3.html

Photographs :

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html

Total Orgasm Control – Απόλυτος Έλεγχος Οργασμού
/2012/12/bdsm-total-orgasm-control.html

Spanking – Η Αρχή Κάθε Τιμωρίας
/2012/11/spanking-saga-session.html

Dildo Training - Εκπαίδευση Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html

Foot Worship – Ποδολαγνεία

Humiliation – Εξευτελισμός

Public Humiliation - Εξευτελισμός Μπροστά Στις Φιλες Της Αφέντρας
/2011/11/m.html

Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

Small Dick Humiliation - Εξευτελισμός Για Το Μέγεθος Του Πέους
/2011/11/small-dick-humiliation.html

Chastity Belts & Prostate Massage – Ζώνη Αγνότητας , μασάζ προστάτη
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

Chastity Devices – Παίζοντας Με Συσκευές Αγνότητας
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Επίσκεψη Αφέντρας Σε Αντρικό Στριπτήζ – Εξευτελισμός Κερατωμένου Συζύγου

Blackmail Fetish – Φετιχιστικός Εκβιασμός

Ass Worship/Licking – Στοματικό Σέξ Απο Πίσω ! Η Υποταγή στην Αφέντρα
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Pussy Worship / Smothering – Υποχρεωτικό Στοματικό Σέξ

Watersports – Ουρολαγνεία

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom