Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Ετσι κ ετσι...τα απολυτως απαραιτητα αλλα παντως καλυτερα απο το συναγωνισμο.

alex1963

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια....απο Χανιά έρχομαι συχνά...παίζει τιποτα καλο ?????

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Τπτ φιλαρακο. Απ οτι εχω καταλαβει πιο καλα εισαστε στα χανια!

georgeeleosp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
re paidia tou pappou k tou spirou p einai steilete kanena mnm na to episkeutoume

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
παίδες? μα το κοκκινοσπιτο στο τζαμπο απο πισω στη χρυστομιχάλη ξυλούρη εχει κλεισει τελικά?

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
παίδες? μα το κοκκινοσπιτο στην Ενωση απεναντι τη παιζεται , το επισκευθηκα το απογευμα δουλευε  η ΜΕΛΙΣΣΑ  η Ρουμανα απο εμφανιση καλη και μες το χα και χου οσο εισαι στον προθαλαμο για να σε βαλη μεσα , μετα αστα βραστα τα κανη ολα με το ζορι δεν σε αφηνει να της ακουμπισης τα μυκροσκοπικα βυζακια της ουτε να της χαιδεψης το κωλαρακι {{ενω στον προθαλαμο ηλθε και εκατσε στα ποδια μου με αφησε και της χαιδεψα το μουνακι και το κωλαρακι της μεσα τιποτα}} εκοιταζε ποτε θα τελειωσο για να φυγη να σκεφθητε οτι {{ οταν περιμενα στο προθαλαμο  καποιος βγαινη  περναει ο προπορευομενος και εγω εμεινα και περιμενα στο αλλο δωματιο καποιος  ντυνοταναι μεχρι να ετοιμαστη αυτη ειχαι ΞΕΠΕΤΑΞΗ τον αλλο και ειχε ελθη και καθοτανε στα ποδια μου }} οποιος καταλαβε καταλαβε , και το κυριοτερο η ταριφα παρακαλω 35euro τριαντα πεντε

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
παίδες? μα το κοκκινοσπιτο στην Ενωση απεναντι τη παιζεται , το επισκευθηκα το απογευμα δουλευε  η ΜΕΛΙΣΣΑ  η Ρουμανα απο εμφανιση καλη και μες το χα και χου οσο εισαι στον προθαλαμο για να σε βαλη μεσα , μετα αστα βραστα τα κανη ολα με το ζορι δεν σε αφηνει να της ακουμπισης τα μυκροσκοπικα βυζακια της ουτε να της χαιδεψης το κωλαρακι {{ενω στον προθαλαμο ηλθε και εκατσε στα ποδια μου με αφησε και της χαιδεψα το μουνακι και το κωλαρακι της μεσα τιποτα}} εκοιταζε ποτε θα τελειωσο για να φυγη να σκεφθητε οτι {{ οταν περιμενα στο προθαλαμο  καποιος βγαινη  περναει ο προπορευομενος και εγω εμεινα και περιμενα στο αλλο δωματιο καποιος  ντυνοταναι μεχρι να ετοιμαστη αυτη ειχαι ΞΕΠΕΤΑΞΗ τον αλλο και ειχε ελθη και καθοτανε στα ποδια μου }} οποιος καταλαβε καταλαβε , και το κυριοτερο η ταριφα παρακαλω 35euro τριαντα πεντε
αν είναι δυνατόν.. :headbang:. το ένα μπάζο μετά το αλλο έρχεται στην πόλη μας λές και είμαστε για πέταμα... :idiot: και επιπλέον χρεώνουν λες και ηρθαν στο ντουμπάι.. :jerking: αυτο πρέπει να σταματήσει και η μόνη λύση για να γίνει είναι η δική μας αποχή απο τα συγκεκριμένα σπίτια αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.. ;)

georgeeleosp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
i lisi file einai na ftiaxoume diko mas kai na ta exoume ftina ftina xaxa!!!pantos paidia anebika athina ginete panikos k poli kala kommatia asep ama psaxteis ligo einai k  ftina

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γραφεται ελληνικα μπορη να σας τα σβησουν

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
συγνωμη παιδια ξερει κανεισ μηπως που βρισκεται η εμμανουελα κατι ακουσα για θεσσαλονικη

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
ρε παιδες παιζει πουθενα ακαποτο στην πολη μας? :think:

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχα! Ελπιζω να το ειπες στα αστεια αυτο. Για να ειμαι ειλικρινης μια κοπελα στου Σπυρου, Ρωσσιδακι αν δεν απατομαι, στο δωματιο μου προτεινε ακαποτη πιπα. Της ειπα αυτο το κανεις με ολους? κ μου ειπε αναλογα τον πελατη. Δεν δοκιμασα βεβαια για ευνοητους λογους. Απο κει κ περα δεν εχω ακουσει κατι αλλο. Η λυση παιδια στο χαλι της πολης μας ειναι ΑΠΟΧΗ! Αμα κανουν αμαν να πιασουν μεροκαματο ισως βαλουν λιγο μυαλο...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Χαχαχαχαχα! Ελπιζω να το ειπες στα αστεια αυτο. Για να ειμαι ειλικρινης μια κοπελα στου Σπυρου, Ρωσσιδακι αν δεν απατομαι, στο δωματιο μου προτεινε ακαποτη πιπα. Της ειπα αυτο το κανεις με ολους? κ μου ειπε αναλογα τον πελατη. Δεν δοκιμασα βεβαια για ευνοητους λογους. Απο κει κ περα δεν εχω ακουσει κατι αλλο. Η λυση παιδια στο χαλι της πολης μας ειναι ΑΠΟΧΗ! Αμα κανουν αμαν να πιασουν μεροκαματο ισως βαλουν λιγο μυαλο...
ελα ντε η αποχη ειναι μια λυση... αλλα...
αν υπηρχε κατι το αξιολογο ολοι θα πηγαιναν εκει και η αποχη για τα υπολοιπα θα ερχοταν απο μονη της!!
οσο για το ακαποτο αν ειναι η κοπελα ωραια και μοσχομυριστη τοτε το θελω το ακαποτο!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ελα ντε η αποχη ειναι μια λυση... αλλα...
αν υπηρχε κατι το αξιολογο ολοι θα πηγαιναν εκει και η αποχη για τα υπολοιπα θα ερχοταν απο μονη της!!
οσο για το ακαποτο αν ειναι η κοπελα ωραια και μοσχομυριστη τοτε το θελω το ακαποτο!
Εμενα μια φορα στου σπυρου μια απιστευτη πανεμορφη 20χρονη ρουμανα μου τον ειχε παρει στο στομα άφιλτρα χωρις να ρωτησει  :boobies: :boobies: .

Μην ρωτησετε που την βρισκουμε, εχει φυγει χρόνια τωρα  :'(

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
παιδια οποιος ξερει που βρισκεται η εμμανουελα ας πει κατι ακουσα για θεσσαλονικη

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παιδια οποιος ξερει που βρισκεται η εμμανουελα ας πει κατι ακουσα για θεσσαλονικη
Εγω δεν ξερω, αλλα και να σου πουν ποιο το νοημα αμα ειναι τοσο μακρια? :'( :'(

Μεχρι Αθηνα να πας, εχει 100αδες μουναρες εκδιδομενες :tits: κι οχι σαν την Εμμανουελα με τη μυτογκα.

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
φιλε το θεμα ειναι οτι θα παω σαλονικα μετα τισ γιορτεσ και αν ειναι εκει γιατι οχι για μια καταθεση

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Καλο πασχα σε ολους!

Update απο Ηρακλειο

1.Απεναντι απο το παρκιν πετυχα ενα βραδυ την αννα.ξενερωτη εντελως.Ειναι τοσο στενο το πραμα τζη που με δυσκολια μπορεις να την γαμισεις...θελει προπονηση το μικρο.Την ειπα να την χυσω στα βυζια οπως λεγανε εδω οι φιλοι σε παλαιοτερες κριτικες αλλα δεν ηθελε.Θα χει φαει τοσο χυσιμο μαλλον που τωρα κανει νεα...Ενα αλλο βραδυ ειχα παει εκει και πετυχα μια ξανθια που ελεγε πως ειναι απο Ισπανια.Και καλα...!Αυτη κανει καλο γαμισι...η τρυπα της ειναι μεγαλη...γουσταρει πουτσοτριψιματακια στον κολο,δαχτυλακια στο μουνι.Αρχισα να την γαμαω στα ορθια με το ενα της ποδι πανω στο κομοδινο...χαχαχα.Καλα περασαμε με αυτη...

2.Πεζοδρομος πισω απο αγιο μηνα.Πετυχα μια ξανθια αδιαφορη που φορουσε κατι μποτες μεχρι το γονατο.Δεν μπηκα.αλλα μετα που ξενερωσα με την αννα μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειχα παει στην ξανθια.Αληθεια η Τατιανα παιζει ακομα εκει?Ενα αλλο βραδυ ειχα πετυχει την Παολα...μια νταρντανα με αρκετα παραπανησια κιλα αλλα δεν μπηκα.Μου φανηκε πολυ βαριεστημενη η φατσα της..!Τατιανα...εγγυηση...επαγγελματισμος!

3.Χανιοπορτα.Ρε παιδια...τι ωρα κλεινει αυτο?Εχω παει μια φορα 00.30 και αλλη μια φορα στις 01.00 και ενω ακουγα μουσικη απο μεσα και η πορτα ηταν ανοιχτη απο κατω,πατησα το κουδουνι αλλα δεν ανοιγε.Η που θα ειχε πολυ δουλεια το κοριτσι ή που η τσατσα κουφαθηκε...

4.Πριν μερες ειδα στα λιονταρια ενα απιστευτο μωρο...τσεχα,ουγγαρεζα,πολωνεζα στανταρ θα ηταν ...αρκετα προκλητικα ντυμενη...και μου εδωσε την εντυπωση πως ειναι σαν αυτες που κανουν τα city tours....την συνοδευε ενας τυπος σαν εναν αγγλο που παιζει στην ταινια "ο ταξιτζης" και αμεσως εκανα με το βρωμερο μυαλο μου τους συνηρμους...χαχαχαα

Αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom