Δείτε όσοι μπορείτε από το netflix η σειρά για τη Sunderland και θα καταλάβετε.
Το συγκεκριμένο brand name είναι στη Γ έθνική , με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , γήπεδο και 20.000 διαρκείας.
Τι απο αυτά έχουν ομάδες Α εθνικής στην Ελλάδα και πόσες?
Μετά θα καταλάβετε ότι οι ομάδες που στην Ελλάδα ασχολούμαστε είναι απλώς τρίχες.
έχεις καταλάβει πόσες πίπες έχεις πει?βλέπεις εγώ σε πάω όσο πιο απλά μπορώ στη συζήτηση οι άλλοι διαβάζουν όμως τι γράφεις και δε έχουν όλοι την ίδια υπομονή.
Γλύτωσε χρέη ο τίγρης γιατί πήγε τη παλιά ομάδα γ εθνική και δε ανέλαβε κανένα χρέος από αυτά που χρωστούσαν οπότε τώρα φαίνεται μάγκας και σωτήρας.
επίσης η παε είναι εταιρίες .τι σημαίνει αυτό αγόρι μου? ότι όταν χρέη δε είναι βιώσιμα κοιτάνε όλοι να αγοράσουν ένα νέο αφμ χωρίς χρέη και πάλι από τη αρχή.
επίσης σου είπα ξάνα λες ψέμα ότι δε έχει οπαδούς.περπάτα μια βόλτα στο κέντρο, στις συκιές , ανω πολη, ασβεστοχωρι ,40 εκκλησιες, τριανδρια και πολλές άλλες περιοχές και θα δεις με τα μάτια σου αν έχει γριές έξω.
για οπαδικό κίνημα δε χρειάζεται να μιλήσω.πέρνα όποτε θες μια βόλτα έξω από το κεντρικό σύνδεσμο της αυτόνομης μετά τις 7 και θα διαπιστώσεις αν έχει ή όχι , η μπορείς να μπεις στο yutube και να δεις οπαδικες κερκιδες, πορειες , ή "σκηνικά" μια και μιλάς για οπαδούς και θα μας πεις αν έχει ή όχι.
Εσύ΄ομως δε μας είπες τι ρόλο βαράς?τι ομάδα λες ότι υποστηρίζεις? αν και έχω υπόνοια τι μπορεί να είσαι