Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Καλο πασχα σε ολους!

Update απο Ηρακλειο

1.Απεναντι απο το παρκιν πετυχα ενα βραδυ την αννα.ξενερωτη εντελως.Ειναι τοσο στενο το πραμα τζη που με δυσκολια μπορεις να την γαμισεις...θελει προπονηση το μικρο.Την ειπα να την χυσω στα βυζια οπως λεγανε εδω οι φιλοι σε παλαιοτερες κριτικες αλλα δεν ηθελε.Θα χει φαει τοσο χυσιμο μαλλον που τωρα κανει νεα...Ενα αλλο βραδυ ειχα παει εκει και πετυχα μια ξανθια που ελεγε πως ειναι απο Ισπανια.Και καλα...!Αυτη κανει καλο γαμισι...η τρυπα της ειναι μεγαλη...γουσταρει πουτσοτριψιματακια στον κολο,δαχτυλακια στο μουνι.Αρχισα να την γαμαω στα ορθια με το ενα της ποδι πανω στο κομοδινο...χαχαχα.Καλα περασαμε με αυτη...

2.Πεζοδρομος πισω απο αγιο μηνα.Πετυχα μια ξανθια αδιαφορη που φορουσε κατι μποτες μεχρι το γονατο.Δεν μπηκα.αλλα μετα που ξενερωσα με την αννα μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειχα παει στην ξανθια.Αληθεια η Τατιανα παιζει ακομα εκει?Ενα αλλο βραδυ ειχα πετυχει την Παολα...μια νταρντανα με αρκετα παραπανησια κιλα αλλα δεν μπηκα.Μου φανηκε πολυ βαριεστημενη η φατσα της..!Τατιανα...εγγυηση...επαγγελματισμος!

3.Χανιοπορτα.Ρε παιδια...τι ωρα κλεινει αυτο?Εχω παει μια φορα 00.30 και αλλη μια φορα στις 01.00 και ενω ακουγα μουσικη απο μεσα και η πορτα ηταν ανοιχτη απο κατω,πατησα το κουδουνι αλλα δεν ανοιγε.Η που θα ειχε πολυ δουλεια το κοριτσι ή που η τσατσα κουφαθηκε...

4.Πριν μερες ειδα στα λιονταρια ενα απιστευτο μωρο...τσεχα,ουγγαρεζα,πολωνεζα στανταρ θα ηταν ...αρκετα προκλητικα ντυμενη...και μου εδωσε την εντυπωση πως ειναι σαν αυτες που κανουν τα city tours....την συνοδευε ενας τυπος σαν εναν αγγλο που παιζει στην ταινια "ο ταξιτζης" και αμεσως εκανα με το βρωμερο μυαλο μου τους συνηρμους...χαχαχαα

Αυτα...
φιλε μου δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο
η τατιανα παιζει καποιες φορες στο μπουρδελακι εκει στον πεζοδρομο αλλα μαλλον εχει περιοδο τωρα και αυτη την εβδομαδα λειπει...
οσο για τα υπολοιπα μιζερια σκετη και θελουν και 30 ευρω τρομαρα τους

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλο πασχα σε ολους!

3.Χανιοπορτα.Ρε παιδια...τι ωρα κλεινει αυτο?Εχω παει μια φορα 00.30 και αλλη μια φορα στις 01.00 και ενω ακουγα μουσικη απο μεσα και η πορτα ηταν ανοιχτη απο κατω,πατησα το κουδουνι αλλα δεν ανοιγε.Η που θα ειχε πολυ δουλεια το κοριτσι ή που η τσατσα κουφαθηκε...

Από ότι θυμάμαι κλείνει στις 00:00, γιατί τους είχαν κάνει φασαρία οι γείτονες με κάτι ρεμάλια που γαμούσαν
και τα σπάγαν μετά... Πώς τα καταφέρνω και πιάνω κάτι κουβέντες με τις τσατσάδες... :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω να πάω πάνω από χρόνο όμως, οπότε το καλύτερο που'χεις να κάνεις είναι να πας μια φορά σχετκά νωρίς
και να ρωτήσεις μέχρι τι ώρα λειτουργεί το κατάστημα.

lolenrewtf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε απο τι ωρα ειναι ανοιχτο αυτο στη χανιοπορτα?

paidikako

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
6
Πόντοι
0
οποιος ξερει ακριβως που ειναι ο παππους ας πει γιατι δεν τον βρισκω τον ........ μπιπ!!!!

ajk1975

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για τα ακαποτα που ρωτατε στου Σπυρου ολες οι γκομενες με 20 ευρουλακια σου παιρνουν πιπα...για να μην τρεφουν αυταπατες καποιοι..............................χεχεχεχε :pipa1:

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!

Νεο μελος και εγω απο ηρακλειο!

Δυστηχως εχει παραγινει το χαλι στη πολη μας!!

Παλια βρισκαμε και κατι αξιολογο τωρα καμμια φορα οταν παμε λεμε καλυτερα θα ηταν μια μαλακια!!

Τη να πεις...

Αντε να κανονισουμε κανενα να βραδυ να κανουμε κανενα μπουρδελο ρεπορταζ παρεα να γελασουμε και λιγο!!!

(Για κουλουρι ουτε για πλακα ε??Αν ξερετε αν δινει καμμια κουλουρι πειτε το!!!Ποιος ειναι ρε παιδια ο σπυρος??Μπας και βρουμε εκει τιποτα καλο και χυσουμε με τη καρδια μας)

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Εκανα μια βολτα μεσα στο σκ στα σπιτια τησ πολης μας. Κατεληξα Δειλινα στο πανω...Εκει ηταν η γνωστη μιλφ η οποια παραδοξως τον τελευταιο καιρο εχει βελτιωθει πολυ στις υπηρεσιες της. Κατι αλλο αξιολογο δεν βρηκα...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
αυτη με το τατουαζ θα λες μαλλον...
κανα δυο φορες που την πηρα δεν εξιζε στο παρελθον
τωρα τι αλλο κανει?? :think:

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Οχι αυτη...Εδω κ καμποσο καιρο ειναι μια αλλη. Μιλφ κ αυτη αλλα το προσπα8ει λιγο περισσοτερο απο αυτη που λες

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!

Νεο μελος και εγω απο ηρακλειο!

Δυστηχως εχει παραγινει το χαλι στη πολη μας!!

Παλια βρισκαμε και κατι αξιολογο τωρα καμμια φορα οταν παμε λεμε καλυτερα θα ηταν μια μαλακια!!

Τη να πεις...

Αντε να κανονισουμε κανενα να βραδυ να κανουμε κανενα μπουρδελο ρεπορταζ παρεα να γελασουμε και λιγο!!!

(Για κουλουρι ουτε για πλακα ε??Αν ξερετε αν δινει καμμια κουλουρι πειτε το!!!Ποιος ειναι ρε παιδια ο σπυρος??Μπας και βρουμε εκει τιποτα καλο και χυσουμε με τη καρδια μας)

ευτυχώς έχει φοιτητριούλες...

αν είσαι φοιτητής, στο χέρι σου είναι να φας καλά...

georgeeleosp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
re magges steilte pm p einai tou pappou stou spirou pantos eixe dio kala an baraei sta autia o tipos

mpaokara

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες, παιζει πουθενα κανα βυζαρουδικο;

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Χανιοπορτα παιζει μια καινουρια...Aida την λενε...και απο οτι δηλωνει ειναι ισπανιδα..εχει τατουαζ στον κολο και piercing στο φρυδι...φαινεται παρτουζιαρα...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Χανιοπορτα παιζει μια καινουρια...Aida την λενε...και απο οτι δηλωνει ειναι ισπανιδα..εχει τατουαζ στον κολο και piercing στο φρυδι...φαινεται παρτουζιαρα...
για πες περισσοτερα συναγωνιστη την δοκιμασες??
εμφανησιακα πως ειναι???

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Επιτελους κατι καινουργιο! Αν εχεις δοκιμασει τις υπηρεσιες της φιλε μου ενημερωσε μασς καταλληλως...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Mια που κανεις συναδερφος δεν επισκεφ8ηκε την νεα αφιξη της χανιοπορτας ειπα να περασω εγω μια βολτα...Η κοπελα ειναι ετσι κ ετσι κ ΔΕΝ ειναι καινουργια αφιξη. Σιγουρα την εχουμε ξανασυναντησει...Λιγα πραγματα...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
πηγα και γω χθες στο κοκκινοσπιτο της χανιωπορτας αφου αυτο απεναντι απο το παρκιγκ στον αγιο μηνα ειναι κλειστο τωρα και μερικες μερες χωρις να ξερω το γιατι και πηρα την κοπελα αλλα ανθρακας ο θυσαυρος..
πεταξα 35 ευρω..
αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε πια...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Συναδερφοι καλησπερα σας! Σημερα λεω να παω για μια κατα8εσουλα. Μηπως καποιος απο σας εχει εντοπισει κατι νεο η αξιολογο στην πολη που μου διαφευγει? Ευχαριστω εκ των προτερων!

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
424
Πόντοι
21
παιδία κι εγώ θα έρθω μια απο τις επόμενες ημέρες. παίζει τίποτα καλό στην βραδυνή βάρδια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom