Νέα

Ιστορία BDSM : Οι Εισβολείς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορία  BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Οι Εισβολείς – 1ο
/2012/11/bdsm-1.html




Περίληψη :
Ο ήρωας της ιστορίας , με την σύζυγό του , γίνονται θύματα μιας εισβολής στο σπίτι τους απο μια συμμορία αλλοδαπών που για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο , τους αναγκάζουν να γίνουν σκλάβοι τους και να τους υπηρετήσουν σεξουαλικά . Μια τραυματική εμπειρία .. ή μήπως κάτι άλλο ;

Φετίχ :
Slut Training , Dildo Training , Sissification / Feminization , Fetish Cuckolding, Male Sex Slave , Fetish Blackmail

Η υπέροχη βραδιά της Παρασκευής , είχε μόλις τελειώσει και είχαμε φύγει απο το πάρτυ της εταιρείας της Έλενας που είχε κλείσει πια τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της .

Η Έλενα , κυριολεκτικά έλαμπε , φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα που ταίριαζε απολύτως με τα κατάξανθα μαλλια της και τα μεγάλα εντυπωσιακά πράσινα μάτια της που είχαν αιχμαλωτίσει την καρδιά μου απο την πρώτη στιγμή που την αντίκρυσα . Τόσο όμορφη , τόσο σέξυ , με υπέροχο κορμί και αναλογίες μοντέλου !

Ήμουν πολύ τυχερός που την είχα βρεί και μάλιστα στα 30 της τα είχε όλα!
Ομορφιά , σέξ απήλ , εξυπνάδα , μόρφωση και επαγγελματική καταξίωση μιας και ήταν απο τα νεαρότερα στελέχη της ανερχόμενης εταιρείας .

Εγώ ήμουν μικρότερός της , μόλις 27 και ήμουν τυχερός όπως είπα που είχα την αγάπη και την στήριξη μιας γυναίκας σαν την Έλενα . Δεν ήμουν κάτι αξιόλογο , μόλις είχα πιάσει δουλειά σαν αρχιτέκτονας σε μια εταιρία και το μέλλον ανοιγόταν μπροστά μου . Σαν άντρας ,ήμουν μάλλον κοντός και λεπτοκαμωμένος , χωρίς να θυμίζω σε τίποτε καλογυμνασμένα κορμιά αντρών μοντέλων που υπάρχουν στα περιοδικά .

Σε όλους τους τομείς ήξερα ότι ήμουν πολύ τυχερός που είχα την Έλενα και πραγματικά ήταν ο θησαυρός μου . Η Γυναίκα που έπρεπε να προσέχω και να αγαπάω όσο τίποτε στην ζωή μου .

Εκείνο το βράδυ , έκανε κρύο και μόλις παρκάραμε στο πάρκινγκ της μεζονέτας μας , βιαστηκά πήγαμε προς την πυλωτή για να αποφύγουμε το κρύο και το χιόνι που είχε αρχίσει να πέφτει .
Γελάγαμε ευτυχισμένοι και ενώ μπήκαμε στην κύρια είσοδο , άκουσα ένα θόρυβο απο πίσω . Γύρισα και με τρόμο , αντίκρυσα 4-5 φιγούρες να ξεπηδάνε απο το σκοτάδι μιλώντας αλβανικά και να μας επιτίθονται .




Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι έγινε . Ένα χτύπημα στο κεφάλι , ζάλη , με την άκρη του ματιού μου ίσα που μπόρεσα να διακρίνω την Έλενα να την κρατάνε οι δύο απο τους άγνωστους άντρες και άλλοι τρείς εμένα ενώ άκουγα και δύο γυναικείες φωνές ανάμεσά τους .

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε παρά μόνο όταν πια μας έσυραν με το ζόρι μέσα στο σπίτι .

Ήταν επτά άτομα , πέντε άντρες γύρω στα 25 και δύο γυναίκες γύρω στα 22 . Ήταν Αλβανικής καταγωγής και μάλιστα μου έκανε εντύπωση πόσο θυμωμένοι και οργισμένοι ήταν .

