Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 974
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
280
Εάν κάποιος θελήσει αποτρίχωση και χρειάζεται βοήθεια, διότι η περιοχή είναι δύσκολη για να το κάνει μόνος, το κάνω ναι.
αποτρίχωση..? εννοεις ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή?

• Ουάου
Αντιδράσεις: nzg

bigjojo72@

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
12
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδινή συνάντηση με την μία και μοναδική @Irida_msg !!!! Ότι και να πω γι’ αυτό το πλάσμα είναι λίγο. Λίγες μέρες στην πόλη και μου είχε κίνησε πάρα πολύ την περιέργεια να δω το συναίσθημα που σου προκαλεί όλο αυτό που κάνει χωρίς σεξουαλική επαφή. Είναι ένα πλάσμα που αγαπάει τους ανθρώπους!!!!! Είναι ένα πλάσμα που σέβεται το χρόνο τον δικό της και του άλλου και δεν κλέβει ούτε δευτερόλεπτο. Είναι ένα παιδί με ήθος που θέλει να προσφέρει και να εικονοποίηση τον «συνάνθρωπο»που έχει απέναντί της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπω σε λεπτομέρειες τύπου έξτρα, στοματικό και λοιπά. Εμένα προσωπικά ο αισθησιασμός που μου έδωσε και το συναίσθημα μετά που έφυγε και κατά τη διάρκεια ήτανε πολλά επίπεδα πάνω από το να γαμήσεις ένα top model!!! Σίγουρα θα την ξαναδώ μέχρι να φύγω!!! Ο φίλος σου από την πρωτεύουσα

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
3.331
Πόντοι
441
Χθεσινοβραδινή συνάντηση με την μία και μοναδική @Irida_msg !!!! Ότι και να πω γι’ αυτό το πλάσμα είναι λίγο. Λίγες μέρες στην πόλη και μου είχε κίνησε πάρα πολύ την περιέργεια να δω το συναίσθημα που σου προκαλεί όλο αυτό που κάνει χωρίς σεξουαλική επαφή. Είναι ένα πλάσμα που αγαπάει τους ανθρώπους!!!!! Είναι ένα πλάσμα που σέβεται το χρόνο τον δικό της και του άλλου και δεν κλέβει ούτε δευτερόλεπτο. Είναι ένα παιδί με ήθος που θέλει να προσφέρει και να εικονοποίηση τον «συνάνθρωπο»που έχει απέναντί της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπω σε λεπτομέρειες τύπου έξτρα, στοματικό και λοιπά. Εμένα προσωπικά ο αισθησιασμός που μου έδωσε και το συναίσθημα μετά που έφυγε και κατά τη διάρκεια ήτανε πολλά επίπεδα πάνω από το να γαμήσεις ένα top model!!! Σίγουρα θα την ξαναδώ μέχρι να φύγω!!! Ο φίλος σου από την πρωτεύουσα

Είσαι υπέροχος άνθρωπος, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :kiss-mark:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σ 'ευχαριστω παρά πολύ!! :kiss-mark:

MrJ

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
108
Πόντοι
0
1000003195.jpg

:rose: Καλησπέρα :kiss-mark:
έχω συναντήσει την κοπέλα και θέλω να επισημάνω ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζει δεν αποδίδουν πλήρως την πραγματική της ομορφιά. Από κοντά, η γοητεία της είναι ακόμη πιο έντονη, καθώς εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση, η ενέργεια και η άνεση που εκπέμπει την κάνουν πραγματικά μοναδική. Η ομορφιά και ο επαγγελματισμός της φαίνονται καλύτερα από κοντά.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
3.331
Πόντοι
441
έχω συναντήσει την κοπέλα και θέλω να επισημάνω ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζει δεν αποδίδουν πλήρως την πραγματική της ομορφιά. Από κοντά, η γοητεία της είναι ακόμη πιο έντονη, καθώς εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση, η ενέργεια και η άνεση που εκπέμπει την κάνουν πραγματικά μοναδική. Η ομορφιά και ο επαγγελματισμός της φαίνονται καλύτερα από κοντά.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
17.995
Πόντοι
3.796
1000001963.jpg

:rose: Καλημέρα , εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία να έχουμε και πολλη αγάπη!!

Την επόμενη εβδομάδα δεν θα είμαι διαθεσιμη τις παρακάτω μέρες:
Τρίτη 24/12
Τετάρτη 25/12
Παρασκευή 27/12 και
Σάββατο 28/10

Ευχαριστώ πολύ!! :kiss-mark:
Πωπω!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές