τι Αθήνα , Μενίδι θυμίζει το έφαγα στην μάπα σχεδόν ενάμιση χρόνο καλά που είχα μαζί και την Ρωσίδα μου και πότιζα τα λουλούδια.
Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε περισσοτερο το Ρεθυμνο και τα Χανια. ;)
Ειχα παει περσι για 2 βδομαδες.
τι Αθήνα , Μενίδι θυμίζει το έφαγα στην μάπα σχεδόν ενάμιση χρόνο καλά που είχα μαζί και την Ρωσίδα μου και πότιζα τα λουλούδια.
Eυχαριστω πολυ...για το νικ.Εμπνευστηκα απο τις αναγκες μου και το εβαλα.χαχα.Σαν μικρη Αθηνα ειναι το Ηρακλειο,αλλα οχι πολλα πραγματα απο τετοια γαμωτο.Α ρε και να ημουν Αθηνα...Ουτε ενα κολ γκερλ να μην εχουμε.Να σκεφτεις το Ρεθυμνο που ειναι χωριουδακι και ειναι τιγκα στις φοιτητριες,εχει Στριπτιζαδικο που δεν συγκρινεται με κανενα αλλο στην Κρητη,το βενους.Μιλαμε κυριλε φαση και ποιοτητα,απο ολες τις αποψεις.Δυστηχως αυτα εχει η επαρχεια φιλε μου. Και στο Ηρακλειο επειδη εχω παει,ειναι σαν μια μικρη αθηνα απορω που δεν υπαρχει ποικιλια!
ωραιο νικ! Ακορεστος! ;)
μόνο Ρέθυμνο δεν έχω πάει αλλά ειδικά Ηράκλειο και την Ελούντα στο Λασίθι τα έχω ξεσκίσει.Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε περισσοτερο το Ρεθυμνο και τα Χανια. ;)
Ειχα παει περσι για 2 βδομαδες.
μόνο Ρέθυμνο δεν έχω πάει αλλά ειδικά Ηράκλειο και την Ελούντα στο Λασίθι τα έχω ξεσκίσει.
η βάση μου στο Ηράκλειο ήταν το ξενοδοχείο ΛΑΤΟ
και έχω μείνει αλλά και έχω ρίξει πολύ δουλειά σε αυτό.Γενικα ολη η κρητη ειναι ομορφη ,αλλα τεραστια βρε αδερφε! ;)
Γι αυτο απορω πως και δεν υπαρχουν κοπελες για κοκκινα σπιτακια εκει.
υγ,Στο ξενοδοχειο Λατο ειχες παει λογω της δουλειας σου?
Τωρα στο θεμα μας αλανια τζιφος στην πολη. Ουτε ενα Χριστουγεννιατικο ''δωρο'' της προκοπης. Βλεπω οτι καποια αξιολογα μελη του σαιτ διαμενουν μονημα στο νησι μας....
2funny:
Φίλε cretan335,ανεβαίνω αύριο Αθήνα,διάβασα πιο παλιά για ενα πρόβλημα που είχες στην Αριστοτέλους 6,ελπίζω να μην την πατήσω και εγώ......
Πήγαινε, μα δεν θα κάνουν πορείες τα μπάσταρδα.
Τώρα άμα δεις καμιά μπατσίνα απέξω πέρασε και την και αυτή μια στρώση.
Να πάει αλλού να κάθεται η κάργια.
Γνωριζει κανεις τι βαρδια ειναι η Γκλορια αυτη την ευδομαδα?
Μακάρι να βγούν οι ευχές σου αληθινές.Χρονια πολλα συντεκνοι! Μια που βλεπω πληρη ακινητιποιηση στην πολη μας να ευχηθω τουλαχιστον το 2008 να ειναι πιο...''δημιουργικο''! Με πολλες κ κυριως καλες αφιξεις κ επιτυχημενες επισκεψεις στα πονηρα μερη!!!! Απλα να πω οτι μετα απο χθεσινη επισκεψη στη Γκλορια η κινηση ειναι πεσμενη. Η ολοι τρωνε τα λεφτα τους στα δωρα κ τις εξοδους η επεστρεψαν πολλες συμπατριωτισες μας ορεξατες!!!! Καλη χρονια αλανια!! Με υγεια κ χαρα!!
Κάτι βυζιά που κρέμονται......Και να μας έρθει και καμιά σαν αυτή που έχεις στο άβαταρ.
??????????????????????????????????????????????????