Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Μεγάλη ξεφτίλα σήμερα,δεν ξέρω τους υπεύθυνους και τους λόγους που έγινε αλλά είναι ημέρα ντροπής
Χρωστάτε σε όποιον ομιλεί όλες τις γλώσσες του κόσμου, δεν έχετε οπαδούς ούτε γήπεδο.
Έχουν περάσει βέβαια από τα γήπεδα σας μεγάλοι και σπουδαίοι παικταράδες.
Περασμένα μεγαλεία
Ο Αστέρας ΤρίποληςΕσύ ποιος λες?
Ο Αστέρας Τρίπολης
Ποια ψέμματα εννοείτε?είπες ήδη 2 ψέμματα 2.5 προτάσεις. καλά το πήγες
Ποια ψέμματα εννοείτε?
Καλημέραχρωστάει και ότι δε έχει οπαδούς.
Καλημέρα
Πόσες φορές αλλάξατε ΑΦΜ δολίως για να μη πληρώσετε?
Πόσες φορές πέσατε κατηγορία για χρέη?
Πόσα χρωστάτε ακόμα?
Μάλλον κανείς δεν ξέρει ακριβώς
Οι οπαδοί σας πάντα ήταν η μειοψηφία στη πόλη σας
Προσωπικά το δίκιο το έχει ο Ηρακλής.
Βέβαια στην Ελλάδα, ιστορικές ομάδες διαλύθηκαν, όπως ο Ηρακλής, ο Εθνικός, ο Απόλλωνας γιατί δεν ήταν σε κανένα άρμα.
Βέβαια με τα ΑΦΜ μεγάλη μαλακία και ακόμα μεγαλύτερη που την ανέχτηκαν.
Αυτό που κάνανε με την ΕΠΣΜ από την άλλη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ.
Θέλει πολλά αρχιδια για να το κάνεις και να το στηρίξεις
Για δική σου ενημέρωση έχω κάνει έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ δυο φορές , ενόψει πιθανού αγοραστή.1)χρέη βιώσιμα σχετικά με άλλες παε οπότε ο λόγος δε ήταν αυτός.
κατηγορία για χρέη ούτε μια φορά απλά δε έχεις ιδέα και λές ότι σου έρθει.
πέσαμε για μια πλαστή ενημερότητα όπου τιμωρούταν μόνο με χρηματικό πρόστιμο ή απαγόρευση μεταγραφών σε μία νύκτα όμως αλλάξανε το νόμο και τον κάνανε να πέφτεις κατηγορία γιατί θέλανε να κρατήσουν τον αστέρα που ήταν γνωστή παράγκα.
Οπότε καλό είναι να είσαι πλήρεις ενημερωμένος πριν γράψεις ότι σου έρθει.
Αυτά
Για δική σου ενημέρωση έχω κάνει έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ δυο φορές , ενόψει πιθανού αγοραστή.
Για ευνόητους λόγους αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι ανακοινώσιμα. Απλώς οι οφειλές ήταν μη διαχειρίσιμες ακόμα και για ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ
Άρα μάλλον ξέρω πολύ καλά τι λέω
Απλώς το σανό είναι για τους οπαδούς (ομάδων και κομμάτων)
Ξέρεις τι σημαίνει πλαστή ενημερότητα? Αν δεν ξέρεις ρώτα κάποιον που ξέρει
Καλημέρα επειδή μάλον δεν κατέχεις την ελληνική γλώσσα τα οικονομικά τα νομικά και πολλά άλλα καλά στα κάνω πιό λιανά.δε με απασχολεί τι είναι η πλαστή ενημερότητα αγόρι μου.με απασχολεί ότι τιμωρούταν με απαγόρευση μεταγραφών στο επόμενο πρωτάθλημα αλλά το φτιάξανε σε ένα βράδυ να τιμωρείται με πτώση στη επόμενη κατηγορία και την επόμενη χρονιά το ξάνα κάνανε για απαγόρευση μεταγραφών.
Μια που έκανες και έλεγχο θα ξες ότι αν θέλει να βοηθήσει η πολιτεία μπορεί να κάνει διακανονισμό ή χάρισμα κάποιον χρέων όπως έκανε και στο πάοκ.
για άεκ δε χρειαζεται καν να απαντησω τους πηγε γ εθνικη ο τιγρης ξυπνιος απαλαχθηκε απο τα χρεη και καθαρισε.
άρα πάλι είπες ανακρίβιες
ΚαλημέραΈτσι όπως το λέει ο Ηρακλειδεας είναι.
Καλό το οπαδιλικι, αλλά μέχρι ένα σημείο.
Ο Ηρακλής, ο Εθνικός και ο ΑΡΗΣ είναι οι πιο αδικημένοι σύλλογοι στον ελληνικό αθλητισμό.