Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (33 μέλη και 160 επισκέπτες)

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
Καλησπέρα μάγκες.Έχει πάει κανείς τελευταία στο Can Can στα καμίνια;Παίζει τπτ καλό;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μήπως λέω μήπως έχει κανένας κάποιο τηλ για κανένα καλό CG εδώ στο ηράκλειο... η τουλάχιστον κανένα καλό μπουρδελάκι αλλά απ' ότι το κόβω δεν νομίζω να παίζει και τίποτα καλό. pm το τηλέφωνο... και καμία άποψη από κανέναν που το χρησιμοποίησε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μήπως λέω μήπως έχει κανένας κάποιο τηλ για κανένα καλό CG εδώ στο ηράκλειο... η τουλάχιστον κανένα καλό μπουρδελάκι αλλά απ' ότι το κόβω δεν νομίζω να παίζει και τίποτα καλό. pm το τηλέφωνο... και καμία άποψη από κανέναν που το χρησιμοποίησε
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Σόρρυ, ρε παλικάρι αλλά καλό ήταν.
Πήγαινε σε ενα περίπτερο και πάρε τις Κρητικές Αγγελιές. Τελευταίες σελίδες θα βρείς.
Τώρα τι θα γαμήσεις και αν γαμήσεις  :dunno: .
Αν βρείς πάντως τίποτα καλό δώκε και σε μας μπάρμπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κατάλαβα... για να το λες εσύ.. μάλλον πολύ νέκρα.

ααα ρε μάνα δε με έστελνες Αθήνα; θα κοιτάξω και θα σου πω... μπορεί να δω και αν μπορώ να κάνω τπτ μέσω mail.. μπας και δω και καμία φάτσα... μην πέσω πάνω σε κανένα μπάζο... και ποιος ξεμπαζώνει μετά.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μας γάμησες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Απο κέντρο ξέρεις να σε στείλω σε σπιτάκι?

Και για cg γύρευε τη δουλειά σου. Τουλάχιστον 100 το ένα πέος  :headbang: :headbang: :headbang: και υπηρεσίες υπό του μηδενός.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
κατάλαβα... για να το λες εσύ.. μάλλον πολύ νέκρα.

ααα ρε μάνα δε με έστελνες Αθήνα; θα κοιτάξω και θα σου πω... μπορεί να δω και αν μπορώ να κάνω τπτ μέσω mail.. μπας και δω και καμία φάτσα... μην πέσω πάνω σε κανένα μπάζο... και ποιος ξεμπαζώνει μετά.

Καλή τύχη στην αναζήτηση αλλά.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γαμησέ τα φίλε....άσε λέω άμα ανέβω Αθήνα να περάσω από κανένα κόκκινο σπιτάκι... αλλά άμα πεις οδό θα την βρω, κάτι σκαμπάζω από κέντρο.... ρίξε υπότιτλους και θα βρω άκρη... απλώς κανένα σπιτάκι με μικρές 20-25... άντε το πολύ 30.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
γαμησέ τα φίλε....άσε λέω άμα ανέβω Αθήνα να περάσω από κανένα κόκκινο σπιτάκι... αλλά άμα πεις οδό θα την βρω, κάτι σκαμπάζω από κέντρο.... ρίξε υπότιτλους και θα βρω άκρη... απλώς κανένα σπιτάκι με μικρές 20-25... άντε το πολύ 30.

Γκλόρια, για ένα γρήγορο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
σε ποιο σπιτακι; οδο;
Οδός 1821.Στο πρωτο στενο στριβεις δεξια και μετα μπαινεις δεξια στον 2ο πεζοδρομο.Τελεια για 30ε η γκλορια.Μακαρι να την ξαναεπαιρνα για...πρωτη φορα.Τωρα πια τη σκυλοβαρεθηκα.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Οδός 1821.Στο πρωτο στενο στριβεις δεξια και μετα μπαινεις δεξια στον 2ο πεζοδρομο.Τελεια για 30ε η γκλορια.Μακαρι να την ξαναεπαιρνα για...πρωτη φορα.Τωρα πια τη σκυλοβαρεθηκα.

Φίλε αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα εδώ,μονοτονία....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Μα να μη μπορει ποτε καποιο αλλο μπουρδελο να φερει μια αξιοπρεπη πουτανα?Μονο τα 2 με γκλορια και Εμμανουελα,αλλα τις βαρεθηκαμε πια.Ποσο πια να πας με την ιδια στο μπουρδελο.Φτανει.Ετσι κι αλλιως η λυση ειναι σπυρος και λοιπα ας πουμε,για αξιοπρεπες γαμησι,αλλα δεν ειναι για συνεχεια $$$$$$$$$$$$.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μα να μη μπορει ποτε καποιο αλλο μπουρδελο να φερει μια αξιοπρεπη πουτανα?Μονο τα 2 με γκλορια και Εμμανουελα,αλλα τις βαρεθηκαμε πια.Ποσο πια να πας με την ιδια στο μπουρδελο.Φτανει.Ετσι κι αλλιως η λυση ειναι σπυρος και λοιπα ας πουμε,για αξιοπρεπες γαμησι,αλλα δεν ειναι για συνεχεια $$$$$$$$$$$$.

Δυστηχως αυτα εχει η επαρχεια φιλε μου. Και στο Ηρακλειο επειδη εχω παει,ειναι σαν μια μικρη αθηνα απορω που δεν υπαρχει ποικιλια!

ωραιο νικ! Ακορεστος! ;)

Επισκέπτης
Oρίστε θέσεις εργασίας για κοπέλλες στην επαρχία! Mην διαμαρτύρονται μερικές για ανεργία!

Επισκέπτης
Δυστηχως αυτα εχει η επαρχεια φιλε μου. Και στο Ηρακλειο επειδη εχω παει,ειναι σαν μια μικρη αθηνα απορω που δεν υπαρχει ποικιλια!

ωραιο νικ! Ακορεστος! ;)
τι  Αθήνα , Μενίδι θυμίζει το έφαγα στην μάπα σχεδόν ενάμιση χρόνο καλά που είχα μαζί και την Ρωσίδα μου και πότιζα τα λουλούδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom