Νέα

Ηρακλής/Ομάδα ποδοσφαίρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_is_satan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 573
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί θα γίνει τελικά με τον Ηρακλή;

• Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα πάρει το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2007-08.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα ξανανέβει κουτσά στραβά σε 1-2 χρόνια το πο

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Θα πέσει στη Β΄ Εθνική και θα μείνει εκεί για πολλά χρόνια (όπως κάποτε

Ψήφοι: 3 60,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και μάλλον θα πέσει του χρόνου.

• Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάει πολύ καλύτερ

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Θα γλιτώσει τον υποβιβασμό φέτος και του χρόνου θα πάρει το Πρωτάθλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Δείτε όσοι μπορείτε από το netflix η σειρά για τη Sunderland και θα καταλάβετε.
Το συγκεκριμένο brand name είναι στη Γ έθνική , με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , γήπεδο και 20.000 διαρκείας.
Τι απο αυτά έχουν ομάδες Α εθνικής στην Ελλάδα και πόσες?
Μετά θα καταλάβετε ότι οι ομάδες που στην Ελλάδα ασχολούμαστε είναι απλώς τρίχες.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Καλημέρα
Πόσες φορές αλλάξατε ΑΦΜ δολίως για να μη πληρώσετε?
Πόσες φορές πέσατε κατηγορία για χρέη?
Πόσα χρωστάτε ακόμα?
Μάλλον κανείς δεν ξέρει ακριβώς
Οι οπαδοί σας πάντα ήταν η μειοψηφία στη πόλη σας
Και οι Ινδοί ενάμιση δις είναι.γινε ινδος
Όλα όσα έχεις πει είναι μαλακιες

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Υποθέτω ότι γράφεις μπροστά από ένα καθρέπτη
Τουρκοσπορε έχε χάρη που ζουμε στα χρόνια της λαμόγιας  κ της σαπίλας.αλλιως ο μπαοκ σου ούτε στο Γ τοπικό δν θα υπηρχε

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Τουρκοσπορε έχε χάρη που ζουμε στα χρόνια της λαμόγιας  κ της σαπίλας.αλλιως ο μπαοκ σου ούτε στο Γ τοπικό δν θα υπηρχε
Κατανοητή η αντίδραση σου, τρώς παντόφλα από τη γυναίκα σου (αν έχεις) από το αφεντικό σου (αν έχεις) από τη κοπέλα σου (σίγουρα δεν έχεις) από τη μητέρα σου (εύχομαι να έχεις και να είναι καλά). Η μόνη σου ελπίδα να μη φανείς αδελφή να πάς σε ένα μικρό σύλλογο και να γίνεις ο γραφικός της εξέδρας.
Δεν σου φταίνε τίποτα οι άλλοι φίλοι του Ηρακλή που είσαι ανάμεσα τους.
Υπάρχει και η ομάδα Λιονταράκια (στην ίδια κατηγορία είσαστε) , φτωχοί τίμιοι και κυρίως με στοιχειώδες μυαλό (σίγουρα δεν έχεις)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Κατανοητή η αντίδραση σου, τρώς παντόφλα από τη γυναίκα σου (αν έχεις) από το αφεντικό σου (αν έχεις) από τη κοπέλα σου (σίγουρα δεν έχεις) από τη μητέρα σου (εύχομαι να έχεις και να είναι καλά). Η μόνη σου ελπίδα να μη φανείς αδελφή να πάς σε ένα μικρό σύλλογο και να γίνεις ο γραφικός της εξέδρας.
Δεν σου φταίνε τίποτα οι άλλοι φίλοι του Ηρακλή που είσαι ανάμεσα τους.
Υπάρχει και η ομάδα Λιονταράκια (στην ίδια κατηγορία είσαστε) , φτωχοί τίμιοι και κυρίως με στοιχειώδες μυαλό (σίγουρα δεν έχεις)
Παρ τα πιαχα σου ανάποδα κ ξαναπάμε

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Παρ τα πιαχα σου ανάποδα κ ξαναπάμε
Οι συμβουλές των ψυχιάτρων μετά το μένουμε σπίτι αφορούν δύο κατηγορίες  κυρίως ,που είσαι και οι δύο
Στέρηση sex και ναρκωτικών΄. Αποτέλεσμα της έλλειψης αυτής είναι η μη  αίσθηση ευφορίας και αυξάνουν την ένταση, το άγχος και την επιθετικότητα. Γρήγορα στο γιατρό σου γιατί η ζουρλομανδύα που είχες πριν δεν είναι στα μέτρα σου πλέον.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Δείτε όσοι μπορείτε από το netflix η σειρά για τη Sunderland και θα καταλάβετε.
Το συγκεκριμένο brand name είναι στη Γ έθνική , με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , γήπεδο και 20.000 διαρκείας.
Τι απο αυτά έχουν ομάδες Α εθνικής στην Ελλάδα και πόσες?
Μετά θα καταλάβετε ότι οι ομάδες που στην Ελλάδα ασχολούμαστε είναι απλώς τρίχες.

έχεις καταλάβει πόσες πίπες έχεις πει?βλέπεις εγώ σε πάω όσο πιο απλά μπορώ στη συζήτηση οι άλλοι διαβάζουν όμως τι γράφεις και δε έχουν όλοι την ίδια υπομονή.
Γλύτωσε χρέη ο τίγρης γιατί πήγε τη παλιά ομάδα γ εθνική και δε ανέλαβε κανένα χρέος από αυτά που χρωστούσαν οπότε τώρα φαίνεται μάγκας και σωτήρας.
επίσης η παε είναι εταιρίες .τι σημαίνει αυτό αγόρι μου? ότι όταν χρέη δε είναι βιώσιμα κοιτάνε όλοι να αγοράσουν ένα νέο αφμ χωρίς χρέη και πάλι από τη αρχή.
επίσης σου είπα ξάνα λες ψέμα ότι δε έχει οπαδούς.περπάτα μια βόλτα στο κέντρο, στις συκιές , ανω πολη, ασβεστοχωρι ,40 εκκλησιες, τριανδρια και πολλές άλλες περιοχές και θα δεις με τα μάτια σου αν έχει γριές έξω.
για οπαδικό κίνημα δε χρειάζεται να μιλήσω.πέρνα όποτε θες μια βόλτα έξω από το κεντρικό σύνδεσμο της αυτόνομης μετά τις 7 και θα διαπιστώσεις αν έχει ή όχι , η μπορείς να μπεις στο yutube και να δεις οπαδικες κερκιδες, πορειες , ή "σκηνικά" μια και μιλάς για οπαδούς και θα μας πεις αν έχει ή όχι.
Εσύ΄ομως δε μας είπες τι ρόλο βαράς?τι ομάδα λες ότι υποστηρίζεις? αν και έχω υπόνοια τι μπορεί να είσαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγώ παντως που είμαι τρίτος (ούτε Ηρακλής είμαι ούτε κάποια άλλη ομάδα φανατικά) τον Ηρακλή τον θυμάμαι για δύο και μοναδικούς λόγους:

Α) Που τους λέγαμε (και λέμε ακόμα) "γριές"!!! Δεν είχα καταλάβει για ποιο λόγο κι είχα ρωτήσει μια "γριά" κάποτε και μου είχε πει επειδή ο σύλλογος είναι πολύ παλιός, του 1908. Μα και του βάζελου είναι το 1908! Κι αυτοί "γριές" τότε????

Β) Τον έναν και μοναδικό Βασίλη (Βάσια) Χατζηπαναγή! Σίγουρα μέσα στην 5άδα καλύτερου παίκτη όλων των εποχών παγκοσμίως. Ο Ηρακλής του έκανε τέτοιο κακό που δεν θα μπορούσε να ξεπληρώσει ποτέ. Τον κράτησε μόνο και μόνο για να γεμίζει το γήπεδο. Χωρίς Χατζηπαναγή, Ηρακλής δεν υπήρχε για τους φιλάθλους τότε. Δεν υπάρχει πιο αληθινό παράδειγμα της ατάκας "αυτοί του έκοψαν την μπάλα!".

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Εγώ παντως που είμαι τρίτος (ούτε Ηρακλής είμαι ούτε κάποια άλλη ομάδα φανατικά) τον Ηρακλή τον θυμάμαι για δύο και μοναδικούς λόγους:

Α) Που τους λέγαμε (και λέμε ακόμα) "γριές"!!! Δεν είχα καταλάβει για ποιο λόγο κι είχα ρωτήσει μια "γριά" κάποτε και μου είχε πει επειδή ο σύλλογος είναι πολύ παλιός, του 1908. Μα και του βάζελου είναι το 1908! Κι αυτοί "γριές" τότε????

Β) Τον έναν και μοναδικό Βασίλη (Βάσια) Χατζηπαναγή! Σίγουρα μέσα στην 5άδα καλύτερου παίκτη όλων των εποχών παγκοσμίως. Ο Ηρακλής του έκανε τέτοιο κακό που δεν θα μπορούσε να ξεπληρώσει ποτέ. Τον κράτησε μόνο και μόνο για να γεμίζει το γήπεδο. Χωρίς Χατζηπαναγή, Ηρακλής δεν υπήρχε για τους φιλάθλους τότε. Δεν υπάρχει πιο αληθινό παράδειγμα της ατάκας "αυτοί του έκοψαν την μπάλα!".

για τον Βάσια σηκώνει μεγάλη κουβέντα φίλε.Ο άνθρωπος ήταν κόσμημα για την ομάδα του Ηρακλή και το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν για πολύ παραπάνω απλά τότε τα συμβόλαια των παικτών δε σπάγανε με τίποτα και όποια ομάδα προλάβαινε να σε κλείσει σε έδενε και εκεί αν δε ήθελε να σε δώσει.
Ουσιαστικά και ο Ηρακλής το συμφέρον του κοιτούσε αφού χάρη στον Βάσια και την ομαδάρα που είχε τότε κηνυγούσε πρωταθλήματα και σήκωσε και το μοναδικό του κύπελλο.
Πάντως ήταν για εξωτερικό αυτός ο παίκτης είχα τη τύχει να είμαι ένα σαββατοκύριακο μαζί του σε ένα φιλικό σπίτι στη Χαλκιδική καλοκάιρι 2008.
Απλός άνθρωπος , της παρέας και καθόλου φαντασμένος και "ψώνιο".
Θυμάμαι μας μιλούσε για το πως ήρθε Ελλάδα το ότι ο Ηρακλής του έκανε καλό γιατί τον έμαθε ο κόσμος αλλά και κακό γιατί δε τον άφησε να φύγει έξω για να τον μάθει παραπάνω κόσμος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχω πάει σε πολλά ματς του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο όταν έπαιζε με τις ομάδες του ΠΟΚ.Θυμάμαι εκείνη τη χρονιά που έπαιζε φοβερή μπάλα και τους είχε κερδίσει όλους στην έδρα του,νομίζω το 2005.Πάντως,οι ηρακλειδείς παραδοσιακά έχουν τεράστιο μίσος για τον Παοκ και τους παοκτζήδες

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Έχω πάει σε πολλά ματς του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο όταν έπαιζε με τις ομάδες του ΠΟΚ.Θυμάμαι εκείνη τη χρονιά που έπαιζε φοβερή μπάλα και τους είχε κερδίσει όλους στην έδρα του,νομίζω το 2005.Πάντως,οι ηρακλειδείς παραδοσιακά έχουν τεράστιο μίσος για τον Παοκ και τους παοκτζήδες

φίλε γίνανε πολλά με τον παοκ τα τελευταία χρόνια για αυτό το οπαδικό κίνημα είναι φανατικά αντιπαοκτσίδικο.
επειδή δε θέλω να γράφω εδώ αν θες μπες ψάξε τα τελευταία 10 χρόνια διαμάχες ηρακλή με παοκ και κυρίως το 2017 που η αθλητικης βιας ειχε γραμμη να κυνηγαει τους ηρακληδεις.θα βρεις διαφορα και ωραια πραγματα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ακόμα μεγαλύτερη ομάδα είχε τη δεκαετία '80 με Χατζηπαναγή και μετά δεκαετία '90 με Γιοβάνοβιτς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακόμα μεγαλύτερη ομάδα είχε τη δεκαετία '80 με Χατζηπαναγή και μετά δεκαετία '90 με Γιοβάνοβιτς.

Καλή ομάδα είχε και τότε με Κωνσταντίνου,Ντεμπά,Σέμπουε.Θυμάμαι εκείνη τη ματσάρα με το γαύρο το 5-4 που τους έσφαξε ο κόρακας και δεν πήγαν τελικό

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
έχεις καταλάβει πόσες πίπες έχεις πει?βλέπεις εγώ σε πάω όσο πιο απλά μπορώ στη συζήτηση οι άλλοι διαβάζουν όμως τι γράφεις και δε έχουν όλοι την ίδια υπομονή.
Γλύτωσε χρέη ο τίγρης γιατί πήγε τη παλιά ομάδα γ εθνική και δε ανέλαβε κανένα χρέος από αυτά που χρωστούσαν οπότε τώρα φαίνεται μάγκας και σωτήρας.
επίσης η παε είναι εταιρίες .τι σημαίνει αυτό αγόρι μου? ότι όταν χρέη δε είναι βιώσιμα κοιτάνε όλοι να αγοράσουν ένα νέο αφμ χωρίς χρέη και πάλι από τη αρχή.
επίσης σου είπα ξάνα λες ψέμα ότι δε έχει οπαδούς.περπάτα μια βόλτα στο κέντρο, στις συκιές , ανω πολη, ασβεστοχωρι ,40 εκκλησιες, τριανδρια και πολλές άλλες περιοχές και θα δεις με τα μάτια σου αν έχει γριές έξω.
για οπαδικό κίνημα δε χρειάζεται να μιλήσω.πέρνα όποτε θες μια βόλτα έξω από το κεντρικό σύνδεσμο της αυτόνομης μετά τις 7 και θα διαπιστώσεις αν έχει ή όχι , η μπορείς να μπεις στο yutube και να δεις οπαδικες κερκιδες, πορειες , ή "σκηνικά" μια και μιλάς για οπαδούς και θα μας πεις αν έχει ή όχι.
Εσύ΄ομως δε μας είπες τι ρόλο βαράς?τι ομάδα λες ότι υποστηρίζεις? αν και έχω υπόνοια τι μπορεί να είσαι
Ζητώ τη συγνώμη σου που δεν κατάλαβα τη κατάσταση σου μετά από τόσες στερήσεις που έχεις.
Η νοηματική σου ανακολουθία και θολούρα είναι ξεκάθαρη. Άλλες είναι οι αιτίες τις οποίες είσαι ανήμπορος να κατανοήσεις
Απλώς δεν μπορείς να είσαι στη κατηγορία των Ηρακλειδών που εκφράζουν το ήθος και η αξία πολλών που έχουν τιμήσει αυτό το σύλλογο. Οι φίλαθλοι του έστω και λίγοι σε αριθμό ήταν πάντα η ελίτ της πόλης και είχαν το σεβασμό όλης της χώρας.
Όλη η χώρα σέβεται την ομάδα τους παίχτες της και τους φιλάθλους της. Όχι όμως τους οπαδούς σαν και εσένα και κάποιους που σαν σωτήρες  την έφθασαν στο σημερινό επίπεδο.
Οι απλές αλήθειες πονάνε. Άλλο φίλαθλος και άλλο οπαδός.
Εννοείται ότι ποτέ ο διάλογος και η λογική δεν είναι το φόρτε των οπαδών.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Ζητώ τη συγνώμη σου που δεν κατάλαβα τη κατάσταση σου μετά από τόσες στερήσεις που έχεις.
Η νοηματική σου ανακολουθία και θολούρα είναι ξεκάθαρη. Άλλες είναι οι αιτίες τις οποίες είσαι ανήμπορος να κατανοήσεις
Απλώς δεν μπορείς να είσαι στη κατηγορία των Ηρακλειδών που εκφράζουν το ήθος και η αξία πολλών που έχουν τιμήσει αυτό το σύλλογο. Οι φίλαθλοι του έστω και λίγοι σε αριθμό ήταν πάντα η ελίτ της πόλης και είχαν το σεβασμό όλης της χώρας.
Όλη η χώρα σέβεται την ομάδα τους παίχτες της και τους φιλάθλους της. Όχι όμως τους οπαδούς σαν και εσένα και κάποιους που σαν σωτήρες  την έφθασαν στο σημερινό επίπεδο.
Οι απλές αλήθειες πονάνε. Άλλο φίλαθλος και άλλο οπαδός.
Εννοείται ότι ποτέ ο διάλογος και η λογική δεν είναι το φόρτε των οπαδών.

συμφωνώ .3 άτομα εδώ σου είπαν ότι ο Ηρακλής είναι η  πιο αδικημένη ομάδα στη Ελλάδα άλλα λογικά είσαι ή χαζός ή το παίζεις και δε λες να το καταλάβεις αναπαράγοντας γενικότητες και παραλογισμούς.
Ευτυχώς δε έμπλεξα ποτέ με συνδέσμους κάτι που μάλλον έκανες εσύ και φαίνεται ότι βγήκες χαμένος για αυτό και μας ζαλίζεις συνέχεια για τους οπαδούς.
Γιατί ντρέπεσαι να πεις τι ομάδα είσαι?
Δε θα σε μαλώσουμε πάρε μια βαθιά ανάσα και πες.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Viral έγινε στην Αργεντινή ο Χατζηπαναγής

Στην καριέρα του Βασίλη Χατζηπαναγή έκανε αφιέρωμα ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χουάν Πάμπλο Βάρσκι, με αποτέλεσμα πλήθος φιλάθλων να τον συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Μαραντόναν και να υποκλίνονται στο ταλέντο του.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όλοι θα θυμόμαστε τον Ηρακλή για ένα μόνο λόγο: Βασίλης Χατζηπαναγής.

Επίσης, θα θυμόμαστε τον Ηρακλή σαν την ομάδα που κατέστρεψε τον Βασίλη Χατζηπαναγή, επειδή ο Πρόεδρας δεν θα έκοβε πάνω από 10 εισιτήρια κάθε Κυριακή χωρίς τον Βάσια. Αυτό όμως είναι ανήθικο και αντιεπαγγελματικό. Μιλάμε για (ίσως) τον καλύτερο παίκτη παγκοσμίως.

Boleyn

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
452
Πόντοι
20
Τεράστιος αθλητικός σύλλογος,με την ανάλογη ιστορία,και οπαδούς που πάντα ξεχώριζαν στο βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Τεράστιος αθλητικός σύλλογος,με την ανάλογη ιστορία,και οπαδούς που πάντα ξεχώριζαν στο βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο
ναι αρναουτογλου-ρεμος διδυμο απο τα λιγα. :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom