Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (14 μέλη και 112 επισκέπτες)

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Φιλος κανεις δεν νομιζω να βαριεται να γραψει αρκει να εχει κατι να πει ομως...Εδω στο Ηρακλειο ειναι μετρημενα κουκια. Στο τελος δεν θα πηγαινουμε στα σπιτια απ'τη βαρεμαρα μας να πηδηξουμε την ιδια...Α κ μια παρατηρηση...αν κ ισχυρος υποστιρικτης των Ηρακλειωτων/σων,μας βλεπω να σταματησουμε να τις ικανοποιουμε αλλα κ αυτες να βλεπουν χαρα στα σκελια τους αφου προσφατα κατεληξα στο ποσο καλαμοκαβαλημενες εχουν καταντησει κ μαλιστα οσο πιο μικρες τοσο περισσοτερο...αυτα.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Φίλε Foumarologe το τρίτο δεκαήμερο θα έρθω στο Ηράκλειο για δουλειές και οργανώνω με φιλαράκι από εκεί εξαμόλυση στα πάντα.
Θα κάνω report με τα αποτελέσματα.
Πάντως σε προηγούμενη επίσκεψη είχα πάει στη Γκλόρια όπου είχε πολύ καλή εξυπηρέτηση.

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Δε διαφωνω φιλε μου γι'αυτα που λες,πχ για Γκλορια αλλα για οταν ερχεσαι που κ που ειναι οκ...αμα ομως εισαι μονιμος κατοικος? 1,2,3,...,10,15 Γκλορια,Εμμανουελα, μετα????????? Εννοειται πως οτι πεσει στην αντιληψη μου θα ενημερωσω κ εγω με τη σειρα μου.

TSAKALOS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά στο Ηρακλειο έχει καταντήσει μονοτονία συνέχεια τα ίδια καί τα ίδια.Δυστυχώς δεν βλέπω να αλάζει η κατάσταση γι αυτό σηνυστώ αποχή μήπως και έχουμε φρέσκο πράμα προς το καλύτερο φυσικά

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα. Επειδη η αποχη δεν ειναι κ τοσο ευκολο πραγμα ειδικα σε καποια ηλικια κ μετα, σημερα ειχε επισκεψη Γλορια.Αν κ ειχε πιο πολυ κοσμο κ απο κλαμπ Σαββατοβραδο οι υπηρεσιες της ηταν για μια ακομη φορα υποδειγματικες! Κατα τα αλλα η βολτα δεν ειχε κατι αλλο καλο, τα υπολοιπα σπιτια ηταν σταθερα σε προσωπικο...

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες...να μου πει καποιος που γνωριζει, κανα δυο καλα ξενοδοχεια στο ηρακλειο για να γαμισεις. Να ειναι καλα ομως, και χωρις big brother μεσα...περιοχη αδιαφορη

Επισκέπτης
Παίδες οποιος μπορεί είτε με pm είτε εδω ας μου πει για κάποιο καλό καθαρό και διακριτικο ΓαμησοΞενοδοχείο (και οσο πιο φτηνο γίνεται επισης:p)  που να είναι κοντά στο κέντρο..Δηλαδή είτε κοντά Αστόρια είτε προς Λιοντάρια κοντα..Δεν έχω και μεταφορικό μέσο και ντρεπομαι να βάλω το γκομενάκι να έρχεται μακρία απο το κέντρο...

TSAKALOS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε ρε παιδιά δεν υπάρχει τίποτα στο Ηράκλειο και χάθηκε η επαφή ή κάτι άλλο τρέχει . Πάντως όποιος έχει κανά νέο ας το δώσει και να μην το κρατάει μυστικό.

Επισκέπτης
Δεν παιζει τπτ νεο νομιζω...τα καλά είναι Εμμανουέλα και Γκλόρια αν και έχω να παω καιρο στην Γκλόρια...Είχα παει και πριν καιρο στην Τατίανα αλλα μετρια ηταν και ηταν και σχετικά βιαστική στο 6λεπτο αρχισε να μου λεει τελιωνε...

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Πήγα πριν λίγες μέρες σάυτήν απέναντι από το parking. Καινούργια άφιξη μετά τις σωρηδόν μαύρες που έφερνε. Αν και  φάτσα δεν λέει πολλά έχει νταρντάνικο σώμα. Αξιόλογα βυζιά και πιασίματα. Αλλά πολύ καλή στο κρεβάτι. Φοβερή πίπα με γλύψιμο στ'αρχίδια και παρακάτω, όλες οι στάσεις και χύσιμο στο στόμα. συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Φίλε έχει ένα καλό μέσα στη Δαιδάλου (πεζόδρομος παράλληλος της Δικαιοσύνης). Δεν θυμάμαι το όνομά του, είναι περίπου στη μέση. Καλό βόλι!!!!!!!
καλησπερα παιδες...να μου πει καποιος που γνωριζει, κανα δυο καλα ξενοδοχεια στο ηρακλειο για να γαμισεις. Να ειναι καλα ομως, και χωρις big brother μεσα...περιοχη αδιαφορη

Επισκέπτης
Πήγα πριν λίγες μέρες σάυτήν απέναντι από το parking. Καινούργια άφιξη μετά τις σωρηδόν μαύρες που έφερνε. Αν και  φάτσα δεν λέει πολλά έχει νταρντάνικο σώμα. Αξιόλογα βυζιά και πιασίματα. Αλλά πολύ καλή στο κρεβάτι. Φοβερή πίπα με γλύψιμο στ'αρχίδια και παρακάτω, όλες οι στάσεις και χύσιμο στο στόμα. συστήνεται ανεπιφύλακτα.

wow...καιρος ηταν να έρθει new flesh:p Αν είναι οντως τοσο καλη στο κρεβάτι θα κλάψει πελατεία η Γκλόρια απο δίπλα...Όνομα θυμάσαι?

