giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια γνωριζει κανεις αν καποια απο τις trans που γραφουν στις κριτικες αγγελιες αξιζει πραγματικα? εχει κανεις πληροφορια εγκυρη? ειναι 2-3 νομιζω που εχουν βαλει αγγελια
Παιδες νεκρα στην πολη...Μια βολτα χθες το βραδυ το απεδειξε. Αν κ ειχα αποκλεισει Εμμανουελα λογω τιμης κ πτωσης υπηρεσιων τελικα κατεθεσα εκει. Ο κοσμος μειωμενος αισθητα (μεγαλος ανταγωνιστης Γκλορια) κ οι υπηρεσιες πηραν τα πανω τους μπας κ ξαναμαζεψουν πελατες. Μου εκανε κ παραπονα μαλιστα το μωρο ''που χαθηκες...καιρο ειχα να σε δω κ μου ελειψες...'' κ αλλα τετοια πουτανιστικα(με το συμπαθειο) δηλαδη. Ηταν μονοδρομος μιασ που εχω βαρεθει τα υπολοιπα η που δεν αξιζουν μια οι υπηρεσιες τους. Απο αγγελιες προσπαθησε ενας φιλος αλλα δεν λεει μια. Πανακριβα απο τη μια κ πεταμενα λεφτα απο την αλλη...Πιθανοτερο ειναι να τουσ δωσεις τα λεφτα να φυγουν απο την τρομαρα που θα παρεις οταν τις δεις...Αυτα τα ολιγα.
ευχαριστω ρε φιλε διαβασα τις σελιδες και εβλεπα και αναφερονται συχνα για μια εμμανουελα και γκλορια ποια ειναι πιο ωραια και ποια πιο συνεργασιμη το σημαντικοτερο,στου σπυρου παιζει κανενα καλο τωρα;
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΑ???
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ???