Νέα

Ισότητα των δύο φύλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε καντόν....
ΘΑ πήξω το νησί στις στριπτηζούδες... Ολοι οι άντρες του νησιού θα κυνηγάνε ρωσσίδες..... και γω θα σε γαμάω ανενόχλητος....
Στο τέλος θα με παρακαλάνε να ξανακατέβω και εσύ θα χτυπιέσαι σαν το χταπόδι...
Πόνιαλ; :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κρατα και για σενα καμια Ρωσιδα καβαντζα...γιατι μπορει να φας ταπα και μετα το δικο σου κολαρακι δεν θα ξερεις που να κρυψεις :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κρατα και για σενα καμια Ρωσιδα καβαντζα...γιατι μπορει να φας ταπα και μετα το δικο σου κολαρακι δεν θα ξερεις που να κρυψεις :boobies: :boobies: :boobies:
τσέκαρε το πμ σου σνιγκούρατσκα........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Που κολάει το αν μια γυναίκα άμα παντρευτεί αλλάζει επώνυμο ή όχι με την ισότητα των δύο φύλων ???

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Συμφωνώ να είναι επιλογή αν θα αλλάξει επώνυμο ή όχι μετά το γάμο. Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα το κόλλημα μερικών για να αλλάξει το επώνυμο η σύζυγος μετά. Σαν μερικές που άλλαξαν και μετά χώρισαν και έτρεχαν να το ξαναλάξουν ή είναι γνωστές με το επώνυμο του πρώτου συζύγου και μετά πάιρνουν το επώνυμο του δεύτερου...και χωρίζουν και γίνετε το μπέρδεμα.

Προσωπικά δεν θεωρώ ίσα τα δύο φύλα... όσον αφορά στους ρόλους που αναλαμβάνει κάθε φορά ο καθένας.

Παρόλα αυτά πρέπει να κατανοούμε τη διαφορετικότητά μας.

Επισκέπτης
Θελουν να ειναι ισες εκει που τις συμφερει, οπου δε συμφερει δε θελουν, ασε σου λεει, ας περασουν στο ντουκου καποια θεματα.
Κατ αρχην ο νομος ο νεος..λιγο χυμα μου φανηκε,ασαφης. Γιατι δεν αφηνουν τη καθε γυναικα να διατηρει το πατρικο της ή να παιρνει το επωνυμο του αντρα της. Ας κανουν οτι θελουν, μεχρι σημερα ετσι δεν ηταν?

Σωστά ισότητα μόνο εκεί που τις συμφέρει πχ να πληρώσουν καμιά φορά έξω είναι αδύνατο. Σαν φίλες πληρώνουν καμιά φορά αλλά σαν γκόμενες έχουν καβούρια... και δεν λέμε για άνεργες η πιτσιρίκες αλλά για καλά αμοιβόμενες κυρίες..

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Σωστά ισότητα μόνο εκεί που τις συμφέρει πχ να πληρώσουν καμιά φορά έξω είναι αδύνατο. Σαν φίλες πληρώνουν καμιά φορά αλλά σαν γκόμενες έχουν καβούρια... και δεν λέμε για άνεργες η πιτσιρίκες αλλά για καλά αμοιβόμενες κυρίες..

Το σπαστικο ειναι οταν δε κανουν καν την κινηση να πληρωσουν, θεωρωντας δεδομενο οτι οι μαλακες θα πληρωσουν.
Κανε τουλαχιστο την κινηση μη φαινεσαι γαϊδούρα και θα πληρωσει ο αλλος, ειναι ωραια κινηση, κερδιζεις. Δε το καταλαβαινουν συχνα.

Επισκέπτης
Το σπαστικο ειναι οταν δε κανουν καν την κινηση να πληρωσουν, θεωρωντας δεδομενο οτι οι μαλακες θα πληρωσουν.
Κανε τουλαχιστο την κινηση μη φαινεσαι γαϊδούρα και θα πληρωσει ο αλλος, ειναι ωραια κινηση, κερδιζεις. Δε το καταλαβαινουν συχνα.

Ναι ούτε την κίνηση δε κάνουν αλλά συχνά βέβαια φταίνε και κάποιοι πρώην τους που τις καλόμαθαν σε παροχές και μετά το θεωρούν αυτονόητο ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας για τα πάντα...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Εγώ πάλι έχω το ανάποδο πρόβλημα μερικές φορές. Θέλω να πληρώσω εγώ και δεν με αφήνουν...

:grin:

Αλλά πάντα κάνω την κίνηση... Πάντα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω βλεπω οτι ολα τα αγορακια βγαζουν και καλα το αντριλικι τους εδω και οταν θα τα λενε με την γκομενα τους θα ειναι ολο ναι αγαπη μου κι οτι πεις αγαπη μου, αντε μου ολοι σας που εδω μεσα, πατε να το παιξεται ο ενας στον αλλο οι μεγαλυτεροι γαμιαδες και τα βαρια πεπονια.

ashton21

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπική άποψη είναι ότι οι αντρες είναι ανώτεροι απ τις γυναίκες... Όποιος θέλει επιχειρήματα έχω ένα κάρο αλλα αν υποστηρίζει το αντίθετο θέλω να καταρρίψει τα δικά μου... Περιμένω τις απόψεις σας.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπική άποψη είναι ότι οι αντρες είναι ανώτεροι απ τις γυναίκες... Όποιος θέλει επιχειρήματα έχω ένα κάρο αλλα αν υποστηρίζει το αντίθετο θέλω να καταρρίψει τα δικά μου... Περιμένω τις απόψεις σας.

Επειδη φιλε μου την ανωτεροτητα του φυλλου του ο καθενας μπορει να την αντιλαμβανεται αναλογα, καλο θα ηταν να αναφερεις ορισμενα παραδειγματα..

ashton21

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος νιωθει κατ αρχας καλύτερα με τον εαυτό του... Εκεί είναι το κλειδί τις ανωτερότητας κατ εμέ. Από κει ξεκινάνε ολα....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.130
Πόντοι
1.686
Ποιος νιωθει κατ αρχας καλύτερα με τον εαυτό του... Εκεί είναι το κλειδί τις ανωτερότητας κατ εμέ. Από κει ξεκινάνε ολα....

Μια που μιλησες για κλειδια ,θυμηθηκα τα κλειδια του αυτοκινήτου που οδηγει η κυριουλα η γειτονισσα .Και το παρκαρει το αμαξι....με τεραστια δυσκολια !

ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΣ !

να ενα επαγγελμα που καμια γυναικα δεν τολμαει να κάνει ,
ιδου η ανωτερότητα του άντρα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δεν καταλαβαίνω την αναζήτησή σου...εύχομαι τα Αγγλικά σου να είναι σε καλό level για να καταλαβεις το παρακάτω...

[size=10pt]Equality is both a descriptive concept and a normative concept.
As a descriptive concept, equality is, by definition, an adjectival relation between entities that are identical in some specific respect. No two entities can be identical in all respects, for then they would not be two entities but the same entity. The equality may be one of quantity or quality. Equality may be predicated of things, persons, or social entities such as institutions, groups, and so on.
Equality is also a normative concept. As a normative concept,equality is the notion that there is some special respect in which all
human beings are in fact equal (descriptive) but that this factual equality requires that we treat them in a special way. Special treatment may mean ensuring identical treatment, or it may mean differential treatment to restore them to or to aid them in reaching or
realizing the specific factual state.[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ας δουμε εναν αντρα ανυπαντρο σε προχωρημενη ηλικια, και μια γυναικα ανυπαντρη σε προχωρημενη ηλικια.
Η γυναικα εχει γινει μισοτρελη. Ο αντρας δεν τρεχει μία.
Αυτο αρκει.
Η γυναικα ειναι ημιτελής χωρις τον αντρα, ο αντρας χεστηκε.
Αυτο τα λεει ολα.

ashton21

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός των άλλων αν οι γυναίκες άξιζαν κάτι παραπάνω εκτός από τα απλά καθημερινά για τα οποία τις θέλουμε θα κράταγε και ο Θεος μια για πάρτη του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom