baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
στο χοντρος τον τρως πως γραφεται?Και στον κώλο σου τον τρως
στο χοντρος τον τρως πως γραφεται?Και στον κώλο σου τον τρως
Και από πίσω και από μπροςστο χοντρος τον τρως πως γραφεται?
Κ Αθερίδης κ Σταρόβας νομιζωναι αρναουτογλου-ρεμος διδυμο απο τα λιγα.
εριξες βαρια χαρτια στο τραπεζι. παμε δυνατα να χασει τον υπνο του ο μπουχος.Κ Αθερίδης κ Σταρόβας νομιζω
Τον ύπνο μου τον έχασα εγώ ....τον Μάιο να έχω του Μπουξο δίπλα μου κ να σηκώνει ο ΠΑΟΚ το κύπελλοεριξες βαρια χαρτια στο τραπεζι. παμε δυνατα να χασει τον υπνο του ο μπουχος.
καραμανη τραβα κουρεψου.Ομαδα τραβεστι με 10 ΑΦΜ! Δε ξεχναμε κωλογριες…
Κουρευτικα 14€ Το περασμενο σαββατοκαραμανη τραβα κουρεψου.
Από τα σπλάχνα μας γεννηθήκατε...Ομαδα τραβεστι με 10 ΑΦΜ! Δε ξεχναμε κωλογριες…
τον κωλο σου πιανουν μετα πως να σου σηκωθει. τα πακια κουρευουν με πεντε.Κουρευτικα 14€ Το περασμενο σαββατο
Ε οχι και να πιασει πακης το μαλλακι μου… ειπαμε ειμαι παρακμιακος αλλα…τον κωλο σου πιανουν μετα πως να σου σηκωθει. τα πακια κουρευουν με πεντε.
και ο μπαοκ απο τα κοπρανα σας?Από τα σπλάχνα μας γεννηθήκατε...
εστ δεν εισαι παρακμιακος καμικαζι εισαι εχεις αυτοκτονικες τασεις. βρηκες κανεναν καφενε στη χιο?Ε οχι και να πιασει πακης το μαλλακι μου… ειπαμε ειμαι παρακμιακος αλλα…
Οταν κατεβω χωρα εχει κατι καφενεδακια που αραζουν κατι γεροντακια …και ο μπαοκ απο τα κοπρανα σας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εστ δεν εισαι παρακμιακος καμικαζι εισαι εχεις αυτοκτονικες τασεις. βρηκες κανεναν καφενε στη χιο?
Kαποτε ειχαν γεμισει τα αστικα(17,37 νομιζω) με συνθηματα αγαπης για τον Αντουανναι αρναουτογλου-ρεμος διδυμο απο τα λιγα.
αλβανοκωλα εχει?ποντικια εχει?παρακμιακη ποικιλια χοληστερινης εχει?Οταν κατεβω χωρα εχει κατι καφενεδακια που αραζουν κατι γεροντακια …
προσεχε τι λες γιατι εχω την υποψια οτι ο τροβαδουρος ειναι ο αντωνης.Kαποτε ειχαν γεμισει τα αστικα(17,37 νομιζω) με συνθηματα αγαπης για τον Αντουαν
Αυτο δε το ξερω! Πρεπει να κανω ερευνα…αλβανοκωλα εχει?ποντικια εχει?παρακμιακη ποικιλια χοληστερινης εχει?
Ο aremovic???προσεχε τι λες γιατι εχω την υποψια οτι ο τροβαδουρος ειναι ο αντωνης.
Και ΙεροκληςΚ Αθερίδης κ Σταρόβας νομιζω