Νέα

Ιστιοπλόοι του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redandwhite
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι συναγωνιστες εχετε πάθος με την ιστιπλοοία, ελάτε να πούμε για σκάφη, εμπειριες (και γυναίκες στο σκαφος!)

OP
OP
redandwhite

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγαλε τι μας περασες εδω μεσα..  jet set?
τύπε δεν καταλαβες. Οι μισοι ιστιοπλοοι που ξερω ειναι μπατιρηδες. Ιστιοπλοος δε σημαινει σε καμμια περιπτωση λεφτας. Κι ο σωστος ιστιπλόος που εχει λεφτα, δεν τα επιδυκνύει ποτε

Επισκέπτης
σιγα τα λεφτα καλε.. νομιζω 400 ευρω εχει το διπλωμα για αρχαριους. εχουν 3 φιλοι μου και η μια ειχε συμμετασχει και σε αγωνες στην υδρα!  :smitten:
(εγω ζαλιζομαι ευκολα, οποτε απεχω)

Juan Carlos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
.

Συνημμένα

• Boobies spinnaker.jpg
    Boobies spinnaker.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 21

Juan Carlos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κλάση ΤΡ 52

Συνημμένα

• TP52 Alicante.jpg
    TP52 Alicante.jpg
    126,6 KB · Εμφανίσεις: 38

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Εγω παντως ρε παιδια μια φορα πηγα σε αγωνα με ενα φιλο και καναμε 8 ωρες για Αιγινα !!! Τρελαθηκα ο γκαντεμης ! δε φυσαγε καθολου , κατεβηκα να σπρωξω , ψαρεψα , φιλοσοφησα , διαβασα ενα βιβλιο , πεινασα , διψασα , καηκα μια χαραααααααα !!!
Οσο για γυναικες ειδα κατι γοργονες στο σαρωνικο αλλα ηταν μεγαλες για σουπα ...

OP
OP
redandwhite

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντως ρε παιδια μια φορα πηγα σε αγωνα με ενα φιλο και καναμε 8 ωρες για Αιγινα !!! Τρελαθηκα ο γκαντεμης ! δε φυσαγε καθολου , κατεβηκα να σπρωξω , ψαρεψα , φιλοσοφησα , διαβασα ενα βιβλιο , πεινασα , διψασα , καηκα μια χαραααααααα !!!
Οσο για γυναικες ειδα κατι γοργονες στο σαρωνικο αλλα ηταν μεγαλες για σουπα ...
Ωπα ενα λεπτακι. Εγω εδω στο θρεντ δεν μιλησα για αγωνιστικη ιστιοπλοία (αγωνιστικη ιστιπλοία στην Ελλαδα, και γαμω τα αστεια).
Εγω μιλάω για τη φαση που νοικιάζουμε ενα σκαφος με τους φιλους μας, πάμε ηρεμα νησι. νησι, με το μπανιο μας, το φαι μας, το ποτάκι μας και το καμάκι μας. Κι οταν δε φυσαει, βαζουμε τη μηχανη και ειμαστε στην Αιγινα σε 2 ωρες, αλίμονο...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.396
Πόντοι
786
Πριν από μερικά χρόνια είχα συμμετάσχει σε ένα ιστιοπλοϊκό τριήμερο από την ΓΓΝΓ. Καλά ήταν, αλλά κυρίως πιτσιρίκια είχαμε. Και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι αν είχα ακόμη μια μέρα θα είχα ρίξει μια γκόμενα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα. Την πρωτογνώρισα το Σάββατο το απόγευμα, το βράδυ την πότιζα, αλλά μου ξέφυγε... Την Κυριακή δεν την πέτυχα καθόλου. Είμασταν σε διαφορετικά πλοία ρε γαμώτο... 

OP
OP
redandwhite

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
σιγα τα λεφτα καλε.. νομιζω 400 ευρω εχει το διπλωμα για αρχαριους. εχουν 3 φιλοι μου και η μια ειχε συμμετασχει και σε αγωνες στην υδρα!  :smitten:
(εγω ζαλιζομαι ευκολα, οποτε απεχω)
Σχετικα με το οτι ζαλιζεσαι ευκολα:
Υπαρχουν μυθοι και λαθη τακτικες σ' αυτο το θεμα και πολλοί ανθρωποι νομιζουν οτι ζαλιζονται ευκολα
1. Δεν πλέουμε με άδειο στομάχι. Ειναι η υπ αριθμ 1 αιτια ναυτιας. Το στομαχι πρεπει να ειναι σχετικα γεματο με καποια μορφη ευπεπτου υδατανθρακα. Προσωπικη προτιμηση, ενα μπωλ πεννες με λιγο ατσιγαριστο βούτυρο και λιγη παρμεζανα για τη γευση. Κατα τη διαρκεια της πλευσης κριτσινια η κατι παρομοιο. Νερο ναι αλλα με μετρο.
2. Μακρια απο μηλα και απο γαλακτομικα προιοντα
3. Οχι πραγματα που ερεθιζουν το στομαχι, καφεδες, τσαγια, σαλτσες ντρεσσινγκ
4. Το φυσικο φαρμακο για τη ναυτια ειναι το τζιντζερ. Υπαρχει και σε μορφη χαπιων σε καταστηματα με συμπληρωματα διατροφης
Επισης ανθρωποι που ειναι επιρρεπεις στη ναυτια καλο ειναι να μενουν παντα πανω στο σκαφος και να κοιτανε τη θαλασσα προς τον οριζοντα.
Οταν δεσουμε στο λιμανι, παμε στο εστιατοριο και το μπαρ και τα τσακιζουμε ολα
Για ξαναδοκιμασε, μπορει να εκπλαγεις 

OP
OP
redandwhite

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστη Τσολιά, την επομενη φορα που θα πάω βολτα θα σε παρω μαζι, αλλα θα ερθεις με φουστανελλα, τσαρουχι και ολη την εξάρτηση της Προεδρικης. Μιλαμε θα κανουμε θραύση

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Συναγωνιστη Τσολιά, την επομενη φορα που θα πάω βολτα θα σε παρω μαζι, αλλα θα ερθεις με φουστανελλα, τσαρουχι και ολη την εξάρτηση της Προεδρικης. Μιλαμε θα κανουμε θραύση

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Υπαρχουν μυθοι και λαθη τακτικες σ' αυτο το θεμα και πολλοί ανθρωποι νομιζουν οτι ζαλιζονται ευκολα
1. Δεν πλέουμε με άδειο στομάχι. Ειναι η υπ αριθμ 1 αιτια ναυτιας. Το στομαχι πρεπει να ειναι σχετικα γεματο με καποια μορφη ευπεπτου υδατανθρακα. Προσωπικη προτιμηση, ενα μπωλ πεννες με λιγο ατσιγαριστο βούτυρο και λιγη παρμεζανα για τη γευση. Κατα τη διαρκεια της πλευσης κριτσινια η κατι παρομοιο. Νερο ναι αλλα με μετρο.
4. Το φυσικο φαρμακο για τη ναυτια ειναι το τζιντζερ. Υπαρχει και σε μορφη χαπιων σε καταστηματα με συμπληρωματα διατροφης
Επισης ανθρωποι που ειναι επιρρεπεις στη ναυτια καλο ειναι να μενουν παντα πανω στο σκαφος και να κοιτανε τη θαλασσα προς τον οριζοντα.

φιλε εγω που εχω ασταθεια μπορω να ερθω ??? γενικα αγαπαω την θαλασσα εκανα και αθλητικο σκι παλια και  οσο να ναι εχω μεγαλωσει διπλα της ... φυσικα με την ασταθεια πλεον στο σκι δεν μπορω ουτε να σηκωθω και σκεφτομουνα την λυση της ιστιοπλοιας η του ταχυπλοου!! ποια ειναι η γνωμη σου ? θα αντεξω σε ταξιδι η θα κανω παρεα στις γορογονες ???

Επισκέπτης
α τωρα το ειδα αυτο!
σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!  :)
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ανεβει καν σε ιστιοπλοικο, απλα ξερω οτι ζαλιζομαι πολυ ευκολα σε ολα τα αλλα μεταφορικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom