το diamont & pearles τι λέει? ήμουν Ηράκλειο το 2002 - 2003 πάνω από ένα χρόνο και πήγαινα τακτικά.
Φίλε arion1955 νομίζω δεν αποτελεί πια την πρώτη επιλογή
το diamont & pearles τι λέει? ήμουν Ηράκλειο το 2002 - 2003 πάνω από ένα χρόνο και πήγαινα τακτικά.
[move] [/move]μήπως λέω μήπως έχει κανένας κάποιο τηλ για κανένα καλό CG εδώ στο ηράκλειο... η τουλάχιστον κανένα καλό μπουρδελάκι αλλά απ' ότι το κόβω δεν νομίζω να παίζει και τίποτα καλό. pm το τηλέφωνο... και καμία άποψη από κανέναν που το χρησιμοποίησε
κατάλαβα... για να το λες εσύ.. μάλλον πολύ νέκρα.
ααα ρε μάνα δε με έστελνες Αθήνα; θα κοιτάξω και θα σου πω... μπορεί να δω και αν μπορώ να κάνω τπτ μέσω mail.. μπας και δω και καμία φάτσα... μην πέσω πάνω σε κανένα μπάζο... και ποιος ξεμπαζώνει μετά.
γαμησέ τα φίλε....άσε λέω άμα ανέβω Αθήνα να περάσω από κανένα κόκκινο σπιτάκι... αλλά άμα πεις οδό θα την βρω, κάτι σκαμπάζω από κέντρο.... ρίξε υπότιτλους και θα βρω άκρη... απλώς κανένα σπιτάκι με μικρές 20-25... άντε το πολύ 30.
Οδός 1821.Στο πρωτο στενο στριβεις δεξια και μετα μπαινεις δεξια στον 2ο πεζοδρομο.Τελεια για 30ε η γκλορια.Μακαρι να την ξαναεπαιρνα για...πρωτη φορα.Τωρα πια τη σκυλοβαρεθηκα.σε ποιο σπιτακι; οδο;
Οδός 1821.Στο πρωτο στενο στριβεις δεξια και μετα μπαινεις δεξια στον 2ο πεζοδρομο.Τελεια για 30ε η γκλορια.Μακαρι να την ξαναεπαιρνα για...πρωτη φορα.Τωρα πια τη σκυλοβαρεθηκα.
σε ποιο σπιτακι; οδο;
Μα να μη μπορει ποτε καποιο αλλο μπουρδελο να φερει μια αξιοπρεπη πουτανα?Μονο τα 2 με γκλορια και Εμμανουελα,αλλα τις βαρεθηκαμε πια.Ποσο πια να πας με την ιδια στο μπουρδελο.Φτανει.Ετσι κι αλλιως η λυση ειναι σπυρος και λοιπα ας πουμε,για αξιοπρεπες γαμησι,αλλα δεν ειναι για συνεχεια $$$$$$$$$$$$.
τι Αθήνα , Μενίδι θυμίζει το έφαγα στην μάπα σχεδόν ενάμιση χρόνο καλά που είχα μαζί και την Ρωσίδα μου και πότιζα τα λουλούδια.Δυστηχως αυτα εχει η επαρχεια φιλε μου. Και στο Ηρακλειο επειδη εχω παει,ειναι σαν μια μικρη αθηνα απορω που δεν υπαρχει ποικιλια!
ωραιο νικ! Ακορεστος! ;)