Επισκέπτης
Ρε καντόν....
ΘΑ πήξω το νησί στις στριπτηζούδες... Ολοι οι άντρες του νησιού θα κυνηγάνε ρωσσίδες..... και γω θα σε γαμάω ανενόχλητος....
Στο τέλος θα με παρακαλάνε να ξανακατέβω και εσύ θα χτυπιέσαι σαν το χταπόδι...
Πόνιαλ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Ρε καντόν....
ΘΑ πήξω το νησί στις στριπτηζούδες... Ολοι οι άντρες του νησιού θα κυνηγάνε ρωσσίδες..... και γω θα σε γαμάω ανενόχλητος....
Στο τέλος θα με παρακαλάνε να ξανακατέβω και εσύ θα χτυπιέσαι σαν το χταπόδι...
Πόνιαλ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσέκαρε το πμ σου σνιγκούρατσκα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρατα και για σενα καμια Ρωσιδα καβαντζα...γιατι μπορει να φας ταπα και μετα το δικο σου κολαρακι δεν θα ξερεις που να κρυψεις
![]()
![]()
![]()
τσέκαρε το πμ σου σνιγκούρατσκα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελουν να ειναι ισες εκει που τις συμφερει, οπου δε συμφερει δε θελουν, ασε σου λεει, ας περασουν στο ντουκου καποια θεματα.
Κατ αρχην ο νομος ο νεος..λιγο χυμα μου φανηκε,ασαφης. Γιατι δεν αφηνουν τη καθε γυναικα να διατηρει το πατρικο της ή να παιρνει το επωνυμο του αντρα της. Ας κανουν οτι θελουν, μεχρι σημερα ετσι δεν ηταν?
Σωστά ισότητα μόνο εκεί που τις συμφέρει πχ να πληρώσουν καμιά φορά έξω είναι αδύνατο. Σαν φίλες πληρώνουν καμιά φορά αλλά σαν γκόμενες έχουν καβούρια... και δεν λέμε για άνεργες η πιτσιρίκες αλλά για καλά αμοιβόμενες κυρίες..
Το σπαστικο ειναι οταν δε κανουν καν την κινηση να πληρωσουν, θεωρωντας δεδομενο οτι οι μαλακες θα πληρωσουν.
Κανε τουλαχιστο την κινηση μη φαινεσαι γαϊδούρα και θα πληρωσει ο αλλος, ειναι ωραια κινηση, κερδιζεις. Δε το καταλαβαινουν συχνα.
Εγώ πάλι έχω το ανάποδο πρόβλημα μερικές φορές. Θέλω να πληρώσω εγώ και δεν με αφήνουν...
Αλλά πάντα κάνω την κίνηση... Πάντα.
Προσωπική άποψη είναι ότι οι αντρες είναι ανώτεροι απ τις γυναίκες... Όποιος θέλει επιχειρήματα έχω ένα κάρο αλλα αν υποστηρίζει το αντίθετο θέλω να καταρρίψει τα δικά μου... Περιμένω τις απόψεις σας.
Ποιος νιωθει κατ αρχας καλύτερα με τον εαυτό του... Εκεί είναι το κλειδί τις ανωτερότητας κατ εμέ. Από κει ξεκινάνε ολα....
Ας δουμε εναν αντρα ανυπαντρο σε προχωρημενη ηλικια, και μια γυναικα ανυπαντρη σε προχωρημενη ηλικια.Προσωπική άποψη είναι ότι οι αντρες είναι ανώτεροι απ τις γυναίκες... Όποιος θέλει επιχειρήματα έχω ένα κάρο αλλα αν υποστηρίζει το αντίθετο θέλω να καταρρίψει τα δικά μου... Περιμένω τις απόψεις σας.