Μια βίαιη συμμορία που ήθελε προφανώς να μας κλέψει ενώ έντρομος είδα τους δύο απο αυτούς να χουφτώνουν πρόστυχα την Έλενα χώνοντας τα χέρια τους στο ντεκολτέ της και στο σκίσιμο κατω στα μπούτια της .

Καυλα μου θα σε γαμησουμε καλά ! Είπε ο ένας απο αυτούς και την έγλειψε στο λαιμό ενώ εκείνη έκλαιγε .
Αφήστε την είπα με όση δύναμη μου είχε απομείνει και πήγα να ορμήξω αλλά η μια απο τις γυναίκες , μου έδωσε μια γροθιά στο στομάχι και λύγισα στο πάτωμα .

Άρχισαν να γελάνε όλοι που με ακινητοποίησε μια γυναικα .

Χαχαχα ! Μπράβο Ελβίρα είπε ο ένας καθώς εκείνη πάτησε το κεφάλι μου ενώ η άλλη γυναίκα ήρθε και μου έχωσε μια κλωτσιά στα πλευρά μου .
Και εγώ τον δέρνω !
Εντάξυ Αλιόνα ! Εσείς θα τον κρατάτε αφού τον καταφέρνετε και εμείς θα περάσουμα καλά με την μουνάρα απο εδώ είπε ένας άλλος και έσκισε το φόρεμα αποκαλύπτωντας τα σέξυ εσώρουχα που φορούσε.
Γαμιόλα , εσύ είσαι καλή πουτάνα και έχεις παντευτεί αυτό το απολειφάδι ; Είπε υποτιμητικά ο ένας και της έχωσε το χέρι μέσα στο κυλοτάκι κολλώντας και τα χείλη του στα δικά της .
Μηηη είπα και έφαγα ακόμα δύο σκαμπήλια απο την Ελβίρα και άλλη μια κλωτσιά απο την Αλιόνα .
Εσύ μαλάκα σκάσε και κάτσε εδώ.  Θα σου γαμήσουν καλά την γυναίκα ! Θα σου την κάνουν πουτανάρα ! είπε η Αλιόνα με μίσος .
Αφήστε την μούγκρισα και τότε η Ελβίρα μου χούφτωσε τόσο δυνατά τα αρχίδια πάνω απο το παντελόνι που ούρλιαξα απο πόνο .
Εντωμεταξύ οι  πέντε άντρες εξαφανίστηκαν στην κρεβατοκάμαρα γελωντας ενώ μπορούσα να διακρίνω το κλάμα της Έλενας .

Σκάσε πουτάνα , είπε αυτός που της είχε χουφτώσει το μουνί και της άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι ρίχνοντάς την στο κρεβάτι .
Θέλεις να βλέπεις γαμιόλη ; Ρώτησε η Αλιόνα με ένα διεστραμμένο βλέμμα !
Ναι ! Ναι , να τον πάμε μέσα συμπληρωσε η Ελίνα και με έσυραν μέσα στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα .
Τι τον φέρατε εδώ είπε ο ένας αλβανός εκνευρισμένος ενώ ξεντυνόταν.
Να δει την γυναικούλα του να γαμιέται είπε η Ελβίρα και ξέσπασαν όλοι σε γέλια ενώ ο ένας την φιλησε παθιασμένα χουφτώνοντάς την .
Μπράβο μωρό μου , είσαι πολύ διεστραμμένη ! Μετά θα την δώσουμε σε εσάς είπε γελώντας.

Οι σκηνές που εκτελίχθηκαν ηταν πραγματικά εφιαλτικές . Η Αλιόνα και η Ελβίρα με ακινητοποιήσαν σε μια καρέκλα και με έδεσαν με χειροπέδες απέναντι απο το κρεβάτι να βλέπω ενώ η Έλενα ήδη ήταν στα 4 .




Όλοι τους είχαν τεράστια καυλιά που κρέμονταν και ο πρώτος απο αυτούς της το έχωσε στο στόμα ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν να αυνανίζονται . Η Έλενα μάλλον αντέδρασε και αποτέλεσμα ήταν να φάει αρκετά χαστούκια .

Μωρή πουτάνα ! Άσε τις ντροπές και ρούφα το καυλί μου αλλιώς θα σε χαρακώσω ! Είπε εξοργισμένος και της το ξαναέβαλε στο στόμα .

Ο Ένας την πίπωνε ο άλλος πήγε πίσω , της χαστούκισε τα κωλομέρια και αφού έφτυσε το καυλί του της το κάρφωσε στο μουνί της .

Δες ! Δες μαλάκα την γυναίκα σου να γαμιέται ! Είδες τι πουτάνα είναι ; Είπε η Ελβίρα εξαναγκάζοντάς με να δώ το φρικτό θέαμα .

Η Έλενα δακρυσμένη τρόμπαρε το καυλί στο στόμα της ενώ σύντομα ήρθε και δεύτερος άντρας δίπλα της και της έφερε μια ακόμα πούτσα που άρχισε να γλείφει εναλλάξ ενώ πίσω της ο γαμιάς της έσκιζε το μουνί με την τεράστια πούτσα του .

Η Αλιόνα με έφτυσε στο πρόσωπο .

Ξεφτυλισμενε ! Μαλάκα Κερατά ! Βλέπεις πως γυαλίζει το μουνί της ; Κλαίει αλλα της αρέσει της πουτάνας σου να γαμιέται με αλβανούς . Εσύ δεν την γαμάς γιαυτό είπε και με χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά.
Κοίτα ! Κοίτα ο ανώμαλος ! Καύλωσε είπε η Ελβίρα καθώς το πρόσεξε κάτω απο το παντελόνι μου .
Κοιτάχτε το μαλάκα ! Καύλωσε που του γαμάτε τη γυναίκα είπε ξεφωνίζοντάς με .

Κοκκίνησα απο ντροπή και άρχισα να κλαίω αλλά τα χαστούκια της Αλιόνας έπεφταν το ένα μετά το άλλο . Ήταν εκπληκτικό πόσο δυνατή ήταν αυτή η μικροκαμωμένη μελαχροινή κοπελίτσα που έκρυβε ένα βίαιο χαρακτήρα . Η Ελβίρα ήταν πιο ψηλή , ξανθιά με πλούσιο στήθος και ήταν και αυτή βίαιη .

Ελα εδώ μαλάκα ! Γδύσου ! Πρόσταξε η Αλιόνα και με ανάγκασε να βγάλω τα ρούχα μου .
Χαχαχα ! Κοιτάχτε το μικρό του πουτσάκι ! Εχει καυλώσει απο την πουτάνα του που γαμιέται ! Φώναξε η Ελβίρα .
Πάρτα πουτάναααα είπε ο ένας και έχυσε στο μουνί της
Εχω μια ιδέα είπε η Αλιόνα .... Να γλείψει το μουνί της έτσι χυμένο που είναι !
Ναι ! φέρε τον !

Αντέδρασα στην εξωφρενική αυτή πρόταση και η Αλιόνα ξεκίνησε ένα νέο γύρο απο σκαμπήλια μέχρι που με έσυρε στο πάτωμα στα 4 . Πήρε την ζωνη μου και άρχισε να μου την κατεβάζει με δύναμη πάνω στα κωλομέρια μου , κάνοντάς με να ουρλιάξω απο πόνο .

Έτσι Αλιόνα ! Δείξε του ποιός είναι το Αφεντικό έλεγαν όλοι τους παίζοντας τις ψωλές τους .

Η Ελβίρα και η Αλιόνα με έπιασαν απο το λαιμό και με οδήγησαν στο καυτό μουνί της Έλενας που άχνιζε απο τα χύσια και το γαμήσι που είχε φάει .

Έλα αδερφαρα! Βγάλε τη γλωσσίτσα σου και καθάρισε ! Πρέπει να την ετοιμάσεις για το άλλο καυλί ! είπε η Αλιόνα .

Η στιγμή που έγλειψα το γαμημένο , χυμένο μουνί της Έλενας , αποτυπώθηκε στο μυαλό μου , σαν να ήταν απο πυρακτωμένο σίδερο .

Ενώ έγλειφα όλοι γέλαγαν , η Αλιόνα με χτύπησε πάλι με την ζώνη .

Αρκετά ! Γλείψε και την πούτσα που θα μπεί μέσα ! Διέταξε και ο επόμενος γαμιάς , στάθηκε με την πούτσα όρθια μπροστά μου . Με επιασε απο το λαιμό και για πρώτη φορά , γεύτηκα πούτσα . 
Έτσι γλείψε σαν την πουτάνα την γυναίκα σου είπε αυστηρά ο γαμιάς και πίεσε το κεφάλι μου ενώ η Έλενα με κοίταζε δακρυσμενη . Η Ελβίρα την είδε και της έδωσε ένα χαστούκι .
Εσύ πουτάνα , θα μου γλείψεις το μουνί τώρα όσο θα σε γαμάει η πουτσα που πιπώνει τώρα ο άντρας σου .
Το νέο σύμπλεγμα ήταν η Έλενα να γλείφει το μουνί της Ελβίρας ενώ το καυλί βγήκε απο το στόμα μου και μπήκε κατευθείαν στο μουνί της .

Αισθάνθηκα αντικά χέρια στο κωλαράκι μου και ένα σαλιωμένο δάκτυλο μπήκε στην τρύπα μου . Πήγα να αντιδράσω αλλά με ακινητοποιήσαν μπρούμυτα στο κρεβάτι και ένα στιλέτο άγγιξε το μάγουλό μου .

Θα σε γαμήσουμε και εσένα πούστρα ! Έχεις ωραίο κωλαράκι σαν την γυναίκα σου !
Εγώ θα τον γαμήσω πρώτη είπε η Αλιόνα και μπήκε στην μέση κρατώντας ένα στραπον που ένας θέος ήξερε που το βρήκε !
Ακούς γαμιόλα ! Εγω΄θα γίνω ο «μπαμπάκας» σου  , ο πρώτος «γαμιάς» σου !

Γδύθηκε ενώ με κρατούσαν μπρούμυτα και δεν μπορουσα να αντιδράσω , μου έχωσε το μυρωδάτο μαύρο κυλοτάκι της στο στόμα μου και πήρε θέση πίσω μου .

Αισθάνθηκα τζέλ στην τρυπούλα μου και μετά την αφόρητη πίεση απο το χοντρό στραπον που άρχισε να μπαίνει μέσα μου και να με ξεσκίζει στην κυριολεξία .

Φώναζα , αλλά το βρώμικο κυλοτάκι της Αλιόνας , έπνιγε της κραυγές μου , μέχρι που μου κάρφωσε το καυλί στο κώλο , μέχρι το πάτο . Κόντεψα να λιποθυμίσω απο το πόνο καθώς άρχισε να με γαμάει .

Πάρτα πουτάνα ! Ξεσκισμένη καριόλα . Αν σε ρωτάνε τώρα θα λές η Αλιόνα με γάμησε ! Κατάλαβες μωρή ξεσκισμένη !

Με γαμούσε και μου έδινε κωλοσκάμπηλα μέχρι που παραδόθηκα και έπεσα στο κρεβάτι . Δεν χρειαζόταν να με κρατάνε πια ακίνητο . Το στραπον της Αλιόνας είχε την απόλυτη κυριαρχία ενώ οι άλλοι δύο πήγαν να γαμήσουν την γυναίκα μου και αυτοί .





Σε όλο το δωμάτιο ακουγόντουσταν ήχοι γαμησιού , κωλοσκάμπηλα και βρισιές ! Ο ένας μετά τον άλλο άλλαζαν απο το στόμα στο μουνί και στο κώλο της Έλενας ενώ κάποια στιγμή έχυσα απο το γαμήσι και την πίεση στον προστάτη .

Έχυσες μωρή ξεκωλιάρα ! Ποιόν ρώτησες είπε η Αλιόνα και με χαστούκισε .
Ποιός θα τον γαμήσει τώρα ; ρώτησε και παρουσιάστηκε ο εθελοντής με το τεράστιο γυαλιστερό του καυλί που μόλις είχε βγεί απο το μουνί της Έλενας .
Έλα να τον γαμήσεις για να μου γλείψει εμενα το μουνί .

