Νέα

Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Εγώ πήγα το περασμένο Σάββατο το πρωί και ήτανε κλειστό. Πήρα τηλέφωνο και δεν απάνταγε. Κριμα να ταλαιπωρούμαστε χωρίς να υπάρχει ειδοποίηση προς τους πελάτες.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
σημερα νωρις το απογευμα ανοικαν κανονικα την πορτα  ;)

στην υποδοχη η Λιζα και ροστερ το γνωστο και αξιοπιστο:

Ντιανα, η ψιλη Ρωσιδα ξανθια μιλφαρα με τις ποδαρες.
Μαιρη, Η Ελληνιδα ξανθια μιλφ με το ομορφο κορμι και την σεξυ φωνη.
Βανεσσα. Η μελαχροινη Ρωσιδα απο την απο ανατολη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα και τις πολλες καλες κριτικες
Αλινα. Η ομορφη ξανθια μικρη του καταστηματος με το ωραιο σωμα.

2 κοπελες δουλευανε (Μαιρη και Βανεσα) και μια ετοιμαζοτανε να μπει σε δωματιο (Ντιανα) οποτε το μαγαζι ηταν φουλ πανσιον εκεινη την ωρα, οποτε ηπια γρηγορα τη βοτκα που με κερασε η Λιζα και υποσχεθηκα πως θα περασω αλλη ημερα να τιμωρησω  :s&m_3: μια απο τις κορασιδες.... :grin:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
επεστρεψε η πιπινα Δεσποινα απο αδεια. Μετριου αναστηματος κοκκινομαλλα. Φαινεται να διαθετει και σχετικα μεγαλο φυσικο στηθος. Γλυκο κοριτσι.

Οποτε εχουμε 2 πιπινες Δεσποινα και Αλινα (ξανθια)

και τρεις μιλφαρες (Μαιρη, Βανεσσα, Ντιανα ) για καθε γουστο,

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
επεστρεψε η πιπινα Δεσποινα απο αδεια. Μετριου αναστηματος κοκκινομαλλα. Φαινεται να διαθετει και σχετικα μεγαλο φυσικο στηθος. Γλυκο κοριτσι.

Οποτε εχουμε 2 πιπινες Δεσποινα και Αλινα (ξανθια)

και τρεις μιλφαρες (Μαιρη, Βανεσσα, Ντιανα ) για καθε γουστο,

Πιπίνες;

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Υπαρχει πουθενα το προγραμμα τους;

το ανακοινωνουν εκει.
Να τα πουμε αλλη μια φορα:

μιση ωρα 60 ευρω
μια ωρα  80 ευρω
body to body μια ωρα 100 ευρω
νουρου μια ωρα 110 ευρω

κοπελες 5 το συνολο
Ντιανα
Μαιρη
Βανεσα
Δεσποινα
Αλινα

περιγραφες εχω κανει για ολες πιο κατω  :cheesy:

ανοικτα καθημερινα εκτος Κυριακης 11 πρωι με 9 βραδυ

ισχυει ακομα η προσφορα οπου εαν κανεις 4 μασαζ σε διαστημα 2 μηνων, το 4ο μασαζ ειναι στη μιση τιμη

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Mια πολυ σημαντικη και αξιολογη προσθηκη εχουμε εδω στο ροστερ.

Την Λευκορωσιδα αρχοντογυναικα ΛΑΝΑ πρωην Μονης Προδρομου 6  :headbaning1:

Husqsvarnas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
320
Πόντοι
281
Καθώς ξεμπέρδεψα από δουλειές στο κέντρο είχα στο μυαλό να δω και γιατί όχι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για εμένα.

Επισκέφθηκα λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα όπου σε έναν χώρο δροσερό,πολύ περιποιημένο και αρκετά προσεγμένο είδα τις εξής κοπέλες όπως μου παρουσιάστηκαν:

1.Βανέσα!
Καστανή μιλφ με ωραίο σωματάκι.Εξωτικά χαρακτηριστικά με κυριότερο τα "ασιατικά" μάτια της!

2.Δέσποινα!
Κοκκινομάλλα γλυκιά κοπέλα με ωραία πιασιματάκια,το σώμα της "κρύβει" και ένα πολύ καλό ζουμερό στήθος.

3.Μαίρη!
Ξανθιά μιλφ που πράγματι έχει επάνω της αυτό το κάτι ιδιαίτερο που έχει αναφερθεί,ξανθιάς προκλητικής γυναίκας.

4.Λάνα!
Ξανθιά πανύψηλη μιλφ,με χρώματα και χαρακτηριστικά ανατολικής κατάστασης,πολύ καλό σώμα απ'όσο πρόλαβα να δω μια και έμπαινε για μασάζ.

5.Αλίνα!
Ξανθιά μικροσκοπική μανιτζέβελη (μια και είναι στο ύψος μου) καλό αδύνατο αδύνατη και με γενικά ωραίο παιχνιδιάρικο φυζίκ!

Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Δέσποινα για να επιλέξω τη μία από τις δύο αλλά τελικά και ύστερα και από την παρότρυνση της κυρίας στην υποδοχή,πήρα και τις δυο κοπέλες προσφέροντάς μου μια αξέχαστη εμπειρία!
Λεπτομέρειες έχω γράψει σε κριτική που έστειλα πριν λίγο!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Καθώς ξεμπέρδεψα από δουλειές στο κέντρο είχα στο μυαλό να δω και γιατί όχι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για εμένα.

Επισκέφθηκα λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα όπου σε έναν χώρο δροσερό,πολύ περιποιημένο και αρκετά προσεγμένο είδα τις εξής κοπέλες όπως μου παρουσιάστηκαν:

1.Βανέσα!
Καστανή μιλφ με ωραίο σωματάκι.Εξωτικά χαρακτηριστικά με κυριότερο τα "ασιατικά" μάτια της!

2.Δέσποινα!
Κοκκινομάλλα γλυκιά κοπέλα με ωραία πιασιματάκια,το σώμα της "κρύβει" και ένα πολύ καλό ζουμερό στήθος.

3.Μαίρη!
Ξανθιά μιλφ που πράγματι έχει επάνω της αυτό το κάτι ιδιαίτερο που έχει αναφερθεί,ξανθιάς προκλητικής γυναίκας.

4.Λάνα!
Ξανθιά πανύψηλη μιλφ,με χρώματα και χαρακτηριστικά ανατολικής κατάστασης,πολύ καλό σώμα απ'όσο πρόλαβα να δω μια και έμπαινε για μασάζ.

5.Αλίνα!
Ξανθιά μικροσκοπική μανιτζέβελη (μια και είναι στο ύψος μου) καλό αδύνατο αδύνατη και με γενικά ωραίο παιχνιδιάρικο φυζίκ!

Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Δέσποινα για να επιλέξω τη μία από τις δύο αλλά τελικά και ύστερα και από την παρότρυνση της κυρίας στην υποδοχή,πήρα και τις δυο κοπέλες προσφέροντάς μου μια αξέχαστη εμπειρία!

Μου αναβεις φωτιες

Ζηλευω

Θελω να σε μιμηθω

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697

1.Βανέσα!

2.Δέσποινα!

3.Μαίρη!

4.Λάνα!

5.Αλίνα!

πολυ ωραια ενημερωση!!!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Η Ντιανα που πηγε ? ...δεν ηταν εκει ή εγινε αντικατασταση απο την λανα ? ...  ;) !!!  :hi:

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Η Ντιανα που πηγε ? ...δεν ηταν εκει ή εγινε αντικατασταση απο την λανα ? ...  ;) !!!  :hi:

εκει ηταν χθες. μπορει καποια μερα να εχει ρεπο
το μαγαζι πλεον εχει φουλ ροστερ
Δεσποινα
Μαιρη
Λανα
Βανεσα
Ντιανα
Αλινα

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
πριν απο λιγο στο καταστημα ηταν

στην υποδοχη η Λιζαρα

και οι

Ντιανα
Μαιρη
Λανα
Βανεσα
Αλινα

περασα με την Λευκορωσιδα μιλφαρα Λανα να θυμηθω τα παλια.
θα ανεβασω αργοτερα κριτικη  :headbaning2:

MARAYO

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια φωτο υπαρχουν για να εχουμε μια πρωτη γνωμη?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
ρε παιδια φωτο υπαρχουν για να εχουμε μια πρωτη γνωμη?

Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από τα κορίτσια
Δίνει βάση στο σωστό μασάζ και τις υπηρεσίες
Πάντα έτσι δουλεύει η Λίζα τα μαγαζιά της
Κάνε ένα κόπο όταν μπορείς και πέρασε να δεις με τα μάτια σου

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom