You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 624K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (10 μέλη και 145 επισκέπτες)
driver81967
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια οντος εμφανισιακα δεν λεει πολλα αλλα κανει τα παντα! πολυ καλο σερβις ! ελευθερα πιασιματα καλο τσιμπουκακι και τελειωνεις και οπου γουσταρεις αμα τις πεις!γενικα στην Κρητη ειναι δυσκολα τα πραγματα στο θεμα αυτο
anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 460
- Πόντοι
- 21
σε ποια βάρδια είναι στην χριστομιχάλη ξυλούρη;
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
τελικα αυτο στη χριστομιχάλη ξυλούρη πότε ειναι ανοικτό? όποτε πάω κλειστό το βλέπω??παιδια οντος εμφανισιακα δεν λεει πολλα αλλα κανει τα παντα! πολυ καλο σερβις ! ελευθερα πιασιματα καλο τσιμπουκακι και τελειωνεις και οπου γουσταρεις αμα τις πεις!
εμφανησιακά πώς είναι αυτη η κοπέλα??
driver81967
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλυσπερα παιδια ! δεν ξερο και εγω πηγα πηγα προχθεσ [σαββατο] και ηταν κλειστα δεν ξερο τι γινεται αν υπαρχει νεοτερο παιδες πητε μας! παντος πισω απο του αλεξακη μια ελληνιδα πολυ χαμουρα βρε παιδια πολυ μπαζο οκωλος τις εφτανε στα γονατα!!
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
οχι πισω απο τον αγιο μηνα ειναι ανοικτο...Και πίσω από τον Άγιο Μηνά ήταν κλειστά φίλε?
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Οντως αυτο στην χριστομιχαλη ξυλουρη ηταν κλειστο τις τελευταιες μερες. Δεν χερω ισως επειδη εχει περιοδο η κοπελα (λεω τωρα εγω). Δοκιμασα την ελληνιδα στη 62 μαρτυρων κ ηταν για κλαματα. Την εχω ξαναπετυχει καπου αλλα δυστυχως δε θυμομουνα τι χαλι ηταν. Φενικα μαυρη η κατασταση στην πολη...
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
φίλε μου και γω εκανα το λάθος να πάω σε αυτην στην 62 μαρτύρων !!!Οντως αυτο στην χριστομιχαλη ξυλουρη ηταν κλειστο τις τελευταιες μερες. Δεν χερω ισως επειδη εχει περιοδο η κοπελα (λεω τωρα εγω). Δοκιμασα την ελληνιδα στη 62 μαρτυρων κ ηταν για κλαματα. Την εχω ξαναπετυχει καπου αλλα δυστυχως δε θυμομουνα τι χαλι ηταν. Φενικα μαυρη η κατασταση στην πολη...
μου ειπαν σημερα οτι ηρθε καινουργια σε αυτο που είναι στα δειλινα πισω απο αυτο στην 62 μαρτυρων εκει που ηταν η αλλη με το τατουαζ
αλλα δεν νομιζω να πάω σήμερα για να πω νεοτερα!
anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 460
- Πόντοι
- 21
παιδιά περιμένω πληροφορίες για την καινούργια στα δειλινά,να δω αν αξίζει να κατέβω ηράκλειο
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
αστα μεγάλε φολα και αυτη... σιγα μην ηταν καλη και να την εστελναν εδω..παιδιά περιμένω πληροφορίες για την καινούργια στα δειλινά,να δω αν αξίζει να κατέβω ηράκλειο
εγραψα σχετικα κριτικη,,,
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Δε σε ακουσα φιλε ASPIRE κ την πατησα κ εγω. Πηγα Δειλινα, λεω δε βαριεσαι μπες...ΜΑΥΡΟ χαλι. Δεν αξιζει να παει κανεις. Αυτα τα νεοτερα...
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
τι να κανουμε συμβαινουν και αυτα...Δε σε ακουσα φιλε ASPIRE κ την πατησα κ εγω. Πηγα Δειλινα, λεω δε βαριεσαι μπες...ΜΑΥΡΟ χαλι. Δεν αξιζει να παει κανεις. Αυτα τα νεοτερα...
αυτα στην παραλιακη δεν ξερω τι παιζουν αλλα εκει δεν πλησιαζω γιατι σε βλεπει ολη η παραλιακη πρεπει να τα απομακρυνουν απο εκει για το καλο ολων μας!!
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Προχ8ες περναω απο το σπιτι στο ινερμαξ κ ειχε νεα παρουσια. Μια μικροκαμωμενη αλλα γλυκιτατη ξαν8ουλα. Μπηκα δοκιμασα. Καλυτερη απο την αλβανιδα που ειχε μαζεψει αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Ασε που εχεις την αισ8ηση οτι πας με παιδακι!
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
Παιδιά κανα τηλ. απο μασάζ παίζει στο Ηράκλειο.
Οι Κρητικές αγγελίες 2-3 τηλέφωνα έχουνε αλλά δεν βγαίνει τίποτα.
Μπορεί να στείλει κανείς σχετικές απόψεις και τηλέφωνα με pm?
Φίλε μου τα τηλέφωνα για μασάζ είναι χάλια... 2 απο αυτα που δοκίμασα και εδωσα 30 ευρω δεν αξιζαν ουτε οι υπηρεσιες αφου δεν παρεχουν τιποτα παραπανω αλλα ουτε και οι μασερ αφου ειναι καποιας ηλικιας και μαλιστα με ασουλουποτο σωμα...
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
Προχ8ες περναω απο το σπιτι στο ινερμαξ κ ειχε νεα παρουσια. Μια μικροκαμωμενη αλλα γλυκιτατη ξαν8ουλα. Μπηκα δοκιμασα. Καλυτερη απο την αλβανιδα που ειχε μαζεψει αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Ασε που εχεις την αισ8ηση οτι πας με παιδακι!
και πως ειναι στο δωμάτιο μέσα?? απο πίπα και συμμετοχή???