Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Κατι καλο φιλε δεν εχουμε εντοπισει τωρα τελευταια...

Παιζει η Αιντα στην Χανιοπορτα που δυο φορες που εχω παει εχω περασει πολυ καλα.Την πηρα σε 5-6 στασεις και γενικα περασαμε καλα...Εχει πολυ καβλοφατσα...με κατι piercing , τατοο στην πλατη κτλ...
Βεβαια οταν της ζητησα να την παρω απο τον κολο ή να την χυσω στα μουτρα μου αρνηθηκε με εκπληξη...αλλα δεν περιμενα να δεχτει κιολας..χαχαχα..

Στην χανιοπορτα στην αλλη βαρδια ποια παιζει?τωρα τελευταια εχω πεσει μονο πανω στην Αιντα.

Κατι αλλο σπεσιαλ δεν ξερω προς το παρον...

στα αλλα στο κεντρο εχω να περασω πολυυυυυυυ καιρο...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Δεν ξερω ποια ειναι αυτη που λες φιλε μου παντως αυτη που εχω πετυχει 2 φορες τωρα χανιωπορτα ειναι για κλαματα. Ισως ειμαι γκαντεμης κ πεφτω στην κακη βαρδια. Καλα τα σιτυ τουρς παιδια αλλα για αλλες εποχες. Ειναι κακες μερες για 250-300 ευρω για μια ωρα!

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
φίλοι μου καλημέρα!
μετα απο μια συντομη περιπλάνηση στα κοκκινοσπιτα της περιοχής του ηρακλείου αναφέρω...
στην χανιωπορτα η αιντα μετρια πράγματα και πολλά τα 35 ευρω
στα δειλινα η ιδια το τελευταιο διαστημα χριστινα που δεν αξιζει τιποτα
στην 62 μαρτυρων επισης καμια αλλαγη και αποχωρησα
στον αγιο μηνα στο πλακωστροτο η τατιανα αλλα περιμεναν 3-4 ατομα και εφυγα την εχουμε φαει στη μαπα και αυτην
απεναντι απο το πάρκιγκ μπαινω και μου λεει η τσατσα οτι εχει φερει καινουργια κοπελα ελληνιδα.περιμενω και σκαει μυτη η γνωστη κατερινα που δουλευε στα δειλινα ολα τα χρονια.μπαζο σκετο .αυτη με το τατουαζ της αεκ.φαινεται οτι θελει να παρει συνταξη απο το ηρακλειο δεν λεει να παει σε αλλη πολη και γυριζει απο το ενα μπουρδελο στο αλλο.
τελος παντων απογοητευτηκα και γυρισα σπιτι!

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
φιλε η χριστινα ειναι η κοπελα που δουλευε πριν μερικα χρονια λιμανι?

triants27

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οποια και να ειναι αυτη η χριστινα δεν αξιζει μια μακρια τιν δοκιμασα προσφατα και το μετανιωσα

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Προωθες δοκιμασα την Αννα στην 62 Μαρτυρων. Χαλι μαυρο. Μηδεν συμμετοχη,καλυτερα να φτιαχνομουνα μονος μου να γλυτωνα κ τα 30 ευρω...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
ναι αυτο το διαστημα στο ηρακλειο δεν παιζει τιποτα αξιολογο!!! ενα μαυρο χαλι ολα!!!!

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Πριν μερες πετυχα σε αυτο στον πεζοδρομο διπλα στα ουζερι πισω απο τον αγιο μηνα μια που νομιζω πως την λεγανε Βερονικα.MILF με μποτες μεχρι το γονατο...
Αφου ηρθαμε ας μπουμε ειπα...και δεν το μετανοιωσα...τρομερο κρεβατι η τυπισα αν και δεν της φαινεται, διοτι με μια πρωτη ματια δεν ειναι κατι εντυπωσιακο.....εναλλαγες στασεων...τρελιαρικες στασεις...μονο κολο δεν εδωσε...αρνηθηκε ευγενικα...
Την ειχα ξαναπετυχει...αλλα δεν μπηκα μεσα...μετα ομως απο αυτο το σκηνικο...
ελπιζω να την ξαναπετυχω....

Τωρα επειδη βλεπω μια κακη εντυπωση απο πολλους εδω μεσα...η ποιοτητα στο Ηρακλειο εχει να κανει με το τι περιμενεις οταν πας σε ενα τετοιο μερος...αν περιμενεις επιπεδο στυλ τσοντας..σιγουρα δεν θα το βρεις...αλλα για κανενα ξελαμπικαρισμα ειναι μια χαρα...Σε εμενα παντως μου εχουν κατσει μερικα καλα σκηνικα απο κοπελες που γουσταρανε...ή κανανε πως γουσταρανε...και περασαμε πολυ καλα...

