- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.030
- Πόντοι
- 42.697
και στην Κηφισίας 10 δεν ήταν μέχρι προσφάτως?
ναι σωστα
και στην Κηφισίας 10 δεν ήταν μέχρι προσφάτως?
Τι δωρεαν παρκιν? Πας και λες θα παω στο μασατζιδικο?εχεις καβατζα το δωρεαν παρκινγκ που συνεργαζεται η Λιζα και ειναι 50 μετρα μακρια
το καφενειο δεν ειναι προβλημα, ας κοιταει οποιος θελει
Τι δωρεαν παρκιν? Πας και λες θα παω στο μασατζιδικο?
δυναμη η Λωραπλεον στο ροστερ εδω προστεθηκε και η ουκρανιδα Ελενη!
Προκειται για ψιλη ξανθια γυναικα με ωραια ματια, Ουκρανη και μεγαλο στηθος.
Εχει εργαστει παλαιοτερα στο Βλαχοπουλου 1 σαν Λωρα
Καλες υπηρεσιες και δοκιμασμενη
Νέα όμορφη παρουσία στο κατάστημα!
Άννα 25 χρόνο όμορφο ξανθό πιπινι με ωραίο κορμάκι.
περασμα την προηγουμενη εβδομαδα απο το καταστημα.κακη περιοχη με χρηστες διασκορπισμενους παντου αλλα το καταστημα απιστευτα καλογουστο με πολυ ωραια αυρα!οι κοπελες που μου παρουσιαστηκαν ηταν οι εξης.
1)Βανεσα μελαχρινη σαρανταρα περιπου με υψος κοντα στο 1.60 με ενα ωραιο φορεματακι
2)Μαιρη ξανθια σαρανταρα και αυτην στο ιδιο υψος
3)Μια ξανθια με καρε μαλλι με πολυ γυμνασμενο σωμα(δεν θυμαμαι ονομα)
4)Αντελινα μελαχρινη βαλκανια κοπελα ετων 30 περιπου με αρκετα ωραιο σωμα
5)Νταιανα ξανθια ουκρανορωσικη αλογα κοντα στα 40 με ποδαρες
Περασα με Νταιανα και ηταν παρα πολυ καλη.πολυ καλο μασαζ με σωστες κινησεις,εμεινε και μονο με το στριγκακι της για λιγο btb.δευτερο προγραμμα παρα πολυ καλο,μικρο βυζακι βεβαια 1-1.5 αλλα σε αποζημειωνει το ολο σωμα.δηλωσε απο την αρχη οτι δεν κανει αφιλτο τσιμουκ και το τηρησε!
Ωραιος
Για Μαιρη εχεις αποψη;
δεν εχω αποψη για Μαιρη,απο εμφανιση 40αρα γειτονισσα που θελεις να την βαλεις σε καμια σκοτεινη γωνια!!
δεν εχω αποψη για Μαιρη,απο εμφανιση 40αρα γειτονισσα που θελεις να την βαλεις σε καμια σκοτεινη γωνια!!
Zero ακου..................ςΟφειλω να καταθεσω πως σε δικο μου απογευματινο περασμα, δεν ανοιγαν. Καλεσα χωρις αποκρυψη στα τηλεφωνα και τιποτα. Επισης, ειχα επισκεφθει το μαγαζι της Λιζας στην Καλλιθεα και δεν ειχα προβλημα εκει. Απαραδεκτο να μην απαντανε καν στο τηλεφωνο και να ταλαιπωριομαστε να κατεβουμε ως εκει , να τρωμε την κινηση και το άγχος να παρκαρουμε.
Οφειλω να καταθεσω πως σε δικο μου απογευματινο περασμα, δεν ανοιγαν. Καλεσα χωρις αποκρυψη στα τηλεφωνα και τιποτα. Επισης, ειχα επισκεφθει το μαγαζι της Λιζας στην Καλλιθεα και δεν ειχα προβλημα εκει. Απαραδεκτο να μην απαντανε καν στο τηλεφωνο και να ταλαιπωριομαστε να κατεβουμε ως εκει , να τρωμε την κινηση και το άγχος να παρκαρουμε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν φημίζομαι για την τύχη μου. Δηλαδή τι τεχνικούς λόγους είχαν;θα φοβούνταν κάνα πέσιμο από μπάτσους, όλα τα άλλα μου φαίνονται ψιλοδικαιολογιες. Τεχνικο πρόβλημα σε κτίριο που φτιάχνεται σε μια μέρα και κλείνει ολημερίς το μαγαζί, μάλλον δύσκολο να ισχύει.