foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Ετσι κ ετσι...τα απολυτως απαραιτητα αλλα παντως καλυτερα απο το συναγωνισμο.
αν είναι δυνατόν.. . το ένα μπάζο μετά το αλλο έρχεται στην πόλη μας λές και είμαστε για πέταμα... και επιπλέον χρεώνουν λες και ηρθαν στο ντουμπάι.. αυτο πρέπει να σταματήσει και η μόνη λύση για να γίνει είναι η δική μας αποχή απο τα συγκεκριμένα σπίτια αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.. ;)παίδες? μα το κοκκινοσπιτο στην Ενωση απεναντι τη παιζεται , το επισκευθηκα το απογευμα δουλευε η ΜΕΛΙΣΣΑ η Ρουμανα απο εμφανιση καλη και μες το χα και χου οσο εισαι στον προθαλαμο για να σε βαλη μεσα , μετα αστα βραστα τα κανη ολα με το ζορι δεν σε αφηνει να της ακουμπισης τα μυκροσκοπικα βυζακια της ουτε να της χαιδεψης το κωλαρακι {{ενω στον προθαλαμο ηλθε και εκατσε στα ποδια μου με αφησε και της χαιδεψα το μουνακι και το κωλαρακι της μεσα τιποτα}} εκοιταζε ποτε θα τελειωσο για να φυγη να σκεφθητε οτι {{ οταν περιμενα στο προθαλαμο καποιος βγαινη περναει ο προπορευομενος και εγω εμεινα και περιμενα στο αλλο δωματιο καποιος ντυνοταναι μεχρι να ετοιμαστη αυτη ειχαι ΞΕΠΕΤΑΞΗ τον αλλο και ειχε ελθη και καθοτανε στα ποδια μου }} οποιος καταλαβε καταλαβε , και το κυριοτερο η ταριφα παρακαλω 35euro τριαντα πεντε
συγνωμη παιδια ξερει κανεισ μηπως που βρισκεται η εμμανουελα κατι ακουσα για θεσσαλονικη
ελα ντε η αποχη ειναι μια λυση... αλλα...Χαχαχαχαχα! Ελπιζω να το ειπες στα αστεια αυτο. Για να ειμαι ειλικρινης μια κοπελα στου Σπυρου, Ρωσσιδακι αν δεν απατομαι, στο δωματιο μου προτεινε ακαποτη πιπα. Της ειπα αυτο το κανεις με ολους? κ μου ειπε αναλογα τον πελατη. Δεν δοκιμασα βεβαια για ευνοητους λογους. Απο κει κ περα δεν εχω ακουσει κατι αλλο. Η λυση παιδια στο χαλι της πολης μας ειναι ΑΠΟΧΗ! Αμα κανουν αμαν να πιασουν μεροκαματο ισως βαλουν λιγο μυαλο...
Εμενα μια φορα στου σπυρου μια απιστευτη πανεμορφη 20χρονη ρουμανα μου τον ειχε παρει στο στομα άφιλτρα χωρις να ρωτησει .ελα ντε η αποχη ειναι μια λυση... αλλα...
αν υπηρχε κατι το αξιολογο ολοι θα πηγαιναν εκει και η αποχη για τα υπολοιπα θα ερχοταν απο μονη της!!
οσο για το ακαποτο αν ειναι η κοπελα ωραια και μοσχομυριστη τοτε το θελω το ακαποτο!
Εγω δεν ξερω, αλλα και να σου πουν ποιο το νοημα αμα ειναι τοσο μακρια? :'( :'(παιδια οποιος ξερει που βρισκεται η εμμανουελα ας πει κατι ακουσα για θεσσαλονικη