To μυστικο ειναι να εισαι οσο ποιο ηρεμος μπορεις!!χαλαρα.Κι αν δεις την κοπελα κι ειναι τρυφερη και εχει ζεστη συμπεριφορα,πες της κι οτι ειναι η πρωτη σου φορα και πιστευω θα σε περιποιηθει καλα και χωρις πιεση χρονου.Αντε αν ειναι να πας,πηγαινε νωρις.Γιατι εγω οσες φορες εχω παει αργα(βραδυ) παλιοτερα,ειχε κινηση και μου τη σπαει.Γιατι δεν εχεις την ιδια ανεση χρονου αμα ξερεις οτι η κοπελα οταν ερθει σε σενα,μετα εχει να παει και σε αλλους 5.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 616K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια... ενα εχω να πω δεν θα ξαναπιασω τι λεξη πουτανα στο στομα μου
λοιπον η κοπελα απο το ιντερμαχ ειναι φοβερη και καλος ανθρωπος..
ειναι παρα πολυ ομορφη , γυρο στο 1.75 ξανθα μαλλια και εχει και ωραια φαστουλα
της εριχνα 1 κεφαλι οποτε καπου εκει πρεπει να ειναι.
εχει τελειο σωμα ,,,, ωραιο στηθος, μην ξανα ακουσω για αυγα κ τετεια!!!!! τι να σας πω.... αξιζει τα λεφτα .... κανει ολες τις στασεις ,1ον πιπα. μετα σκιβει κ την γαμας απο πισω και μετα ανεβενει πανω σου μετα αυτο μετα ποδια στους ωμους διαφορα.
επισης εχει τελεια συμπεριφορα αν και εμενα επειδη ηταν η 1η μου φορα ημουν πολυ ανχομενος
...αλλα δεν πειραζει ηταν μια φοβερι εμπειρια ,, με ρωτουσε διαφορα. ειναι απο σαλονικα.τις κανω παοκαρα ¨?? και γελουσε
αμερικανακι αλλα δεν ξερω αν λεει αλη8εια.
παντος παιδες να πατε.
αξιζει να πατε!!!!! αυτο ειναι το σιγουρο
για μενα τα μπουρδελα δεν ειναι διοτι εχω φαει γερο κολιμα με μια κοπελα
και το βρηκε η ατιμη η ελινα τεσπα παιδες σας κουρασα
με αριστα το 10
ΒΑΖΩ 10
λοιπον η κοπελα απο το ιντερμαχ ειναι φοβερη και καλος ανθρωπος..
ειναι παρα πολυ ομορφη , γυρο στο 1.75 ξανθα μαλλια και εχει και ωραια φαστουλα
της εριχνα 1 κεφαλι οποτε καπου εκει πρεπει να ειναι.
εχει τελειο σωμα ,,,, ωραιο στηθος, μην ξανα ακουσω για αυγα κ τετεια!!!!! τι να σας πω.... αξιζει τα λεφτα .... κανει ολες τις στασεις ,1ον πιπα. μετα σκιβει κ την γαμας απο πισω και μετα ανεβενει πανω σου μετα αυτο μετα ποδια στους ωμους διαφορα.
επισης εχει τελεια συμπεριφορα αν και εμενα επειδη ηταν η 1η μου φορα ημουν πολυ ανχομενος
...αλλα δεν πειραζει ηταν μια φοβερι εμπειρια ,, με ρωτουσε διαφορα. ειναι απο σαλονικα.τις κανω παοκαρα ¨?? και γελουσε
αμερικανακι αλλα δεν ξερω αν λεει αλη8εια.
παντος παιδες να πατε.
αξιζει να πατε!!!!! αυτο ειναι το σιγουρο
για μενα τα μπουρδελα δεν ειναι διοτι εχω φαει γερο κολιμα με μια κοπελα
και το βρηκε η ατιμη η ελινα τεσπα παιδες σας κουρασα
με αριστα το 10
ΒΑΖΩ 10
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
α και κατι αλλο αυτη η κοπελα ειναι "πουτανα" στο σωμα
ολες οι αλλες που κυκλοφορουν εξω ειναι καιστο σωμα
ειναι και στην ψυχη
αυτα ;)
ολες οι αλλες που κυκλοφορουν εξω ειναι καιστο σωμα
ειναι και στην ψυχη
αυτα ;)
Andreas_Messara
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το intermax είναι στη Χανιώπορτα. Όμως που ακριβώς είναι το μπουρδέλο;
jhetfield18
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια για καποιο λογο δε μου ακουγεται σωστη η περιγραφη.Εγω ειχα παει απογευμα σχετικα νωρις οταν πηγα και αυτη που ειχα δει πρωτον ειχε μικρο σχεδον αντρικο στηθος και δεν φαινοταν με τιποτα αμερικανακι.ελπιζω να μου εκατσε αλλη παντως γιατι αμα ηταν αυτη για μενα ηταν μιση απογοητευση.
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατα της 8 πηγα φιλε
αμα σου λεω μουναρα μουναρα και βυζι κ κολο απο ολα. δεν σου λεω να τις κρεμοντε στο πατωμα αλλα αξιζει πως να το κανουμε
αμα σου λεω μουναρα μουναρα και βυζι κ κολο απο ολα. δεν σου λεω να τις κρεμοντε στο πατωμα αλλα αξιζει πως να το κανουμε
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε φιλε ομιλιτη εκει στην πιαγιο ειναι στον Μωραιτη εκει που εχει το συνεργείο του σε αυτο το δρομο περπατάς και βλέπεις ενα σπίτι που εχει μια πινακίδα απο εξω και λεει Ελινα και ανεβαίνεις κάτι σκάλες
8 Το πρωί ή το απόγευμα? A παιδιά η στροφή είναι ανοιχτά χθες πέρασα από έξω και ήταν ανοιχτά.κατα της 8 πηγα φιλε
jhetfield18
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ελπιζω να μην την εννοουσες την ερωτηση για την ωρα!!!Εννοειται το απογευμα.Λες να πιανουν απο νωρις βαρδια????χεχε
Μπα αν θυμαμαι καλα απο 12 το μεσημερι αρχιζουν και συνεχιζουν μεχρι καποια ωρα μετα τις 12,2 αν δεν απατομαι.Ενα ειναι σιγουρο μετα τις 2 που εχω παει μια φορα δεν βρηκα τπτ ανοικτο.
Μπα αν θυμαμαι καλα απο 12 το μεσημερι αρχιζουν και συνεχιζουν μεχρι καποια ωρα μετα τις 12,2 αν δεν απατομαι.Ενα ειναι σιγουρο μετα τις 2 που εχω παει μια φορα δεν βρηκα τπτ ανοικτο.
Ρε παιδια,οποιος εχει δει την ελινα(ή καλυτερα να εχει περασει και στο δωματιο για να τη δει καλυτερα και να κρινει απο τα χαρακτηριστικα),εχω το εξης ερωτημα.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ??????
εγω μπηκα σημερα σε αυτο το ευαγες ιδρυμα.Οσο περιμεναμε στο σαλονι,μπαινει κι αλλος συναγωνιστης.Μολις καταλαβε οτι εχει κοσμο το σαλονι,πηγε προς την εξοδο και η τσατσα αρχισε τα γνωστα κυκλοθυμικα της.'''Και τι ηρθες να κανεις εσυ εδω περα και δεν περιμενεις την κοπελα?μας παρακολουθεις?εισαι κατασκοπος?'''
Ρε τι ζορι τραβαει η καριολα?Ωραια αρχισαμε λοιπον με προοπτικες.
Ας καταληξω....Ερχεται σαν σιφουνας μια κοπελα(?) 2μετρη.Συγνωμη παιδια,δεν ειδα καλα τη φατσα της,αλλα οσο προλαβα να δω μου φανηκε καρακλασικος τρανσεξουαλ.Ελεος ρε γαμω το το Ηρακλειο μας.Παιδια οτι και να κανει στα δωματια εγω με τρανσεξουαλ(τουλαχιστον αν υποψιαζομαι οτι ειναι),δεν παω.Πηγα να φυγω και μου την ειπε κι η καριολοτσατσα(καριολα!!).
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ??????
εγω μπηκα σημερα σε αυτο το ευαγες ιδρυμα.Οσο περιμεναμε στο σαλονι,μπαινει κι αλλος συναγωνιστης.Μολις καταλαβε οτι εχει κοσμο το σαλονι,πηγε προς την εξοδο και η τσατσα αρχισε τα γνωστα κυκλοθυμικα της.'''Και τι ηρθες να κανεις εσυ εδω περα και δεν περιμενεις την κοπελα?μας παρακολουθεις?εισαι κατασκοπος?'''
Ρε τι ζορι τραβαει η καριολα?Ωραια αρχισαμε λοιπον με προοπτικες.
Ας καταληξω....Ερχεται σαν σιφουνας μια κοπελα(?) 2μετρη.Συγνωμη παιδια,δεν ειδα καλα τη φατσα της,αλλα οσο προλαβα να δω μου φανηκε καρακλασικος τρανσεξουαλ.Ελεος ρε γαμω το το Ηρακλειο μας.Παιδια οτι και να κανει στα δωματια εγω με τρανσεξουαλ(τουλαχιστον αν υποψιαζομαι οτι ειναι),δεν παω.Πηγα να φυγω και μου την ειπε κι η καριολοτσατσα(καριολα!!).
Όχι φιλε μου.Πανυψηλη,ξανθια με μακρια ξανθα μαλλια.Η καινουρια ειναι,η Ελίνα(Ή ο Ηλίας!!!!!!).Τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.ξανθιά με καρε (αντε λιγο μακρύτερο) μαλλί που εννίοται το πλασάρει μελαχρινό μήπως?
Να προσθεσω οτι ακολουθως πηγα στο μπουρδελακι του τζαμπο,οπου ειχα περασει και πριν και ετσι ειχα δει την κοπελα.Μια χαρα ηταν,μου εκανε.Απλώς ελεγα να παω να αφησω πρωτα τα χοντραδια στην Ελίνα(αλλά ΔΕΝ)Και να συνεχ(υ)σω σε αυτην.Η κοπελα ειναι πολυ κοντουλα,γυρω στο 1,55(τοσο υπολογιζω).Οπότε αμα καποιος γουσταρει και τις κοντουλες,βουρ!!!!!!Πολυ ωραια,στητα βυζακια,αρκετα πλουσια για το σωμα της.Φατσα συμπαθητικη,αδυνατουλα και ουτε ιχνος κυτταριτιδας.Ρουμανα ειναι ειπε.Στο ψητο,πολλα χαδακια στην αρχη,τρομπαρισμα με το χερι και μου φορεσε καποτα.Λουφαρε και δε μου εκανε πιπα,αλλά ουτε και εγω το ζητησα.Στο σεξ,ολα οκ.
Το αρνητικο,οτι το σπιτι ηταν ντουμανι!!!!Τα παντα μυριζαν τσιγαρο.Η κοπελα, το σαλονι,μεχρι το δρομο μυριζε...
Την κοπελα αυτη την ειχα δει πριν πολυ καιρο.Αν θυμαμαι καλα,στο πισω των δειλινων.Αλλά δεν ειχα μπει,εξαιτιας της αγενης συμπεριφορας του πουστροτσατσου.Οχι και να μας εμπαιζουνε!!!!
Το αρνητικο,οτι το σπιτι ηταν ντουμανι!!!!Τα παντα μυριζαν τσιγαρο.Η κοπελα, το σαλονι,μεχρι το δρομο μυριζε...
Την κοπελα αυτη την ειχα δει πριν πολυ καιρο.Αν θυμαμαι καλα,στο πισω των δειλινων.Αλλά δεν ειχα μπει,εξαιτιας της αγενης συμπεριφορας του πουστροτσατσου.Οχι και να μας εμπαιζουνε!!!!
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λετε ρε παιδες? μην με τρελανεται τρανς αυτη η κουκλαρα?
ελεος
ελεος
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δηλ τι σε εκανε να το πιστεψειις αυτο????
Όχι φιλε μου.Πανυψηλη,ξανθια με μακρια ξανθα μαλλια.Η καινουρια ειναι,η Ελίνα(Ή ο Ηλίας!!!!!!).Τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.
μιας κ το ονομα μου διαφεύγει, να επανέλθω ευελπιστώντας να μη γινομαι κουραστικός..
οταν λες πανύψηλη? γυρω στο 1.75(+)? και οταν λες μακριά μαλλια? πιο κάτω απο ώμους? με πρόσωπο πιο..θηλυκό, αν λεω αν πρόσεξες?
kritikos20
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχω πει κ πιο πριν οτι ειναι γυρω στο 1.75 το μαλλι φτανει μεχρι τους ωμους