observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Η Λίζα είναι μία με .μεγάλο παρελθόν και υψηλή αισθητική. Υπενθυμίζω την υποχρεωτικώς κλασική μουσική στο ..ασανσέρ του Σ 45
Η Λίζα είναι μία με .μεγάλο παρελθόν και υψηλή αισθητική. Υπενθυμίζω την υποχρεωτικώς κλασική μουσική στο ..ασανσέρ του Σ 45
βόλτα από το θεραπευτήριο γι α στρώσιμο σε κάτι πονάκια και …¨πονάκια¨ μετά τη νηστεία.
πήρα παρουσίες και αναφορά με πορτοκαλαδίτσα από την κυρία της πόρτας (λίζα) ως εξής:
ντιάνα η ψηλή ξανθιά ρωσίδα κατηγορίας μιλφ.
ναταλί ομοίως ρωσίδα καστανή με καλογυμνασμένο σώμα ό,τι πρέπει να σε ισιώσει
μαίρη η ελληνίδα της παρέας ξανθιά κατηγορίας «παπούτσι απ’ τον τόπο σου» και τέλος
βανέσα καστανή ρωσίδα μέσα στη χαρά!
δυνατά χαρτιά όλες (δύσκολη επιλογή)
η βανέσα, ομως, με έβγαλε από το δίλλημα αφού όλο τσαχπινιά μούκλεισε το μάτι «… και νουρού κάνουμε!» μου λέει με νόημα. τι να κάνω ο άμοιρος που είμαι και επιρρεπής στο άθλημα (παλαιόθεν).
η βανέσα ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του νουρού αφού τα διακριτικά ασιατικά χαρακτηριστικά της, το μακρύ καστανό μαλλί, το χαμόγελο όλο πρόκληση και ο σωματότυπός της συνθέτουν το σχετικό σκηνικό. και το αποτέλεσμα στα ενδότερα επιβεβαίωσε πλήρως τα αναμενόμενα. σε συντομία, δηλαδή, το τσικάκι κάνοντας ντου, φέρνοντας και ουισκάκι,με χαμογελάκι πονηρό και φιδίσιες κινήσεις και ιδιαίτερα επιδέξια χέρια δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για σου μου του! είχα πολύ καιρό να αισθανθώ την ξεχωριστή ευχαρίστηση και ηρεμία μετά τη μεγάλη μάχη που σου δίνει το νουρού και μάλιστα με την ευχάριστη έκπληξη που λέγεται βανέσα. έφυγα στρωμένος!
πως με βολεύει και το τσαμπέ παρκάρισμα δεν λέγεται!
Η Λίζα είναι ξανθιά με κοντό μαλλί και είναι υπεύθυνη του ιδρύματος...Δεν τη λες και χοντρή...
Όπα χόρχε!να που παίρνεις και gilf!Γκιλφάρα η Λίζα...
Την έχω πάρει 10 χρόνια πριν στο Σ54 6ος...
Ε πριν 10 χρόνια είπαμε... και οριακό ήταν...Όπα χόρχε!να που παίρνεις και gilf!
Μεγαλη φαντασιωση η Λιζα, τυχεροι οσοι τη προλαβανε
Μεγαλη φαντασιωση η Λιζα, τυχεροι οσοι τη προλαβανε
Ολα πολύ καλά σε αυτο το ιδρυμα εκτος....απο την περιοχη. Ειναι και απεναντι ενα κωλοκαφενειο με αβγανά που σε κοιτάνε με μισό μάτι...
ναι!!!!!Επισκεψη στο θεραπευτηριο.Περασμα με τη Βανεσα που ειχα τιμησει και παλαιοτερα.Σταθερα πολυ καλες υπηρεσιες και ειναι παντα στις προτιμησεις μου.
Επισκεψη,μεσημεριανη στο ιδρυμα....Με το που ανοιγει την πορτα η Λιζα ξεχνας πραγματικα σε ποια περιοχη βρισκεσαι....Εχει ρυθμισει πολυ "ζεστα" το χωρο και τον επεξεργαζεται ακομη καθως τα δυο δωματια που διαθετει θα αυξηθουν και θα γινουν τρια.... Κοπελες τρεις σημερα.Η Ντιανα η ξανθια καλλιγραμμη,η Αντζελα καινουργια κοπελα,μελαχρινη με ωραιο γλυκο προσωπο και σωμα με καλες αναλογιες!Και τελος η Βανεσσα,εκφυλο προσωπο και σωμα με ωραιες αναλογιες!Περασμα στο δωματιο μαζι της για ενα μισαωρο καυλας....Στοματικο με αψογη τεχνικη και sex με οσκαρικα στησιματα.Λεπτομερειες στην κριτικη που ακολουθει!
Επισκεψη,μεσημεριανη στο ιδρυμα....Με το που ανοιγει την πορτα η Λιζα ξεχνας πραγματικα σε ποια περιοχη βρισκεσαι....Εχει ρυθμισει πολυ "ζεστα" το χωρο και τον επεξεργαζεται ακομη καθως τα δυο δωματια που διαθετει θα αυξηθουν και θα γινουν τρια.... Κοπελες τρεις σημερα.Η Ντιανα η ξανθια καλλιγραμμη,η Αντζελα καινουργια κοπελα,μελαχρινη με ωραιο γλυκο προσωπο και σωμα με καλες αναλογιες!Και τελος η Βανεσσα,εκφυλο προσωπο και σωμα με ωραιες αναλογιες!Περασμα στο δωματιο μαζι της για ενα μισαωρο καυλας....Στοματικο με αψογη τεχνικη και sex με οσκαρικα στησιματα.Λεπτομερειες στην κριτικη που ακολουθει!