Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
που μπορουμε να την βρουμε?κανα link?
Μεχρι που θα εξαφανισει την Ατζελα !Iρις σολντ αουτ
Μεχρι που θα εξαφανισει την Ατζελα !
[/quote
Aπλως η γκομενα ειναι μαλλον πολυ καβλωμενη και θελει πολυ
η αντζελα δεν χωρει εξαφανεισης.. ειναι αλλο φρουτο ;) ;)
Πολλές καλές κριτικές.ρε τι σου κανει μια καλη κριτικη
Και ολες μαζεμενες. Ρε κατι συμπτωσεις. Ειχαμε κατι μηνες ν ασχοληθουμε με την ΙριδαΠολλές καλές κριτικές.
diamonds are forever... ..την ιρις,την θεωρω απο τα ποιο τιμια ατομα,και τα ποιο σωστα,στο συγκεκριμενο χωρο.Και ολες μαζεμενες. Ρε κατι συμπτωσεις. Ειχαμε κατι μηνες ν ασχοληθουμε με την Ιριδα
ΣΥΜΦΩΝΟ αν και δοκιμασα για πρωτη φορα την θεωρησα αρκετα στρεετ ατομο χωρις πολλα κλισεdiamonds are forever... ..την ιρις,την θεωρω απο τα ποιο τιμια ατομα,και τα ποιο σωστα,στο συγκεκριμενο χωρο.
Σύμφωνο εργάτρια στοdiamonds are forever... ..την ιρις,την θεωρω απο τα ποιο τιμια ατομα,και τα ποιο σωστα,στο συγκεκριμενο χωρο.
ΣΥΜΦΩΝΟ αν και δοκιμασα για πρωτη φορα την θεωρησα αρκετα στρεετ ατομο χωρις πολλα κλισε
ακριβως κυριοι.ποτε.οσες φορες την εχω δει,δεν εκανε κατι για να χαλαστουμε,η κατι περα απο αυτα που ειχαμε πει.παντα σε νορμαλ,και λογικα πλαισια.Σύμφωνο εργάτρια στο
diamonds are forever... ..την ιρις,την θεωρω απο τα ποιο τιμια ατομα,και τα ποιο σωστα,στο συγκεκριμενο χωρο.
ακριβως κυριοι.ποτε.οσες φορες την εχω δει,δεν εκανε κατι για να χαλαστουμε,η κατι περα απο αυτα που ειχαμε πει.παντα σε νορμαλ,και λογικα πλαισια.
ετοιμος!!αχαχαχ!!check your PM ;)
Με φτιάχνεις άσχημα μ αυτά που γράφεις
(και ξέρεις το πρόβλημά μου )
ετοιμος!!αχαχαχ!!
κλαιω ακομα....χααχαχαχ!!!!
ναι ε?...ειδωμεν!Σήμερα μου είπε θα φέρει και κάποιο στυλιάρι !!! ;)
ΣΥΜΦΩΝΟ αν και δοκιμασα για πρωτη φορα την θεωρησα αρκετα στρεετ ατομο χωρις πολλα κλισε
Σήμερα μου είπε θα φέρει και κάποιο στυλιάρι !!! ;)