dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 761
- Πόντοι
- 4.535
Δεν θεωρω ακατορθωτο να παρετε θετικο αποτελεσμα στο ΟΑΚΑ στα χαλια που ειμαστε
Μετά την 4άρα από τον γαύρο;;; Έως πολύ χλωμό το βλέπω...
Δεν θεωρω ακατορθωτο να παρετε θετικο αποτελεσμα στο ΟΑΚΑ στα χαλια που ειμαστε
Μετά την 4άρα από τον γαύρο;;; Έως πολύ χλωμό το βλέπω...
χαχαχα Gun Club ενώ η δική μας στο ζενίθ; Ελπίζω να αισθάνονται καλά οι παίκτες μας με 7 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές... Το μόνο καλό είναι ότι βλέπουμε γρήγορη μπάλα, πάσες και οργανωμένο παιχνίδι και όχι γιούρια!
επειδη εχω ασθενη μνημη θυμισε μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που κραξατε τους παικτες μετα απο ηττα απο τον γαυρο....η τον βαζελο....ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...καταγεγραμενα πραγματα...γιατι τουλαχιστον εμεις εχουμε πολλα περιστατικα...ντρμπυ με τον ΠΑΟΚ και το πεταλο απεναντι απο την θυρα 10 κλειστο οπως και πολυ αραιος κοσμος στις θυρες απεναντι στα επισημα....Ξεχνάς βεβαίως, και γιατί να θυμάσαι άλλωστε - δεν είναι η ομάδα που υποστηρίζεις - ότι ο Ηρακλής σε όλα τα παιχνίδια που θεωρούνταν και θεωρούνται ντέρμπυ με βάση της δυναμικής της ιστορίας του Συλλόγου μας, έπαιζε τόσο δυνατά όσο χρειαζόταν για να κερδίσει. Αυτά τα παίξατε δυνατά για να μας κόψετε βαθμούς εγώ τα ακούω βερεσέ...
καλα παιζετε θα ερθουν και οι βαθμοι
επειδη εχω ασθενη μνημη θυμισε μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που κραξατε τους παικτες μετα απο ηττα απο τον γαυρο....η τον βαζελο....ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...καταγεγραμενα πραγματα...γιατι τουλαχιστον εμεις εχουμε πολλα περιστατικα...ντρμπυ με τον ΠΑΟΚ και το πεταλο απεναντι απο την θυρα 10 κλειστο οπως και πολυ αραιος κοσμος στις θυρες απεναντι στα επισημα....
Σε εσάς ο Τραϊανός θα βγάλει παρέλαση; Πέρσι μια χαρά τα πήγαινε... φέτος κάπου κολλάει ώρες ώρες.
καλησπερα συναγωνιστες.οντας φιλαθλος του ηρακλη μπαινω σε αυτο το θεμα να δω ποσοι ειμαστε.
Δυσκολη χρονια με τραγικη διοικηση μηδαμινες μεταγραφες και ροστερ νεανικοτατο.παρολλα αυτα αγωνιστικα λογο το οτι εισαι Ηρακλης πιστεύω δε θα πεσουμε.
Στηριξη ολοι και παμε για ενα καλο αποτελεσμα μεσα στη Λαρισα.
Υ.Γ 1 : ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!
Υ.Γ 2 : Καλα γλέντια.
Asverkos
Ποια ηρακλαρα
Αθλητικη ενωση ποντιων κατερινης ηρακλης ειναι το επισημο ονομα σας παλιοξεφτυλες
Καλά τα έλεγες πριν κάμποσα χρόνια..........να πεσει να ησυχασει επιτελους η πολη!!!!!ολα εδω πληρωνονται!!!!
το να βγαλεις ολη τη σεζον μεχρι το τελος χωρις να διαλυθεις προηγουμενως εχει λιγοτερες πιθανοτητες και απο το να βρει γκομενα ο ντοπας...Πολυ πίκρα μάγκες φέτος και θα είναι πολύ κρίμα αμα πέσουμε βαθμολογικά γιατι θα είναι πρώτη φορά βαθμολογικα
το να βγαλεις ολη τη σεζον μεχρι το τελος χωρις να διαλυθεις προηγουμενως εχει λιγοτερες πιθανοτητες και απο το να βρει γκομενα ο ντοπας...
Δεν πας να γαμηθεις κι εσύ και το στοίχημα σου λέω γω πουστοτουρκε.Καλά τα έλεγες πριν κάμποσα χρόνια..........
Να πέσει η γαμω-ομάδα, να πάει όχι Β' Εθνική αλλά στο διάολο οι ξεφτιλισμένοι, οι κωλοξεσκισμένοι, τους έδωσα ήδη δυο ευκαιρίες και με κουβάδιασαν....
Να σου σπάει (τα νεύρα) αλλά και τα δελτία μια συγκεκριμένη ομάδα, τι να πάρεις τα @@ρια του Καράμπελα αν πιάνεις 3-4 είτε 4-5???
Τρεις φορές έχασε 1-2 στην έδρα με το ίδιο σκορ - καλά τυχαίο κι αυτό???? - με είχε κάψει και το καλοκαίρι σε φιλικό με την Κόνιασπορ η κωλο-ομάδα (φαινόταν τότε ότι θα πήγαινε καλά).
ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗΝ 10η Εθνική...........
Σήμερα τον ποντάρισα ισοπαλία, 0-1 ημίχρονο και τώρα στο 68ο ισοφάρισε, ελπίζω να λήξει 1-1 (αλλιώς να γαμηθεί κι ο μπινές ο Πλατανιάς του Μαρινάκη).