Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Η Βανέσα θα είναι αυτές της μέρες?
ναι μεχρι και την Πεμπτη θα ειναι στο καταστημα οπως και η Μαιρη θα ειναι μεχρι και την Πεμπτη
οι συγκεκριμενες θα λειψουν 10-20 Αυγουστου
Ντιανα, Λανα αυτη τη βδομαδα επισης κανονικα στο καταστημα
Η Αλινα λειπει σε διακοπες μεχρι 14 Αυγ
άρτι μαλαχθείς (πρωϊ-πρωϊ τον … πιάνεις τον γέρο) στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο, αναφέρομαι…!
άμα τη αφίξει μου προσφέρθηκε πορτοκαλαδίτσα δροσιστική από την ευγενέστατη κυρία (λίζα) της εισόδου.
το προσωπικό:
ντιάνα, γνωστή δυναμική αριστοκρατική παρουσία
αλίνα, ξανθιά μικροκαμωμένη – όλα κοντά για να μην … κουράζεσαι
λάνα, ρωσίδα ξανθιά αξιοπρόσεκτη κατηγορίας μιλφ (μοιάζει πολλά υποσχόμενη)
δέσποινα, ¨ό,τι πρέπει¨ - ο σωματότυπος, κοκκινομάλλα
επειδή, λοιπόν, εμένα μου κάνει το γεματούτσικο, διάλεξα δέσποινα, η οποία, ιδιαίτερα ευχάριστη και χαμογελαστή, αφού με οδήγησε στα ενδότερα, και κατόπιν προετοιμασίας μου, επεδόθη εις μαλάξεις αρκούντως ικανοποιητικές (σημαίνει ότι είναι πολύ καλή στο μασάζ) και ολοκληρώνοντας εξαιρετικά την ωριαία διαδικασία, με αποτέλεσμα ο … γέρος να πάρει ανάσες οξυγόνου για να ξαναβγεί στο λιοπύρι, έφυγα πλήρως ικανοποιημένος.
σημειώνω ότι παρότι υπήρχαν αρκετές θέσεις στάθμευσης διαθέσιμες (παιδιά, ωραία η αθήνα τον αύγουστο) λίαν πλησίον του θεραπευτηρίου, προτίμησα την προσφορά του μαγαζιού σε δωρεάν πάρκιν για σιγουριά και ασφάλεια.
υ.γ.: ¨farewell to andy52¨ σε καθαρά ελληνικά
το Δεσποινακι ειναι γλυκα ;)
ωραια ανταποκριση!
Θα περάσω να την δω...Έχω μέρες να περάσω απ'το ίδρυμα...!Απ΄τα πιο ωραία του κέντρου!!!!
H Λάνα είναι στο ρόστερ;
...
...
λάνα, ρωσίδα ξανθιά αξιοπρόσεκτη κατηγορίας μιλφ (μοιάζει πολλά υποσχόμενη)
...
...
H Λάνα είναι στο ρόστερ;
Κάνναβη...???
wow...
Παίζει τίποτα αξιόλογο εκεί ή μπάζα όπως σε άλλα μαγαζιά;
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν οι κοπέλες του ιδρύματος έχουν επιστρέψει από διακοπές;
Ευχαριστώ!Ναι όλες επεστρεψαν