Δεν τόλμησα να αντιδράσω . Η τρυπούλα μου έχασκε απο το γαμήσι της Αλιόνας και ο γαμιάς δεν δυσκολεύτηκε να βυθίσει το καυλί του μέσα μου ενώ εγώ ήρθα αντιμέτωπος με το γυαλιστερό , κατακόκκινο μουνάκι της Αλιόνας που ήταν πραγματικη λιχουδιά !

Άρχισα να την γλείφω ενώ εκείνη εγκλώβισε το πρόσωπό μου ανάμεσα στα μπούτια της .

Ααα ξεκωλιάρη τι καύλα γλώσσα έχεις .
Και ο κώλος του ! Γυναικείος είναι συμπλήρωσε ο γαμιάς που συνέχισε να με ξεσκίζει πίσω , βυθίζοντας το καυλί του μέσα στο ξεσκισμένο μου κωλάντερο , σκάβοντας το κώλο μου βαθιά .

Η Αλιόνα έχυσε ένα ποτάμι πάνω στην γλώσσα μου ενώ ο γαμιάς έχυσε και αυτός το κωλαράκι μου .

Ααα καύλα κωλαράκι έχει ο πούστης .
Για να τον γαμήσω και εγώ λίγο είπε ένας άλλος που με την σειρά του ήρθε και μου κάρφωσε το κωλαράκι με το καυλί του .

Μας γαμήσαν με όλες τις στάσεις και τους τρόπους ενώ εγώ έκανα και τις πρώτες μου πίπες ενώ και η Ελβίρα δέχτηκε το γλειφομούνι που η Αλιόνα είπε ότι έκανα τέλεια .

Έχει χιονίσει πολύ ! Μάλλον κολλήσαμε είπε μια φωνή ενός απο τους αλβανούς που κοίταζε έξω απο το παράθυρο .
Δεν πειράζει ! Θα περάσουμε καλά είπε η Ελβίρα ενώ την έγλειφα .

Το Σαββατοκύριακο θα ήταν μακρύ .....


Photographs :

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές Και Στραπον
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Sissification / Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα Στην Πράξη
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html
Male Sex Slave – Σκλάβος Του Σέξ
Fetish Blackmail – Φετιχιστικός Εκβιασμός


 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Αρσενική πόρνη, είσαι καταπληκτικός(ή;). Οι περιγραφές σου είναι απίθανες!!
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
:grin:
URL]]
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ιστορία  BDSM : /p/bdsm_5.html

Ιστορία BDSM : Οι Εισβολείς – 2ο
/2012/11/bdsm-2.html




Περίληψη :
Η κακοκαιρία , σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για το αιχμάλωτο ζευγάρι. Ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν την συμμορία αλλοδαπών που μπήκαν σπίτι τους , και μάλιστα ώς σκλάβοι του σέξ ! Ο άντρας στα χέρια της Ελβίρας και της Αλιόνας και η γυναίκα στα χέρια των υπολοίπων αντρών .

Φετίχ :
Slut Training , Dildo Training , Sissification / Feminization , Fetish Cuckolding, Male Sex Slave , Fetish Blackmail

Η Έλενα είχε σταματήσει να κλαίει εδώ και ώρα και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ρουφάει πειθήνια τα καυλιά των Αλβανών της γαμιάδων και να προσπαθεί να μην τους εξαγριώνει μιας και το κωλαράκι της είχε ήδη γεμίσει σημάδια απο την λουρίδα ενός απο τους γαμιάδες της όταν δεν κατάπιε τα χύσια του και τα έβγαλε με αηδία .

Εξοργισμένος , την άρχισε στα χαστούκια ενώ εμένα με είχαν ακινητοποιήσει η Ελβίρα και η Αλιόνα , έβγαλε την λουρίδα του και της έκανε τα κωλομάγουλα κατακόκκινα ! Έκλαιγε και εγώ δεν μπορούσα ούτε να αντιδράσω ενώ το διεστραμμένο μυαλό της Αλιόνα , στροφάριζε με τα χίλια !

Ευχαρίστησε τον Αρτούρο που έδωσε ένα γερό χέρι ξύλο στην πουτάνα γυναίκα σου ! Είπε και με σκαμπήλισε δυνατά !
Μάλιστα ! Είπα με δάκρυα στα μάτια και πλησίασα τον οργισμένο νταβραντισμένο μεγαλόσωμο Αλβανό με την πούτσα που γυάλιζε απο τα χύσια που δεν κατάπιε η Έλενα .
Ευχαριστώ που ... πήγα να πώ και τότε η Ελβίρα με κλώτσησε στα μπαλάκια μου κάνοντάς με να σφαδάξω απο πόνο !
Ευχαριστώ «ΑΦΕΝΤΗ» θα λές είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια .
Ευχαριστώ που πήδηξες και έδειρες την γυναίκα μου και συγνώμη που δεν σου έκανε καλή πίπα .
Μήπως θές εσύ να την τελειώσεις ; Είπε γελώντας και έτσι γονατιστός που ήμουν με πλησίασε , φέρνοντας την χυμένη πούτσα του στα χείλη μου ,

Η Αλιόνα πλησίασε , την πήρε στο χέρι της , την έφτυσε με μια καλή ροχάλα και με το άλλο χέρι πήρε το κεφάλι μου και το πλησίασε σε απόσταση αναπνοής απο την γεμάτη φλέβες και χύσια πούτσα του Αλβανού .

Ρούφα την καλά και καθάρισέ την !

Υπάκουα την πήρα στο στόμα και άρχισα να την γλείφω και να την καθαρίζω ενώ η Ελβίρα βούτηξε απο το μαλλί την Έλενα που έκλαιγε και την ανάγκασε να με βλέπει .

Βλέπεις μωρή ξεκωλιάρα πουτάνα τι τσουλα αρσενική είναι ο πούστης ο άντρας σου ; Είδες τι καριόλες είστε και οι δύο ; Γαμήσι και ξύλο θέλετε .
Σε παρακαλώ της είπε η Έλενα και τότε η Ελβίρα κυριολεκτικά άφρισε απο θυμό .
Τι παρακαλάς μωρή ξεκωλιάρα ; Τι παρακαλάς;

Άρχισε να της ρίχνει δυνατά χαστούκια και να την σέρνει απο το μαλλί στο πάτωμα .

Εσύ πούστη ρούφα ! Κάνε την δουλειά σου είπε ο Αλβανός που άρχισε να καυλώνει και πάλι στο στόμα μου ενώ έντρομος είδα ότι την πήγε μέσα στο μπάνιο και ακολουθούσαν  όλοι .
Φέρε και την αδερφάρα ! Θα τους κάνουμε «μπάνιο» είπε η Αλιόνα γελώντας και κλείνοντας  το μάτι .

Με πήραν και εμένα και με οδήγησαν μέσα στην μεγάλη μπανιέρα που ήδη είχε μπει η Έλενα κλαίγοντας ενώ τριγύρω μας είχαν βγεί όλα τα κινητά και τραβούσαν βίντεο .

Ο ένας απο τους Αλβανούς , με την πούτσα στα χέρια άρχισε να ουρεί πάνω στην Έλενα που ούρλιαξε ενώ η Ελβίρα της έδωσε ένα δυνατό χαστούκι αναγκάζοντάς την να δείξει το πρόσωπό της .




Άρχισε να την κατουρά στο πρόσωπο ενώ εγώ ανίκανος να αντιδράσω κοιτούσα  ενώ η Αλιόνα , έφερε το μουνάκι της σε απόσταση αναπνοής απο το πρόσωπό μου .

Έλα και εσύ μωρή ξεκωλιάρα , μην μείνεις παραπονεμένη ! Έλα να σε ποτίσω «πορτοκαλάδα» είπε και άρχισε να μου πετάει τα ζεστά της κάτουρα στο πρόσωπό μου .
Πιές ! φώναξε και υπάκουα άνοιξα το στόμα μου και γεύτηκα τα αλμυρά της ζεστά υγρά .

Όλοι οι Αλβανοί ένας ένας άρχισαν να μας κατουράνε και τους δύο στο πρόσωπο ενώ εμείς βρεθήκαμε σε μια λίμνη απο ούρα .

Όταν τελειώσανε , η Ελβίρα έφτυσε στο πρόσωπο της Έλενας και το δικό μου και διέταξε !

Κάντε ντούς , ξεβρωμίστε και ελάτε , έχουμε και δεύτερο γύρο .

Μείναμε στο ντούς υπο την επίβλεψη δύο Αλβανών που θα μας έκαναν ντούς όπως είπαν χαρακτηριστικά !

Έντρομος είδα τον ένα με μάτια που πετούσαν φλόγες να με παίρνει και να με βάζει κάτω απο την ντουσιέρα ενώ ο φίλος του πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να ξεπλένει την Έλενα με καυτό νερό κάνοντάς την να ουρλιάξει .

Σκάσε πουτάνα , βρωμόμουνο μη σε σκίσω καριόλα !
Εσύ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ξεκωλάκι είπε ο άλλος και με χούφτωσε στο κωλαράκι πρόστυχα .

Τα χείλη του κόλλησαν τα δικά μου και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα κάτω απο το ντούς ενώ η ψωλή του ζωντάνευε και πίεζε την κοιλιά μου .

Γαμιόλη ! Σου αρέσει η αντρική πούτσα ε ; Μην ανησυχείς ! Θα σε φροντίσουμε εδώ όλοι , και εσένα και την πουτάνα την γυναίκα σου ! Έλα γονάτισε να μου πάρεις ένα τσιμπούκι είπε και με υποχρέωσε να γονατίσω και να αρχίσω να τρομπάρω το καυλί του έτσι όπως το καυτό νερό έπεφτε επάνω μας .

Εντωμεταξύ ο άλλος σαπούνιζε το μουνάκι της Έλενας ενώ εκείνη κοιτούσε με τα μάτια κόκκινα απο το κλάμα , χωρίς να τολμά να αντιδράσει . Με κοιτούσε που πίπωνα τον Αλβανό και ο άλλος της έλεγε κουβέντες πρόστυχες .

Είδες τι πούστρα άντρα έχεις ; Σε γαμήσαμε όλοι και αντί να αντιδράσει, ήθελε και αυτός γαμήσι ! Ήθελε πούτσα . Βλέπεις πόσο παθιαρικα ρουφάει το καυλί ; Και πριν η Αλιόνα έσκισε την κωλάρα του!
Κοίτα την γυναίκα σου ενώ πιπώνεις παλιοπούστρα ! φώναξε προς το μέρος μου .

Η ταπείνωση είχε φτάσει στο έπακρο καθώς με ανάγκασαν να βλέπω την Έλενα και να πιπώνω τον Αλβανό .

Και τώρα μωρή πουτάνα θα σε γαμήσουμε της είπε και ο γαμιάς , τράβηξε την πούτσα του απο το στόμα μου και με κοίταξε .
Θέλω να βάλεις εσύ το καυλί μου μέσα στο μουνί της γυναίκας σου είπε απαιτητικά και με χαστούκισε
Κατάλαβες ;
Μάλιστα Αφέντη είπα και έτσι έγινε 

Είχαμε βγεί απο το ντούς και έτσι βρεγμένοι που ήμασταν , η Έλενα στήθηκε σε ένα πάγκο ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά και εγώ κρατώντας το καυλί του γαμιά που πίπωνα πριν , το οδήγησα στην κατακόκκινη ερεθισμένη κλειτορίδα της . Μου έκανε εντύπωση που είχε καυλώσει απο το συμβάν  . Μήπως της άρεσε αναρωτήθηκα αλλά ένα σκαμπήλι του Αλβανού , με επανέφερε στην τάξη .

Γλείψε το μουνί της και το καυλί μου να υγρανθούν ειπε .

Πράγματι , σάλιωσα το καυλί του , σάλιωσα και το ήδη υγρό μουνι της Έλενας και το έφερε απάνω στην κλειτορίδα της .

Σπρώξε το μέσα και παρακάλα με να ξεμουνιάσω την τσούλα σου !
Σε παρακαλώ Αφέντη , μπορείς να γαμησεις την Γυναίκα μου ; Είπα και της έβαλα το καυλί του Αλβανού μέσα της .


Ο άλλος Αλβανός , με υποχρεωσε να αρχίσω να τον πιπώνω ενώ η Έλενα άρχισε να βγάζει βογγητά καύλα απο το ξέσκισμα που της έκανε ο γαμιάς της.

Την πηδούσε βαθιά , δυνατά , της τσιμπούσε τις ρόγες , της σκαμπήλιζε τα βυζιά ένω με το άλλο του χέρι την έπνιγε κιόλας βίαια .

Ο δικός μου γαμιάς καύλωσε για τα καλά και με εστησε στα 4 . Το κωλαράκι μου είχε ανοίξει απο το γαμήσι που μου έκανε η Αλιόνα αλλά μόλις μου έχωσε το καυλί μέσα , πόνεσα πολυ .

Ήταν σκληρό , άκαμπτο και μου ξέσκισε τα σωθικά . Αρχισε να με γαμάει βαθιά και βίαια κάνοντάς με να βγάζω πνιχτές πουτανίστικες κραυγούλες όπως ακριβώς η Έλενα διπλα μου !

Μας γάμησαν έτσι πλάι πλάι και μετά αλλάξαν τρύπες οι γαμιάδες και περιέλαβε εμένα αυτός που γαμούσε την Έλενα . Το ξέφρενο γαμήσι συνεχίστηκε και στο τέλος ,μας έβαλαν να κάτσουμε στα γόνατα και μας έχυσαν και οι δύο στο πρόσωπο αναγκάζοντάς μας να φιληθούμε και να αλλάξουμε χύσια στο στόμα !

Σειρά μας τώρα ! άκουσα μια φωνή και γύρισα το κεφάλι μου αντικρύζοντας την Ελβίρα και την Αλιόνα να φοράνε στραπον !
Κωλαράκια θα γαμήσουμε εμείς είπαν με χαρά και οι συμπατριώτες τους αφού καθάρισαν τις ψωλές τους στο στόμα μας , έφυγαν γελώντας.
Εμπρός , πουτάνα ! Στήσε κωλί είπε η Αλιόνα στην Έλενα βουτώντας την απο το μαλλί ενώ εμένα με έπιασε η Ελβίρα και με τρία απανωτά σκαμπήλια , πριν προλάβω τα σκουπίσω και να καταπιώ τα χύσια των γαμιάδων μας , με έστησε στα 4 .

Το στραπον μπήκε με ένταση και βία μέσα μου ενώ απο τα ουρλιαχτά της Ελένης κατάλαβα ότι η Αλιόνα την είχε καρφώσει και αυτή πολύ βίαια .




Άρχισε εκ νέου ένα ξέφρενο γαμήσι , με σκαμπήλια στα κωλομέρια και βρισιές ενώ μας είχαν στήσει δίπλα δίπλα στα 4 και μας γαμούσαν εναλλάξ .

Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά ενώ η Έλενα έκλαιγε με λυγμούς απο το δυνατό γαμήσι και το πόνο .

Μωρή καριόλα θα το βουλώσεις είπε και της έσβυσε ένα τσιγάρο στα κωλομέρια κάνοντάς την να βογγήξει και να πνίξει τα κλάματά της .
Ξεχειλωμένες , ξεφτυλισμένες πουτάνες ! Πουταναριά ! Καριόλες γαμημένες ! έβριζαν και το πήδημα συνεχιζόταν .

Με έκπληξη είδα την Έλενα να χύνει ενώ έτρεμε σύγκορμη ! Έχυσα και εγώ απο το γαμήσι και την πίεση στο προστάτη ενώ η Αλιόνα , με έπιασε απο το μαλλί και με υποχρέωσε να γλείψω τα χύσια μου απο το πάτωμα .

Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτε πουτάνες ... απείλησε η Ελβίρα

(συνεχίζεται.... )

Photographs :

Οι Εισβολείς :
Μέρος 1ο
/2012/11/bdsm-1.html


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
Dildo Training – Παιχνίδια Με Δονητές Και Στραπον
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Sissification / Feminization – Μεταμόρφωση Σε Γυναίκα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Fetish Cuckolding – Φετιχιστικό Κεράτωμα Στην Πράξη
/2012/11/bdsm-fetish-cuckolding.html
Male Sex Slave – Σκλάβος Του Σέξ
Fetish Blackmail – Φετιχιστικός Εκβιασμός


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom