Όσο για το μπουδρέλο πίσω απ'το Intermax, είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα στο Ηράκλειο.Είναι καθαρό, είναι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί, για πολύ νυχτερινούς πηδήκουλες!!!, και αυτόν τον καιρό έχει 2 κορίτσια, άμα τα δείτε θα τα παίξετε. Εχω πάει 3 φορές, το βραδάκι κατά τις 10-11 εκεί, τις 2 φορές ήταν ίδια, την τρίτη ήταν μια άλλη. Πάντως δουλεύουν σίγουρα κι άλλες εκεί. Μπαίνεις μέσα, έρχονται οι πουτάνες μόνο με τα στρινγκ, χωρίς τίποτα άλλο!!!, σου κουνιούνται, χουφτώνεις ελεύθερα!!! και άμα θες γαμάς, το χουφτοματάκι σου πάντως το ρίχνεις!!! Για το πως είναι όμως τα κορίτσια στο κρεβάτι δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως όποιος ξέρει γι'αυτό το μπαρ με τα ¨κορίτσια¨ που έχει και δωμάτια δίπλα ας μου πει που είναι, γιατί μια απο αυτές τις μέρες θα πάω με έναν φίλο μου σε ένα από τα "σπιτάκια" και δεν θέλω να πάω τζάμπα στο Intermax αμά το άλλο είναι καλύτερο. Εγω το μόνο μπαρ με κορίτσια που ξέρω είναι ένα στην Θέρισσο, ένας γνωστός μου πήγε. Αλλά για να γαμήσεις εκεί θες 150-300 ευρό γιατί την παίρνεις την πουτάνα, τις κερνάς τα ποτά, πληρώνεις ένα ξενοδοχείο για να μείνετε, την πληρώνεις το πρωί και μετά τις δίνεις λεφτά για ταξί και φεύγει!!! Το μόνο καλό δηλαδή είναι ότι την κάνεις ότι θέλεις για όλο το βράδυ.