ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
φιλε μου δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογοΚαλο πασχα σε ολους!
Update απο Ηρακλειο
1.Απεναντι απο το παρκιν πετυχα ενα βραδυ την αννα.ξενερωτη εντελως.Ειναι τοσο στενο το πραμα τζη που με δυσκολια μπορεις να την γαμισεις...θελει προπονηση το μικρο.Την ειπα να την χυσω στα βυζια οπως λεγανε εδω οι φιλοι σε παλαιοτερες κριτικες αλλα δεν ηθελε.Θα χει φαει τοσο χυσιμο μαλλον που τωρα κανει νεα...Ενα αλλο βραδυ ειχα παει εκει και πετυχα μια ξανθια που ελεγε πως ειναι απο Ισπανια.Και καλα...!Αυτη κανει καλο γαμισι...η τρυπα της ειναι μεγαλη...γουσταρει πουτσοτριψιματακια στον κολο,δαχτυλακια στο μουνι.Αρχισα να την γαμαω στα ορθια με το ενα της ποδι πανω στο κομοδινο...χαχαχα.Καλα περασαμε με αυτη...
2.Πεζοδρομος πισω απο αγιο μηνα.Πετυχα μια ξανθια αδιαφορη που φορουσε κατι μποτες μεχρι το γονατο.Δεν μπηκα.αλλα μετα που ξενερωσα με την αννα μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειχα παει στην ξανθια.Αληθεια η Τατιανα παιζει ακομα εκει?Ενα αλλο βραδυ ειχα πετυχει την Παολα...μια νταρντανα με αρκετα παραπανησια κιλα αλλα δεν μπηκα.Μου φανηκε πολυ βαριεστημενη η φατσα της..!Τατιανα...εγγυηση...επαγγελματισμος!
3.Χανιοπορτα.Ρε παιδια...τι ωρα κλεινει αυτο?Εχω παει μια φορα 00.30 και αλλη μια φορα στις 01.00 και ενω ακουγα μουσικη απο μεσα και η πορτα ηταν ανοιχτη απο κατω,πατησα το κουδουνι αλλα δεν ανοιγε.Η που θα ειχε πολυ δουλεια το κοριτσι ή που η τσατσα κουφαθηκε...
4.Πριν μερες ειδα στα λιονταρια ενα απιστευτο μωρο...τσεχα,ουγγαρεζα,πολωνεζα στανταρ θα ηταν ...αρκετα προκλητικα ντυμενη...και μου εδωσε την εντυπωση πως ειναι σαν αυτες που κανουν τα city tours....την συνοδευε ενας τυπος σαν εναν αγγλο που παιζει στην ταινια "ο ταξιτζης" και αμεσως εκανα με το βρωμερο μυαλο μου τους συνηρμους...χαχαχαα
Αυτα...
η τατιανα παιζει καποιες φορες στο μπουρδελακι εκει στον πεζοδρομο αλλα μαλλον εχει περιοδο τωρα και αυτη την εβδομαδα λειπει...
οσο για τα υπολοιπα μιζερια σκετη και θελουν και 30 ευρω τρομαρα τους