Αυτα σχετικα με αυτους που θα αναρωτιουνται πως γραφω σχετικα καλες κριτικες ενω οι περισσοτεροι τα περιγραφουν σαν χαλια μαυρα...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Στο ηράκλειο κατα καιρούς έχουν έρθει πολυ καλα τεμάχια αξιόλογα που πραγματικα αξιζουν τα 30 ευρω ισως και παραπανω .. δεν μπορουν ομως σε καμια περιπτωση τα μπαζα που υπάρχουν τωρα με τις υπηρεσιες που προσφερουν να ζητανε 30 και 35 ευρω. το βλέπω κλοπη.
επειδη πριν καμια εβδομαδα γυρισα απο την αθηνα και για 3 μερες πρωι και απογευμα γυρισα τα κοκινοσπιτα εκει εχω να πω οτι με 20 ακομα και 15 ευρω πηδας κοπελες που βλεπεις μονο στην τηλεοραση.
και ειλικρινα αισθανθηκα οτι μας θεωρουν μαλακες εδω οταν ζητανε διπλασια τιμη για καποιες που δεν βλεπονται...
γυριζω τα σπιτια αυτα εδω και 18 χρονια και νομιζω ειμαι σε θεση πια να εχω μια αποψη που μπορω να εκφρασω ελευθερα..
οταν παλι υπαρχει κατι καλο ευχαριστως το μοιραζομαι με ολους εδω μεσα..
το milf με τις μποτες δεν ετυχε να το συναντησω αφου οσες φορες πηγα ηταν η γνωστη τατιανα...
οποιος εχει καλυτερη ενημερωση ας την καταθεση να μπορουμε ολοι να κρινουμε να συγκρινουμε και να πηγαινουμε να δινουμε τα χρηματα μας εκει που αξιζει....!

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Φιλε MG-42, δεν αντιλεγω οτι σου κατσανε μερικα ωραια σκηνικα απλα σχολιαζουμε τη γενικοτητα. Οταν απο τις 10 φορες οι 2 αξιζουν αρχιζεις κ ξενερωνεις μονο κ μονο για τον κοπο σου να βγαλεις τα 30-35 ευρω σε αντι8εση με καποιες που δεν προσπα8ουν εστω για μερικα λεπτα προκειμενου να πεις το χαλαλι! Ναι μεν πας για ενα ''ξεσπασμα'' αλλα ημαρτον! Ανοιξε το στοματακι σου,κανε οτι γουσταρεις,κατι! Αν δεις τα περισσοτερα αρνητικα σχολια δεν ειναι τοσο για την εμφανιση οσο για τις υπηρεσιες! Εγω προσωπικα οπως κ αλλοι που γυρναμε πιο συστηματικα σε αυτα τα μερη εχουμε περασει μεχρι κ φοβερα μπορω να σου πω. Απλα τελευταια εχουν πεσει κατακορυφα τα προσφερομενα.

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιιδια μηπως ξερει κανεις που ειναι η εμμανουελα απο το σπιτι στην χανιωπορτα...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν έχω κεντράρει στην Χανιόπορτα:

Παίρνεις την Νικολάου Πλαστήρα δεξιά όπως μπαίνεις από Χανιόπορτα και πας προς Κέντρο.

Και το σπίτι βρίσκεται είτε στην Αϊνοκολιώτη είτε στην Στρατηγού Βάσσου, στα 20 μέτρα στο δεξιό σου χέρι όπως θα μπεις
σε μια από αυτές τις παρόδους της Ν.Πλαστήρα.

Έχω καιρό να πάω, λογικά θα'χει ακόμη ένα κόκκινο λαμπάκι από έξω. Δεν θα το χάσεις.

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
φιλε αλλο ρωτησα εγω εχει φυγει η κοπελα αν ξερει κανεις που βρισκεται.....ευχαριστω παντως

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Ενημερωση πριν απο μερικες μερες..

1.Πισω απο τον αγιο μηνα αυτο με τις ροζ πορτες...μια αδιαφορη με στρουμπουλο κολο..

2.Στον πεζοδρομο εκει διπλα,πισω απο τον αγιο μηνα,παολα...βραζιλιανα...Ειχα πετυχει και πιο παλια μια νταρντανα Παολα,αλλα δεν μου φαινεται να ηταν η ιδια...Τελος παντων...αυτη ειναι σε νορμαλ υψος ..ουτε κοντη ουτε ψηλη...με μικρα βυζακια...και τελειο κολαρακι με τατουαζ απο πισω για να το καμαρωνεις οταν την περνεις απο πισω και καβλωτικα ψηλοτακουνα.Το μαγαζι μπορει να μην εχει τις καλυτερες γκομενες εχει ομως τις πιο ορεξατες στο Ηρακλειο...

3.Χανιπορτα.Αιντα..καβλωτικη φατσα με piercing αλλα οχι και πολυ διαθεση για συμμετοχη.Εχω περασει παντως καλα μαζι της...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ενημερωση πριν απο μερικες μερες..

1.Πισω απο τον αγιο μηνα αυτο με τις ροζ πορτες...μια αδιαφορη με στρουμπουλο κολο..

2.Στον πεζοδρομο εκει διπλα,πισω απο τον αγιο μηνα,παολα...βραζιλιανα...Ειχα πετυχει και πιο παλια μια νταρντανα Παολα,αλλα δεν μου φαινεται να ηταν η ιδια...Τελος παντων...αυτη ειναι σε νορμαλ υψος ..ουτε κοντη ουτε ψηλη...με μικρα βυζακια...και τελειο κολαρακι με τατουαζ απο πισω για να το καμαρωνεις οταν την περνεις απο πισω και καβλωτικα ψηλοτακουνα.Το μαγαζι μπορει να μην εχει τις καλυτερες γκομενες εχει ομως τις πιο ορεξατες στο Ηρακλειο...

3.Χανιπορτα.Αιντα..καβλωτικη φατσα με piercing αλλα οχι και πολυ διαθεση για συμμετοχη.Εχω περασει παντως καλα μαζι της...

απο παππου/σπυρο κανεις βολτα;

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Οχι...δεν εχω παει...για πες...εχει τιποτα καλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom