You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ίρις Μασάζ, Σολωμού 70, Πλατεία Βάθης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 721
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
σημερα νωρις το απογευμα ανοικαν κανονικα την πορτα ;)
στην υποδοχη η Λιζα και ροστερ το γνωστο και αξιοπιστο:
Ντιανα, η ψιλη Ρωσιδα ξανθια μιλφαρα με τις ποδαρες.
Μαιρη, Η Ελληνιδα ξανθια μιλφ με το ομορφο κορμι και την σεξυ φωνη.
Βανεσσα. Η μελαχροινη Ρωσιδα απο την απο ανατολη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα και τις πολλες καλες κριτικες
Αλινα. Η ομορφη ξανθια μικρη του καταστηματος με το ωραιο σωμα.
2 κοπελες δουλευανε (Μαιρη και Βανεσα) και μια ετοιμαζοτανε να μπει σε δωματιο (Ντιανα) οποτε το μαγαζι ηταν φουλ πανσιον εκεινη την ωρα, οποτε ηπια γρηγορα τη βοτκα που με κερασε η Λιζα και υποσχεθηκα πως θα περασω αλλη ημερα να τιμωρησω μια απο τις κορασιδες....
στην υποδοχη η Λιζα και ροστερ το γνωστο και αξιοπιστο:
Ντιανα, η ψιλη Ρωσιδα ξανθια μιλφαρα με τις ποδαρες.
Μαιρη, Η Ελληνιδα ξανθια μιλφ με το ομορφο κορμι και την σεξυ φωνη.
Βανεσσα. Η μελαχροινη Ρωσιδα απο την απο ανατολη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα και τις πολλες καλες κριτικες
Αλινα. Η ομορφη ξανθια μικρη του καταστηματος με το ωραιο σωμα.
2 κοπελες δουλευανε (Μαιρη και Βανεσα) και μια ετοιμαζοτανε να μπει σε δωματιο (Ντιανα) οποτε το μαγαζι ηταν φουλ πανσιον εκεινη την ωρα, οποτε ηπια γρηγορα τη βοτκα που με κερασε η Λιζα και υποσχεθηκα πως θα περασω αλλη ημερα να τιμωρησω μια απο τις κορασιδες....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
επεστρεψε η πιπινα Δεσποινα απο αδεια. Μετριου αναστηματος κοκκινομαλλα. Φαινεται να διαθετει και σχετικα μεγαλο φυσικο στηθος. Γλυκο κοριτσι.
Οποτε εχουμε 2 πιπινες Δεσποινα και Αλινα (ξανθια)
και τρεις μιλφαρες (Μαιρη, Βανεσσα, Ντιανα ) για καθε γουστο,
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
επεστρεψε η πιπινα Δεσποινα απο αδεια. Μετριου αναστηματος κοκκινομαλλα. Φαινεται να διαθετει και σχετικα μεγαλο φυσικο στηθος. Γλυκο κοριτσι.
Πιπίνες;
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Η Μαιρη ειναι καλη περιπτωση;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
Πιπίνες;
ναι για εσενα ειναι ταμαμ :-)
παρα πολυ εαν σου αρεσουν οι 45 αρες εκφυλες και συνναμα ομορφες ελληνιδες με καλες υπηρεσιες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Πάρα πολύ καλή!
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Πάρα πολύ καλή!
Υπαρχει πουθενα το προγραμμα τους;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
Υπαρχει πουθενα το προγραμμα τους;
το ανακοινωνουν εκει.
Να τα πουμε αλλη μια φορα:
μιση ωρα 60 ευρω
μια ωρα 80 ευρω
body to body μια ωρα 100 ευρω
νουρου μια ωρα 110 ευρω
κοπελες 5 το συνολο
Ντιανα
Μαιρη
Βανεσα
Δεσποινα
Αλινα
περιγραφες εχω κανει για ολες πιο κατω
ανοικτα καθημερινα εκτος Κυριακης 11 πρωι με 9 βραδυ
ισχυει ακομα η προσφορα οπου εαν κανεις 4 μασαζ σε διαστημα 2 μηνων, το 4ο μασαζ ειναι στη μιση τιμη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
Mια πολυ σημαντικη και αξιολογη προσθηκη εχουμε εδω στο ροστερ.
Την Λευκορωσιδα αρχοντογυναικα ΛΑΝΑ πρωην Μονης Προδρομου 6
Την Λευκορωσιδα αρχοντογυναικα ΛΑΝΑ πρωην Μονης Προδρομου 6
Husqsvarnas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 320
- Πόντοι
- 281
Καθώς ξεμπέρδεψα από δουλειές στο κέντρο είχα στο μυαλό να δω και γιατί όχι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για εμένα.
Επισκέφθηκα λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα όπου σε έναν χώρο δροσερό,πολύ περιποιημένο και αρκετά προσεγμένο είδα τις εξής κοπέλες όπως μου παρουσιάστηκαν:
1.Βανέσα!
Καστανή μιλφ με ωραίο σωματάκι.Εξωτικά χαρακτηριστικά με κυριότερο τα "ασιατικά" μάτια της!
2.Δέσποινα!
Κοκκινομάλλα γλυκιά κοπέλα με ωραία πιασιματάκια,το σώμα της "κρύβει" και ένα πολύ καλό ζουμερό στήθος.
3.Μαίρη!
Ξανθιά μιλφ που πράγματι έχει επάνω της αυτό το κάτι ιδιαίτερο που έχει αναφερθεί,ξανθιάς προκλητικής γυναίκας.
4.Λάνα!
Ξανθιά πανύψηλη μιλφ,με χρώματα και χαρακτηριστικά ανατολικής κατάστασης,πολύ καλό σώμα απ'όσο πρόλαβα να δω μια και έμπαινε για μασάζ.
5.Αλίνα!
Ξανθιά μικροσκοπική μανιτζέβελη (μια και είναι στο ύψος μου) καλό αδύνατο αδύνατη και με γενικά ωραίο παιχνιδιάρικο φυζίκ!
Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Δέσποινα για να επιλέξω τη μία από τις δύο αλλά τελικά και ύστερα και από την παρότρυνση της κυρίας στην υποδοχή,πήρα και τις δυο κοπέλες προσφέροντάς μου μια αξέχαστη εμπειρία!
Λεπτομέρειες έχω γράψει σε κριτική που έστειλα πριν λίγο!
Επισκέφθηκα λοιπόν το συγκεκριμένο κατάστημα όπου σε έναν χώρο δροσερό,πολύ περιποιημένο και αρκετά προσεγμένο είδα τις εξής κοπέλες όπως μου παρουσιάστηκαν:
1.Βανέσα!
Καστανή μιλφ με ωραίο σωματάκι.Εξωτικά χαρακτηριστικά με κυριότερο τα "ασιατικά" μάτια της!
2.Δέσποινα!
Κοκκινομάλλα γλυκιά κοπέλα με ωραία πιασιματάκια,το σώμα της "κρύβει" και ένα πολύ καλό ζουμερό στήθος.
3.Μαίρη!
Ξανθιά μιλφ που πράγματι έχει επάνω της αυτό το κάτι ιδιαίτερο που έχει αναφερθεί,ξανθιάς προκλητικής γυναίκας.
4.Λάνα!
Ξανθιά πανύψηλη μιλφ,με χρώματα και χαρακτηριστικά ανατολικής κατάστασης,πολύ καλό σώμα απ'όσο πρόλαβα να δω μια και έμπαινε για μασάζ.
5.Αλίνα!
Ξανθιά μικροσκοπική μανιτζέβελη (μια και είναι στο ύψος μου) καλό αδύνατο αδύνατη και με γενικά ωραίο παιχνιδιάρικο φυζίκ!
Ήμουν ανάμεσα σε Βανέσα και Δέσποινα για να επιλέξω τη μία από τις δύο αλλά τελικά και ύστερα και από την παρότρυνση της κυρίας στην υποδοχή,πήρα και τις δυο κοπέλες προσφέροντάς μου μια αξέχαστη εμπειρία!
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Καθώς ξεμπέρδεψα από δουλειές στο κέντρο είχα στο μυαλό να δω και γιατί όχι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για εμένα.
1.Βανέσα!
2.Δέσποινα!
3.Μαίρη!
4.Λάνα!
5.Αλίνα!
Μου αναβεις φωτιες
Ζηλευω
Θελω να σε μιμηθω
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
1.Βανέσα!
2.Δέσποινα!
3.Μαίρη!
4.Λάνα!
5.Αλίνα!
πολυ ωραια ενημερωση!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
Η Ντιανα που πηγε ? ...δεν ηταν εκει ή εγινε αντικατασταση απο την λανα ? ... ;) !!!
εκει ηταν χθες. μπορει καποια μερα να εχει ρεπο
το μαγαζι πλεον εχει φουλ ροστερ
Δεσποινα
Μαιρη
Λανα
Βανεσα
Ντιανα
Αλινα
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
εκει ηταν χθες. μπορει καποια μερα να εχει ρεπο
το μαγαζι πλεον εχει φουλ ροστερ
Δεσποινα
Μαιρη
Λανα
Βανεσα
Ντιανα
Αλινα
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Δυναμωσε η ομαδα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
πριν απο λιγο στο καταστημα ηταν
στην υποδοχη η Λιζαρα
και οι
Ντιανα
Μαιρη
Λανα
Βανεσα
Αλινα
περασα με την Λευκορωσιδα μιλφαρα Λανα να θυμηθω τα παλια.
θα ανεβασω αργοτερα κριτικη
στην υποδοχη η Λιζαρα
και οι
Ντιανα
Μαιρη
Λανα
Βανεσα
Αλινα
περασα με την Λευκορωσιδα μιλφαρα Λανα να θυμηθω τα παλια.
θα ανεβασω αργοτερα κριτικη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.439
- Πόντοι
- 42.697
ρε παιδια φωτο υπαρχουν για να εχουμε μια πρωτη γνωμη?
Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από τα κορίτσια
Δίνει βάση στο σωστό μασάζ και τις υπηρεσίες
Πάντα έτσι δουλεύει η Λίζα τα μαγαζιά της
Κάνε ένα κόπο όταν μπορείς και πέρασε να δεις με τα μάτια σου