Επισκέπτης
Γενικά έχω ξενερώσει λιγο με το Ηράκλειο...Παλία νομιζω επαιζε και κάτι παραπάνω.
Τώρα μονο Εμμανουέλα και Γκλόρια αξίζουν και ίσως Τατιάνα αν και σιγουρα δεν πιανει τον επιπεδο των 2 παραπάνων...Υπάρχει και ο Σπύρος που φερνει κατα διαστηματα μερικές καλές αλλά 80 ευρω για 15-20 λεπτά γαμησιου δεν τα δίνω με τπτ...Ολα τα αλλα ειναι γαμησετα...γυφτοτουρκάλες:P

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Σημερα κ μετα απο ενημερωση απο αλλο μελος εκανα τη βολτα μου απο το σπιτι απεναντι απο το παρκινγκ. Νταρντανα με πιασηματα κ αξιοπρεπες βυζι ναι, μετρια φατσα ναι αλλα κατα τα αλλα...Μαυριδερη κ με τροπους συμπεριφορας που θυμιζει γυφτοπουλα...Οτι εκανε επρεπε να τα πεις αναλυτικα αλλιως απο πανω κ τελος. Α...Και για οσους δεν την εχουμε σαν των μαυρων στις τσοντες πιστευω θα δυσκολευτουμε να καταλαβουμε πολλα...Κραταω επιφυλαξεις παντως αν ηταν η ιδια της περιγραφης του συναγωνιστη η επεσα σε αλλη κοπελα-βαρδια. 

Επισκέπτης
Όσο για το μπουδρέλο πίσω απ'το Intermax, είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα στο Ηράκλειο.Είναι καθαρό, είναι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί, για πολύ νυχτερινούς πηδήκουλες!!!, και αυτόν τον καιρό έχει 2 κορίτσια, άμα τα δείτε θα τα παίξετε. Εχω πάει 3 φορές, το βραδάκι κατά τις 10-11 εκεί, τις 2 φορές ήταν ίδια, την τρίτη ήταν μια άλλη. Πάντως δουλεύουν σίγουρα κι άλλες εκεί. Μπαίνεις μέσα, έρχονται οι πουτάνες μόνο με τα στρινγκ, χωρίς τίποτα άλλο!!!, σου κουνιούνται, χουφτώνεις ελεύθερα!!! και άμα θες γαμάς, το χουφτοματάκι σου πάντως το ρίχνεις!!! Για το πως είναι όμως τα κορίτσια στο κρεβάτι δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως όποιος ξέρει γι'αυτό το μπαρ με τα ¨κορίτσια¨ που έχει και δωμάτια δίπλα ας μου πει που είναι, γιατί μια απο αυτές τις μέρες θα πάω με έναν φίλο μου σε ένα από τα "σπιτάκια" και δεν θέλω να πάω τζάμπα στο Intermax αμά το άλλο είναι καλύτερο. Εγω το μόνο μπαρ με κορίτσια που ξέρω είναι ένα στην Θέρισσο, ένας γνωστός μου πήγε. Αλλά για να γαμήσεις εκεί θες 150-300 ευρό γιατί την παίρνεις την πουτάνα, τις κερνάς τα ποτά, πληρώνεις ένα ξενοδοχείο για να μείνετε, την πληρώνεις το πρωί και μετά τις δίνεις λεφτά για ταξί και φεύγει!!! Το μόνο καλό δηλαδή είναι ότι την κάνεις ότι θέλεις για όλο το βράδυ.

Ξεθαψα αυτο το αρχαιο ποστ οπως χαζευα το τοπικ εδω...Αληθεια ξέρει κανεις αν υπαρχει ακόμα αυτο το μπουρδέλο και τι λεει?Plz give us new flesh!

Επισκέπτης
Μα καλα ολοι οι Κρητικοι στα Ζωνιανά είναι?Ποσταρετε τπτ καινούργιο!:p
Πηγα σήμερα Γκλόρια ύστερα απο καιρό.Μου φάνηκε παντως καπως αδυνατισμένη σε συγκριση με παλιά.

stratofighter

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς ξαναβρεθήκαμε συναγωνιστές.Μπορέι κάποιος να μου πει που στο καλό είναι το παρκινγκ που λένε όλοι?

panathas13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φιλοι.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει καποιος κανενα τηλ για call girl στο Ηράκλειο η κάτι σχετικό αν ναι ας δωσει πληροφοριες.

Επισκέπτης
Απο οσο ξερω το Ηρακλειο στερειται απο call girls.Μονο 2-3 μπαζολες επαιζαν παλια και απο Κρητικες Αγγελιες ενα κινιτο με 2 γκομενες μεγαλες λιγο που εκανες απλα παιχνιδι οχι γαμησι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom